All inclusive vai ei?

fgfdgh

Olemme lähdössä ensi talvena Hurghadaan ja kyseessä on ensimmäinen Egyptin matkamme. Nyt kiinnostaisi tietää kannattaako varata all inclusive vai ei? Hinta ei ole nyt merkitsevä seikka, vaan se, miten paljon Hurghadan alueelta löytyy ruokaravintoloita ja millaisia ne ovat? Saako ravintoloissa esim.tuontiviinejä vai vain paikallisia alkoholijuomia, vai ovatko peräti alkoholittomia? Entä ruoka, millaista ruokaa niissä tarjoillaan, egyptiläistä vai jotain perus pizzaa, ranskalaisia ja pihviä? Onko vatsataudin saaminen todennäköisempää hotellin ulkopuolisissa ravinoloissa?

Olen myös kiinnostunut kuulemaan kokemuksia nimenomaan hyvistä ja laadukkaista all inclusive hotelleista, joissa mahdollisimman paljon palveluita, upeat allas alueet / vesipuisto, useita ravintoloita jne. Meitä on lähdössä matkaan niin vanhuksia kuin lapsiakin, ja siksi mahdollisimman monipuolinen hotelli on hakusessa.

5

488

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Matkaaja.

      Valinnan suurin tekijä on hotellin sijainti. Jos keskustassa, valinta on lähinnä makuasia. Jos "keskellä korpea", all inclusive.

      Keskustassa on ravintoloita vaikka millä mitalla. Toisista saa ihan mitä vaan, toisten valikoima on rajoitetumpi. Vastaan ei ole vielä tullut ravintolaa, missä ruoka olisi ollut huonoa. Hintahaitari on melkoisen laaja. Hankaluus noissa ravintoloissa on se, että niiden omistaja vaihtuu näköjään aika usein, joten suositukset ovat kuin veteen kirjoitettuja. Jotkut pysyväy, useat eivät.

      Itse olemme mieltyneet AI-paikkoihin, sillä niissä on täysi palvelu. Niissä voi täysin keskittyä loman viettoon eikä tarvitse höntyillä pitkin kaupunkia. Ruoka vaihtelee päivittäin ainakin näissä nelitähtisissä

      Vahinko vain, että Alma Tours lopetti toimintansa. Olemme olleet sen matkoilla ja nyt nuo hotellit eivät ole kotimaisten järjestäjien listoilla.

    • näin me...

      Minä kannatan tuota all-inc. Ihan ehdoton lasten kanssa matkustaessa ja meillä se on aina myös aikuisporukalla mennessä. Jo tuon juomisen kannalta, tarvitsee nestettä ja ei tarvitse näin maksaa joka limulasista erikseen vaan ihan huoletta voi itseensä nesteyttää, lapset varsinkin eivät jaksa vettä juoda viikkotolkulla. sekä tuo syöminen ainakin meillä lapset hakivat itselleen välipalaa aina päivän mittaan, he kun ei välttämättä osaa "tankata" itseään niin kuin aikuiset ja eivät aina välttämättä kaikkea syö, niin all-inc. on sen verran laaja että jokaiselle löytyy jotain... sekä tuo helppous, ei tarvitse joka hetki olla etsimässä ruokapaikkaa ja arpoa että missä arvaa syödä.

    • maaliskuussa...

      Kannatan myös all-inc ehdottomasti, todella vaivatonta ruuat juomat... meille ei tullut minkäänlaisi vatsavaivoja koko loman aikana vaikka kaikki meille toitotti sitä että sairastutte varmaan. Haimme paikallisesta apteekista kylläkin varmuuden vuoksi tapletit, suomalaiset mahalääkkeet eivät auta heidän "pöpöihin". Hyvää matkaa!

    • Sade1235

      Jokanen tallaa omalla tyylillä.
      So if you don`t like Eini:Huone sata viis I think you have a big broblem.

      • rypemistääää

        Aikuiset ihmiset eivät allinciä tarvitse. Kaikkialla Hurghadassa on toinen toistaan parempia ravintoloita joissa lähes kaikissa myös alkoholia saatavilla. Eri asia on lapsiperheet joiden kannalta allinc on hyvä vaihtoehto koska mukulat haluavat jatkuvasti jotain syötävää ja viinaanmenevät turistit, joille kelpaa se paikallinen pontikka josta kaikki drinkit tehdään. All inciä käyttävät vain venäläiset koska lomabudjetti on heillä todella vaatimaton ja käyttävät ne muutamat dollarinsa jääkaappimagneetteihin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1325
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1227
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1155
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1080
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      61
      906
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      76
      762
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      692
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      691
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      669
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      656
    Aihe