Uuden vuoden ilotulitus

tamuli

Kertoisiko joku uuden vuoden aaton kokemuksia Madeiralla. Harkitsen kovasti lähteväni katsomaan sitä. Olis kiva kuulla tunnelmista!

9

1442

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Fun Chal

      Uusi vuosi on hieno juhla Madeiralla. Yleensä hotelleissa on hienot uuden vuoden illalliset, jonka jälkeen noustaan hotellien kattoterasseille tai muille vastaaville näköalapaikoille ja nautitaan shampanjaa musiikin soidessa ja rakettien pauhaessa. Ilotulitus kestää noin viisitoista minuuttia, joka aika onkin sitten täyttä pauketta. Raketteja ammutaan rinteeltä, rantakadulta ja mereltä. Laivoja kerääntyy Funchalin edustalle seuraamaan ilotulitusta.

    • tamuli

      Pitääkö paikkansa että kirkonkellot soi yhtäaikaa kaikkialla vuoden vaihtuessa?

    • Fun Chal

      Taitaa ne kellotkin soida, mutta ei siinä paukkeessa niitä juurikaan kuule. Rakettien loputtua laivat soittavat sumutorviaan ja osa laivoista jatkaa matkaa.

    • Rita

      Mitä nuo hotellien hienot uuden vuoden illalliset maksavat? Pääsekö kattoterasseille nauttimaan ilotulituksesta ja shamppanjasta jos ei osallistu illalliselle mutta on hotellin asiakas?

      • Joissain hotelleissa gaalaillallinen kuuluu huoneen hintaan. Joka tapauksessa omien tietojeni mukaan nuo vuoden vaihteen hotelliyöhinnat ovat vuoden kalleimmat.


    • on se
    • rita

      Tuskin maltan odottaa :) Mutta edelleen kaipailisin tietoa missä siellä uuden vuoden aattona kannattaa syödä ja mihin hintaan. Entä mistä ilotulitusta kannattaa katsella jos hotellin kattoterassille ei vaikka pääsekään? Onko ravintolat kuinka auki aattona ja seuraavana päivinä?

      • jokapaikanmatkaaja

        Syödä voi missä vaan,makunsa mukaan ja ilotulitus on niin valtava , että se näkyy mistä vaan kaupungin keskustassa, vaikkapa pusupuistosta tai laiturilta. Ellei siellä sitten ole säästötalkoita laman takia. Kun itse olin siellä niin raketteja lensi molemmista päistä kaupunkia ja ainaki seitsemästä kohteesta rinteiltä. Se on valtava näytelmä, yksi maailman suurimmista ...sanotaan.Mukavaa uuttavuotta teille.ps. kannattaa varata se pöytä ruokailua varten etukäteen .


    • arcoiris2

      vai voi syödä missä vaan...ei muuten voi...parhaat paikat varataan jo vuotta aikaisemmin, mutta kyllähän siellä ravintoloita riittää, hinnat on aika huimia, kukapa ei ottaisi rahaa kun sitä on tarjolla...ehkä ihan paras paikka katsoa tulitusta on juuri siellä merellä missä ne loistoristeilijätkin on...tänä vuonna laivaretkien hinnat alkoi 75 eurosta ja kallein tais olla 150...se on tunnin parin pyörähdys jk sis snackseja ja kuohuviiniä, mutta sieltä näkee koko tulituksen, muista paikoista näkee aina vain osan, korkeiden hotellien katot on hyviä paikkoja niistä näkee myös aika hyvin...siis jos hotelli on keskustassa...hotellialueelta ei näe kun on mäennyppylä jka niemeke edessä...sitten kannattaa myös miettiä kuinka kauas menee, esim ennen puolta yötä saattaa vielä saada taksin, mutta millä sieltä kaukaa tullaan pois ja jos on oma auto niin suosituimmista paikoista voi ruuhkan takia joutua jonottelemaan 2-3 h ennenkuin on takaisin kaupungissa. Olen viettänyt siellä 12 viimeistä uutta vuotta joten kokemusta on...hianoa oli vaikka olikin säästötulitus

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      95
      6806
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      29
      2686
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2263
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      83
      1952
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1681
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1487
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1377
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1294
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1243
    Aihe