Kalat mies ja elämä yhtä helvettiä

KalatMiesIkuisesti

Olen kalat mies ja pakko kyllä myöntää, että tässä yhteiskunnassa miehenä on vaikeaa olla ikuinen pilvilinnoissa liihottelia. Stereotyyppiseltä mieheltä oletetaan tietenkin käyttäytymismallia, joka on omalta osin niin pahasti ristiriidassa oman elämäni arvoihin. En hae irtosuhteita vaan sitä ns. "oikeaa", josta rikas mielikuvitukseni päivittäin värittää alitajuntaani mitä erilaisimmista ajatuksista. Ihastuminen on kuin eräänlaista huumetta (en siis väitä että tämä olisi siis sairaalloista) ja elän lähes 100% tunteiden maailmassa ilman reaaliteettia. Ystävät/kaverit (miespuoliset) eivät helposti ymmärrä minua ja ulkopuoliseksi jääminen on jopa ongelma.

Olen tutustunut mielenkiinnosta horoskooppien mytologiseen maailmaan ja pelonsekaisin tuntein luin kuvauksia Kalat horoskoopista, joka lähes sanasta sanaan piti paikkansa. Onko teillä muilla ongelmia tämän Kalat taipumusten kanssa? Olisi mukava jakaa ajatuksia.

3

433

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kalanainen2

      Minusta kalamiehen piirteet ovat mielenkiintoiset, herkät ja tunteelliset ihmiset ovat mielestäni paljon ihanempia kuin karkeat ja kovat ihmiset. Itsellä on kanssa niin, että välillä olo on ulkopuolinen, kun itse on liian tunteellinen...

      Kyllä välillä on sen kanssa ongelmia, kun muut ovat vähemmän tunteellisia ja karkeita, mitä jos hakeutuisit enemmän sellaisten ihmisten seuraan, jotka ovat herkkiä ja taiteellisia? Tai tutustuisit muihin vedenmerkkeihin, kun kuulemma niiden pitäisi myös olla taipuvaisia herkkyyteen ja tunteellisuuteen? :)

    • Tunne on tarkoitus

      Skorpioni naisena tunnen samoin. Maailma tuntuu kulkevan ikuisen pyörän tahdissa, toimien rahan, statuksen, muiden mielipiteiden tahdissa. Kun seisoo etäällä siitä ja katsoo maaiman menoa, tulee haikea olo. Missä kaikki herkät sielut on, ne jotka pysähtyy välittämään, kuuntelemaan ja tuntemaan. He joiden sydämissä rakkaus on tarkoitus. He joille luovuus on elämäntapa. Välillä tuntuu, että tukehtuu tähän tarkoituksettomuuteen, tyhjyyteen.

      Olen luovuttanut ystävieni suhteen, sillä he eivät tunne samoin. Jokapäiväisen rullan pyörittäminen on heille jostain syystä tärkeää, vaikka ketään heistä se ei tee onnelliseksi. Tiedän, että maailmassa on muitakin, jotka tahtoo vaihtoehtoisen maaiman. En vain ole löytäyt heitä...vielä :)

    • Pässi

      Itse tunsin kerran yhden kalat (m) ja minusta hän oli hurmaava, koska hän veti minut tästä elämästä omaan maailmaansa pelkillä sanoillaan. Ole ylpeä siitä että olet kalat, herkkä ja rauhaa rakastava, kuka ei tällaista ihannoisi ihmisessä.

      Ihastuminen onkin kuin huumetta ihastumisessa aivot tuottavat samaa tunnetta kuin rakastuessaan. Siksi se on sinulle kuin huumetta, kukaan ei halua luopua hyvästä tunteesta. Minusta haaveilussa ei ole mitään pahaa, itse en pidä ihmisistä jotka rikkovat minun haaveeni kun kerron niistä. Joten pidä omista haaveistasi kiinni, tulet vielä löytämään sen oman naisesi. Kaverit yms, tutut eivät aina ymmärräkkään, toista kalaa ymmärtää parhaiten toinen kalamerkki, taikka avarakatseinen persoona.

      Ole myös tarkkana, kalat keräävät ympärilleen helposti särkyneitä merkkejä ja ihastuvat näihin. Jolloin kalasta tulee helposti sielunhoitaja. Sekin selittää yhden osan miksi kalat helposti ihastuvat moniin. Kala kun haluaa parantaa maailmaa, mutta ei tiedä tekevänsä sitä omalla kustannuksellaan. :(

      Itse olen oinas (n), mutta olen oppinut kaloista paljon. Minua opetti kalat itse näkemään maailman erisilmin. Pidä siitä kiinni mikä olet ^^.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      251
      18429
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      83
      3135
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      123
      2161
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      191
      1850
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      134
      1725
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      269
      1403
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1272
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      82
      1083
    9. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      118
      960
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      232
      959
    Aihe