Marina Joffe

KMK

Onko kukaan ollut Marina Joffen potilaana.
Tätä nykyään toimii HYKS:n lääkärinä ainakin..
Olisi kiva kuulla muita kokemuksia?!

29

4890

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miehinen mies

      Joo. Oman subjektiivisen kokemukseni mukaan edustaa ammatillisesti ehkä hieman jäykkää psykiatrista linjaa. Muutoin ihan asiallinen, mutta katsantokanta olisi voinut omassa tapauksessani olla holistisempi nimeomaan somaattisen puolen huomioimisen osalta mitä psyykkiseen hyvinvointiin tulee. Vaikutti hyvin lääkemyönteiseltä ja tuntui olevan vakuuttunut niiden kaikkivoipaisuudesta, mikä tosin psykiatreja koskien on enemmän sääntö kuin poikkeus.

    • nagu1

      Päädyin Marinan koe-eläimeks. Alusta asti jotenki karsastanu tyyppiä. Näköjään kun googletti nimen, niin lähinnä negatiivista tekstiä löytyy. Tänään mulla tapaaminen ja aijon katkasta hoitosuhteen siihen ja vaihtaa hoitavaa lääkäriä.

      • Anonyymi

        Marinol sinol


    • Nivalassa

      Tämä sama henkilö leimasi minut alkoholistiksi potilaskertomuksessaan ja jopa ulkonäöstäkin oli kirjoittanut että "puutteellinen" vaikka pukeudun kyllä ihan asinmukaisesti ja siististi ja olen jopa tarkka omasta ulkonäöstä.
      Lääkkeitä heti määräsi kyllä mutta vaikutti niin kuin hän olisi ollut itse sekavassa tilassa ja hänen ulkonäköön mitä tuli niin ennen tapaamista kävi ilmeisesti wc:ssä,,mitä lie tehny kun kaulakorukin oli niskan puolella.
      Täällä Nivalassa nämä lääkärit sun muut psykiatrit leimaavat ensin ihmisen ennen kuin aletaan mihinkään muuhun ja ihan eräs heidän työtovereitaan kertoikin että vihaavat työtänsä joten se purkautuu ja kohdistuu asiakkaihin.
      Ilmeisesti tämä Marina Joffe toimii yksityisellä sektorilla minkä Nivalan kaupungin terveyspalvelut ovat palkanneet ja hänelle ei löydy mitään yhteystietoja.

    • Kinteri

      Kokemuksia lisää?

    • ellunkana222

      tän nimisestä henkilöstä ei kyllä näytä löytyvän mitään tietoa googlettamalla

    • Eiikinäenään

      Vantaalla oli aikoinaan Itäisellä akuuttipsykiatrian polilla..en tiedä onko enään mutta aivan kauhea lääkäri.
      Luin johtopäätöksiä itsestäni oli ihan täyttä roskaa ja kaikki ehdotukset mitä tuli vaikutti siltä että ei ollut kuunnellut ollenkaan mistä oli puhuttu ja siten en kyllä kovin osaavaa kuvaa hänestä saanut. Lääkkeitä kyllä tyrkytti kovasti vaikka kauheita sivuoireita mutta silti ei lääkettä voitu vaihtaa vaikka en lääkkeen takia voinut edes nukkua.
      Myöhemmin kuulin että olisi haastanut jonkun potilaansa oikeuteen jostain mitä oli sanonut..en tiedä onko totta.
      Kehotan kiertämään kaukaa kyseisen lääkärin jos mahdollista. Itsellä meni aika lailla usko psykiatriaan ja lääkäreiden rehellisyyteen hänen johdosta.
      Hoito hänen johdollaan oli suoraan helvetistä ja en haluaisi että kukaan joutuu hänen potilaakseen tai kokemaan mitä itse koin ja saman suuntaisia puheita kuullut pariltakin ihmiseltä aikoinaan.

      • recryxe

        "Lääkkeitä kyllä tyrkytti kovasti vaikka kauheita sivuoireita mutta silti ei lääkettä voitu vaihtaa vaikka en lääkkeen takia voinut edes nukkua."Oliko lääkkeesi Efexor/Venlafaksine?
        Psykiatrit ovat todella hanakoita haastamaan entisiä potilaitaan oikeuteen kuka milläkin perusteella,tuota en ihmettele ollenkaan.


    • aaaaaaav

      Venlafaksin oli lääkkeenä ikävä kyllä..jos olisin tiennyt silloin mitä nyt lääkkeestä tiedän olisin kiertänyt kaukaa,,,

    • Jukula

      Harvalta psykiatrilta/lääkäriltä saa oikeasti mitään apua... Etenkään tältä Joffelta....

    • santmikael

      On ollut, ensi tapaaminen kummallinen, korkeasti oppinut JOFFE ei osannut esitellä potilaalleen itseään eikä tervehtiä, huusi vaan että istumaan, suomalaiset lääkärit osaavat tervehtimisen hyvät tavat, mutta JOFFE ei. Vastaanotolla ei kysytty mikä vaivaa, alkoi heti kysellä vain lääkitystä ja määräsi sellaiset lääkkeet joiden käyttöön otto olisi edellyttänyt labra testit, kuukauden kuluttua lääkkeiden käytön jälkeen uudet testit, koska lääke saattaa aiheuttaa diabeteksen, aivoinfarktin ja painon nousua. JOFFE ei ilmeisesti tiedä että lääkepakkaukset sisältävät lääke selostuksen ja mahdolliset haitta vaikutukset, jotka hänenkin olisi pitänyt kertoa potilaalle, joten jätin lääkkeet ottamatta. Enkä koskaan mene tämän rouvan vastaan-otolle

    • heinän.korsi

      On muuten HUS:in psykiatrisen tulosyksikön johtajan Grigori Joffen mies.

      http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/jorvin-sairaalan-psykiatrinen-yksikko-kriisissa-laakarit-aikeissa-irtisanoutua-johtamisongelman-vuoksi/

      "Espoolaisen Jorvin sairaalan psykiatrinen yksikkö on ajautunut vakavaan kriisiin. Useat lääkärit ovat aikeissa irtisanoutua äärimmilleen kärjistyneen johtamisongelman vuoksi. Sairaalaan on syntynyt pelon ja epäluottamuksen ilmapiiri.

      Ongelmallinen tilanne johtuu sairaalan lääkäreiden ja muiden työntekijöiden mukaan HUS Psykiatrian tulosyksikön johtajasta Grigori Joffesta.

      Tilanteen kerrotaan olevan niin lukkiutunut, että sitä on vaikea saada ratkeamaan sopimismenettelyllä. Suomen Kuvalehden haastattelemien useiden työntekijöiden mukaan asetelmaa on vaikea korjata, sillä Joffen poikkeuksellinen johtamistyyli on viemässä umpikujaan.

      ”Kun ylempi johtaja tekee potilaiden hoitoon liittyviä ratkaisuja, jotka eivät perustu lääketieteelliseen näyttöön, lääkärikunta ei pysty olemaan niiden takana”, eräs Jorvissa työskentelevä lääkäri kertoo.

      Lääkärin mukaan Jorviin ollaan ajamassa sellaisia hoitomuotoja, joiden sopivuudesta esimerkiksi psyykkisesti vaikeasti sairaille potilaille ei ole riittävää näyttöä.
      ...
      Joffen ympärillä on kuohunut aiemminkin. Hän aloitti työnsä Husissa helmikuussa 2008, ja jo saman vuoden marraskuussa psykiatrian tulosyksikön työntekijät vaativat hänen erottamistaan. Husin johdolle osoitetussa kirjeessä todettiin, että Joffe on saattanut koko yksikön sekasortoon."

      Sitaattilainaus siis Suomen Kuvalehdestä yllä olevasta linkistä (kotimaa 16.7.2011). Ei kerro kovin hyvää miehestä, vaikkei olekaan ollut itse näkemässä, miten asiat ovat menneet.

      Tästä on nyt jo pyöreästi viitisen vuotta aikaa, eikä itsellä jäänyt kyllä juuri mitään hyvää sanottavaa psykiatri Marina Joffen potilaana. Vastaanottokäyntejä oli muutama. Yritti tosi lujaa painaa lääkkeitä hoitoon, vaikka kerroin, että kaikki kokeiltu tekee vaan huonoa. Musta tuntuu, että laittoi sairaanhoitajalle tärkeäksi tehtäväksi saada taivuteltua mut lääkkeiden kannalle, kun käynnit oli pääsääntöisesti hänellä. Ne käynnit olikin tosi raskaita ton lääkkeiden tuputtamisen vuoksi. Oli suht ahdistava kokemus, eikä käteen jäänyt mitään.

      Suosittelisin henkilölle ihmissuhdetaitojen peruskurssia psykiatrian kovan kirjatiedon sijaan. Enkä tarkoita mitään yllä olevaa pahalla.

      • hetjee

        Psykiatrinen kirjatieto on paskaa. Miten se voisi olla oikein kun koko psyykkinen sairaus.ideologia on pelkkä konstruktio. Huomaa että vähän uskot heihin, koska edes menet millekään vitun puoskarille.


      • e4o5t7

        Tuosta on nyt vaikea sanoa kumpi osapuoli on mulkumpi. Grigori Joffe ja kumppaninsa vai vastapuoli.

        "”Nyt Joffe yrittää tuoda erikoissairaanhoitoon ja vaikeasti sairaiden potilaiden hoitoon nettiterapioita, joista on hyvin vähän näyttöä”, eräs lääkäri sanoo.

        ”Miten varmistetaan, että nämä ihmiset noudattavat saamiaan ohjeita? Kokemuksia on ainoastaan lievästä masennuksesta kärsivistä potilaista.”"

        Roskaahan psykiatria on ihan sama miten sitä harjoittaa, mutta voihan sitä seurata seuraamuksia, että kumpi osapuoli vahingoittaa kohteitaan enemmän.


      • e4o5t7

        "Jo nyt kokeneita psykiatreja on siirtynyt tilanteen vuoksi pois Jorvista."

        Esimerkiksi pitäisikö tämä nähdä hyvänä vai huonona uutisena espoolaisten potentiaalisten psykiatristen kohteiden näkökulmasta.

        "Johtaessaan Suomen suurinta psykiatrista sairaalaa Kellokoskella..."

        G. Joffe johtanut Kellokoskeakin.

        Hirviöitä taitavat olla molemmat osapuolet, yllätys yllätys, joten yhtä tyhjän kanssa. Ajavat omia etujaan. Kohteiden eduilla tai oikeuksilla niin väliä.


      • Anonyymi

        Psykiatria on suulla tehtyä tiedettä.
        Suulla tehtyjä diaknooseja.
        Suulla tehtyjä valheita että sinulla on kemiallinen epätasapaino ilman labra mittausta.
        Suulla tehtyjä geneettisiä näkymättömän sisimmän tauteja, joita sulla ei ole olemassakaan,
        Mutta vainoharhaiseksi big farma kouluttaa psykiatrit, että he näkevät joka normaali toiminnassa mielisairauksia kuin Stalin agentteja.
        Kehoitan vakavasti pysymään poissa tästä vainoharhaisesta vale tieteestä,
        Sillä valheista ei seuraa sinulle mitään hyvää.
        Masennus pillerit GØTZEN mukaan (toimi itse Psyykke pilleri tehtaassa ensin)
        Tekevät välillä sinulle manian, ja saat siitä bipolar diaknoosin
        Ja joka tapauksessa SSRI pillerit sotkee normaalin kehosi serotoniini tuotannon samaan tapaan kuin jos juot liikaa vettä, se tulee pissinä ulos,
        Samalla tavalla jos syöt purkista serotoniinia, elimistösi oma serotoniini tulee pissisi mukana ulos.

        Mene lenkille, ulos, katso hyvä filmi, rukoile jeesusta parantamaan alakulo. Mutta älä koskaan luota siihen henkilöön joka saa psyykkestäsi rahaa ja auttaa rahasta.
        Unohda rahalla auttajat.

        Psykiatria on sairaus ja valitettavasti erittäin sairauden tunnoton sairaus,
        Pysy poissa heistä, itke vaikka kyynelkanavat tukkoon, kyynel nesteessä on masennusta poistavat ihan isän Jumalan suunnittelemat aineet.
        Psyykke pillerit estää kyynelet eli luonnon oman hyvänlaatuisen masennus lääkkeen, joiden ainut sivuoire on lyhyt aikainen puna silmäisyys.


    • hisse697

      Tietääkö joku mitä psykiatri Marina Joffe nykyään tekee? Oma kokemus joidenkin vuosien takaa oli tosi huono. Ei kuunnellut minua potilaana lainkaan ja tärkein tehtävä tuntui olevan taivutella syömään psyykenlääkkeitä, vaikka niistä ei ollut ollut muuta kuin haittaa. Jotenkin jäi kuva lääkeyhtiöiden juoksupoikana, että olisi saanut uuden lypsylehmän niille Kelan kustantamana. Tästähän tuli vastikään MOT-dokumentti "Luulosairaan käypä hoito":
      "Mielialalääkkeitä määrätään yhä enemmän. Lääkärit vetoavat Käypä hoito -suosituksiin ja tutkimuksiin, jotka usein ovat lääketeollisuuden rahoittamia."

      Ohjelma tukee yksi yhteen käytännön havaintoa siitä, että psykiatria on yli-medikalisoitunut ja kääntynyt Hippokrateen valan palvelemisesta lääkeyhtiöitä varten. Eettisiltä ominaisuuksiltaan
      heikolla luonteenlaadulla varustetut psykiatrit toimivat sitten tässä välissä moraalisesti korruptoituneina konsultteina mahdollistaen tämän kuvion.

    • Priune

      Minä olin , hän on amattilainen👍

    • Prineune

      kuka tietää missä Grigori Joffe vastanotto ja miten pääsee hänelle tai mistä voin tehtää ajanvaraus?

      • Anonyymi

        Tee jotain muutakin. Tuo aviopari on tehnyt hirveästi vahinkoa, mistä lie venäjän puoskari koulusta valmistuneet. Ketju on vanha, mutta pahinta on siis että ne on vieläkin 2021 työelämässä. Vinkki: menkää takaisin sinne Venäjälle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tee jotain muutakin. Tuo aviopari on tehnyt hirveästi vahinkoa, mistä lie venäjän puoskari koulusta valmistuneet. Ketju on vanha, mutta pahinta on siis että ne on vieläkin 2021 työelämässä. Vinkki: menkää takaisin sinne Venäjälle.

        Tiedoksi: molemmat ovat saannet koulutusta Suomesta.
        Grigori oli erikoistunut kirurgian.
        Viesti selvästi kuulosta venäläisvastaiselta.
        Ei hyvä!!


    • gggggggggggggggpiste

      Hyvä etten ainoa ole joka on kokenut että kyseinen lääkäri on todella kauhea. Valehtelua, kiristämistä ja vähättelyä lähinnä sain kyseiseltä lääkäriltä. Kannattaa kiertää kaukaa jos pystyy.

    • Psykoterapiaonturhaa

      Irti masennuksesta
      Jan-Henry Stenberg, Salla Saiho, Satu Pihlaja, Helena Service, Matti Holi, Grigori Joffe
      1.-5. painos 2017, 152 sivua, nidottu

      Irti masennuksesta esittelee itsehoito-ohjelman, jonka avulla voi nousta ylös masennuksen kuopasta. Kirja perustuu HUS Mielenterveystalon nettiterapiaan, jonka tulokset ja tehokkuus ovat verrattavissa perinteiseen psykoterapiaan.

    • Anonyymi

      Pysy poissa psykiatriasta niin säilyt ilman traumoja ja henkinen ja kehollinen hyvin vointisi on 10000 krt parempi koska Psyykke pillerit tekee kemiallisen epätasapinon

      • Anonyymi

        juuri näin

        tee kaikki mahdollinen ettet joudu noihin piireihin

        käy lenkillä syö terveellisesti, ota vaikka omaa lomaa, mutta älä hakeudu mielenterveyshoitoihin


    • Anonyymi

      Здравствуйте. Выполнила Вашу просьбу (два одинаковых колокольчика). По какому адресу Вам их лучше выслать? Адрес пришлите пожалуйста на мой телефон. Татьяна Саповал. Спасибо.

    • Anonyymi

      Onko psykiatri Joffella kaksoiskansalaisuus? Venäjän passi? Vieläkö työskentelee HYKS:ssä?

    • Anonyymi

      Ei mitään hyvää sanottavaa Marina Joffesta. Ei kuuntele potilasta, lopettaa hoidon kesken ja lääkkeiden kanssa myös sanomista hänen käytöksestään.

    • Anonyymi

      Eikös ne ole kaikki samanlaisia no ääni vaihtelee muuten samat asiat

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mites meillä nainen tämä yhteys

      Onko se yhteistä se kokemus siitä, että tunnemme syvästi toisemme? Tunnemme vetoa ja sielunyhteyttä, jotain kuin toisest
      Ikävä
      68
      1354
    2. Miltä kaivattusi näyttää

      Kehtaako esitellä kenellekään? 🤣🙆‍♂️
      Ikävä
      54
      1042
    3. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      52
      889
    4. Olen lihonut vähän

      Sekin nolottaa. Onneksi ei nähdä ihan heti. Ehdin palata ennalleni.
      Ikävä
      97
      828
    5. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      84
      784
    6. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      58
      780
    7. Toivoisin niin

      Että edes kerran heräisin vierestäsi uuteen aamuun.. 💔
      Ikävä
      41
      690
    8. Tiedät, että ottaisin yhteyttä heti

      Ja ihan kevyesti, jos vain tietäisin, että se on toivottua. Miehelle naiselta.
      Ikävä
      32
      690
    9. Miksi, siis miksi haluat kirjoitella minun kanssa?

      En vain oikeen ymmärrä. Onko sulla tylsää, vai mikä homma?
      Ikävä
      56
      673
    10. Mitä haluaisit sanoa

      Minulle? Tiedän että aikaa on kulunut mutta ihan mielenkiinnosta, kuitenkin kutkuttelit mun sisintä. T. V
      Ikävä
      42
      645
    Aihe