Suomi24 julkaisi Kunnallisvaalit 2012 -sivuston

Hei käyttäjät,

Suomi24 on juuri julkaissut upouuden kunnallisvaalisivuston, jossa ehdokkaat ja äänestäjät pääsevät kohtaamaan toisensa. Kunnallisvaalit 2012 -sivusto mahdollistaa suoran ja avoimen keskustelun päivänpolttavista vaaliaiheista sekä omaa paikkakuntaa puhuttavista asioista.

Kunnallisvaaliehdokkaana olevat ihmiset voivat luoda itsellen myös ehdokasprofiilin, jonka välityksellä he voivat esitellä vaaliteemojaan, omia arvojaan sekä muita itselleen tärkeitä asioita. Olet saattanutkin jo törmätä palstoilla Kalle Kunnallisvaalehdokkaaseen. Kalle on Suomi24:n ylläpidon luoma malliprofiili kaikille palvelussa oleville kunnallisvaaliehdokkaille. Tämän profiilin avulla näytämme ehdokkaille kuinka keskusteluissa ja yhteisössä kannattaa toimia ja annamme myös neuvoja verkossa tapahtuvaan vaalityöhön.

Voit tutustua Kunnallisvaalit 2012 -sivustoon osoitteessa www.suomi24.fi/kunnallisvaalit.

Terveisin,
Piia
Suomi24

58

2226

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rätit

      Pankee Hakkarainen valtuustoon,hoitoo kaik asjat niin että heilahtaa,eikä syle pulloon,ja ymmärtää akankin päälle jotahi,ko sanoo,ettei naisia saa myyvä,on oikea omahyvänen paskianen,ei antas akkaansa kaupan ja jois kaiken viinan ihtekseen,aivan kun insinööri gööri,joka lauloo,jos kaik Suomen järvet viinaksi muuttusi,niin mikäs meidän poikain ois täällä ollaseen,joten es laalajan paikka Hakkaraiselle?.Oishan se komiaa,ko Hakkarainen pyyhältäis kunnan valtuston istuntoon,valmet raktorilla,ponu pullo,pers taskussa,ja antas komentoja lanntikista,joka tietenkin olisi,kossu.Morjenkset Hakkaraisen akalle,ja menestystä,ja suurenpoo siunausta,ja laatakauppoja paljon!.

    • PS voittoon

      PS tulee voittamaan vaalit, sen ovat taanneet vanhojen puolueiden omat mokat, suurimpana verovarojemme jakaminen pitkin sosialistista euvostoliittoa.

    • Näinon!

      PS ei ole saanut yhtään mitään aikaan. PS:ssä on ainoastaan suurisuista porukkaa.

      Tietoa ja taitoa ei ollenkaan.

      • MUUTOS TULEE

        ÄLÄ OLE KATKEREA


      • Zapata
        MUUTOS TULEE kirjoitti:

        ÄLÄ OLE KATKEREA

        Ei, en ole katkerea enkä juo keskellä päivää katkeroa kuten sinä. :P

        Sen sijaan mulla käy sääliksi Hakkaraisen kaltaisia juntteja turvenuijia, jotka menevät mölisemään eläimellisyyksiään parlamenttiin. Häpäisevät suomalaisen parlamentarismin perinnön.

        Mä pidän teitä perseitä sivistymättöminä juntteina. Tämä oli hyvin mieto ilmaus.


      • kaikki tietävä
        Zapata kirjoitti:

        Ei, en ole katkerea enkä juo keskellä päivää katkeroa kuten sinä. :P

        Sen sijaan mulla käy sääliksi Hakkaraisen kaltaisia juntteja turvenuijia, jotka menevät mölisemään eläimellisyyksiään parlamenttiin. Häpäisevät suomalaisen parlamentarismin perinnön.

        Mä pidän teitä perseitä sivistymättöminä juntteina. Tämä oli hyvin mieto ilmaus.

        ei perus.oli juntteja,hyvin koulutettua porukkaa,poliiseja,insinööriä,tutkijoita.kyllä oppositiossa vaikutetaa sitä ei julkisuudessa puhuta,valiokunnathan tekee asioita,käsittelee niitä.perus.voittaa syksyn vaalit ainakin 3.kertainan kannatus .
        nyt taas aloitetaan,onkoi niilla hyviä ehdokkaita,niin puhuttiin edellisissä vaaleissakin.
        omassa vp.ovat tuttuja-ja seurattu mitä asioita hoitavat.


    • jösses mitä pönttöi

      Toiset vaan puhuvat ja toiset tekevät työt.
      Näin se vaan menee. Persut istuvat persiilleen tekemättä yhtikäs mitään ja ottamatta vastuuta yhtikäs mistään, eivätkä tiiä yhtikäs mistään mitään..

      • jösses mitä konnia

        "Toiset vaan puhuvat ja toiset tekevät työt."

        Niin, tihutyöt (kok) (sdp) (rkp) (vihreät) ja toiset puhuvat; (vasemmistoliitto)
        (kristillisdemokraatit) vaalilupaukset.


    • Aune Mänttäri

      Voisitko Piia Suomi 24 ilmoittaa minulle mikä on mainosta näillä sivuilla?
      Olen kirjoittanut aloituksen 13.8.2012 Suomi 24 Haminan sivulle jonka otsikko on Haminassa haetaan sitoutumattomia kunnallisvaaliehdokkaita.(muistinmukaan)

      Alussa on oma lyhyt kirjoitukseni ja lainnaus sitaateissa Kouvolan kaupungin julkisilta sivuilta jossa on Kouvolasn sitoutumattomien nimet ja luottamuspaikat kuluvalla vaalikaudella

      • Tepi

        Hyvä Hamina, laittakaa vaan kova porukka syksyn kuntavaaleihin niin saatte varmasti paikkoja. Puolueiden ulkopuoliselle listalle on Teilläkin tilaus. Heti kun saatte valtuutettuja saatte myös tilaa kunnan sivuilta. Onnea Teille t-Teuvo!


    • Hei Aune,

      mainonnaksi katsotaan viesti, jossa ei ole esimerkiksi käyttäjän itse tuottamaa sisältöä. Myöskään muilla sivustoilla olevan pitkän tekstin tai kokonaisen artikkelin kopioiminen viestiin ei ole hyvien tapojen mukaista. Järkevämpää on kirjoittaa viestiin oma näkemyksesi kyseisestä asiasta ja liittää viestiin linkki haluamallesi sivustolle, johon käyttäjät voivat halutessaan tutustua.

      Aloitusviestisi on saanut monta vastausta, joten ehdotan, että liityt nyt vain rohkeasti mukaan keskusteluun ja kerrot näkemyksesi Haminan kunnallispolitiikasta.

      Terveisin,
      Piia
      Suomi24

    • PS voittoon!

      Muissa puolueissa on nähtävästi pissi sukassa, kun PS on tulossa jytinällä valtuustojen navaksi. Kaikki vanhojen puolueiden lehmänkaupat ja kuntalaisten polkeminen ovat vaarassa lakata. Mulle sulle -logiikka lopetetaan siltä istumalta.

      "Ja sitten tuli PS:
      ja kävi käsky armoton, lopetettava riisto ja vääryys on!"

      • Ohjelma? Mikä ohj...

        Kerro vielä kerran, mitä se teidän PS oikein ajaa? Vai pöllikö demarit jo kaikki hyvät aiheet?


      • Loan Shark
        Ohjelma? Mikä ohj... kirjoitti:

        Kerro vielä kerran, mitä se teidän PS oikein ajaa? Vai pöllikö demarit jo kaikki hyvät aiheet?

        PS:n ohjelma todellakin kiinnostaa, sillä SDP:n, Kokoomuksen ja Keskustan sekä muutama pienpuolue lisäksi ohjelma jo tiedetään:

        1. Lisää velkaa
        2. Lisää palkkaa julkiselle sektorille
        3. Kaavoitussuhmurointia ja korruptiota
        4. Veronkorotuksia kaiken paskan rahoittamiseksi

        Ps ei ole sen kummoisempi puolue kuin muukaan, mutta muutosta nykymenoon on yritettävä. Tai sitten se on tehtävä ei-demokraattisin keinoin.


      • Vastuu?!?!?!?!?!?!?!

        Kenen vastuu jos kuolen nauruun?!?!?!?!


      • Jelmat

    • soleid

      Puolueiden tulisi todellakin alkaa ajaa terveyspalveluja kunnissa sellaisiin mittasuhteisiin, että jokainen saisi ajan ja myös jokaista potilasta hoidettaisiin kunnolla, ettei tavallinen vaiva tulisi kalliimmaksi pidemmän päälle. Nyt potilaita ei päästetä erikoissairranhoidon piiriin, vaikka kaikki syyt siihen olisi olemassakin. Tällainen vastuuttomuus kunnilta omia veronmaksajiaan kohtaan, on todellakin törkeää. Nostakoon sitten veroja, mutta kaikille on taattava hoito. Maksamme kuntiin kaikenlaista veroa, kiinteistöverosta puhumattakaan, johon osallistuvat myös vuokranmaksajat ja etenkin omakotitaloasukkaat ja kaikki heistä eivät ole mitenkään rikkaita ja kaikki tarvitsevat enemmän ja vähemmän terveyspalveluita, joten miksi ne on ajettu näin pohjalukemiin? Jos kerran kunnilla ei ole varaa hoitaa terveysasemilla potilaitaan, niin miksi palveluita ei osteta yksityiseltä, jossa saa todellakin tarvitsemaansa hoitoa, jos varaa on. Labralähetteet pitäisi myös saada yksityiseltä kunnalliselle puolelle, koska monellakaan ei ole varaa maksaa niitä omasta pussistaan. Ihmiset tässä ovat kaikkein tärkeimpiä ja heille kuuluu järjestää terveyspalvelut sellaisiksi, että kaikki saavat hoitoa. Jokainen veronmaksaja varmasti hyväksyy tämän.

      • Vastuuton meno

        Rakennusongelman rakennustekninen ratkaisu vähentäisi terveyspalvelujen tarvetta.
        Huonosta rakentamisesta hyötyvät kuitenkin niin monet ettei muutosta ole tiedossa.

        Soleid on oikeassa "Ihmiset tässä ovat kaikkein tärkeimpiä ja heille kuuluu järjestää terveyspalvelut sellaisiksi, että kaikki saavat hoitoa. Jokainen veronmaksaja varmasti hyväksyy tämän."


    • Kukaan ei vastaa...

      Tässä asia, johon kukaan ei uskalla puuttua. Ei ainakaan valtapuolueet, tuskin edes PS. EU on pikkunakki tämän rinnalla.

      Kelvoton rakentaminen tulee jatkumaan. Nyt maksamme veroina kuntien rakentaessa puolet kiinteistöistään uusiksi ja lisäksi kustannamme omat homekämppämme.

      Mitään muutosta ei tule koska jatkuvasta rakennusten uusimisesta ja korjausrakentamisesta hyötyvät:
      - valtio ja kunnat verotuloina
      - duunarit palkkoina
      - yritykset voittoina
      - ongelman myöntäminen voisi johtaa vastuisiin.

      Ihmisten sairestelista hyötyvät
      - lääkefirmat
      - apteekit
      - lääkärit
      - sairaalat

      Em. jengi on lyömätön.

      Jos jokin puolue edes yrittää, on kannatus suuri.

    • Huopatossu

      Jokos vaalit meni? Kuka voitti?

    • Romm
    • Ruramei

      "Lukiolainen Eerika Lehtinen kirjoittaa 25.5.2012 Hämeenlinnan viikkouutisissa sekä Hämeen Sanomien verkkosivuilla otsikolla "Luulosairaita kaikki tyynni" siitä, miten raha menee ihmisten, myös lasten ja nuorten, terveyden edelle. Hän on itse sairastunut homekoulussa, ja tuntee siitä vihaa, katkeruutta ja surua."

      "Suomi – maa jossa yritetään kieltää parveketupakointi. Suomi – maa jossa tupakkaa ei voi edes myydä niin, että tuotteet ovat näkyvillä. Suomi – maa jossa suurin osa rakennuksista on homeessa ja samalla maa, jossa asialle ei tehdä mitään."

      Vastuulliset ministeriöt ja ministerit eivät ole valvoneet rakentamista. Mitkähän puolueet heidät on virkoihinsa asettanut vuosia ja vuosikymmeniä sitten?

    • Vastuuton meno

      Kansanedustaja pitää kiinni reviiristään ja on myös kunnanvaltuustossa. Monesti vain nimellisesti, kokouksiin ei juuri ehdi. Eikä varmalla ole tutustunut kunnolla kokousasioihin. Jos alkaa hoitaa myös kunnan asioita, kärsii kummankia "viran" hoito.

      Tällainen edustaja vie paikan aidolta edestajalta, joka esim.
      - ottaisi selvää miten on kunnassa rakennettava joutumatta homehuijauksen maksajaksi uusienkin rakennusten osalta
      - miten vanhaa rakennuskantaa on käsiteltävä
      - miten kaavoitus ja viemäröinti hoidettava, että tulvavahinkoja ei tule
      - selvittää ovatko rakennustarkastaja ja tekninen johtaja ollenkaan tehtäviensä tasalla
      - onko kunta rakennuttajana tuhlannut verorahat kelvottomaan rakentamiseen ja liittyykö tähän korruptiota

      Älkää äänestäkö kansanedustajaa kunnanvaltuustoon.

    • Paluu homeeseen

      Kansanedustajan hommaa vaikka "kirveellä" muuallakin
      Tapasimme siis Kari Reijulan 31.8.2011. Hän ei pystynyt vastaamaan kaikkiin kysymyksiimme ja kehotti meitä ottamaan teihin yhteyttä avoimiksi jääneissä kysymyksissä.

      Totesimme Reijulan kanssa yhteisymmärryksessä, että TTL ei tosiasiassa palvele sisäilmasta sairastuneita, vaan toimii lähinnä vakuutusyhtiöiden ehdoilla. Tämän seurauksena moni TTL:n lakisääteisistä velvotteista jää toteutumatta.

      Em. tekstin takana Homepakolaiset.

      • Paluu homeeseen

        Korjaus: em. tekstin ensimmäinen rivi on omaa keksinttöäni.


    • Jjxe
    • Skyp

      Kyllä Persut voittaa..

    • Laajakatse
    • Xell1234

      Puolueet ovat korkeat virkamiehet asettaneet ja lait tehneet. Vastuuseen niitä saa vain äänestämällä muita puolueita ja sitä tietä muuttamalla lakeja ja niiden noudattamista tehostamalla. Nykyisin on paljin lakeja, joiden rikkomisesta ei ole rangaistusta määrätty. Esim rakennus "määräysten" osalta vain huomautus!!!

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012091216066184_uu.shtml

    • Distö
    • Täer

      STT:n mukaan Ville niinistö arvostelee vanhoja puolueita liian tiiviistä suhteista rakennusyhtiöihin. Päättäjien ja rakentajien kytkyt julki.

      Tässä viimeinkin jotain kunnallisvaaleihin vaikka puhe on kaavoista eikä homerakentamista mainita. Eikö Vihreätkään uskalla?

    • Noop321

      "(Espoon vihreä valtuustoryhmä tiedote 3.12.2010)Vihreät ovat tyytyväisiä, että budjettisovussa on painotettu homekoulujen korjauksia. Jatkossa rakennus- ja korjaushankkeiden kosteusvalvonta tehdään entistä tarkemmin, jotta koulujen homevaurioita voidaan ehkäistä."

      Noin Vihreät. Mutta puhuvat vain kosteudesta. Eivät muusta väärästä rakennustekniikasta. Pitäisi olla osaamista ja puhua myös asunnoista.

      • Niin mikä puolue?

        Vastuu on järjestetty kuten rakentaminenkin. Kaikki toiminnot on ulkoistettu ja hajautettu. Menettelyn takana ollaan vastuuta vailla ja syytesuojassa. Vai tietääkä joku muuta?

        Tässä vastuukuvio koulun osalta: "Koulun työskentelyolosuhteiden turvallisuudesta ja toimivuudesta vastaa useampi taho, eli työterveyshuolto, kouluterveydenhuolto, ympäristöterveydenhuolto, työsuojelu sekä kasvatus- ja opetustoimen virkamiehet. Tilaliikelaitos vastaa tilojen korjauksesta ja kunnostamisesta, ja kasvatus- ja opetusvirasto tekee omalta osaltaan tarvittaessa johtopäätökset koulutilojen sulkemisesta."

        No niin, veronmaksajat maksavat uudet koulut ja kunnat köyhtyvät. Epäilen kunnanvaltuutettujen, rakennusmestareihen, rakennustarkastajien, kunnan teknisten johtajien.... osaamista.

        Mikä puolue ottaa asiakseen korjata tilanne?


    • vähän laajemmin

      Pelottaa ...
      Eurooppalaiset johtaja ovat olleet kautta vuosisatojen ..keleen huonoja. Sotaa on riittänyt.

      Nyt EU on hoitanut asiansa päin mäntyä, rikkonut omia sääntöjään. Tämä on däydellisen älytöntä. Mitä isommaksi yhteisö tulee, sen hullummaksi myös.
      EKP on munannut ja nyt pääsee kaiken pankkihomman valvojaksi. Sillälailla!
      Sama kuin etsittäisiin vankiloista suurin konna ja laitettaisiin maan korkeimmaksi lainvalvojaksi.

      Miten tässä tuleekin mieleen homerakennukset? Hirveä kuntien velkaantuminen on käynnissä huonosti tehtyjä rakennuksia uusittaessa. Kyllä laista löytyy velvoitteet valvojille, jotka ovat totisesti laiminlyöneet tehtävänsä. Kohta systeemit saadaan EU:n laajuudessa toimimaan ja mylly pullahtaa tuhatkertaiseksi kunhan päästään kaikessa menossa etelän käytäntöihin.

      Yksi valopilkku: Ketähän sitten Kreikka, Espanja ym. kiristävät, kun ollaan joukkokuralla?

    • Vaalit jyrää
    • Siitä vaaan

      Yhteiskunta- sivuilta kopsasin:
      Suurin osa kuntien rakennuksista on kosteusvaurioisia.

      Viranomaisille potku. Ovat aiheuttaneet osaamattomalla rakennuttamisella suuret vahingot.
      Huonot rakennukset aiheuttavat velkaantumista ja sairastumisia. Kunnat maksavat vuosikymmenet rakentamis- ja korjaamisvelkaa. Ja asukkaiden verot pysyvät korkeina. Tämä ei ole enää vältettävissä.

      Muutos rakentamisen mölöön osaamiseen on saatava nyt. Sitten 40 vuoden kuluttua voi verotus aleta homekorjausten ja uudelleenrakentamisen päätyttyä.
      Vanhat valtapuolueet ovat tämän järjestäneet. Muutos tarvitaan.

      Ei ollut MTV3:n vaalipaneelissa mitään aiheesta.

      Mitäs tähän sanotte?

      • Seiis..

        Halvemmaksi tulee lopettaa rakentaminen kuin teettää "rakennustöinä" materiaalien ja energian tuhoamista.
        Ei työttömyyskorvaukset niin isoja ole.


    • Ylös vai alas SDP?

      Kuule Tuula Haatainen.
      Miten vanhukset selviytyvät hoitopaikoissaan homerakennuksissa?
      Miten SDP tulee estämään homerakentamisen? Vai antaako jatkua, kuten tähänkin asti?

    • Haloo haloo

      Muitakin puolueita. Haloo..?

    • Kurkkudirektiivi
    • Vääryys voitti taas

      http://www.mtv3.fi/uutiset/45min/jaksot.shtml?1623416

      Suomen on kiireesti liityttävä EU- liittovaltioon. On täällä niin laiton meno.

      • Hölö hölö.

        Jotain 72 kuntaakaan ei riitä erikoissairaanhoidon ylläpitoon, sanoi Sipilä juuri TV!:ssä.
        Homerakentamiseen on kuitenkin riittänyt rahaa - sairaaloita myöten!
        Tähän rahaa kyllä tulee riittämäänkin ja tästä vaalipaneelit eivät hiiskahda mitää.
        Sikamaista.

        Jankkaavat ääliömäisesti samoja "palvelu"- asioita tietämättä mitään missä törsätään rahat pois palveluistakin.


    • Tykkään homeesta
    • tieto puuttuu

      Mitä niitä hometaloja korjailemaan. Ei nykyinen rakennustyövoima osaa edes tavallisia saneeraustöitä.

    • Böljästi vaan

      Verorahoilla pitävät "Oikeuslaitosta" yllä. Vääryyslaitos tekee tuollaisia päätöksiä. Jos laki pakottaa, huonoihin päätöksiin on iokeusistuimen ilmoitettava epäkohdasta eduskunnalle ja vaadittava pikaista lainmuutosta. Ja ko. lain laatijoiden nimet esiin.
      Nyt ryökäleesti piilotellaan hallinnon jäseniä. Systeemi on suljettu ja siitä seuraa hyvinkin rankkoja epäilyjä...

    • Laaja ammattitaito
    • Soini mitä tarkoitit

      Jokunen puuluejohtaja ollut tv:ssä klo 8.15.
      Eivät ole puuttuneet rakentamiseen. Tosin Soini sanoi tänä aamuna, että kuntien ei pidä valita pelkästään hinnan perusteella toimittajia vaan laatukin on otettava huomioon.

      Mikäli minä olisin tuon sanonut, tarkoittaisin rakennusurakoitsijalle kokonaisvastuuta. Hajautusta ja ulkoistamista ei hyväksytä, kun ovat varmistus hankkeen pilaantumiselle.
      Kolmasosan enemmän voi maksaa hyvästä rakentamisesta, jota ei tarvitse kolmen vuosikymmenen päästä uusia ja ihmiset pysyisivät terveempinä asunnoissa ja työpaikoilla. Kunta itse katsoisi ettei ole pimeää työvoimaa.

      Kymmenesosa kustannusarvioon voitaisiin lisätä laadun kohottamiseksi ja vielä tulisi halvaksi nykyiseen ka-pas- rakentamiseen verrattuna.

    • Mutta, mutta
    • Asiat häviksessä?

      Vaalipaneelit jankkaamista ja jaanaamista. Kuntauudistus... palvelut palvelut ja taas palvelut.

      Yksinkertaista väkeä vai mikä mättää?

    • Homevoorum

      Niih puhuuvat kuin vanhojen autojen myyjät.

      Kattaine kummiski markkas ensimmäiseks homekoulujen korjauksen vaikka ei aiheesta tiennyt kuin ihmetellä että uuvetki rakennukset on hommeessa.

    • Vilutti

      Kävin kolmen puolueen vaaliteltassa kyselemässä miten homerakentaminen pannaan kuriin.
      Sain "liirumlaarumia" vastaukseksi. "Pitää antaa betonin kuivua eikä villoja märkänä."

      Olivat hiljaisia esitettyäni tarkastajille todellista vastuuta, linnatuomioita ja maksamista laiminlyönneistä.
      Myös yllättyivä väittäessäni kuntia kyykytettävän homerakentamisella, joka saattaa talouden hädänalaiseen tilaan ja sitten tehdään suurkunnat, joita johdetaan Helsingistä.

      On hiljaista kuin huopatossutehtaassa, nynnyjä tapasin. "Rakentaminen on vain mennyt tällaiseksi" , sanottiin.

      Hallinnointi on ollut kelvotonta eikä parannusta näy.

      Käykääpä kojuilla.

      • Terveyden tuhoamista

        vai mikä VILUTTAA.

        Käydään ja kaikenlainen homekusetus pois samalla äänestyksellä. Turhat mittaukset, turhat pintakosteuskartoitukset, turhat homeentapot, turhat mattoremontit ja turha puhuminen ettei mitään löytynyt ja silti oireillaan ja sairastellaan homepaskojen seassa syyttömänä. Terveydensuojelu onko se nykyisin jotain aivan muuta.

        Terveyden tuhoaminen mitä se on tietääkö kukaan.


      • PS hoitaa hommat
        Terveyden tuhoamista kirjoitti:

        vai mikä VILUTTAA.

        Käydään ja kaikenlainen homekusetus pois samalla äänestyksellä. Turhat mittaukset, turhat pintakosteuskartoitukset, turhat homeentapot, turhat mattoremontit ja turha puhuminen ettei mitään löytynyt ja silti oireillaan ja sairastellaan homepaskojen seassa syyttömänä. Terveydensuojelu onko se nykyisin jotain aivan muuta.

        Terveyden tuhoaminen mitä se on tietääkö kukaan.

        http://homegate2011.blogspot.fi/2012/01/perussuomalaisten-sisailmaseminaari.html

        Jytky 2. Homekusettajat kurihin. Horioppia pojat.


    • Vilutti

      "
      Terveyden tuhoamista
      vai mikä VILUTTAA. "

      Terveyden tuhoaminen, kyllä ja se, ettei kuntien homerakentaminen lopu.
      Velkaa ottavat vuosikymmeniksi ja rakentavat saman uudelleen vanhalla huolimattomuudella, materiaaleilla ja muilla paskamenetelmillä.

      Verot nousee ja terveydenhoito laskee - hallinto on löperö. Se on saatava vastaamaan menettelyistään.

    • Vilutti

      "Perussuomalaisten puoluetoimiston työmies Matti Putkonen esitteli puolueen kuntavaaliohjelmaa toimittajille torstaina. Putkosen viesti oli, että "euro upottaa kunnat", eli valuutan pelastamiseen sidotut varat ovat pois ensi vaalikaudella myös kunnilta."

      Oli hesarissa. Kunnat uppoaa homekorjausvelkoihinsa.

    • V- tön.

      Asuukohan yksikään v- lapsi homekämpässä?

    • Entä RKP?

      Rannikolla elävät pitempään, ovat terveempiä ja rikkaampia. Viisaitakin ovat. Seuratkaapa vaan puheenjohtajan ajatuksia.

      Jokohan minä...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      86
      1637
    2. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      118
      1290
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1287
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      78
      1196
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1074
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      883
    7. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      386
      803
    8. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      802
    9. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      42
      795
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      133
      766
    Aihe