Khao lak vs. Phuket

Mokkis

Tarkoitus olisi olla Thaimaassa 3 vkoa 03/2012. Varattu Phuketista Bangtao beachilta hotelli mutta ajateltiin viettää viikko Kho Lakissa. Katseltu on Emerald hotellia. Tiedämme että on Khao Lak on rauhallisempi kuin Phuket joka on meille entuudestaan tuttu, mutta kannattaako? Mukaan lähtee 11ja 14vuotiaat lapset. Vinkkejä kokemuksia?

9

3007

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tulisi jo 02/2013

      Me varattiin kanssa 3vkon (02/2013) matka Thaikkuihin ja varattiin se niin että ensiksi 2vkoa Khao Lakissa ja sitten 1vko Phuketin Katalla.
      Näin ihan sen takia että ajateltiin ensiksi rentoutua se 2vkoa luonnonhelmassa rantaa kävellen/pois ihmisvilinästä ja sitten viimeisellä viikolla Phuketissa ihmisvilinässä teemme kaikki ostokset mitä olemme ajatelleetkin tekevämme.
      Tuo Emerald hotsku ei näyttäisi olevan ihan Khao Lakin "keskustan" tuntumassa mutta tuskinpa se haittaa teitä ollenkaan, rauhaahan te haette Khao Lakista :)
      Tässä ketjussa Emeraldista juttua: http://keskustelu.suomi24.fi/node/8110807

      Eli joo kyllä suosittelen viettämänn Khao Lakissa sen viikon muuten 3 viikkoa samassa mestassa voi tuntuu loppupelissä pitkältä

    • sämyli

      Me lähdemme 01/13 Khao Lakiin 3 viikoksi, hotelliin Beyond Resort Khao Lak. En usko aikamme tulevan pitkäksi paratiisi rannoilla maatessa. Phuketissa jo monet kerrat käyneenä, se on nähty. Ja pääseehän sinne "lomalle". Tarkoituksena onkin käydä piipahtamassa muutama päivä joko Katalla/Karonilla/Patongilla taikka Phuket Townissa. Tai vaikka kaikissa näissä.
      Leppoisaa lomaa kaikille meille :)

    • Tulisi jo 02/2013

      Meillä taas on hotellina Khao Lakissa Bhandari Resort.
      Olemme olleet aikaisemmin Khao Lak Seaview:ssa (3vkoa) joka sijaitsee hyvin lähellä tulevaa hotskua. Tykkäsimme alueesta ja siksi varasimme samalta alueelta tämän tulevan hotskun.

      ps. meillä on lento Finnairin koneella, aikaisemmin olemme aina menneet lomalennoilla (mm. TUIfly) ...saas nähdä miten homma Finskillä toimii? :)

      ...ja jep, loman odotuksia kaikille :)

      • pohdinta

        Meillä myös suunnitteilla yhdistelmämatka Khao Lak - Phuket. Onko kyseisillä paikoilla eroa hintatasossa? Ilmeisesti Thaimaan hintataso on noussut parin viime vuoden aikana (oltiin 3 v. sitten Phuketin Bangtaolla) ja vielä tuo euron heikkeneminen tuntuu lomabudjetissa...


    • jättäkää puketti

      Pukettia ei syyttä kutsuta pikku pattayaksi.

      • aivan väärässä

        Jaa, Phuketia ja Pattayaa ei kyllä voi mitenkään verrata keskenään. Ei taida tämän kirjoittaja olla Phuketissa käynytkään tai sitten ei ole saanut lähdettyä Patong Beachiltä minnekään muualle. Patongilla voi tunnelam voi vähän Pattayaa paikoin muistuttaakin, tosin paljon paljon hienommalla rannalla. Muulla Phuketilla ja Pattayalla ei ole mitääjn tekemistä keskenään.


    • Yhdistelmänne on hyvä, mutta täytyy sen verran sanoa, että Bang Tao on kyllä rauhallisempi kuin Khao Lak. Bang Tao on uskomattoman hieno ja hyyyyyvin rauhallinen ranta (koko Phuket ei ole sama asia kuin vilkas Patong Beach).
      Antaisin sen vinkin, että vuokratkaa auto (tulee halvemmaksi kuin taksimatkat) Phuketissa ja kierrelkää saarta, käykää saaren pohjoisosan autiorannoilla ja vaikka Gibbon rehabilitation Centressä, jossa kaltoin kohdeltuja "lemmikki"-Gibboneita sopeutetaan takaisin luontoon (lisätietoa esim Mondo Matkaopas Thaimaa -kirjassa).
      Ja ottakaa kaikki ilo irti Khao Lakista. Käykää retkellä Ko Similan -saarilla ja tehkää parin päivän retki Khao Sokin sademetsään, Thaimaan hienoimpaan kansallispuistoon (http://www.minnethaimaassa.com/pikaoppaat/pikaopas-kansallispuisto-khao-sok/), joka on vain tunnin matkan päässä Khao Lakista. Khao Sokin hyvin merkityillä viidakkopoluilla on helppo vaeltaa omin nokkinensakin. Ikimuistoinen kokemus!

    • Matkaa odottava

      Onko kukaan ollut Aurinkomatkojen lomalla Phuket - Khao Lak? Minä päivänä
      siirrytään Phuketista Khao Lakiin ja moneltako lähtö sinne on? Pitäisi tehdä
      suunnitelmia tuttjen tapaamiseksi.... Matkalle 2/13 eli ei enää kauaa. Eka matka
      Thaimaahan :).

    • lisää näitä

      Nämä yhdistelmämatkat ovat hyviä, samalla vaivalla saa nähtyä useamman paikan. Kaksi viikkoa nyt missä tahansa yhdessä ja samassa kohteessa alkaa pitkästyttää. Matkatoimistot voisivat ottaa lisää ohjelmaansa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8416
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2565
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2277
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe