kirottu migreeni!

väsynyt&uupunut

Tämä migreeni vie järjen minulta.
Olen sairastanut Auratonta migreeniä jo vuodesta 2005 ja mikään lääke ei tehoa..

Syön kohtauslääkkeet aamuisin b-vitamiiniä,monivitamiinia, sinkkiä, magnesiumia ja kalsium:ia (3 ensimmäistä vakituisesti 2 muuta vähän harvemmin).. sitten jos huomaan migreenin tulevan niin siihen on lääkkeet joiden pitäis "katkaista" tuleva kohtaus heti, mutta eipä niin tee..ja jos migreeni ei vieläkään poistu niin sitten on 3:net lääkkeet ja niitäkään ei myydä kun 2&6 kpl paketeissa ja ovat erittäin kalliita..

Töissä en tällä hetkellä ole, koska migreeni pahentuu fyysisessä rasituksessa.
Kohtaus kestää yleensä 73 h ja viimeisenä päivänä minulle riittää ja taas olen matkalla ensiapuun..paikalliset hoitajat tietää jo viedä minut sellaiselle sängylle missä saa sälekaihtimet alas ettei aurinko tai muu valo käy pahemmin silmiin..

Olen niin hit*n kyllästynyt tähän melkein ainaiseen särkyyn! ei ole viikkoakaan ettei migreeniä olisi.

Tämä syö näin nuorta naista todella paljon..

Onko muilla kokemusta samanlaisesta migreenistä kun minulla. Kaipaisin todella paljon juttukaveria joka ymmärtää miltä minusta tuntuu..
yleensä minun migreenin kipukynnystä vähätellään, ennen ku sitten oikeasti lähtee taju ja on kuin spagettia koko kropalta..

5

245

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Migreenipotilas

      Itse olin sairaana kolme kuukautta. Päänsärkyä, oksentelua ja huonoa vointia. Mitään ei löydetty kuitenkaan. Nyt näiden oireiden tilalle on tullut aurallinen migreeni. Migreenitaipumusta mulla on aina ollut, mutta tota auraoiretta ei koskaan.

      Ennen migreenikohtauksia oli n. 1-2 / puoli vuosi. Nyt viiden viikon aikana mulla on ollut seitsemän kohtausta, josta yksi kesti koko viikonlopun. Oon saanut migreeninestolääkkeet, mutta ne ei auta, migreeni puskee läpi. Kohtauslääkkeet auttaa jos kerkeän saamaan ne ajoissa, mutta jos migreeni on jo päällä - on niitä aivan turha ottaa.. Ja kalliitkakin ne on.

      Hierontaa oon kokeillu, mutta ei auta. Oon miettinyt akupunkiota, jos siitä sais apua. On kyllä ihan totta että tämä syö nuorta naista kovasti. Itse olen 23 -vuotias, juuri insinööriksi valmistunut. Töitä haluaisin tehdä täysillä, mutta jatkuva migreeni hidastaa töitä, ja muutakin elämää. Tää on ihan helvetillinen sairaus. Olisin niin onnellinen jos pääsisin vanhaan takas -osaisin arvostaa paljon enemmän aikaa kun olin terve, kun pystyin tehdä ihan mitä tahansa pelkäämättä päänsärkyä ja oksentelua.

    • toivoton

      Tiedän kokemuksesta millaista on kun migreeni vaivaa melkein päivittäin. Minullakaan ei ole estolääkkeet auttaneet tai sopineet sivuvaikutusten takia. Hieronta ei myöskään auta mutta käyn silti säännöllisesti kerran viikossa koska hartiat menevät jumiin jatkuvasta päänsärystä. Akupunktio ei myöskään auttanut . Maailman paras keksintö on migreenin täsmälääkkeet ja nykyään esim. sumatripaani tabletit eivät ole kalliita kun vertaa siihen kun ne tulivat käyttöön , imigran injektio on kyllä kallis edelleen . Ennen täsmälääkkeitä meni 10 tuntia sängyn pohjalla nyt särky menee yleensä ohi tunnissa jos lääkkeen ottaa ajoissa . Rahaa on kulunut paljon kun olen yrittänyt löytää apua ( esim. botox ei auttanut ja on tosi kallis ) Nyt olen antanut periksi , epäilen hormooneja eniten jolloin migreeniä on vaikeata estää . Silti toivon edelleen että saisin viettää joskus migreenitöntä elämää .

    • vempula89

      Olen aika uusi migreenitapaus varmasti teihin verrattuna, mutta tuonpa myös itseni kehiin. Siis kaksi vuotta aurallista migreeniä ja rajuja kohtauksia takana. Aluksi lykkäsivät lekurista perus Propralit maximiannostuksilla ja imigrania. B-salpaajat antoivat apua n.3 kk jonka jälkeen teho lakkasi ja imigranista mä en ole ikinä mitään apua ole saanutkaan, päin vastoin. Panacodia huiviin (2-3) ja monta tuntia pimeää yksinäisyyttä. Pahimmillaan mulla nyt onneksi on "vain" 3-5 kohtausta viikkoon, mutta nykyiseltään selviän keskimäärin jopa yhdellä kohtauksella per viikko.
      No viime syksynä sitten sain itse apua akupunktiosta, tosin kävinkin jollain ihme gurulla (sekä itämainen, että länsimainen koulutus alalta) ja uskoisin, että hoitajan taidot vaikuttavat huomattavasti tehoon. Mun pitäisi käydä säännöllisesti pisteltävänä, että saisin kohtaukset pidettyä kurissa, mutta kyllähän tuo lompakon päälle ottaa. Kaikki lääkkeet jätin pois (estolääkkeet, imigranit, masennuslääkkeet ja hormonaalisen ehkäisyn). Lisäksi alkoholia juon nykyään TODELLA harvoin, krapulan päälle migreeni ei ole vinkkupullon arvoinen...

      Seuraavana edessä vuorotyön lopettaminen ja jotain muutakin elämäntaparemonttia varmasti pitäisi tehdä.

      Täällä ja muillakin keskustelupalstoilla on pilvin pimein eri poppakonsteja erikoishermoratahieronnasta ruokavalioihin migreenin suhteen. En halua millään uskoa, etteikö JOSTAKIN olisi apua. Itse kaihdan lääkkeiden suurkulutusta, koska oman kokemuksen mukaan ne vain kierrättävät ongelmia. Ja uskon , että myös te voitte saada apua yllättävästä hoitomuodosta ja teinä olisin myös kyyninen lääkkeitä kohtaan, kerta ne eivät apua ole antaneet tähänkään mennessä!. Tottakai siihen repivään päänsärkyyn olen itsekin valmis vetämään mitä tahansa paskaa naamaan, jotta se loppuisi.
      On se sitten reikiä tai zumbaa, kokeilkaa!

      Tässä sekavaa näkemystä, jos sitä nyt joku jotain hyötyy. Toivotaan...

      • edes jostain apua

        Sain itselleni helpotuksen viikottaisiin migreenikohtauksiin, kun kokeilin Kyänin tuotteita. Olen ollut nyt yli kaksi vuotta ilman migreeniä.. Enkä uskalla jättää noita poiskaan.. Joillakin pelkkä NitroFx on auttanut lievittämään kipua. Kannattaa kokeilla ensin pari kuukautta. Satsi maksaa hiukan päälle 120e, kun tilaa kestotilauksena (säästää reippaasti). Varmasti halvempiakin juttuja on tarjolla. Kokeilemalla ei menetä mtn. Ostaa voi www.kyani.net ja verkkokauppaan pääsyyn tarvii id nron 255715.


    • tiedän tunteen

      Täällä myös yksi migreenin kanssa vuosia kamppaillut. Kohtauksia tuli aiemmin usein (viikon kahden välein) ja ne kesti monta päivää ja lääkehoitokaan ei aina auttanut. Itselläni kohtausten määrä on tipahtanut huomattavasti kun pääsin 20 ylimääräisestä kilosta eroon. Eli uskoisin ylipainon vaikuttavan myös migreeniin. Eli suosittelen kaikkia migreenin kanssa taistelevia pysyttelemään normaalipainossa tai tekemään elämäntaparemontin jos on ylipainoa. Se ei ainakaan maksa mitään ja voi paremmin kaikin puolin :) Itse jätin myös tupakan ja alkoholin käytön melkein kokonaan ja ruokavalio ollut viimeisen vuoden hyvinkin terveellinen. Suosittelen!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8346
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2545
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1664
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe