Awana Porto Malai Resort

Langkawi

Hei,

Onko kenelläkään kokemuksia Langkawin Awana Porto Malai Resort hotellista? Millaiset huoneet ja millainen on hotellin oma ranta joka sijaitsee hotellin omalla pienellä saarella?

6

248

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiva käydä

      En tiedä mitä haet.
      Olen liikkunut hotellin lobbyssa en muualla hotellissa.
      Vaikuttaa ihan siistiltä paikalta, mutta sijainti lähes ei missään keskellä vilkasta venesatamaa ja vieressä risteilijäsatama.
      Uimarannalle ja ulkoruokapaikat kaukana. Ei sovi lasten kanssa matkustamis
      een.
      Hyvät rannat ja ukoruokintapaikat sekä kivat hotellit löydät Pantai Tengah ja -Chenang rannoilta.

    • simbero

      Olin itse tuossa hotellissa viime joulukuussa. Meillä oli tosi kiva vastaanotto ja palvelu on ystävällistä niinkun yleensäkin malesiassa. Oltiin ilmeisesti paikallisten lomien aikaan siellä juuri ja oli paljon malesialaisia turisteja, mikä oli mielestäni ihan huippua eikä mikään skandien turistirysä. Tosiaan sijainti oli ehkä vähän kaukana ja usein mentiinkin taksilla kun ei jaksanu kävellä aina :D Kävelymatkan päästä löytyy kyllä ravintoloita, mutta itse 'keskusta' on kauempana.

      Hotellin omalla saarella ei käyty ku se osoittautui tosi hankalaksi, ei käynyt oikeaan aikaan ym (oma vika). Tuosta "vilkkaasta" risteilysatamasta en nyt tiedä. Nähtiin yks laiva joka seiso siinä vaan, eikä siitä mitään haittaa meille ollut. Satamassa oli kauniit näkymät.

      Maksettiin itse tosi vähän tuosta lomastamme, eikä ehditty ladata suuria odotuksia ja siihen se olikin tosi hyvä. Huoneet oli siistejä ja itse saatiin tosi kiva huone, missä oli näköala siihen uima-altaille. Pientä kuluneisuutta oli kyllä havaittavissa, eikä mitään luksusta kannata odottaa, niin hyvä tulee :) Käytiin myös hotellin vieressä olevassa baarissa mikä oli kiva ja spassa, mistä sai kivat jalkahoidot. Altaat oli rauhaisia eikä mitään pellehyppyjä tekeviä skandilapsia näkyny. Hotellissa majoittuu ymmärtääkseni lentohenkilökuntaa ja muuta eli hinta-laatusuhde varmaan ihan kohillaan. Voin ihan suositella :) Tässä kun oli niin näki ainakin monipuolisesti eri puolia langawista kun kävi kuahin puolella ostoksilla ja kaapelihisseillä.

      Jos muita hotelleja harkitset niin voin sanoa siitä berjaya hotellista ainakin, että ensivaikutelma tosi ihana ja hulppea. Tuli vähän kateelliseks kun näki sen hotellin, mutta sitten taas sen hotellialue oli todella iso ja vaikea liikkua; siellä piti aina mennä minibussilla, oli monet bungalowit kauempana. pimeällä tien löytäminen ei niin kivaa ja kuulin että apinat pääsee sisään niihin huoneisiin helposti ja varastaa ruokaa sieltä tietysti ja muita tavaroita.

      Ihmiset tosi ihania ja yksi parhaimmista lomistani koskaan!

      • sittis75

        Mekin oltiin jouluna 2011 samassa hotellissa ja ihan samat fiilikset kuin simberolla. Kahdelle aikuiselle välimatkat ei ole pitkiä vaikka kävelisikin. Ihanan rauhallista ja mahtavat maisemat!


    • perhe reissaaja

      Millä lennoilla olette menneet? Olivatko suorat lennot? Ja varassitteko hotellin netin kautta etukäteen, vai käytittekö matkatoimiston pakettia? Entä kuljetukset lentokentältä hotellille? Otitteko kadulta taksin?

      • LCC

        Helmikuun loppupuolella.Lufthansan superjumbolla Singaporeen,josta vaihtolento kolmen tunnin vaihdolla Malesiaan,tarjouslento 539e.
        Singapore-Kuala-lumpur Jetstar 11e.
        Lisäksi kaksi yötä Traders hotelli,joka on Petronas tornien vieressä,lyhyt matka Petronas lipunmyyntiin,pitäisi olla jonon ensimmäisiä jos aikoo torniin päästä,liput henkilökohtaisia,siis pitää olla itse ostamassa.
        Sen jälkeen matkailua vapaaseen tahtiin.
        Lennot ja kaksi hotelliyötä ostettu netistä.
        Taksivoucherin saa ostettua terminaalista,kadulla ylihintaa.
        Myös MRT lähtee terminaalista on nopea ja halpa.


      • wäutsi

        viikko sitten palasin ko hotelllista. samaa mieltä edellsten kanssa, kuluneisuutta huoneissa, mutta henkilökunnnan ystävällisyys ja kaikki muu korvaa hyvin tuon puutteen! mieletön "aaminainen", illan buffatkin tod jees jos ei jokailta jaksa muualle mennä syömään. jokapaikassa missä kävin syömässä hyvä ruoka.
        mä olin matkatoimiston matkalla, suoratlennot Langkawille . mahtava paikka! siis tietty jos on Langkawille menossa. sieltähän pääse helposti muuallekin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3789
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2357
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2085
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      141
      1989
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      412
      1401
    6. 79
      1231
    7. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      137
      1160
    8. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1060
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      1020
    Aihe