Hotellikokemukset

ei 2. kertaa

Kokemuksia hotelli Koivuranta, Kuopio. Yövyimme paikassa 3 yötä. Mainos lupaa paljon ja hyvää mutta... Kolmen yön aikana huoneita ei siivottu kertaakaan, omistaja tosin yritti väittää että joka päivä on siivottu. Illalla menimme grillaamaan rantaan ni omistaja syöksyi paikalle huutamaan että sitä ei saa tehdä kun anniskeluoikeus kieltää omat juomat (myös ranta-alue oli rouvan anniskeluoikeutta) juomat pitää kaataa maahan. Mainos lupaa loistavat ravintolapalvelut, mutta ravintola ei ollut edes auki , vaikka hotelli oli täynnä. Grillihalkoja oli liiteri täys mutta omistaja sanoi ettei saa käyttää kun "kaikki täällä on minun" . Toisena iltana rouva taas syöksyi grillauspaikalle ja huusi vaan että soittaa poliisit kun otimme shamppanjaa ulkomaalaisten ystäviemme kanssa. (2 pulloa/ 8 henkilöä). kyse ei siis ollut mistään kännisekoilusta. Ostimme omat hiilet joilla grillasimme.Rouva laittoi vielä toisen henkilön huutamaan meille samoista asioista, ja "sakottamaan" kuten he asiat ilmoittivat, mutta kun pyysimme anniskelulupaa nähtäväksi,sekä kerroimme venäläisille rouville että suomessa ei sakota kuin virkavalta, joutuivat he antamaan periksi ja saimme ruokamme grillatuksi. Grillikodassa hehkui entiset hiilet , mutta rouva valehteli ettei saa käyttää kun se on remontissa, eli käytetty sitä oli vielä samana päivänä. Aamiainen oli mahd mitätön, leipä, 1 juusto, leikkele, kurkku ja tomaatti, kahvi ja mehu. Ihmettelenkin miten paljon enemmän saa luvata mainoksissa kuin todellisuus on ja miten paljon venäläiset saa "kusettaa", sillä niin agressiivisia olivat että aremmat lähtis karkuun.

7

381

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rgferyrtyr

      Jos alue on määritelty anniskelualueeksi niin siellä ei saa nauttia omia alkoholipitoisia juomia. Jos ravintolaan tehdään tarkastus niin se voi menettää anniskeluoikeutensa eli ei siis jatkossa saa myydä alkoholituotteita.

      Anniskelualue on vähän kaksipiippuinen juttu. Ravintola voi käyttää sitä hyvänä rahastuskeinona paikassa jossa muuten olisi luontevaa käyttää omia juomia. Toisaalta taas anniskelualueen ulkopuolelle ei saa alkoholia viedä ja näin ollen asiakkaat joutuisivat olemaan kuivin suin.

      Kaikki johtuu Suomen käsittämättömästä alkoholipolitiikasta jossa alkoholia verotetaan ankarasti ja kaiken maailman turhia ja älyvapaita sääntöjä on keksitty.

      • ei 2. kertaa

        joo, tiedämme myös mainitsemasi säännöt, mutta tässä tapauksessa venäläinen väitti että koko se aika laaja ranta-alue nurmikoineen on hänen anniskelualuetta ja se ei takuulla pidä paikkaansa, terassi oli erikseen ja sinne ei oltu edes menossa. Ja pyynnöstäni huolimatta ei saatu sitä anniskelualuepaperia nähtäväksi vaikka rouva lupasi tuoda. Meille jäi mielikuva että sillä on joku ihme tarve huutaa ja riehua jollekin ja tällä kertaa se kohdistui meihin, tosin myös eräs perhe lapsineen kertoi vastaavasta kokemuksesta aiemmin iltapäivällä kun olivat pihalla, mitään siellä ei olisi saanut tehdä. En vaan ymmärrä miten tuolalista paikkaa saa mainostaa ja myydä hotellina kun ei siellä palvelu riittänyt edes heikoimman leirintäalueen tasolle, pelkkää asiakkaille huutamista. Saunakin oli , mutta hurjat hinnat, 100 e eka tunti ja sen jälkeen 50 e / tunti, en nähnyt miten hieno oli kun en siellä käynyt, mutta hinta oli hulppea .


    • ...

      Kyseisen hotellin toiminnassa oli muutakin samana viikonloppuna. Koko hotellin alue yhteiset tilat mukaanlukien oli myös samaan aikaan vuokrattu hääjuhlia varten. Tämä tarkoitti esimerkiksi sitä, että pääaula oli muutaman tunnin varattu pelkästään häävieraille, jotka olivat ilmeisen tietämättömiä siitä, että hotellissa yöpyy myös muita ihmisiä. Erityisen pöyristyttävää oli se, että hääbändi soitti suoraan yhden huoneen OVEN EDESSÄ, josta johtuen huoneen maksaneet asukkaat eivät päässeet huoneeseensa! Tästä ei tietenkään oltu informoitu mitään kenellekään etukäteen. Meluhaittaa ei tietenkään korvattu asukkaille millään lailla. Hotellin omistajan vastine tähän oli, että asia ei kuulu hänelle ja asiasta pitäisi keskustella hääjärjestäjien kanssa. Lisäksi hän kehoitti käyttämään huoneen takaovea (terassille johtavaa), jota ei siis saanut millään lailla lukittua ulkopuolelta! Eräs perhe oli tosiaan yrittänyt perua varausta paria päivää aiemmin ja vastauksena oli, että onnistuu, mutta huone pitää silti maksaa täysihintaisena. Tätä hotellia ei siis todellakaan voi suositella kenellekään!

      • rii

        Kuulun samaan porukkaan kuin yllä olevat kirjoittajat. Meitä oli viikonloppua viettämässä 10 hengen porukka eikä kenellekään ollut tullut vastaavaa hotellia ennen vastaan.

        Yllä jo mainittujen katastrofien lisäksi ongelmia aiheutti hotellin johtajattaren mielestä pysäköinti: minne tahansa autonsa jätti, oli se aina väärin parkkeerattu. Minua ei ole varmaan sitten lapsuuden komennettu yhtä usein kuin viime viikonloppuna - mitä tahansa hotellihuoneen ulkopuolella tekikään, aina oli täti perässä läpsyttelemässä käsiään ja torumassa.

        Anniskelualueesta vielä eli sen pitää olla selkeästi rajattu ja merkattu sekä valvottavissa http://www.laaninhallitus.fi/lh/lansi/sto/home.nsf/pages/73E30D8247EC63BDC2257685003D67EC?opendocument. Tämä ei ko. paikassa toteudu jos anniskelualue on koko piha-alue, joka koostuu usean eri rakennuksen väliin jäävistä pienistä alueista. Vaikea uskoa, että lupa olisi myönnetty noin hankalasti vslvottavalle alueelle.

        Harkitsen juuri jatkotoimenpiteisiin ryhtymistä katteettomien lupausten sekä sen takia, että hotellihuone ei ollut käytännössä käytettävissä yhtenä iltana, koska hääjuhlat järjestettiin sen edessä ja bändi tukki oviaukon. Sääliksi käy sitä hääparia, joka tuon oli valinnut tärkeimmän päivänsä juhlapaikaksi!

        Onko kenelläkään kokemuksia, miten reklamaation kanssa on järkevintä edetä ja miten on mahdollista vaikuttaa esim. Booking.comissa oleviin hotellin tietoihin?

        Tietääkö kukaan, pitäisikö hotellihuoneita siivota vierailun aikana, joka kestää kolme yötä? Yleensähän huoneet siistitään joka päivä vaikka kyseessä olisi pidempi vierailu.

        Ja totta on, että huonoimmassakin huonossa on jotain hyvää. Koivurannan puuro oli erittäin maukasta. Sen olisin toki voinut itsekin kotona Elovenasta haudutella - siihen ei ammattikokkia tarvita;)


    • jojojojo
    • Koivurannassa

      Tää on kyllä ihan paskaloossi koko revohka!!

    • maikkimatkustajao

      Hotelli Harriet Turussa se vasta loisto on.
      Testaa ja ylläty!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      157
      27820
    2. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      202
      17747
    3. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      352
      9290
    4. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      27
      6368
    5. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      19
      4163
    6. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      193
      3771
    7. Onko tekijän nimi tiedossa?

      Joko tiedetään?
      Valkeakoski
      24
      1817
    8. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      43
      1477
    9. Miten meidän käy

      Olen syvästi pahoillani puolestasi siitä, mitä kävi. En ehkä pysty sitä täysin kertomaankaan sinulle. Tuo on taustalla m
      Ikävä
      49
      1225
    10. Toivottavasti tekijää ei suojella

      Eikä mitään peitellä. Itselläni on 15-vuotias tytär myös ja voin hieman kuvitella tilannetta. Nämä tämmöiset tapaukset v
      Valkeakoski
      50
      1164
    Aihe