Cockapoo pentuja saatavilal Suomessa?

Oikean koiran etsijä

Olisin kiinnostunut cockapoo pennuista, mutten ole löytänyt ainuttakaan kunnon luotettavaa sivustoa, jolla joku niitä mainostaisi. Voisiko joku tietäväinen auttaa? Ja en haluaisi lukea tässä viestiketjussa enää enempää pätemistä rotukoirien tai seropien paremmuudesta, historiasta, eroista ja samankaltaisuuksista (: haluaisin vain yksinkertaisen vastauksen yksinkertaiseen kysymykseen!

17

22147

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asenna google

      Yksinkertainen vastaus : osaatko googlettaa ?

    • Oikean koiran etsijä

      hei, kyllä osaan googlettaa. ajattelin kuitenkin kysyä jos joku täällä tietäisi enemmän, muttei välttämättä olisi laittanut ilmoitusta nettiin.

      • Ihan normi sekis

        Ihan normi sekarotuinen otus. Cockerin ja villakoiran sekoitus. Ei mikään virallinen rotu.


      • Anonyymi
        Ihan normi sekis kirjoitti:

        Ihan normi sekarotuinen otus. Cockerin ja villakoiran sekoitus. Ei mikään virallinen rotu.

        Esim labradoodle on 1950-luvulla aloitettu keHeittämään opaskoirille, jotka ovat suurimmaksi osaksi labbiksia vähemmän allegisoivaa rotua. Eli pehmeä karva, ei pohjavillaa eikä likaa hylkivää pintaa..
        toiselta nimeltä myös gobbeldoggi..
        Labradoodlet rekisteröidään Saksassa rekisteröityvä rotu, jossa pitää olla sitä vanhaa kantarotua., eli ihan pelkästään labbiksen ja Isovillakoiran pentuja ei kyllä rekisteröidä...
        nyt on Suomessakin jo muutama labradoodle/gobbeldoggi avustajakoirana..
        Mut itseäni kiinnosti myös edellä mainittu rotu.. aivan ihana <3


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Esim labradoodle on 1950-luvulla aloitettu keHeittämään opaskoirille, jotka ovat suurimmaksi osaksi labbiksia vähemmän allegisoivaa rotua. Eli pehmeä karva, ei pohjavillaa eikä likaa hylkivää pintaa..
        toiselta nimeltä myös gobbeldoggi..
        Labradoodlet rekisteröidään Saksassa rekisteröityvä rotu, jossa pitää olla sitä vanhaa kantarotua., eli ihan pelkästään labbiksen ja Isovillakoiran pentuja ei kyllä rekisteröidä...
        nyt on Suomessakin jo muutama labradoodle/gobbeldoggi avustajakoirana..
        Mut itseäni kiinnosti myös edellä mainittu rotu.. aivan ihana <3

        Se, että jossain on kyhätty pystyyn yhdistys, joka "rekisteröi" doodeleita, ei tee niistä rotua. Yritähän sinäkin puhua asioista niiden oikeilla nimillä äläkä levitä täysin vääriä höpöpuheita.


    • Pugglefani

      Kun hain hakusanalla cockapoo netistä, niin siihen tuli sellanen "cockapoo pentu etsii hyvää kotia"-juttu. Cockapoo oli musta. Et mä ainaki löysin ja se oli vielä ihan siinä alussa....!?

    • 5+8

      Se miks ihmiset alkaa saarnata ja pyöritellä silmiään kun puhutaan näistä USA:ssa tehdyistä muotiroduista ei ole se että sekarotuset ois jotenkin huonompia koiria vaan se että että kun näihin rotuihin ei oo panostettu millään tavalla. On mietitty pelkkää ulkonäköä mikä ei koskaan sais olla se ensimmäinen asia mielessä kun ruvetaan miettimään uutta rotua tai sekarotusten yhdistelmää. Näille roduille ei oo ees kehattu miettiä kunnon nimiä vaan ne on saanu nimensä kahden rodun nimiyhdistelmästä ja sen pitäs jotenki olla hauskaa ja söpöö.

      On äärettömän laiskaa ja vastuutonta että laitetaan vaan kaks erirotusta koiraa yhteen ja sitten ajatellaan että no nyt on valmista! Ku koiralle ei oo mitään muita kriteerejä osattu asettaa että kuhan on villakoiran ja jonkun muun sekotus. Sitten vielä näistä muotiroduista pyydetään aivan sairaan kovaa hintaa. Pennuille lätkästään suuren kysännän takia jo yli 1000euron hinta lappu jopa Suomessakin, vaikka eivät oo ees virallinen rotu täällä. Voi vaan kuvitella mikä on niitten kasvattajien motiivi jotka myy sekarotusia koiria niin kovalla hinnalla, mutta hei tyhmä ei ole se joka pyytää vaan tyhmä on se joka maksaa.

      Että mua vituttaa sun kaltaset ihmiset, jotka kuvittelee että kun teille puhutaan negatiivisesti näistä kokka-koiristanne niin te vaan sinisilmäsesti aattelette että no ne on seropivihaajia. Koirasusien hankkijoilta en oo vielä ainuttakaan hyvää selitystä kuullu miks just koirasusi, enkä näiltä muotirotujen hankkijoiltakaan oo vielä tähänkään päivään mennessä kuullu syytä että miks juuri tämä koira. Kun tarpeeks lypsää niin toinen voi sitten naama vaikeena sanoo että no kun se on hienon näkönen/söpö eli toisin sanoen pelkän ulkonäön takia otetaan.

      • duudeloo

        Olen astmaatikko ja koira-allergiaakin on. Mulla on kääpiövillakoira, mutta olen pienestä asti unelmoinut kultaisesta noutajasta. Joten haen Amerikasta Goldendoodlen. Siinä sulle vastaus.
        Jokaisella on oma syynsä, eikä muilla ole siihen mitään sanottavaa. Mikä oikeus teillä ahdasmielisillä suomalaisjunteilla on vaatia syytä?


      • Huoh taas.........

        Alun perin goldendoodlen kaltaiset "muotiseropit" olivat käyttökoiria, ihan kuin nykyajan sohvanlämmittäjistä löytyy lammaspaimenia, metsästäjiä kuin vesipelastajiakin. Goldendoodlen käyttötarkoitus oli toimia koiralle herkkien sokeiden opaskoirana - eli ei mitään turhia eläimiä. Niiden jalostus oli tarkkaa, eikä oikeanlaista, allergisoimatonta koiraa saanut millä tahansa miksauksella. F1-sukupolven aikuiset koirat ja opaskoiriksi kelpaamattomat goldendoodlet (esim. keskittymiskyvyttömyys tms.) myytiin kotikoiriksi........... ja siitä se sitten lähti.

        Millä perustein sitten oman koirasi otit, eikö ulkonäkö yhtään rippustahippusta painanut? Vai papereillako se koira nykyisin tehdään?


      • Anonyymi

        Hitsi, erittäin hyvä kannanotto. Maltillinen ja viisas.
        Enemmän sinun laistesi kirjoituksia, jotka toivottavasti avaisivat näiden "söpökoirien" hankkijat. Jotka valitettavasti eivät tod tajua/nää, kuinka äärettömän "tyhjiä" ja vastuuttomia ovat!
        Kiitos tosta kommentista. Toivon, et mahd moni lukee sen👍


    • Vain koira puuttuu

      Sama juttu, kova cockapoon etsintä menossa tällä hetkellä. Jos ei mikään muu auta, on nähtävä entistä enemmän vaivaa ja haettava oma koira ulkomailta.

    • Se on jännä paikka
    • cockapoolover...
    • vihaaan coccapoo pis

      Pommi perseeseen ja tulta perään

    • hebe

      Ymmärrättehän sen, että nämä puudelisekoitukset eivät suinkaan välttämättä ole sen vähemmän allergisoivia kuin muutkaan rodut?! Erittäin kivoja koiria, ei siinä mitään. Tehdyissä geenitutkimuksissa niiden geeneistä ei löytynyt niitä vähemmän allergisoivia kovinkaan usein. Kyseessä olivat yksilöt, jotka kantoivat vähemmän allergisoivaa geenistöä (numeroa en muista), mutta koko rodun allergiavapaus ei ole mikään itsestäänselvyys.

      Esimerkiksi labradoodlella on erilaisia karvatyyppejä. Osa pudottaa karvaa, osa ei. Minä tunsin kaksi, joista toinen oli wool-tyyppi, karvaamaton, ja toinen fleece-tyyppi, ja pudotti karvaa.

    • cokapoooiskiva

      Mun mielestä cokapoo on ihana koira:)
      Se on sosiaalinen ja ilonen,
      se on hyvä koira aloittelioille se oppii nopeasti
      /on helppo kouluttaa.
      Sen lisäks niit saa myös saksast ja se on sulonen.
      Niit on eri väreis se tykkää liikkua mut myös olla kotona.
      Siitä on myös eri kokoja. Se elää ~15 vuotiaaks!

      Tiedän et tää kommentti on vähän myöhässä:)

      • Anonyymi

        Sekoitusta paremmin nuo allergisoimattomat ominaisuudet on siinä villakoirassa. Siihenhän nuo yhdistelmien ominaisuudet perustuu, villiksiin. Mutta, jotkut on allerkisia villiksillekkin, niin eipä käy ne, eikä sitten villismikselit senkään vertaa.
        Järki käteen noissa koiraostoksissa. Eipidä päätyä huijatuksi.Eikä sokkona uskoa kaikkea.
        Koirissa allergiaa aiheuttaa karvan ja hilseen lisäksi myös kuola/ sylki, ja sitä on kaikissa koirissa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      161
      2746
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1806
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe