Toivola.

kerta riitti

Viikolla käytiin Toivolansaaren leirintäalueella Ikaalisessa,huono kuva saatiin alueen Wolkkarilla ajavasta isännästä.Ei tulla toista kertaa ja sana kiertää.

14

351

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niimpä niin

      Vaivaudut kirjoittamaan tuollaisen turhanpäiväisen pätkän jossa et kerro mitään. Voihan se olla ettei se ole ollut edes paikan isäntä, Olet vaan olettanut sen olevan.

      Oliko vuorokausimaksu yhden euron kalliimpi mihin olit varautunut, vai mikä sanan laitat kiertämään. Joiko isäntä itse vaan eikä tarjonnut ilmaista känniä, sillä olethan jo omastamielestäsi kanta asiakas yhden yövytyn yön jälkeen. Oletko peräti sanonut isännälle, jos en saa euron alennusta niin pistän sanan kiertään kuinka kitupiikki isäntä on ja ohjaat kaikki asiakkaat kilpailijalle.

      Tätä tasoa on ihmisten huonot kuvat. Tulevat ensimmäisen kerran kymmeneenvuoteen ihmistenilmoille, eikä kaikki olekkaan enää ilmaista.

      Hyvä nyt kuitenkin kun kirjoitit, osataan varoa wolkkarilla ajavaa isäntää. Sattuu olemaan vaikka pienessä porossa kun tyytyväiset asiakkaat on tarjonnut sille kunnon kännin. Isäntä voi olla siitä huolimatta mukava vaikka pyytääkin maksun tarjoamistaan palveluista. Saattaa olla jopa niin, että tuo leirintäalueen pitäminen on hänelle ihan työ. Eikä välttämättä jaksa aina kuunnella niitä väsyneitä "maailmanmatkaajan" juttuja joita on kuunnellut jo ihan riittävästi. Antakaa omistajille työrauha, jutelkaa asiakkaat keskenään te olette lomalla henkilökunta on TÖISSÄ.

      • Pohjoinen1

        Ota sinä selvää asioista koska olet näköjään viinamäen ihminen tuputat sitä joka rakoon,Sinä se olet tietämätön tässä asiassa mutta teitä pellejähän aina löytyy.


    • Fingerporilaiset

      matkailemassa? Ette hallinneet valokuvausta, mutta orkut onnistuivat.

    • SFC-96xx

      Me olimme kanssa siellä mutta ei ollut VW ongelma meillä! Märkää oli mutta se johtui sateesta.

    • tyyyyyyyyyytyväineee

      Siellä me olemme saaneet aina hyvää palvelua sekä sehän sijaitsee aivan upealla paikalla ja vielä lasten leikkipaikkakin erinomainen.

    • pohjoinen1

      Totta kirjoitit "isännästä"joka on vain alueen asukas ja puuttuu kaikkien asioihin josta on saanut varoituksen.Kyllä paikassa on parantamisen varaa kuten salaojitus,homeiset suihkut,.kunnollisen vartioinnin puute josta johtuen nuoriso rällästää yö kaudet.Sauna kuhisee muurahaisia,roskikset on pitkin kenturaa liian harvoin tyhjennettynä.Emme varmasti palaa vaikka ympäristö on upea.

      • jyvät akanoista

        No tulihan se totuus toisestakin suusta, vaikka aloittajaa pyrittiin vaientamaan tai mustamaalaamaan. Jos alue on kehnossa kunnossa, niin kai sen saa muillekin kertoa.
        Caravan-lehti järjestää kesäisin oikein äänestyksiä, missä selvitetään alueiden ja - pisteet. Se on hyvää palautetta.


      • Jepll
        jyvät akanoista kirjoitti:

        No tulihan se totuus toisestakin suusta, vaikka aloittajaa pyrittiin vaientamaan tai mustamaalaamaan. Jos alue on kehnossa kunnossa, niin kai sen saa muillekin kertoa.
        Caravan-lehti järjestää kesäisin oikein äänestyksiä, missä selvitetään alueiden ja - pisteet. Se on hyvää palautetta.

        Olen käynyt Toivolansaaressa matkailuautolla useamman vuoden ajan kerran kesässä, enkä ole kokenut paikkaa mitenkään sotkuiseksi, vaan olen viihtynyt todella hyvin. Ainoa miinus mielestäni on juuri tuo maan pehmeys, joka esim. viime kesänä esti meitä leiriintymästä isolla ja painavalla matkailuautolla. Vesi seisoi nurmikoilla, eikä mistään löytynyt tarpeeksi kantavaa paikkaa.


    • Vitun huono paikka

      Ihan paska paikka on aina märkää täytys olla panssari vauna jotta pääsee eteenpäin vartionti onnkehno kuin kilo paskaa . Niin ja meillä myös vw ongelma ois pitäny piikki matto mukana oltas puhkottu vw renkaat vw : llä ajava mies " isäntä" luulee olevansa alueen johtaja vaikka alueen omistaa ikaalisten kaupunki. Eikä tämä mies "isäntä" pidä edes yö vahtia

    • Meillä myös samoin

      Meilläkin oli vw ongelma en edes uskaltanu päästää lapsia wc:hen jos se ajaa päälle tai nappaane

    • Temprus

      Minä olin sielä kuukausi sitten mutta ei se minunollu huono paikka ainakin hyvä uima ranta mutta vessat vaatis parantelua minäkin näin sen "vw" miehen ei se minun mielestä kierrelly tai puuttunut muitten asioihin

    • ........

      Eikö toi oo aika törkeetä puhuu vw miehestä noin että se muka nappaa lapset

    • ei oo näkyny

      kuka ihmeen vw-mies? joku kausipaikkalainenko?

    • 13+13=22

      Paikka on heti paska jos siellä on säännöt joiden noudattamista myös valvotaan. Mistä voi tulla valittamaan jos sääntöjä noudatetaan. Hiljaisuus ja nuotiopaikat on lähes ainoita joista joutuvat valittamaan. En tiedä kyseisen paikan hiljaisuussääntöjä. Usein nuotion polttaminen on klo 23.00 jälkeen kielletty, juuri siitä syystä kun juopot kokoontuu nuotiolle jankuttamaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe