MARJAMETSISSÄ" Tappelua!!

Luonnon marjoja

Taas on tämä sama vouhotus meneillään eli ollaan jo lakia säädättämässä ja uhomassa että joku kerää marjoja metsästä!

Älkää hyvät ihmiset taistelko asian vuoksi sillä hilla sekä kaikesta marjasadosta jää noin 96% joka vuosi täysin keräämättä ja on vain muutamia yksittäistapauksia joissa voi vahingossa kerätä joku läheltä jonkun pihamaastoa mutta ei varmuudella tahallaan. Tämä kaiken OMISTAMINEN on hullua touhua asenteina ja on seurausta tästä raha ahne yksilö,minä,itse asenteista. Valitettavasti se on täysin turmiollinen ja turha sekä itsekkään ajattelun tulos.

Ongelma ja asialla kuohuttaminen johtuu ahneudesta ,kateudesta ja rahan kanssa öykkäröimisestä. Sekä lähtee joka vuosi muutamien samojen ihmisten suusta.

Keräsipä noita kuka tahansa metsistä niin tehköön sen ja täten tuottakoon marjoja ihmisten käyttöön ja läheisilleen. Sillä silloin kun niitä on niitä on varmaan kaikille.

Tuokaa ja saattakaa muutkin ja ulkomaalaiset metsiin ja marjastamaan taas. Sillä suurin osa on laiskoja ja ei kehtaa kerätä ollenkaan eikä edes halua mutta silti käy tuota taistelua omistaa ja estää muita ihmisiä.

6

283

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "Luonnon marjoja" mielestä omistaminen on hullua touhua. Jos vastustaa kotinurkalla tapahtuvaa ammattimaista keräämistä, on ahne ja rahan kanssa öykkäröijä. Syödäksemme keräämme, emme rikastuksemme. Marjamaiden läheisyydessä asuvat pääasiassa vanhukset. Ainoat bisnesmiehet marja-alalla ovat thaimaalaisia orjinaan käyttävät maahantuojat ja ostofirmat, jotka käyttävät luvatta toisten maita liiketoimintaan ns.jokamiehenoikeudella.
      Jokamiehenoikeus on lain mukaan suomalaisten ja suomessa asuvien oikeus liikkua ja marjastaa metsissä. Muilla pitäisi olla lupa.
      Etpä ole tainnut montaakaan marjaa kerätä. Vouhotat olettamuksia.
      Tietenkin marjojen kerääminen on tiettömien taipaleiden takaa hankalampaa
      ja kalliimpaa kuin teiden varsilta ja myyntipisteiden läheltä Sinne jää varmasti paljon marjaa, prosenteilla ei ole väliä. Luulisi olevan helppoa sopia suurimpien maaonistajafirmojen kanssa salomaiden käytöstä, mutta ei. Tungetaan asuinalueille. Koeta edes vähän ymmärtää köyhästi muutoinkin maalla eläviä.

      • Takaperse

        En ole aloittaja, mutta vastaanpa Sinunlaistesi asenteilla ei tätä maata rakenneta. Kateellisten touhua tuollainen mukamas "bisnesmiesten" touhujen kadehtiminen on. Suksi vittuun asenteinesi!


      • Boa noite
        Takaperse kirjoitti:

        En ole aloittaja, mutta vastaanpa Sinunlaistesi asenteilla ei tätä maata rakenneta. Kateellisten touhua tuollainen mukamas "bisnesmiesten" touhujen kadehtiminen on. Suksi vittuun asenteinesi!

        Orjakauppaa! Ja mummojen takapihalta oli ukranalaiset opastettu keräämään hilloja.Röyhkeää toimintaa täällä koillis-lapissa.Olisi Korvatunturin Marjalla peiliin katsomisen paikka!


    • maanomistaja päättää

      Viestiketjun aloittajalla ei ole aavistustakaan, minkä keskellä me olemme eläneet täällä salomailla satokaudet jo muutaman vuoden ajan. Tähän marjafirmojen vyörytykseen orjapoimijoineen, on tultava loppu. Jari Koskinen on oikealla suunnalla puhuessaan asian järjestykseen laittamisesti. VIHDOINKIN. Me maanomistajat pohjoisessa olemme saaneet tarpeeksemme. Tulemme painostamaan asioihin muutoksen. Jääkööt marjat metsään mieluummin linnun ja ketun ruuaksi enemmin kuin annamme maamme kaikkien kulkijoiden tallottaviksi.

      • äteritsi...

        Asiaa! Marjafirmat ottaa hyödyn. Toissa vuonna kun poimija kuoli paikalliset
        keräsivät rahat että saatiin sinkkiarkku Thaimaaseen.Nyt poimijat tilattu pari viikkoa liian aikaisin,Korvatunturin kaveri totesi haastattelussa et olivat itse halunneet tulla tänne silloin.Firma saa majoitustiloista vuokran ja vähät välittää ihmisten hädästä.Aika röyhkeää ja kylmää asennetta.
        Säälittää nyt varsinkin kun mustikan sato näyttää täällä olevan heikko.


    • antielitisti

      Eliitillä on tarkoitus tyhjentää kko suomi ja saada kaikki ihmiset muutaman kaupunkiin slummiutumaan. Ympärille tulee piikkilankaaita ja muuri kuten scifi elokuvista tuttua. Eliitti sitten ommistaa loppu Suomen ja hulppeat kartanot omistavat maat. Sinne ei ole oikeutta mennä marjastamaan ja näitä lakeja aletaan ensin pykäämään lievinä ja tiukenneellaan sitten.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      136
      5828
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3555
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1905
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1903
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1730
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1576
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1502
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1378
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1376
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1317
    Aihe