Ärsyttää ystävävien kateus!!!

ex-pullukka

Mun kaveripiirissä on ollu aina enempi pyöreitä naisia kun elämäntavat nyt ollu sitä just et ryypätään viikonloput ja syödään sit mitä sattuu. Usein puhutaan laihdutuksesta ja että kun pitäs mutta ei saada mitään aikaseks.
No sitte sain ite vihdoin otettua itteeni niskasta kiinni ja oon laihduttanu nyt lähelle parikyt kiloo ja olo on parempi ku koskaan. Mut nyt musta on sit kuulemma tullu pinnallinen ja itserakas ja tiukkapipo ja vaikka mitä..

Jos ollaan baarissa niin miesten huomio usein kohdistuu ensin muhun. Mutta en sille voi mitään. Nyt ollaan sit vihasia kun vien huomion. Tanssilattialle ei enää jotkut mun kanssa tuu koska ei halua jäädä mun varjoon jne..kaveri sano näin et: en tosiaan tuu sun kaa sinne ku sit kaikki vaan kattoo sua ja sit mua ihan rumana siinä vieressä.....

No..sit nykyään ostan paljon vaatteita kun kerranki löytyy sopivia ja upeita vaatteita..niin sit sanotaan et musta on tullu pinnallinen, etten muka välitä muuta ku ulkonäöstä. Sit rannalla ku olin bikineissä niin kaveri vaan tokas että: tarvii sun oikein esitellä sitä sun vartaloo siinä.. MITÄ ESITELLÄ..OON NORMAALISTI RANNALLA!!!!

Hm..tarvii varmaan alkaa mettästään uusia kavereita. En jaksa enää et mua mollataan siitä et oon alottanu terveet elämäntavat. MInkä sille voi jos se kropassa näkyy. En tosiaan oo mikään tiukkapipo. En vaan halua enää tunkee kurkusta alas sitä moskaa!!!!!!! Mä oon aina jaksanu kannustaa kavereita kaikessa..kun lopettanu tupakanpolttoo tai jotain muuta..aina kuunnellu ja tukenu...nyt mut vaan työnnetään ulkopuolelle mun ulkonäön vuoks..että ompas sitten hyviä kavereita..argh!!

3

310

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • samat kokemukset

      Älä anna periksi, ei kavereita kannata ruveta vaihtamaan. Yritä olla provosoitumatta, älä näytä suuttumustasi. Sen sijaan näytä ja kerro avoimesti, miten pahalta tuollainen huomauttelu tuntuu. Kerro suoraan, että olet surullinen, kun et enää tunnu kelpaavan kavereillesi, joista niin kovasti tykkäät. Saa ihminen olla aika kivisielu, jollei ala omatunto kolkuttaa. Tosin niinhän se on, että ämmät osaa olla vittumaisia, varsinkin kun käyvät joukolla yhden kimppuun. Voit olla ylpee ittestäsi, että pystyit vaihtamaan elämäntyyliä. Tsemppiä!

    • fdss.

      Sano toi suoraan niille sun ns. kavereille.

    • pianyksinäinen?

      ihan samoja kokemuksia ja fiiliksiä! oikeen huomaa ihmisten todelliset luonteet nyt. ja muutenkin ihmisten suhtautumisen ylipäätään, miten se eroaa entisestä..
      onneksi itselläni hyviä ystäviä jotka suoraan kehuvat ja sanovat että wow, oon kade pystysinpä mäkin tohon. mutta se suomalaisten negatiivisuus kyllä on esillä useemmin, hmm. :( huomas ihmisten "huonosydämisyyden" kyllä tässä vaiheessa. se mitä toisella on, ei oo toiselta pois vaan sillä toisella on jotain itsellään, mutta mitä... miksei ottaa selvää ennemmin kun rupeaa murehtimaan siitä mitä muilla on !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2052
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      165
      1582
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      155
      1537
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1348
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1270
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      275
      1115
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      131
      1027
    8. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1022
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1003
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      53
      847
    Aihe