Kuninkaallisten elämä YHTÄ LUKSUSTA!!

Pitäisi panna jarrut

Olen seurannut joidenkin julkkiskuninkaallisten ja presidenttiparien elämää. Esim. Englannin ja Ruotsin, lehtien palstoilta. YHTÄ LUKSUSTA JUHLASTA JUHLAA, AITIOPAIKKOJA JET SET ELÄMÄÄ! USKOMATONTA! Jotenkin ymmärrän että Kunigas ja päämies kansalla tulee olla, niin kauan kun heidän elämä olisi sama kuin keski-ajan kuninkaallisislla ja siis VAIN YHDELLÄ, ei koko suvun kersoilla. Mutta tämä nykyinen touhu on menettänyt kaikki rajat. Saint Tropez on heidän lomakohde . Esim. Mette-Marit, Ruotsin koko hovikerma, Englannin nuoret, olympialaiset, Kuningattaren 60 v. Jubilee juhla aitiopaikat, ristiäiset, häät, matkat, kaiken kansa maksaa, ja kustantaa. Millä perusteella? Pankaa Katherina ja WIlliam TÖIHIN, ALKAA OKSETTAA kun lukee joka päivä heidän luksus matkoja, juhlia, vaateostoksia....TÖRSÄYSTÄ KESTOHYMY NAAMALLA!

15

403

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MetteMeööri

      On se ihme ja kumma, että itseään maailman demokraattisimpana maana pitävä Ruotsikin alentuu tällaiseen siniverispelleilyyn. Ex-alastonmalli on pian veronmaksajien elättinä, ex-bodari jo on tai natsiupseerin tytär hilluu kuningattarena. Ja " ehta siniverinen" Calle Custaa viihtyy pin up- tyttöjen syleilyssä ja mafia piireissä.
      Norjassa tuleva kuningaspari, Mette ja haakon, ovat tunnettuja Norjan huumepuistoissa. Kerran nisti, aina nisti. Näin se vaan on! MIelenkiintoista odottaa Meten tultua kuningattareksi, niin ex-boyfrien paljastaa karmaisevia totuuksia naikkosesta.Niitä odotellessa...
      Kuvottaa jo noiden Katen ja Wiltsun naamat samoin kuin MOnacon ruhtinaspparin. Täysiä turhakkeita kumpaisetkin. Eivät edes pysty lisääntymään!

      • Vaikinki

        Juuri näin! Turhuuksien markkinat kukoistavat, kun katsoo tuota ex(?)-nisti kruununprinsessa MetteMaarittia ja ukkorotjakettaan.Huumeiden käyttö vaan näkyy naamassa kuin naamassa.


    • bbbbggg

      Nyt siis näimme Olympialaisten avajaisissa kunka JOKA AINOAN MAAN valtiopäämiespariskunta oli pitänyt ÄNKÄYTYÄ SINNE! MIKSI?? Jos he maksoivat itse omalla fyysisellä työllään saamasta palkasta matkat, lennot, ruuat, turvamiehet, hotellit, istumapaikkaliput aitioissa yms, siitä vaan!Mutta maksoiko Sauli ja se nainen omat matkansa? eihän niitä edes kiinnosta urheilu! MEKÖ MAKSOIMME? Ja turvamiesten maajoitukset??

    • Niinistöt ensin!

      Eniten minua ottaa päähän Suomen Presidentti parin törsäily! mässäilyt! matkat! turhat lentämiset valtion rahoilla vaiko kansan ? törkeää!

    • OTA CAPSLOCK POIES

      Näin on. Helkvistin Sohvi on sentään tehnyt oikeaa TYÖTÄ poseeraamalla GLAMOURkuvissa käärme kaulassa - miten freesiä, villiä, ennennäkemätöntä seksuaalisuutta, saisko saman huulet enemmän töröllään - sekä tietysti kuokkinut kullankaivajana! On se hienoa, että tavallinen rahvas alkaa olla nousevaa tähteä noissa piireissä, tulee jotai tolkkua sinnekin.

    • nej tack

      Ei tarvi kadehtia. Jos julkisuudesta tykkää niin hyvä. Ajatelkaa ite kokoajan joku paaratsi puskissa kuvaa kun käyt kusella linnan puistossa.

      • tsenmppii

        Tsemppii vaan Danielille. Oman muijansa toikin suomijätkä valitti.


      • hyi

        et tiijä mistä puhut. Ei ne käy pisulla puskissa, kun on linnassa kultaiset pisuaarit, ja ammeet joka huoneessa omat. Kullatut hanat ja seinät ja kultaiset kattokruunut pytyn yllä, ei tartte ulos pissata! Wc paperi varmaan tonnin seteleitä. Alkaa oksettaa kun näkee joka päivä nuo kaksi William ja Katherine bailaamassa, kaksi juoppoa ja pikkuvelipuoli vedetään mukaan juominkeihin!


    • vitun välii

      Nyt enkut vihaa ja kalle kustaa. Daniel ei ole hovikelpoinen. Ei aatelia suvussa.

    • MetteMeööri
    • outoja noi ruottalai

      Daniel ja Viktoria on nykyiset hallitsijat. Daniel ei muka voikkaan olla tuleva Kungen, Sosialdemokrati on kehityellyt eräänlaisen ihmepykälän jonkamukaan prinsessan puoliso ei yllättäen olekaan Kuningas..

    • ei haluakaan tuntea

      No ei ihme että englannin serkut ei enää tunne.

    • fghhtr

      Kertokaa mitä Ruotsin Carl Philip (siis prinssi) tekee TYÖKSEEN? Kiinnostaisi tietää?? Ensin Lontoon juhla bailut, sitten SUORAAN Cannesiin juhlimaan , baarikiertueelle, ryyppäämään kansan rahoilla, joutui tappeluun. Muut uutiset hänestä: Carl Philip pudotti CUCCI-merkkisen lompakkonsa, Ja Porsche autonsa kolaroi Tukholman keskustassa rellestäessään. Cucci lompakko? Miksi? Taatusti ei olis taviksena varaa tommoseen rahan levittelyyn! Mikä hän on koulutukseltaan?

      • Ziisuscristusd

        Natsitaustaisen Kuningattaren ja mafioso-yhteyksitsään tunnetuksi tulleen Kunkun peräkammarinpoika, joka on pokannut misukseen alastonmallin.
        On Prinssille järjestetty jotain muotoilija koulutusta ohi hakijarumban, mutta ei tainnut sitäkään loppuun suorittaa.
        On täysin käsittämätöntä, että itseään maailman yhtenä demokraattisimpina maana pitävä Ruotsi alentuu tällaiseen kusetukseen ja veroeurojen hassaukseen kuin mitä Kunkkuperhe on!


    • ilmaset saunat

      poju prinssi onnyt suuttunut kun ei saanut saunaansa (kansan kustantamaa siis tietenkin)rakentaa sinne minne haluaa, tuli laki vastaan.
      Entäs Catherine Middleton, jotkut sanoi että olisi SILIKONI TISSIT hankkinut kansan rahoilla!! En tosin tiedä, mut on spekulaatiota aiheesta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3397
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      153
      2045
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      197
      1698
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      131
      1613
    5. 80
      1145
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1094
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      266
      1006
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      123
      948
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      909
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      865
    Aihe