Liikuntahallissa

Noora&Kimmo

Olen hoitanut jo parin vuoden ajan lapsia eräässä perheessä. Perheessä on 3 vuotias poika ja 5 vuotias tyttö. Lasten isä matkustelee useasti ulkomailla työnsä puolesta ja lasten äiti johtaa isoa mallitoimistoa. Perhe tarvitsi lastenhoitajaa pari vuotta sitten, koska edellinen muutti Pohjois-Suomeen miehensä kanssa perustamaan omaa perhettä.

Heti, kun aloitin työt minusta tuntui, että olen päässyt ihanaan perheeseen töihin. Työnteko ei tuntunut työnteolta ja ne hetket, joilloin lasten vanhemmat olivat vapaalla omasta työstään, niin he viettivät ne lastensa kanssa kutsuen minutkin perheensä seuraan. He todellakin ottivat minut perheeseensä osaksi perhettä eikä työntekijäkseen. He olivat myös palkanneet isoon kauniiseen kotiinsa kodinhoitajan sekä puutarhurin, jotka olivat jo hieman vanhempia ihmisiä, mutta myös erittäin mukavia.
Leena ja Antti olivat olleet töissä pariskunnalla jo pitkään. Leena ja Antti myös kertoivat, että pariskunta on aina ollut heitä kohtaan todella mukavia ja että he eivät vois parempaa työpaikkaa kuvitella. Vaikka perhe oli varakas, niin silti he pitivät omia työntekijöitään arvossaan eikä pitäneet heitä alempiarvoisina, joita voi käskyttää miten huvittaa.

Lapset Ella ja Mikael olivat aivan mahtavia. Heidän kanssaan aika riensi aina siivillä. Useasti kiusasimme Leenaa ja Anttia saaden heidätkin mukaan omista touhuistaan ja lapset rakastivat, kun Antti monesti muuttui kutitushirviöksi koittaen saada meitä kiinni. Leena taas monesti paistoi meille suussa sulavia räiskäleitä, kun oikein jaksoimme kinuta. Monesti tunsin, että olen itsekkin lapsi, kun annoin Ellan ja Mikaelin houkutella mut mukaan Antin ja Leenan kiusaamiseen. Ella ja Mikael olivat iltaisin aina niin väsyneitä, et he sammahtivat sänkyihinsä ilman marinoita ja siitä alkoi sitten mun vapaa-aikani. Yleensä istuimme Leenan ja Antin kanssa keittiössä iltaa ja juttelimme niitä näitä.
Eräänä iltana Leena tiedusteli, että enkö koskaan lähde tapaamaan omia kavereita vaan istun iltaa heidän kanssaan. Kerroin, et ystävät oli pääsääntöisesti jääneet Keski-Suomeen, kun muutin pois työn perässä ja että olen jo kuitenkin jotenkin niin vanha, että haluan olla rauhassa illat, kun lapset on menneet nukkumaan. Leena ja Antti molemmat torui, et 24 vuotias ei ole vanha ja et minun pitäisi enemmän viettää vapaillani aikaa tutustuen uusiin ihmisiin. Antti oli myös kovasti sitä mieltä, et en ilman seuraa varmasti jäisi, koska olen nätti likka. Hymyilin Antille ja annoin suukon poskelle. Sanoin, että lähden jo nukkumaan, koska huomenna taas menisimme läheiselle liikuntahallille lasten kanssa ja kun ajoissa tarvii olla liikenteessä, niin parempi mennä ajoissa myös pesulle ja nukkumaan.

Minulla oli oma huone jonka yhteydessä oli myös oma kylpyhuone. Laskin itselleni kylvyn ja riisuin vaatteet likakoriin. Katselin peilistä vartaloani ja kasvojani. Antin sanat tulivat mieleeni, nätti likka. Antti ei ollut väärässä olin ihan nätti likka. Tyytyväisenä laskeuduin ammeeseen. Vesi oli ihanan lämmintä ja ihanan tuoksuista. Hieroin itseäni sienellä ja huomasin nännien reagoivan ihanasti sienen niitä hieroessa. Kiihotuin valtavasti ja vein käteni pillulleni. Hieroin rintojani ja työnsin pari sormea sisääni sekä hieroin klittaa. Hengitykseni kiihtyi, vesi läikkyi lattialle ja inahdin, kun sain ihanan orgasmin. Orgasmi kesti ja kesti. Sen jälkeen nukahdin hetkellisesti ammeeseen, mutta sain inhottavan herätyksen vajottuani veden pinnan alle. Kun vihdoin pääsin sänkyyn, niin nukahdin kuin pieni lapsi.

Aamulla heräilin hyvin levänneenä ja menin syömään aamupalaa. Leena kyseli, et tekeekö hän meille eväät liikuntahallille mukaan ja sanoin, et tee vaan. Kun olin syönyt aamupalan kävin herättelemässä lapset. Me olimme aina keskiviikkoisin käyneet läheisellä liikuntahallilla leikkimässä ja heittelemässä palloa. Keskiviikkoisin liikuntahallilla oli urheilukoulu ja urheilukoulun omistajan kanssa olin ystävystynyt vuos sitten. Mies oli vanhempi 57 vuotias Kimmo, jonka 33 vuotias poika Jaakko ja joku n. myös 30 vuotias nainen ohjasivut nuoria urheilukoulussa pari kertaa viikossa.
Me kävimme aina keskiviikkoisin hallilla lasten kanssa tosiaan touhuamassa omiamme ja olimme siitä sopineet Kimmon kanssa. Urheilukouluun Ella ja Mikael olivat liian nuoria. Kimmo moikkas meitä, kun astelimme pukuhuoneesta liikuntasalin puolelle. Kyselin Ellalta, et haetaanko välinevarastosta pallot vai mitä hän haluaa tehdä. Ella lähti juokseen välinevarastolle ja jouduin huutamaan hänen peräänsä, et ei saa ottaa mitään ennenkö tulen sinne Mikaelin kanssa. Ella tahtoi tietenkin ottaa taas palloja ja kaivoinkin punaiset pehmopallot Ellalle ja Mikaelille. Menimme liikuntasaliin takas ja jäimme salin siihen päähän, joka oli vapaa. Toisessa päässä nuoret treenasivat hyppien paikaltaan edessään oleva aidan yli vuorotellen ohjaajien käskyjen mukaan.

6

7126

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Noora&Kimmo

      Pallottelin Ellan ja Mikaelin kanssa ja huomasin Kimmon kävelleen meidän luokse. "Mitäs teille kuuluu?" Kimmo tiedusteli ja vaihdettiin kuulumiset. Kesken kaiken puhelimeni soi ja huomasin lasten äidin soittavan. "No moikka Kristiina" vastasin. "Moi Noora, kuule ootteko te siellä liikuntahallilla nyt?" kysyi lasten äiti. Kerroin, et olemme ja Kristiina kertoi, et lasten isä Henry on kohta lentokentällä tulossa kotiin ja että hän haluiaisi ottaa lapset mukaan ja lähteä miestään vastaan kentälle. Hän oli jo matkalla hallille ja olisi siellä 10 min päästä. Sanoin, et laitan lapset lähtövalmiiksi ja sovittiin, et nähdään kohta. "Me kuule Kimmo tästä lähdetäänkin jo. Kristiina tulee hakeen lapset ja lähteevät Henryä vastaan lentokentälle." sanoin Kimmolle. "Aijaa, no mikäs siin ens kerralla sit nähdään" sanoi Kimmo, mut jatkoi saman tie "Tarviikos sun sinne kentälle lähteä kans? Jos ei, ni jää tänne kuule treenaan meidän kans, jos haluat? Ku oot siit joskus puhunut, et voisit tulla joskus meidän kans treenaileen?" "ÖÖö, no mut sehän oliskin ihan kivaa, jos se sopii kaikille?" sanoin ja sovittiin, et palaan saliin kun lapset ovat lähteneet.

      Palasin saliin ja verryttelin lihaksia hetken. Porukan oli seuraavaksi tarkoitus harjoittaa vatsa ja selkälihaksia. Oli mukavaa, kun sain jäädä heidän kanssaan treenaileen, koska pitkään aikaan en ollut kunnolla kerennyt harrastamaan hikiliikuntaa ja kaipasin sitä. Treenit kesti 2 tuntia ja huomasin, et kunto oli vielä kohdillaan edes jotenkin. Kiinnostus taas siihen, et alkaisin enemmän liikkumaan heräs ja jäin muiden poistuessa keräilemään tavaroita kasaan Kimmon, Jaakon ja Sannan kanssa. Sanna oli siis tämä toinen ohjaajista. Jaakko ja Sanna molemmat kiireellä katosivat kuitenkin hetken kuluttua jättäen kuitenkin lopullisen siivoamisen mulle ja Kimmolle. Kimmolle juttelin siitä kuinka nuorena olin enemmänkin urheillut ja olisi mahtavaa aloittaa uudelleen tällänen muunkinlainen liikkuminen, ku vaan lenkkeily silloin tällöin. Kimmon kanssa sovittiin, et jos mulla aikaa löytyy, niin olisin tervetullut myös torstaisin ja lauantaisin hallille heidän kanssaan, kun heillä on vuorot.
      Päätimme juosta muutaman kierroksen hallia ympäri loppuverryttelyksi vielä, kun saimme kamat roudettua pois. Toisella kierroksella astuin jonkin päälle, joka vei jalat alta. Olin astunut toisen ohjaajan pilliin, joka oli ilmeisesti tipahtanut häneltä lattialle. Satutin nilkkani ja Kimmo joutuin auttamaan minut välinevaraston isolle paksulle patjalle lepäämään, kun kävely sattui niin pirusti. "Mä käyn hakemassa kuule tuolta pukkarista äkkiä kylmäpussin tolle sun nilkalle" sanoi Kimmo.
      Nilkkaa mojotti ja äsytti, kun oli käynyt näin huono tuuri. Inhottavaa tehdä töitäkään lasten kanssa, jos nilkka pahasti nyrjähti. Kimmo tuli pussin kanssa ja laittoi sen mun nilkalle. "Miltä tuntuu?" kysyi Kimmo. "Sattuu ihan perkeleesti" sanoin ja Kimmo oli sitä mieltä, et ootellaan hetki ja katsotaan, josko helpottaisi. Kimmo siirtyi vierelleni istumaan patjalle ja jatkoimme siitä mist aiemmin keskusteltiin. Hetken aikaa juteltuamme Kimmo sanoi "Alettasko tekeen lähtöä? Voin viedä sut autolla kotiin" tämä sopi mulle ja nilkutin Kimmon avulla naisten pukkarin ovelle, et saan kamani sieltä. Ovi ei auennut, se oli lukossa. Kimmo mietti, et Sanna varmaan lukinnut oven lähtiessään, mut onnex hänellä on taskussa avain. Avainta ei kuitenkaan löytynyt ja meitä jo alkoi pelottamaan ajatus, et ollaan loukussa hallissa. No Kimmo meni miesten pukkarin ovelle ja sekin ovi oli lukossa. Hän katsoi mua ja sanoi "Avaimellahan mä menin sisään, ku hain sulle kylmäpussin ja mä taisin jättää piruvie ne avaimet penkille repun viereen siin sit vahingossa" En osannut sanoa mitään vaan tuijotin Kimmoa. Nilkka muistutti kuitenkin olemassaolostaan ja irvistin kivusta. Kimmo auttoi mut takas patjalle ja aloimme sumpliin, että mitä teemme seuraavaksi. Muistin kännykkäni ja kun kokeilin taskua tunsin sen olevan poissa. Se oli jäänyt pukkariin, kun lapset vein Kristiinalle. Tulimme siihen päätökseen, että joudumme yön viettämään hallissa. Pääsisimme pois seuraavana aamuna, ku jalkapallonuoret tulisivat sisätreeneihin. Salissa ei ollut ees liikkeentunnistimia, joten kukaan ei sais tietää meidän olevan siellä jumissa.

    • Noora&Kimmo

      Aika kului hitaasti ja Kimmon kanssa puhuttiin kaikesta maan ja taivaan välillä. Kimmo asui vaimonsa kanssa ja vaimo sattui just nyt olevan matkalla siskonsa luona eikä kotona oottamassa miestänsä kotiin. Sanoin, et mua ootetaan varmasti kotona, mutta että he ei varmasti osaa odottaa hänen olevan hallilla. Tuli ilta ja sytytimme valot halliin. Toivoimme, et joku ihmettelis hallissa yömyöhään palavia valoja, mut ketään ei kuulunut pelastamaan meitä.
      Makoilimme patjalla ja uni alkoi hiipimään ajatuksiin. Simmut painui kiinni väkisin molemmilla. Kimmo oli ihan vieressäni ja nukahdin hänen hiljaiseen kuorsaukseen lopulta.

      Heräsin jossain vaiheessa, kun Kimmon käsi oli ympärilläni. Kimmo kuitenkin itse nukkui. Herätin Kimmon ja sanoin hymyillen, et käsivarsi likisti mut hereille. Kimmo otti käden pois ympäriltäni ja hymyillen sanoi, et luuli olevansa vaimonsa viekussa. "Paljonkohan kello on?" kysyin ja Kimmo kertoi sen olevan 2.00. "Me ollaan viel pitkän aikaa täällä" sanoin ja Kimmo sanoi, et " Niin ollaan".
      Siirsin kättäni ja osuin vahingossa Kimmon penikseen. "Anteeksi, se oli vahinko" sanoin ja punastuin. "Ei kuule mitään, sattuuhan noita" vastas Kimmo ja olimme hiljaa. Makoilimme siinä hiljaisuuden vallitessa ja tunsin, kun Kimmo siirsi käsivarttaan lähemmäs mua. Käsivartemme koskettivat toisiaan ja olimme edelleen hiljaa. Tilanne oli sähköistynyt, kun osuin Kimmon penikseen ja huomasin kostuvani koska ajatukset ei pysyneet koossa. Koitin ajatella kaikkea muuta kuin panemista. "Kimmo, .." kerkesin aloittamaan, kun Kimmon huulet olivat huulillani ahnaasti niitä imien. Suutelin häntä takas ja Kimmo pyörähti päälleni. Hän suuteli huuliani ja kaulaani. Huomasin, että hänen peniksensä oli paisunut ja se tuntui valtavalta pilluani vasten. "Noora, mä haluan sua." sanoi Kimmo. "Niin mäkin sua, pane mua nyt heti!" vastasin ja aloimme riisumaan paitoja toistemme päältä. Makasin tissit paljaana Kimmon alla ja hän alkoi imemään ja hieromaan niitä. Kimmo suukotteli myös mahaani ja siirtyi kohti housujen reunaa. Hän riisui ne varovasti varoten nilkkaani. Kimmon huulet tuntuivat jumalaiselta rinnoillani ja odotin hänen pääsyä huuliensa kanssa pillulleni. "ihanaa, kun olet noin märkä" sanoi Kimmo lipastuaan ensimmäisen kerran pilluani." En kyentynyt muuta, kuin iniseen ja nauttimaan. Kimmo nuoli, imi ja sormetti niin, että litinä kuului varmasti hallin kauimmaisessa nurkassa. Huohotin ja vaadin Kimmoa tulemaan sisälleni. Kimmo laskikin housunsa alas ja halusin saada tuon kalun ensin suuhuni. Kimmo nousi mahani ja rintani päälle, jotta sain kalun suuhuni. Imin kalua ja hyväilin kiveksiä. Kimmolla oli selvästi vaikeuksia ja hän otti ja tuikkas kalunsa suoraan pilluuni pohjaan asti. Parin työnnön jälkeen hän laukes karjahtaen. Kimmo otti kalunsa pois pillustani ja alkoi uudelleen nuolemaan pilluani. Hetken kuluttua sain valtavan orgasmin ja jäimme makaamaan patjalle vierekkäin.
      Oli taas hetken hiljaista ja kun katsoimme toisiamme hymyilimme. Kimmo sanoi "Kiitos Noora." Sanoin " Kiitos sulle"...

      • summi

        Hieno tarina, tykkäsin.


    • SuitSaitSipinen

      No oli oli toi loppu hyvä, jätä 90% tuosta alusta seuraavalla kerralla pois, jaarittelut sikseen, et kai nyt koko elämäkertaasi kapaloistasi saakka meille seuraavassa "happeningissasi" vaan kerro..

      • mut tämmönen on hyvä

        Joo mut yleensä kirjoitetaan liian lyhyesti joten tämmösen ja lyhyen välimaastosta oleva tarina pituudeltaan olis tosi hyvän pituinen.


    • biggyqq

      mitä jos tyttö haluaa ratsastaa mukava iso muna, asun yksin ja täällä on kosketuksissa [email protected]
      what if any girl want to ride a nice cock , i live alone and here is the contact [email protected]

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1681
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1309
    4. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1307
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1305
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe