Surrealistinen Kosketus

Tslen

Reilusti yli parikymppiset kaverukset olivat käymässä toisen kesämökillä maalla. Oikeastaan mökki oli vuokralla ja sitä ympäröi melko tiheä metsämaisema ja ikkunan kautta sen takana oleva ranta saunoineen. Sinne he olivat tulleet epätasaiseksi soratieksi vaihtuvan maantien kautta.

Miehet istuivat iltaansa saunan lauteilla hämärässä ja keskustelivat naisista, erilaisista yhteiskunnallisista taakoistaan ja elämästä yleensä. He olivat aina häveliäitä eivätkä kiinnostuneet tirkistelemään toisiaan, ainakaan suuremmin, vaikkakin molemmat olivat hyväkroppaisia ja urheilullisia.
-
Myöhemmin he avasivat pari alkoholitölkkiä katsoessaan tv:tä, elokuvaa melko pienikokoisella mutta mukavahkolla sohvalla joka sijaitsi mökin olohuoneessa; oikeastaan olohuoneen ja keittiön välillä ei ollut mitään mielekästä rajaa; oli vain suuri tila ja makuuhuoneilla omat ovensa.
-
Miehistä maskuliinisempi, nimeltään Pat, nautti happamampia juomia kuin ystävänsä Ville joka ei saanut kumottua mitään vähemmän makeaa. Ville kommentoi elokuvassa esiintyvää näyttelijätärtä myönteisin, eroottisin sanakääntein ja Pat yhtyi mielipiteeseen. He toivoivat naiselta alastonkohtausta mutta se ei täysin toteutunut; vain nänni vilahti sivulta kohtauksessa jossa hän vaihtoi vaatteita.
Erikoisesti, muttei uskomattomasti, oli pöydällä heidän edessään lehti jossa oli myös artikkeli ko.naisesta ja yksi sivu koostui tämän kasvokuvasta joka oli säkenöivän hymyilevä. Kuvan nainen tai tyttö oli poikia useamman vuoden nuorempi vaikkakin juridinen aikuinen.
-
Toinen miehistä haukotteli ja pian toinen yhtyi avuttomasti tarttuvaan haukotukseen. Mökissä oli yksi sänky huonetta kohti ja he sopivat nopeasti nukkumapaikkansa, ilmoitusluontoisesti, sekä kävivät sänkyjä kohti, eri suuntiin.

Yön vaihtuessa aamuyöksi heräsi yksi pojista ja päätti käyskennellä mökissä, varoen lattian kirskuntaa ja kävi ulkona tuulettumassa. Hän tyhjensi rakkonsa pihamaalle täydellisessä yksityisyydessä. Hänen peniksensä oli tavallista suuremman näköinen hänen vasta herättyään virtsauksen tarpeen synnyttämästä stimulaatiosta ja hän katsoi sitä hetken ennen kuin veti alushousut ylös.
-
Hän sai hassun idean ja vietti hetken olohuoneessa ennen kuin hän kävi kaverinsa huonetta kohti. Sinne saavuttuaan hän näki miten valo kurkisteli ikkunasta ohuen verhon läpi. Hän seisoskeli aikansa tyhjänpanttina arvioiden ystävänsä unen syvyyttä ja puristi sitten hänen nilkkaansa, painottaen mielessään sitä että aamu koittaisi jo muutaman tunnin päästä ja he menivät nukkumaan melko aikaisin. Sängyssä olija, eli Ville, oli juuri näkemässä miellyttävää, romanttista ja miksei eroottistakin unta kunnes tämä uni sitten hitaasti katkesi hänen havahtuessaan todellisuuteen.

1

571

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tslen

      Hän sai hitaasti avattua silmänsä siihen pisteeseen etteivät ne enää roikkuneet ja hänen koko kasvoilmeensä oli valpas. Hänen kasvonilmeensä vaihtuivat lievästä järkytyksestä huvittuneisuuteen kun hän näki odottamatta sievät naiskasvot; ne jotka hän oli nähnyt myöhäisillalla televisiossa.
      Olihan hänen ystävänsä nimittäin irrottanut lehdessä esiintyneen kuvan ja käytti sitä nyt naamarina. Vaikkakin naamari oli tökerö paperipala niin hän oli saanut sovitettua sen kasvoilleen melko hyvin, siihen nähden miten alkeellinen tämä naamioitumiskonsti oli.
      -
      Villen mieli oli vielä herkistynyt äskettäisestä unesta ja hän naurahti sympaattisesti kaverinsa metkulle ja ajatteli että jospa vain vartalokin kuuluisi sille naiselle. Naamiomies, jonka identiteetin hän tietysti tunnisti helposti, piteli käsiään lantiollaan ja astahti aivan sängyn eteen kuin tarjottimelle, kyykistyi ja painoi kyynerpäänsä sängyn patjaan, tukien leukaansa kämmenillään. Hänen eleissään oli viattomuutta ja lapsekkuutta joka taas naamion panoksen avulla kääntyi katsojan mielessä tyttömäiseksi keimailuksi. Ville leikki mukana ja nojasi seinään lievässä takakenossa, pelkät bokserit päällään; maskuliinisen kutsuvasti ja rohkeasti. Tällöin 'naamionainen' nousi ylös ja viittoi itse miestä lähestymään häntä sängyllä siirtyen...hänen uusissa kasvoissaan ollen pienet, lähes huomaamattomat silmäreiät.
      Tällöin Ville avasi 'tytön' muutamilla napeilla kiinni olevan lyhythihaisen kesäpaidan, aivan leikin varjolla ja naureskeli ääneti. Hän taputti kevyesti paljastunutta mahaa mutta ei toki halunnut koskettaa sen sensuellimmin.
      Hän laittoi kätensä laiskasti boksereiden sivuille joka oli viimeinen 'neitoa' suojaava vaatekappale ja veti sitten kätensä pois. Hän katsoi ylös vaikkei voinutkaan nähdä minkäänlaista ilmettä ja toinen jäi seisomaan paikalleen sängyn eteen, painaen rystysillään vyötäröään ja röyhistäen rintaansa ja hartioita viestittääkseen kummastusta tai tyrmistystä. Toista tämä leikki tietysti huvitti vaikka tuntui myös vähän oudolta ja hän rohkaistui sitten nipistämään alushousujen sivuja ja veti ne rauhallisesti alas, aivan polvien alapuolelle asti jolloin niiden omistaja antoi niiden irtaantua jalkojensa ympäriltä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5045
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1275
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe