Star Wars - Knights Of The Old Republic (KOTOR)

PeluriM1977

Aah, kylläpäs tekee gutaa piiiitkästä aikaa pelata tätä ensimmäistä roolipeliä, joka sai minut kiinnostumaan tietokone-/konsoliroolipelaamisesta. Tämä oli ensimmäinen roolipeli, jonka aikanaan pelasin originaali Xboxilla läpi ja oli todella "myyty"! Star Wars -taru on minun yksi suosikkejani ja kun siihen lisätään tämä roolipelielementti niin vau!

Nykyään omistan Xbox 360:n ja sillä on pelattu Dragon Age: Origins lisäosineen ja Mass Effect 1-3 joidenkin lisäosien kanssa ja on ollut mahtava "matka".

Nyt sitten satuin selailemaan netistä näitä vanhoja pelejä ja löysinkin tämän KOTOR:in Xbox -version käytettynä ja halvalla (10 euroa). Nyt kun se minulla on, voin sanoa että se on myös hyvässä kunnossa kansilehtineen päivineen. KOTOR on onneksi yksi niitä pelejä, jotka toimivat uudellakin Xboxilla. Joten ei muuta kuin pelaamaan. On se vaan edelleen yhtä hyvä! Olen hyvin alussa ja juuri pääsin pois tuolta Tarisista ja mentiin Dantooinelle. Sielläpä minusta tuleekin sitten jedi.

Vanhalla Xboxilla tuli pelailtua myös KOTOR II ja Jade Empire, jotka toimivat myös uudella Xbox 360:llä. Joten niitä alan metsästämään seuraavaksi.


SPOILERS - SPOILERS - SPOILERS - SPOILERS - SPOILERS - SPOILERS -
KOTOR kertoo tarinan Revanista, tästä tuhansia vuosia ennen Star Wars -elokuvien tapahtumia eläneestä voimakkaasta sithistä, josta tulee kaanonin mukaan Jedi ja galaxin pelastaja sithien ylivallalta. Jos joku on pelannut Star Wars - The Old Republic -peliä, niin se on jatkoa KOTOR:ille ja KOTOR II:lle. Itse en ole tuota SW - TOR:ia pelannut, koska en pidä online pelaamisesta. Anyways KOTOR:issa nähdään miten Revanin vaiheet lopulta johtivat SW -kaanonin kertomiin tapahtumiin. Toki pelin voi pelata pahiksena jne jolloin tulee ei-kanonisia loppuratkaisuja. Itse pidän kaanon -lopusta.

- END OF SPOILER - END OF SPOILER - END OF SPOILER- END OF SPOILER


Ei muutakuin pelailemaan! Onhan mulla tossa jälleen yksi Mass Effect -kierros päällä ja ME1 ja ME2 on jo pelattu jälleen läpi ja nyt olis ME3:n vuoro taas uudestaan. Mut eka KOTOR läpi!

2

204

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Moi. Kotor on loisto peli. Mutta nyt olen jumissa kohdassa jossa Revan kohtaa pimeälle puolelle kääntyneen Bastillan ja ottavat yhteen. sieltä pitäisi lähteä hänen peräänsä taistelun jälkeen. Olen siis jumissa " unknown worldissä" jossa asuvat Rakatanit. Olen poistanut temppelin huipulla planeetan poistumisestosäteen ( tai mikä se onkaan) ja korjannut Ebon Hawkin. Myöskin olen antanut Rakataneille ( niille hyville) sen voimasta kertovan datapadin mutta kun palaan alukselle niin galaxy-mapissa ei ole kuin Star-forge josta Rebuplicilla ei ole tietoa. Ja kun yritän painaa lähtönappulaa niin se heittää pis siitä kartasta. Onko bugi vai onko jäänyt jotain tekemättä?
   Kiitos vastauksesta.

  • PeluriM1977

   Hmm...kuulostaa, että olet tehnyt kaikki. Muistaakseni siinä se syy, että tipahdit planeetalle oli se säde, jonka siis olet poistanut. Siinä pakkolaskussa aluksen hyperajo ja moottori muistaakseni vaurioituivat ja sun pitää hommata sieltä planeetalta varaosat ja sit mennä Ebon Hawkissa sinne moottoritilaan ja korjata hyperajo ja toinen moottori. Varaosat löytyy aika läheltä sitä paikkaa missä se Ebon Hawk on. Siellä kun on muitakin haaksirikkoutuneita aluksia. Niistä löytyy varaosia.
   Korjaa moottorit ja sit pitäis onnistua lähtö.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Rasmus Takaluoma

   Poliisi oli pahoinpidellyt Rasmuksen baarissa julkisesti. Virkaveljet salailevat nyt tapahtuneen julki tuomista. Usko meni poliisiin täysin.
   Kadonneet ihmiset
   19
   4129
  2. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   399
   1436
  3. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   97
   1302
  4. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   437
   1286
  5. En kestä enää olla erossa...

   Mitä jos mää vaan tuun ja alan suuteleen sua?
   Ikävä
   69
   891
  6. Tulen hulluksi

   Joka päivä mielessä. Typerä mies ei vaan voi mennä pois päästäni. Mitä enemmän pyristelen vastaan sitä enemmän siellä asuu. Olisipa joku katkaisija, j
   Ikävä
   50
   797
  7. Mitä oikeasti tuo koronarokote on ?

   Minun faijan proidi nyt puolisonsa kera koronassa. Ja 3 rokotetta ottaneena. Ikää noin 75v , Ja tuntuu ettei hengissä pysy . Hyi helvetti mitä tää rok
   Maailman menoa
   183
   763
  8. Suomessa on perheiden yhä vaikeampi saada apua - Supernanny Pia Penttala kohtaa nämä ongelmat

   Järkyttävää, että Suomessa on yhä vaikeampi saada apua, olipa kyse sitten perheen ongelmista, lapsen haasteista, päihde- tai mielenterveysongelmista.
   Maailman menoa
   20
   746
  9. Riittääkö sulle nainen

   Seurustelu vai pitäskö jossain kohtaa sitte olla ihan sormuksia sovittelemassa?
   Ikävä
   73
   738
  Aihe