Goa vankila(t?) + muuta yleistä

Yksin intiaan

Olen miettinyt intiaan matkatessa, etä olisi kokemus käydä tutustumassa paikalliseen vankilaan. Olen matkaamassa intiaan vuoden 2013 alussa, ja nyt kyselisin muutamia kysymyksiä:
1. Onko mahdollista käydä tutustumassa paikalliseen vankilaan? Jos on niin miten kyseinen asia onnistuu?
2. Olen majoittautumassa alueille Anjuna, Arambol, Palolem. Onko näistä paikoista jokin semmoinen "Ehdoton ei"? Minkälainen hintataso paikoissa? Mikä halvin/mikä kallein.
3. Millainen yöelämä em. paikoissa?
4. Miten kannattaa edetä Mumbaista Goalle
5. Miten matkata Goalta Keralaan
6. Keralan hintataso Goaan nähden


Siinä nyt muutama kysymys, toivottavasti joku vaivautuisi vastaamaan.

Ps. Jos joku muu on matkaamassa/on goalla tammikuussa, niin voisi törmäillä!

6

421

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aika originelli

      tutustumiskohde, pakko myöntää. Eipä ole koskaan tullut mieleenkään lähteä vankilavisiitille. Jossain entisissä vankiloissa on toki tullut käytyä, mutta ei koskaan vielä yhä vankilakäytössä olevassa. Voisin kuvitella, että on syytä olla etukäteen yhteydessä vankilaviranomaisiin saadaksesi luvan vierailulle. Ja vastaustahan ei välttämättä ole myönteinen, sillä sinne ei välttämättä päästetä kaikkia uteliaita vierailulle.

      2. Arambolissa olen asustellut, Anjunassa ja Palolemissa käynyt. Aikoinaan Arambol oli tosi viehättävä paikka. Hotelleja oli yksi, enempi hostel-tyyppisiä 2 ja rannan tuntumassa hutteja. Turistejakin oli niin vähän, että usein olin ainoa ihminen rannalla - ja oli kuitenkin kysymyksessä high season, joulun aikaan. Nykyään tilanne on kuulemma ihan toinen. Hotelleja on paljon (= liikaa), ja venäläiset ovat vallanneet paikan. En aio palata rikkomaan idyllisiä muistojani.

      3. Yöelämääkään ei Arambolissa silloin ollut. German Bakeryyn kokoontui iltasilla kulmilla olleet reppureissaajat. Joku näppäili kitaraa, ja siinä vaihdeltiin kuulumisia ja reissukokemuksia.

      4. Julkisten kulkuvälineiden kannattajan suosittelen junaa.

      5. Kuten edellinen.

      6. Riippuu niin siitä mihin Keralassa olet menossa. Esim. Kochissa hintataso alkaa olla aika samaa luokkaa kuin Goalla. Jos taas lähdet sellaisiin paikkoihin, joissa ei ole pakettimatkailua, selviät halvemmalla. Mutta noin yleisestiottaen, kyllä Kerala voittaa Goan mennen tullen ihan kaikessa!

    • Yksin Intiaan

      Kiitos vastauksesta, tässä alkaa pikkuhiljaa kaiken lukemani perusteella tulla fiilis että osa lomasta meneekin keralassa löhöillessä. Mitkä ovat Keralassa paikkoja jotka ei olisi täynnä venäläis/britti turisteja?

      • No, itse myönnän

        tykkääväni Kochista ja sen lähiympäristöstä. Kochi on kohteena niin monipuolinen, että voisi kuvitella jokaisen löytävän sieltä jotain itselleen mielenkiintoista. Lähin rantapaikka löytyy Cherailta.

        Vaikka Kochissakin käy paljon turisteja, myös venäläisiä, niin he ikäänkuin hukkuvat massaan.

        Hiljaiset rannat jokaisen on löydettävä ihan itse. Niitä jos julkisesti mainostaa, niin hiljaisuus loppuu lyhyeen.Sanotaan nyt näin ympäripyöreästi, että Allepien eteläpuolelta löytyy rauhallisia rantoja. Me asuttiin pienessä hotellissa rannalla, ihan kaupungin etelälaidalla, eikä rannalla ollut juuri koskaan ketään. Jos Allepiehen menet, niin sieltä kannattaa lähteä back-water-reissulle. Sieltäkin löytyy ihan kokeilemisen arvoisia hotelleja.

        Keralan turistihelvetit löytyvät Kovalamista (perinteinen brittien lomakohde) ja Varkalasta. Yleensäkin rantakohteet joihin tehdään pakettimatkoja, 'pilaantuvat' nopeasti. Enkä nyt tarkoita pelkästään luonnon ja ympäristön kulumista. Jos venäläisturisteja haluaa vältellä, niin sitten vaan sellaisiin paikkoihin joissa ei ole pahemmin palveluita tarjolla. Voit pyytää majapaikkaasi pakkaamaan hamperin mukaan, niin päivä rannalla sujuu rattoisasti.

        Jos nyt jostain syystä vielä joskus Goalle palaisin, niin suuntaisin varmaankin Colvaan tai Benaulimiin. Colvassa on kyllä jonkin verran brittipakettimatkaajia, mutta enemmän kumminkin intialaisia lomailijoita. Jonkun verran Karnatakan puolelta saapuvia kaupustelijoita rannalla näkyi, mutta ei häiriöksi asti. Lähinnä nuoria naisia, joiden kanssa juteltiin naisen elämästä Intiassa ja Suomessa. Benaulim on sitten astetta uneliaampi paikka, mutta ihan sympaattinen.

        Kuten sanoin, Arambolista minulla on hyvät muistot, mutta niitä en ehdoin tahdoin aio lähteä pilaamaan.


    • Bye bye Goa

      Jo 20 kertaa Goassa 2kk matkoja, Keralassa 1 kerta.
      Kerala ihana, Goa likainen merivesi, kaikki viemärit lasketaan mereen aivan lähelle rantaviivaa, myyjät hävyttömiä tyrkyttäjiä, jos ei ole kiinnostunut ostamaan suuttuvat ja haukkuvat ja jatkavat "KIUSAAMISTA" vaikka mitä sanoisit. Goa muuttunut parissa vuodessa ihan kauheaksi, Venäläis turistit pilaavat röyhkeydellään paikan, juopottelevat aamusta alkaen rannalla, aiheuttavat hässäköitä, joka paikassa niitä on ,tönivät kaupoissa , luulevat olevansa maailman omistajia. Nyt riitti minulle nämä kohteet, Intiasta varmasti löytyy minulle paljoin muita kohteita joissa ei näitä ilmiöitä ole.Jos olis ihan pakko valita niin ehdottomasti Kerala ja siellä Light House Beach.
      Mukavaa matkaa.

    • Yksin Intiaan

      Kiva että tullut tämänkin verran vastauksia.
      Viellä pari olennaista asiaa, mikä on nykyään Goan/Keralan hintataso?
      Millä summalla pärjää n. kuukauden kohteissa (suunitelmissa ottaa n.35e/pv)?
      Onko muita matkaajia kyseisille alueille tammi-helmikuun aikana?
      Onko Keralassa/Goalla nähtävyyksiä, jos on niin mitkä?

      • goa fani

        palolem löytyy edullisia majoituksia bungalow suihkulla wc
        yöelämää ei varsinaisesti ollut , rannalla illalla porukat kokoontuu illan viettoon - huoneissa klo 22 hiljaisuus pyyntö.
        tarkkaa hintaa en muista palolem bungalow huoneistosta, mutta halpoja goalla kuten palolem anjula ruuan hintaso: edulliset hyvät paikat pienempi ruoka noin 1,50€ vähän isommat ruuat 3-5€ paikasta riippuen
        5€ ruuat saat suomalaisittainkin tasokkaassa paikassa. esim. sisäfile pihvi lisukkeineen noin 5€- iso olut paikasta riippuen noin 1.20€
        näkemistä erilaisia kauniita rantoja palolem yksi kauniimista toki ei nykyään enään mikään hilajinen ranta, mutta hiljaisempi kuin p-goan rannat. erilaisia temppeleitä ja tietysti ihan paikkallisia kaupunkeja esim. mapsa , paikalliset markkinat ja elämän meno sinäsä nähtävyys.
        35€ päivässä jos tarkoitat summan pelkästään käyttö rahaksi voit syödä ylellisesti ja ajaella taksilla , mutta jos tarkoitat että ses sisältää yöpymysen niin yöpymis hintoja kannattaa katsoa netistä - olen kuulluut että esim. anjulassakin saisi bungalow tyyppisn majoituksen 4€ yö.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 122
      2986
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      84
      2731
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2188
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      20
      1763
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1668
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1499
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1469
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1417
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1312
    Aihe