onko Madonna enää musiikin kuningatar?

mossss

Onko aika ajanut nyt vihdoin ohi Madonnasta ,jonka maailmankiertue kompastelee kaupunki toisensä jälkeen. Istanbulin rinnanvilautuksesta kaikki lähti,sitten kohuttiinn Roomassa,myöhemmin Puolan,Pariisin ja Lontoon yleisöissä paheksuttiin ja poistuttiin massoittain paikalta.
Miten kävi tänään Milanossa,mutta niin tai näin ,alkaa väkisinkin miettimään onko maailman suurimman pop-brändin luonut nainen menettänyt kontrollinsa (ja järkensä) viihdemaailman pyörityksessä vihdoin,niin alakanttiin hänen kaikki uusimmat tempaukset tipahtavatt. Myös ensimmäistä kertaa lippuja Madonnan keikkoihin on vieläkin myymättä,ja uuusin MDNA-levy leimattiiin megalfopiksi vaikka listaykkösenä kävikin,tosin ei niin monessa maassa kuin aiemmat albumit!

8

205

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MadonnaMDNA

      Helsigin Olympiastadionille on myyty yli 42 000 lippua kun esim Lady Gaga ei ole saanut läheskään loppuun toista Hartwall Areenan keikkaansa eli ei ole myynyt edes 20 000 lippua Suomessa. Sama juttu Gagalla muualla Euroopassa.

    • analysis

      ^onko pakko vetää Gaga aina mukaan kun Madonnasta puhutaan? Gaga on 26, Madonna 54 vuotias.. Ja kyllä Madonnan uralla huippuhetket on jo takanapäin. MDNA on uran huonoiten menestynyt levy ja kiertueellakin keskitytään vilauttelemaan vanhaa tissiä ja persettä kun ei meinaa liput muuten käydä kaupaksi. Stadikan keikallekin on vielä lippuja myymättä vaikka kuinka.

    • worldtour

      Madonnan suosio on yhä mahtavaa verrattuna kehen tahansa toiseen tähteen,mutta selvää laskua on jo tapahtunut niinkuin kiertue ja albumi ovat osoittaneet. Ennen Madonnan taustatiimin ei tarvinnut kuin vilauttaa tietoa että tähti lähtee maailmankiertueelle noo johan jo jonotettiin lippuja jotka loppuivat kesken alle päivässä.
      Tämän artistin aiempi suosio on niin voimakasta ja lujaa että sillä myydään osittain lippuja ja levyjä edelleen,joskin alakanttiin on menty muutamankin vuoden takaisesta.
      Pop-maailman ahkerin uranuurtaja voisi jo ottaa rennnommin eikä kokoajan koittaa todistaa olevana yhä popin kuningatar. Se että joku toinen,,Gaga,Britney,Rihanna,perii popin ykkösnaisen paikan,ei koskaan tule tarkoittamana sitä että maailmassa he tai kukaan tulisi myymään yhtä paljon levyjä,saamaan listaykkösiä tai tienaamaan kiertueillaan miljardeja kuin Madonna.
      Vielä kun legenda ja hänen faninsa tajuaisivat tämän.

    • ex-fani

      en tykkää uusista biiseistä ollenkaan, joten en mene keikalle. Luulen että Madonnan vetovoima perustuu nykyään ainoastaan siihen että hän on niin kuuluisa. Toki hän on myös ahkera, ei peru keikkoja tms.

      En muuten ikinä usko että Madonna on myynyt jotain 300 miljoonaa levyä. Se on joku hänen pr-väen heittämä arvio. 100 miljoonaa on lähempänä todellisuutta ja paljon sekin.

    • Ex virgin

      Minusta Madden uusi levy on huomattavasti parempi kuin edellinen, joka oli karmea. Hän on ollut jo niin kauan alalla, että ei ihme, jos suosio hupenee. Nuorilla omat töhtösensä, jotka tulevat ja menevät. Uutta Madonnaa tuskin tulee. Levymyynnistä sen verran, että niissä on aina liioittelua. Tarkaa lukua mahdotonta sanoa artisteilta, joiden ura alkoi jo vinyylikaudella, jolloin tarkkoja tilastoja mahdoton tehdä. Ehkä Madonna tosiaan voisi ottaa jo rennommin yrittämättä todistella, että on edelleen "popin kuningatar". Eihän esim. Rollaritkaan koko ajan meuhkaa, sttä ovat jotain erikoista, vaikka lienevätkin jonkinlaisia rokin ikoneja.

    • ropexi

      Minä en lähde katsomaan tuota 54 vuotiasta vanhaa sukkahousuissa lavalla koikkelehtivaa luisevaa Madonnaa vaikka maksettaisiin.
      Mutta toivotan kuitenkin kaikille Madonnan faneille huippuhyvää konsertti iltaa Stadionilla.

    • hallintopykälä

      Entä kuka on musiikin pääministeri?

      Pääministerillähän on yleensä enemmän valtaa kuin kuningattarella. Joten sikäli hänen persoonansa kiinnostaisi...

    • ..............

      Ei ole koskaan ollutkaan musiikin kuningatar. Hänhän on vain listapoppari. Sillä osastolla voi sitten olla, mitä nyt ikinä onkaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4459
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2229
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1744
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1488
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      28
      1420
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1288
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe