Klong muang beach

Krabi...

Edelliset kirjoitukset kyseisestä kohteesta, ovat vuodelta 09. Onko kellään tuoreempia kokemuksia paikasta? Marraskuussa matkaan pariksi viikoksi sofitel phokeethra krabi resort & spa. Onko lähettyvillä ruokapaikkoja?millainen ranta?

8

739

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Holly

      Vietettiin perheen kanssa yksi lomaviikoistamme Krabilla, ranta ei ollut lasten mieleen isojen ja voimakkaiden aaltojen takia, mutta aikuiselle ne ovat ihan mukavia, hiekka koostuu lähinnäsimpukankuorenpalasista koten kovin mukavan pehmeää se ei ole. Ruokapaikkoja on pääkadun varrella kattavasti ja muutama intialainen ravintola oli aivan mahtava ruokapaikka! Krabilla ollessamme menimme tietysti long tail boateilla lähi rannoille päiväksi, vuokrattiin vene ja kuljettaja päiväksi, se oli ihan mukavaa. Railey ei ollut mun makuuni niin kummoinen mitä kehutaan, mutta olihan se kaunis =) Krabi oli ihanan rauhallinen phuketin jälkeen muttei liian rauhallinen kuten khao lak. Uudelleen ollaan suuntamassa loppuvuodesta ja varmasti poiketaan krabille niitä ihania jylhiä kallioita ihastelemaan,ja auringonlaskut olivat siellä rannalla kauneimmat :)

      • Vielä odotellaan

        Hei olitteko Krabin kaupungissa vai Ao Nangissa. Eka kertaa me olemme menossa sinne ensi talvena ja se ranta kiinnostaa, koska mainostetaan valkoisia hiekkarantoja. Menemme Ao Nangiin. Tietysti kaikki tieto kiinnostaa ensi kertalaisia.


      • Nangisti
        Vielä odotellaan kirjoitti:

        Hei olitteko Krabin kaupungissa vai Ao Nangissa. Eka kertaa me olemme menossa sinne ensi talvena ja se ranta kiinnostaa, koska mainostetaan valkoisia hiekkarantoja. Menemme Ao Nangiin. Tietysti kaikki tieto kiinnostaa ensi kertalaisia.

        Tuosta taisi edeltä käydä ilmikin, että olivat Klong Muangilla, ranta hieman pohjoiseen Ao Nangista ?

        Itse Ao Nangin rannat ovat, anteeksi vaan mielipiteeni, Thaimaan mittakaavassa melko huonot... ollaan oltu 4 kertaa ja kertaakaan en ole uinut niillä rannoilla. Pitkähäntiin kahlaaminen on ihan riittävä kokemus. Paikan juju onkin, että paratiisirannat löytyvät pienen venematkan päästä ja niitä on paljon. Eli hieno paikka, mutta ei pidä odottaa, että Ao Nangissa hotellista kävelet suoraan paratiisirannalle...


    • honghong

      Olimme viime talvella viikon ko. hotellissa. Se riitti kyllä hyvinkin meille. Hotelli on iso ja erittäin siisti. Allasalue aivan mahtava, aina löytyi myös aurinkotuoleja. Aamupalalta löytyi kaikkea mitä kuvitella saattaa. Ongelma meille oli hotellin sijainti. Ranta huono, ei uitu kertaakaan meressä. Edes paljain jaloin kävely ei onnistunut hotellin rannassa, koska se oli pelkkää terävä reunaista simpukankuoren palasta. Hotellin vieressä yksi ravintola. Muut kauempana joihin ei ainakaan pimeän aikaan viitsinyt kävellä. Hotellin ravintolat tietenkin suht kalliita. Takseja sai hotellin ulkopuolelta. Henkilökunta erittäin mukavaa ja hyvin englanninkielen taitoisia. Vapaa-ajan ohjelmaa myös hyvin järjestetty. Hotellin veneellä pääsi Hong saarelle missä sitten mukava viettää rantaelämää.

      • 1/2013

        Oliko hotellin venekyyditys Hong-saarelle maksullinen vai ilmainen? Menossa tammikuussa 2013 kyseiseen hotelliin viikoksi. Kiitos ravintolatiedoista.


      • honghong
        1/2013 kirjoitti:

        Oliko hotellin venekyyditys Hong-saarelle maksullinen vai ilmainen? Menossa tammikuussa 2013 kyseiseen hotelliin viikoksi. Kiitos ravintolatiedoista.

        Jotain se maksoi, mutta en kyllä millään muista paljonko. Ei kuitenkaan paljon kun siihen sisältyi lounas , vettä ja virvoitusjuomia. Myös snorklausvälineet. Kannattaa mennä aamun ensimmäisellä veneellä niin saarella ei ole vielä juuri muita. Ensimmäinen vene taisi lähteä n. klo 9.


      • 1/2013
        honghong kirjoitti:

        Jotain se maksoi, mutta en kyllä millään muista paljonko. Ei kuitenkaan paljon kun siihen sisältyi lounas , vettä ja virvoitusjuomia. Myös snorklausvälineet. Kannattaa mennä aamun ensimmäisellä veneellä niin saarella ei ole vielä juuri muita. Ensimmäinen vene taisi lähteä n. klo 9.

        Kiitos tiedoista, kuulostaa hyvälle. Eiköhän saarelle tule lähdettyä, jos hotellin oma ranta ei ole kovin houkutteleva.


    • Thaimaan matkaaja

      Hotellissa on valtavan kokoinen uima-allas ja aurinkotuoleja riitti kaikille, ainakin marraskuussa. Ruoka oli hyvää ja ravintoloita löytyy pienen kävelymatkan päästä riittävästi. All inclusive oli niin kallis, että aikuisten ei sitä kannattanut ottaa. Lapsiperheille se on varmasti toimiva paketti. Hotellissa on paljon vapaa-ajanohjelmaa. Kävin yhdellä jumppatunnilla, mutta aika kriittisenä jumppaajana en mennyt muille tunneille, tyyli on aika lailla erilainen. Hotellissa on myös ihan hyvä kuntosali ja pukuhuoneissa hyvä sauna. Hotelli on varmaankin paras missä olemme Thaimaassa olleet, mutta hotellin sijainnin takia tuskin menemme uudestaan. Hotelli on hyvin hiljaisella alueella ja pitäisi jaksaa matkustaa esim. Ao Nangiin. Hotellista tehdään Hongin saarelle ilmaisia retkiä, kansallispusitomaksun joutuu maksamaan. Mukaan saat tilata pyyhkeet ja pientä maksua vastaan (100 batia) snorklausvälineet. Rannalla ei jostain syystä tullut montaa kertaa käytyä.

      Joku antoi vinkin taskulampuista ja heijastimista, suosittelen... Rekkaliikennettä on paljon, mutta tuntui, että he ajoivat hiljaa hotellin ja kylän läpi. Muuta liikennettä kannattaa varoa. Loistava hieroja löytyy, kun lähtee kävelemään vastaanotosta oikealle. Älä ylitä isoa tietä vaan paikka on risteykseen saapuessasi oikealla, valkoinen rakennus.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      311
      2814
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      106
      2193
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      82
      1643
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      188
      1530
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      67
      1335
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      54
      1231
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1094
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      20
      1092
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1030
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      921
    Aihe