Kalat mies ja elämä yhtä helvettiä

KalatMiesIkuisesti

Olen kalat mies ja pakko kyllä myöntää, että tässä yhteiskunnassa miehenä on vaikeaa olla ikuinen pilvilinnoissa liihottelia. Stereotyyppiseltä mieheltä oletetaan tietenkin käyttäytymismallia, joka on omalta osin niin pahasti ristiriidassa oman elämäni arvoihin. En hae irtosuhteita vaan sitä ns. "oikeaa", josta rikas mielikuvitukseni päivittäin värittää alitajuntaani mitä erilaisimmista ajatuksista. Ihastuminen on kuin eräänlaista huumetta (en siis väitä että tämä olisi siis sairaalloista) ja elän lähes 100% tunteiden maailmassa ilman reaaliteettia. Ystävät/kaverit (miespuoliset) eivät helposti ymmärrä minua ja ulkopuoliseksi jääminen on jopa ongelma.

Olen tutustunut mielenkiinnosta horoskooppien mytologiseen maailmaan ja pelonsekaisin tuntein luin kuvauksia Kalat horoskoopista, joka lähes sanasta sanaan piti paikkansa. Onko teillä muilla ongelmia tämän Kalat taipumusten kanssa? Olisi mukava jakaa ajatuksia.

3

422

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kalanainen2

      Minusta kalamiehen piirteet ovat mielenkiintoiset, herkät ja tunteelliset ihmiset ovat mielestäni paljon ihanempia kuin karkeat ja kovat ihmiset. Itsellä on kanssa niin, että välillä olo on ulkopuolinen, kun itse on liian tunteellinen...

      Kyllä välillä on sen kanssa ongelmia, kun muut ovat vähemmän tunteellisia ja karkeita, mitä jos hakeutuisit enemmän sellaisten ihmisten seuraan, jotka ovat herkkiä ja taiteellisia? Tai tutustuisit muihin vedenmerkkeihin, kun kuulemma niiden pitäisi myös olla taipuvaisia herkkyyteen ja tunteellisuuteen? :)

    • Tunne on tarkoitus

      Skorpioni naisena tunnen samoin. Maailma tuntuu kulkevan ikuisen pyörän tahdissa, toimien rahan, statuksen, muiden mielipiteiden tahdissa. Kun seisoo etäällä siitä ja katsoo maaiman menoa, tulee haikea olo. Missä kaikki herkät sielut on, ne jotka pysähtyy välittämään, kuuntelemaan ja tuntemaan. He joiden sydämissä rakkaus on tarkoitus. He joille luovuus on elämäntapa. Välillä tuntuu, että tukehtuu tähän tarkoituksettomuuteen, tyhjyyteen.

      Olen luovuttanut ystävieni suhteen, sillä he eivät tunne samoin. Jokapäiväisen rullan pyörittäminen on heille jostain syystä tärkeää, vaikka ketään heistä se ei tee onnelliseksi. Tiedän, että maailmassa on muitakin, jotka tahtoo vaihtoehtoisen maaiman. En vain ole löytäyt heitä...vielä :)

    • Pässi

      Itse tunsin kerran yhden kalat (m) ja minusta hän oli hurmaava, koska hän veti minut tästä elämästä omaan maailmaansa pelkillä sanoillaan. Ole ylpeä siitä että olet kalat, herkkä ja rauhaa rakastava, kuka ei tällaista ihannoisi ihmisessä.

      Ihastuminen onkin kuin huumetta ihastumisessa aivot tuottavat samaa tunnetta kuin rakastuessaan. Siksi se on sinulle kuin huumetta, kukaan ei halua luopua hyvästä tunteesta. Minusta haaveilussa ei ole mitään pahaa, itse en pidä ihmisistä jotka rikkovat minun haaveeni kun kerron niistä. Joten pidä omista haaveistasi kiinni, tulet vielä löytämään sen oman naisesi. Kaverit yms, tutut eivät aina ymmärräkkään, toista kalaa ymmärtää parhaiten toinen kalamerkki, taikka avarakatseinen persoona.

      Ole myös tarkkana, kalat keräävät ympärilleen helposti särkyneitä merkkejä ja ihastuvat näihin. Jolloin kalasta tulee helposti sielunhoitaja. Sekin selittää yhden osan miksi kalat helposti ihastuvat moniin. Kala kun haluaa parantaa maailmaa, mutta ei tiedä tekevänsä sitä omalla kustannuksellaan. :(

      Itse olen oinas (n), mutta olen oppinut kaloista paljon. Minua opetti kalat itse näkemään maailman erisilmin. Pidä siitä kiinni mikä olet ^^.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      78
      5791
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2526
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      2007
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1765
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1611
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1317
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1311
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe