Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

TOYOTYA LUJAA LAATUA, Hah hah!

Autoilija

Vaimolla on Toyota Corolla Verso -04
Auto kävi katsastuksessa ja katsastaja ihmetteli melkein puhkiruostunutta bensatankkia. Auoto muuten hyvässä kunnossa. Uusi bensatankki maksaa noin 800€ töineen. Maahantuoja on kuulemma tullut vastaan kustannuksissa!?
Onko muilla samoja kokemuksia Toyotan laadusta??
Harmi kun olen itse aina pitänyt Toyotaa hyvänä ja luotettavana autona!??

20

361

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Siinä näet!

      "Katsastusmies ihmetteli..." Eihän tuota kukaan meistä ole kokenut ja katsastusmieskin ihmettelee tapausta. Ei siis ole ollenkaan yleistä tuollainen...sen verran harvinaista.

    • suurta laatua joskus

      No voihan kurjuutta. Onkohan tämä sitä säästöä mistä johtuivat kuuluisat Jenkkilässä tapahtuneet surullisen kuuluisat ongelmat joita Pääjohtaa myöten pyytelivä anteeksi.
      Ette vai bensatankkikin olis kantava osa nykyään, sillä niin on Toyotat kevennetty ja säästetty kaikessa materiaalissa.

    • ölhjökhj

      Jostain kumman syystä kaukoidän porukat edelleenkin tykkäävät tehdä polttoainetankin mustasta teräksestä, vaikka tuo käytäntö on huono niin turvallisuuden, kestävyyden ja tankin vetoisuudenkin kannalta.

      Eurooppalaiset valmistajat ovat jo pitkään käyttäneet muovisia säiliöitä jotka eivät puhkea kolarissa likikään yhtä helposti kuin peltiset, eivät ruostu tai syövy, ja lisäksi ne voidaan tehdä muodoiltaan monimutkaisiksi täyttämään kaikki saatavilla oleva tila.

      • hintakysymys...

        ..ja samalla laatukysymys.
        Laaduttomiin autoihin tankki on halvempi valmistaa mustasta pellistä kuin muovista. Laatuautoihin peltitankki tehdään vahvasti sinkitystä pellistä, kuten allekirjoittaneen 50 vuotta vanhassa Lincolnissa.


    • CROMA tbo i.e

      Minulla aikoinaan 90-luvun puolivälissä vm. 84 Honda Preludessa myös bensatankkiin vievä täyttöputki ruostui pahasti, melkein irtosi kokonaan. Muutenkin oli tosi ruosteinen auto, vaikka päällepäin oli nätti. Kalliita ruostekorjauksia siihen teetin ja muutakin pikkuvikaa siinä oli, mm. sähköinen bensiinipumppu oikutteli välillä..
      Seuraava autoni oli Fiat Croma vm.87, siinä oli erinomaiset ajo-ominaisuudet ja huippuominaisuudet myös talviautona. Laadukkaampi kuin Prelude ja bensiinitankki täyttöputkineen muovia. Bensiinitankin luukun lukko oli sähköinen joka aukesi napista kojelaudasta ja sulkeutui keskuslukituksella. Varajärjestelmänä oli tavaratilassa pieni naru jolla bensiiniluukun sai auki jos sähköinen systeemi ei pelannut. Minulla se sähköinen avaussysteemi toimi moitteettomasti aina.

    • Lexusautoilija

      Hah hah! Minullakin oli kerran pää sekaisin! Buahhaaa!

      • väärä aikamuoto

        Sulla on pää sekaisin vieläkin!


    • pehmoinen on

      Aika samanlaisia ovat omat laatukokemukseni toilootasta.

      Öbaut 8 vuoden iässä tankkausputki ruostui poikki ja pitihän siihen muuallekin uutta peltiä laittaa. Pakoputki irtoili, kun ei pohjasta löytynyt tervettä peltiä, mihin sen olisi kiinni saanut jne.

      Toki meni myös pyyhinkoneisto, jäähdytin, pyöränlaakerit, ohjausakselin nivel yms. kulutusosaa 10 ikävuoteen ja 150 tkm mennessä ja muutamaa vuotta myöhemmin alkoi koko kori & moottori olla loppu.

      • pehmoinen on

        ...toki em. kokemukset ovat jo parin vuosikymmennen takaa, mutta edelleen näkyy tuo tankkausputken ruostuminen keikkuvan mm. HS vikalistoilla eli ei ole kehitystä tapahtunut tässäkään asiassa. Ja miksi olisikaan, kun tojoteroille kelpaa näinkin!


      • selvästi kovempi
        pehmoinen on kirjoitti:

        ...toki em. kokemukset ovat jo parin vuosikymmennen takaa, mutta edelleen näkyy tuo tankkausputken ruostuminen keikkuvan mm. HS vikalistoilla eli ei ole kehitystä tapahtunut tässäkään asiassa. Ja miksi olisikaan, kun tojoteroille kelpaa näinkin!

        Pääsi se vasta pehmoinen onkin. Omassa tojossa on alkuperäinen pakoputki vuodelta 2003 eikä ole vaihtotarvetta nähtävissä. Melko hyvin kestää aiempiin verrattuna, joten kehitystä on kyllä tapahtunut.


      • totuus sattuu
        selvästi kovempi kirjoitti:

        Pääsi se vasta pehmoinen onkin. Omassa tojossa on alkuperäinen pakoputki vuodelta 2003 eikä ole vaihtotarvetta nähtävissä. Melko hyvin kestää aiempiin verrattuna, joten kehitystä on kyllä tapahtunut.

        Taas kalahti kalikka ilkeästi tojoteron nilkkaan! Totuus sattuu.

        Piti tuon toilootan olla niin ylivoimaisen luotettava ja huoleton silloin 80/90-luvullakin. Vaan eipä ollut omistamani yksilö. Roimaa ylihintaa maksoin käytetystä, jossa oli jo 6-vuotiaana päässyt ruostuminen hyvään alkuun. Lisäksi vikojakin riitti. Tuttujen paljon halvemmissa "pommeissa" vaihdettiin jarruihin palikota ja mun "laatuautossa" taas pyyhinkoneistoa, ohjausakselin niveltä, jäähdytintä (ei osumaa kivestä, vaan muovi/metallisauma ratkesi ja sitähän ei millään saa paikattua) jne.

        Niin, ja ei sen pakoputken kanssa ongelma ollut putken kestävyys vaan auton mätä pohja, josta kannakkeet lähti irti. Toistuvasti.


    • oma valinta köyhä!

      Miksi tankkaa sitä 95 e10 litkua?

    • 1999 suojattu Fiat

      Miki ette suojauta autoanne uutena?'
      Viis takuista,jos auton pitää ja pitäähän sen nyt
      ainakin sen 3v.

    • Tuohan on

      ihan normaalia Tojolta.

    • tojoloota

      Tässä ois tankin paikkausohjeet Corollaan ja käy tietysti muihinkin Toyota-malleihin

      http://m.youtube.com/#/watch?v=2PEhcAYjIWQ&desktop_uri=/watch?v=2PEhcAYjIWQ&gl=US

    • Tohjo

      Minun Tojostani ruostui pohja puhki. Joka vuosi piti paikkailla katsastukseen.

    • Siinä on
      • oivoioi

        Voi hirvitys!


    • Heh heh

      No hyvä, ettei käynyt pahemmin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2344
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      52
      2029
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      88
      1863
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1858
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1638
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1572
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      26
      1437
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1410
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1392
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1370
    Aihe