Targeted individuals (TI-person)

Totta vai tarua?
Onko Suomessa tapauksia?

PS: Katsokaa netistä mitä tarkoittaa.
Ilmianna
Jaa

17 Vastaustasuuri osa aika potaskaa kuten ajatusten luku yms. mut kyllä krp:n peiteoperaatioiden/seurannan yhteydessä myös tavalliset ihmiset seurattavan reitiltä/lähistöltä "värvätään" eri toimiin.
ihmiset on yllättävän halukkaita näihin arveluttaviin toimiin koska luulevat tekevänsä jotain hyvin tärkeää. ongelma on se että toimia käytetään yksinäisiin ihmisiin jotka leimataan koviksikin rikollisiksi.
suurrikollisilla on sosiaalinen verkosto joka estää massiivisen seurannan ja ulkopuolisten "stalkereiden" käytön. krp ja osallistuvat ihmiset saavat toiminnastaan kicksejä ja se muodostuu heille nautinnolliseksi peliksi. yksinäinen seurattava on oikeestaan testikohde uusille tutkimusmenetelmille
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Eräs kuvaus Targeted individual tapauksesta
(Lähde: Targeted Individuals Canada)

"Do you regularly suffers from headaches that you think is migraine? When you go out, do you notice an increase in pedestrian that feels like mobbing you or sorrounding you which follows a commotion? Do you normally hear noise from cars being slammed or a barking dogs when getting out of the house? Have you been subjected to a regular stressful situation at work that happens several times? Have you been diagnosed with depression? Do you feel pain in different parts of your body particulary when exposed to electrical appliances like TV, microwave oven, radio, computers? And do you noticed hearing voices mostly coming out from faucet while water dripping or heating vents other than your own?

These are a common signs of a TI, short for targeted individual.The web-site, organized stalking Nanaimo, has a more detailed information about the signs of TI, it also provides statistics about the criminal harasment reported to the police, 10,756 incidents of criminal harassments where 13 percent involves multiple harassers.

If you review the TI symptoms and you realized that you have experienced most of it, you have to brace yourself for a long haul because this is just the start of a long journey of discovery. You maybe in an early stage of harassment or maybe in a later stage, where high tech devices are already being performed on you.....etc.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Taitaa olla vielä uhvomies juttuja nää nykyisellään, lähitulevaisuudessa ehkä
niinkin enämpi todellisuutta. Nää koneistot on taustalla, ihmiset verkostoituvat.
Seuranta on tässä ajassa suurimmaksi osaksi netissä, ainakun aukaiset ni olet
altis. Maailmassa on järjestäytynyttä rikollisuutta, tiedustelupalveluita, vakoilua,
hakkeriryhmittymiä. Suhdeluvut karkeasti ottaen lienee miljardi netinkäyttäjää,
kymmeniä miljoonia "bad guys", poliiseja mitätön määrä. Ja tässä nettitouhussa
se viranomaisen ja rikollisen välinen ero, se on harmaata aluetta ainakin
joissain maissa. Mutta ei niitä nanolaitteita vielä ihmisissä ole, se uhka on kyllä
tulevaisuudessa todellinen.
Ilmianna
Jaa
Urban Dictionary: Targeted individual

Targeted Individuals are people who are illegally and covertly harassed, abused, gang-stalked and spied upon 24/7 by organized groups of persons.

There are several reasons why people become targets and they usually have something to do with sex and money, in that order. The targeting may have to do with a messy divorce, child custody, unrequited love, whistle-blowing, revenge, differences in social, political, or religious beliefs, etc.
Ilmianna
Jaa
Jep, mä olen tämmöinen tapaus. Yksinäinen ihminen, jolla ei ole lahkokunnan
jäsenyyttä, sen tuomaa turvaa, suojaa. Sen jälkeen laumakunnat keskittyvät
kimppuun, eikä ne joudu siitä koskaan minkäänlaiseen vastuuseen. Ainoa tapa
millä näin kävisi, olisi olla takana oma laaja, tiivis verkosto. Tästä pitäisi löytyä
asiantuntemusta kaikkeen tähän nykytekniikkaan, tietokoneet, kännyt, ohjelmistot, verkko- ja nettiteknologia, pitkälle riittävää lainopillista osaamista.
Se on todella paha, mätä maailma mikä sieltä taustalta paljastuu jos sitä
alettaisiin tarkasti tonkimaan. Mutta kun ei ole sitä omaa verkostoa taustalla, niin tonkimatta jää, ja entinen peli jatkuu.
Ilmianna
Jaa
Vainoaminen (stalking) on tulossa Suomessa krimininalisoiduksi.

(Kokemuksia kanadalaisesta kaupungista; www.osnanaimo.org):Lainaus:
"
SIGNS YOU MAY BE GROUP STALKED (VAINOTTU)

You may be a victim of organized stalking (olet targeted individual); if:

You sense you are being watched and followed everywhere you go.
You notice consistently rude behavior from people you don't know for no apparent reason.
You hear excerpts from conversations you had in the privacy of your home coming from people around you.
You feel that those around you have access to your thoughts.
Your relationships and friendships all become distant or strained for no apparent reason.
You have problems on the job where groups of people are plotting to have you terminated.
Your business deals consistently fall through for no apparent reason.
You experience vandalism on a regular basis.
You notice that your things are not in the same place you left them when you left home or some small items may be missing.
You experience frequent car repairs.
You experience frequent appliance or electronic malfunctions."
Ilmianna
Jaa
http://theta.fi/index.php/topic,59.0.html

Tämmöistä Oulussa
Ilmianna
Jaa
Tervehdys!

Todellakin Suomessa harrastetaan samaa toimintaa. Laitteen kautta voidaan suorittaa ajatustenlukua, puhua telepaattisesti ja aiheuttaa mm. sähköshokkeja kehoon. Toimintaa pidetään salassa ja se on tavallaan harmaalla alueella lainopillisesti. Minua on häiritty jo lapsena jonkinverran laitteen avulla, mutta varsinainen aktiivinen häirintä alkoi vuonna 2014 ja jatkuu edelleen. Olen myös kokenut ns. gangstalkingia. En oikein ymmärrä toiminnan perimmäistä tarkoitusta. Yhteiskunnan silmissä tapaukset luetaan psykooseiksi tai skitsofreniaksi. Jos joudut vastaavan toiminnan kohteeksi, niin kannattaa vain pysyä rauhallisena ja yrittää ajatella asioita mahdollisimman järkevästi ja positiivisesti kaikesta huolimatta. Kannattaa myös kääntyä paikallisen mielenterveysavun puoleen, sillä puhuminen asioista auttaa ja joskus mielisairaalajaksokin voi tuoda tarvittavaa lepoa. Harmittaa kyllä kaikkien puolesta, jotka joutuvat kokemaan vastaavaa.

Kattava sivu https://targetedindividualscanada.com/dwnload/ kertoo tarkemmin laitteen toiminnasta ja yksilöiden tarinaa.
Ilmianna
Jaa
Oikeusvoittotapauksia on kuten James Walbert, Richard Cain, Kathleen Wattersson... Ruotsissa on Targeted Individual Magnus Olsson. Ei ole pelkästään NSA tai FBI juttuja vaan levinnyt ympäri maailmaa 1950-luvun CIA MK-ULTRA ja Jose Delgado stimoceiver ajoista. Ja ajatuksia pystytään lukemaan esim. toiminnallisella magneettikuvauksella (FMRI). Käy myös valheenpaljastuskoneena (esim. USAssa No Lie MRI) tai EEG eli elektroenkefalografia.

Tarkempaan ajatustenlukuun suoraan kallon alle laitettu implantti saa paremman signaalin aivoista ja unia voidaan nauhoittaa.. Esim. koomapotilaille on kokeiltu implantin tehokkuutta. Tämä on jo ajat sitten levinnyt rikollisiin tarkoitusperiin, myös Suomessa. Radiotaajuusmittarilla ja EMF mittarilla saa selville onko radiotaajuuksia hyväksikäyttäviä vakoilulaitteita vaatteissa, huonekaluissa tai jopa ihon alla.

Elektroninen häirintä taasen saadaan aikaiseksi implantilla, joka lähettää ja vastaanottaa radiotaajuuksia. Aivojen sähköistä toimintaa ja frekvenssejä muuntelemalla ihminen saadaan esim. kiputiloihin, oksentamaan, hysteeriseen nauruun, itkemään, sydämen sykettä ja verenpaineita voidaan nostaa ja laskea jne. En kirjoita koko lääkärikirjaa vaan lyhennän:

Monenlaiset fyysiset ja psykiatriset oireet saadaan päälle on/off.
Ilmianna
Jaa
Ufologi-lääkäri Luukkasen Raunihan näistä luennoi aikoinaan, Nikola Tesla, ET- teknologiat,
elektromagneettiset kentät jne.

MK ULTRA kattaa myös salaisen mielenhallinta ohjelman, joka tunnetaan nimellä Project Monarch. Tällä luodaan näitä eliitille toimivia seksiorjia, poptähtiä jne. Homma perustuu aivan tälle samalle mielenhallinta prosessille, jossa uhrin personallisuus hajoitetaan ensin, jotta hänelle saadaan muokattua kaksoispersoona, joka saadaan aina tarpeen tullen aktivoitua esiin.

Ohjelmointi ei kuitenkaan toimi koskaan heihin, joilla on liian vahva mieli/tahto. Koska aivan samalla tavalla kuin myös hypnoosissa, liian vahvaa mieltä ei voida hypnotisoida. Joten tästä syystä MK ULTRA projektin kokelaaksi pääsee vain ne, joiden mieli ja tahto ovat tarpeeksi heikkoja sille, että niitä pystytään manipuloimaan etäältä.
http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2016/08/mk-ultran-osuus-suomalaisissa.html
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
7 VASTAUSTA:
Suurin osa keskustelupalstoilla vierailijoista ei kuitenkaan osallistu itse keskusteluun, vaan
he tulevat viihtymään voimakkaiden tunne-elämysten äärellä. Tämä saattaa tarkoittaa jopa
ärtymystä herättävien keskustelujen seuraamista.
(Matikainen 2006 b, 179; Paasonen2014 )
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Muiden maiden erilaiset tiedustelupalvelut herättävät mielissä oikeutetusti nimensä perusteella jonkinlaisia tunteita, Mossad, KGB, FSG, CIA, FBI, Stasi
http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201709152200396598_u0.shtml
Sirkka, 60, sai tietää joutuneensa Stasin vakoilun kohteeksi - "Kaikki currywurstin syömisemme on kirjattu ylös"

Perjantai 15.9.2017 klo 20.18
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015082320226141_uu.shtml
Storsjö IL:lle salaisista kotikäynneistä: Sain selityksen, miksi näin on tapahtunut
Mikael Storsjö on tavannut ihmisiä, jotka ovat kokeneet samanlaista häirintää.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
- Olimme ystävieni kanssa kävelyllä Helsingissä, kun meitä seurattiin ja valokuvattiin. Siihen ei totu, etenkään Venäjän ulkopuolella.
- Myös suomalaiset ystäväni huomasivat seuraajat, eli kyse ei ole mielikuvituksestani.
Tšelyševan suomalaisystävät ilmoittivat asiasta poliisille, koska he olivat huolissaan omasta turvallisuudestaan. Tšelyševa itse arvelee, että seuraajat halusivatkin tulla huomatuiksi.
- Se oli tarkoitettu varoitukseksi.
Ainakin näkyvä seuraaminen loppui vuoden 2011 lopussa, kun Tšelyševa tuli julkisuuteen asian kanssa.
Hän ei pysty sanomaan, keitä seuraajat olivat.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015082320227495_uu.shtml
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Totta vai tarua?
Onko Suomessa tapauksia?
Supon ja Anonyymien feikkiterroristijahti , Kauppalehden keskustelussa vuonna 2013
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Tutkija598 kirjoitti:
Totta vai tarua?
Onko Suomessa tapauksia?
Supon ja Anonyymien feikkiterroristijahti , Kauppalehden keskustelussa vuonna 2013
On ja paljon sittenkin. Olen yksi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
On niitä. Minäkin olen yksi. Parhaillaan perustamme yhdistystä. Kerran kuussa tapaaminen Hesassa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Targeted individuals (TI-person)

Totta vai tarua?
Onko Suomessa tapauksia?

PS: Katsokaa netistä mitä tarkoittaa.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta