K1-Katsastajat Oy/Hämeenlinna ......

WarningMan

.. jos haluatte autollenne hylkäyksen, niin välttäkää, sillä tämä asema on yksi Suomen eniten katsastuksessa hylkäävä. Pahin mulkero siellä on se pikkumies joka on jo Hämeenlinnassa kuuluisa pilkunnusmisistaan.

19

649

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Romut vaihtoon

      Monena vuotena katsastanut idänpäässä K1:llä, eikä pahaa sanottavaa. Sun varmaan kannattais ostaa sellainen auto, minkä kanssa ei joutuisi kiristelemään, jos sieltä hylätty aina pamahtaa pöytään.

      Kyllä tää pikkumies mullekin yks vuosi sanoi, et ens vuonna ei mene nämä jarrulevyt enään seulasta läpi. Kas kummaa, sama pikkumies leimannut saman auton laakista läpi kahtena seuraavana vuotena mainitsematta jarrulevyistä sanallakaan. Ei niitä kyllä olla uusiinkaan vaihdettu. On se :D

    • WarningMan

      Ei kannata puolustella, sillä kyseinen pikkumies hylkäsi 3- vuotta vanhan Audini, mutta seuraavalla asemalla meni läpi. Jarrulevyt olivat kuulema kuluneet, vaikka testi näytti jarrujen olevan ok. Ihmettelen miksei pikkumiestä lempata pihalle, sillä kaikki jotka tietävät eivät kusekkaan ko. asemalle päin ja liikevaihto kärsii.

      • small dick

        Kuka käski ostamaan romun Audin?


      • volvo.
        small dick kirjoitti:

        Kuka käski ostamaan romun Audin?

        Olettaakohan nää audi säföörit että kun on audi pitäis mennä heittämällä läpi,,,nämä heikolla itsetunnolla varustetut,,, luulo ei ole tiedon väärtti.


      • Mazda10vee
        volvo. kirjoitti:

        Olettaakohan nää audi säföörit että kun on audi pitäis mennä heittämällä läpi,,,nämä heikolla itsetunnolla varustetut,,, luulo ei ole tiedon väärtti.

        Ostais jonkun japsin, kymmenen vuotta läpi. Katsois nyt tilastoista muutakin kuin eniten hylkäävät asemat, esim. eniten hylätyt automerkit. Ehkä sitten harmi lievenis. Kun ei ole ainoo.


      • Kopiokonekuningas
        Mazda10vee kirjoitti:

        Ostais jonkun japsin, kymmenen vuotta läpi. Katsois nyt tilastoista muutakin kuin eniten hylkäävät asemat, esim. eniten hylätyt automerkit. Ehkä sitten harmi lievenis. Kun ei ole ainoo.

        Hei, mulla on BMW V10, voitas mennä jokus ajelulle


    • saksalaisrotiskoja

      Audit on tollasia ja ooppelit. Mersut pelittää. Ei kannata puolustella romuja. Inssi varmaan näki, ettei levyt kestä enää vuotta. Eikä liikevaihto siitä kärsi, kun saa veloittaa useamman kerran samaa asiakasta. Arvokas mies se on firmalle.

      • Warning.

        Sinulla poju ei ole edes varaa ostaa kolme vuotta vanhaa ja uutena yli 60 000 maksavaa Audia. Riispussiin ja noppa Corollaan saatat sossun avutusrahoillasi ylettyä. Tämä inssi on naurettava ja kateellinen pilkunnussija jota ei saisi päästää lähellekään kalliita autoja, joihin pikkumiehellä ei itsellä ole varaa. Pikkumies syynää yhtä autoa pitempää, kuin muut katsastajat kolmea autoa ja kehittää vikoja joita ei edes ole.


    • Tintti Rovaniemeltä

      Onko se joku perussuomalainen ?

    • 120cm sulka päässä

      Se on erikoistunut alustan tarkastukseen..seisoviltaan...siksi siellä ei paljon nosturia tarvita

    • kndy68ks6643

      Mondeo se olla pitää...mulla vm.94 mennyt viimeiset 12 vuotta heittämällä läpi kehujen kanssa.Tänä vuonna vähän jännittää kun takajarruja ei ole avattu kertaakaan...Valot ja vilkut tarkistan ennen näyttöä.

      • Siis vähän ajettu

        Montikkaanhan joutuu vaihtamaan ainakin koiranluut parin vuoden välein...
        Ja eikös pyöränkaaret ole jo hapantuneet?


      • Jfjjf
        Siis vähän ajettu kirjoitti:

        Montikkaanhan joutuu vaihtamaan ainakin koiranluut parin vuoden välein...
        Ja eikös pyöränkaaret ole jo hapantuneet?

        paska paikka. Joskus kävin ja yritti hylätä paskojen iskareiden takia. Autoon oli vaihdettu viikkoa aiemmin iskarit, jotkut senseatrackit vai mitänenyoli. Vasta kun näytin kuitin iskareista äijä uskoi, ja alkoi selittämään jostain prkleen akselistorakenteesta. En suosittele!


    • vierintävästus

      oliko se sama jannu joskus kantolassa? siellä oli ainakin jossain vaiheessa sellainen pikkumulkero joka katsasti autoja siihen tahtiin että viereisellä nostimella meni kolme samaanaikaan kun tällä yksi. seurailin ja katselin hänen touhujaan. Itsellä oli kerran melko uusi kärry ja sitä kanssa syynäsi kolmen auton ajan, sanoi lopuksi kyllä se on kunnossa,pitää uskoa. Emännän nissanin vein sinne ja tuli hylsy kun hänen mielestään oli liian suuri vierintävästus, toki se niiden uusi ja komea jarrumittari näytti aivan loistavia ja hyväksyttyjä arvoja..
      senjälkeen en ole siellä vieraillut. onkohan sama vai onko jo muitakin.....

      • tunari munii

        Parolantiellä nuori katsastusmies määräsi vaihtamaan etupyörien jarruletkut.
        Vein korjaamolle ja ne vaihdettiin. Koska auto oli vain muutaman vuoden vanha ja epäilin simputusta, pyysin asentajaa puhdistamaan irroitetut letkut ja tutkimaan, mitä vikaa niissä on. Hän sanoi, ettei niissä ole mitään vikaa. Minäkin näin ne ja kun niistä oli kurat puhdistettu, ne olivat kuin uudet. Vaikka kuinka niitä taivutteli, ei löytynyt pienintäkään halkeamaa tai mitään muutakaan, joka erottaisi uudesta.


    • jarrulevy

      voi olla kulunut alamittaan(ohueksi) vaikka jarrut pitävät tasaisesti, valmistaja määrää alamitan niille joka usein jopa lukee levyn keskiössä. Vaihdoin juuri yhteen mersuun 2 milliä alamittaa ohuempien(!) tilalle uudet(paloineen tietysti). Tämäkin auto mennyt 2 viimeistä katsastusta läpi "puhtaasti", levyt olivat olleet jo vuosia hylkykunnossa. Samassa autossa oli myös väljä raidepää(meni siis läpi leimasta sillä). Tarjotaan vaan rouvalle kahvia ja palvellaan ja hymyillään...sitten ajetaan mersu hallin läpi, kun eihän noin komeessa voi olla vikaa.

    • reino.

      Olet oikeassa. En enää ikinä mene sinne, sillä sitä yhtä miestä pitää vältellä kuin ruttoa.

    • Kapa11

      Joo citymarketi parkkipaikalla oleva k1. Siel o sellane mulkvist vanhempi äijä.hakkaa vanhemmat autot paskaks.kannattaa kiertää kyseinen paikka kaukaa.äijä oli idänpäässä ennen.

      • Lahotkoslat

        Paska se oli jos sinne mennessä...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      15
      1148
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1089
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      2
      1086
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1068
    6. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1065
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1064
    8. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1062
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1057
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      0
      1055
    Aihe