Nuorten eläkeläisten määrä räjähti.

Yhteysmies

Vuodesta 2006 lähtien masennuksen takia eläköityneiden nuorten määrä on kasvanut 42 prosenttia.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012081115942383_uu.shtml

Niin eihän nämä kouluampumiset ja muut tapahtumat, myös viattomien lasten puukottamiset ole samaan aikaan lisääntyneet?
Syy tähän eläköitymiseen johtuu varmasti asevastustajien mielestä täysin yksinomaan aseista ja lakeja tiukentamalla saadaan ongelma ratkottua, helppoa tämä mielenterveystyö lopulta!

14

161

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • hfbfrfbrk

   Nykyinen mielenterveystyö on pitkälti aselakien kiristämistä.

   Se on halvin tie.

   • Entäs ne,

    joilla ei ole aseita? Mitenkäs niitä kiristetään?


   • -
    Entäs ne, kirjoitti:

    joilla ei ole aseita? Mitenkäs niitä kiristetään?

    Kyllä jotain keksitään niillekin.


  • kurja juttu

   jossain sanottiin näiden nuorten olevan isolta osin päihderiippuvaisia, joten aseluvat ovat noilla kyllä tavoittamattomissa.
   homma lähtee luisumaan, kun koulunkäynti ei tahdo tuolta osalta onnistua. Se näkyy olevan varma keino syrjäytymiselle.

  • Miksiköhän

   tämmöisiä ei ollut 70- ja 80-luvulla?

   Ehkä siksi, että hullut oli hullujenhuoneilla, rikolliset vankiloissa ja mukuloille pidettiin kuria. Ei ollut nettiä ja semmoisia väkivaltamässäilyelokuvia kuin nykyään.

   Jotenkin sitä vaan silti elossa rimpuiltiin ilman Fasebookkeja ja kännykkätietokoneita.

   Ehkä se tavara ei ole tuonutkaan onnea?

  • koivuniemenrenki

   Jo päiväkoti-iässä tai jopa aikaisemminkin, neuvolassa aletaan nykyään lokeroimaan ihmisiä, antamaan jokaiselle jokin diagnoosi, ylivilkkaus taitaa olla suosituin diagnoosi, adhd..ja hoitoon.

   Koulukiusaaminen..no sitä kiusaamistahan esiintyy jo päiväkodeissa, jatkuu armeijassa sekä edelleen työpaikoilla, väitän että suurin osa kouluampujista yms on jossain vaiheessa elämää kokeneet kiusaamista siinä määrin että se on vaikuttanut henkilöön hyvinkin negatiivisesti, katkeroittanut ja saanut tuntemaan vihaa muita kohtaan.

   Vanhemmat ja koululaitos ei tee mitään asialle eikä päättäjät, pahimmissa tilanteissa kiusattu siirretään tarkkailuluokalle tai työelämässä joutuu kiusattu ottamaan lopputilin.

   Koulumaailma täysin häirikköoppilaiden vallan alla, mielestäni kouluhäiriköiden, joita tarkkailuluokilla on paljon pitäisi kylmästi erottaa koulusta ja vastuu heidän tulevaisuudestaan ja koulutuksesta siirtyy vanhemmille/huoltajille..mutta ei paapotaan vaan ja silitellään päätä ja pläpläplää.

   Vanhempien auktoriteetti hävinnyt täysin eli uusavuttomien vanhempien jälkikasvu nykyään jyllää ja polkee omat vanhempansa kaikkien muiden lisäksi suohon naureskellen.

   Ruumiillinen kuritus takaisin, tukkapöllyt ja selkäsaunat kunniaan sekä luunapit.

   Väitetään että jos lasta lyö niin lapsi oppii vihaamaan vanhempiaan, kissin pissit, en minäkään oppinut vanhempiani vihaamaan vaikka nahkavyöllä sain selkäsaunoja sekä itse täytyi koivun oksa hakea selkäsaunaa varten.

   Millä oikeudella lapset saa lyödä vanhempiaan, potkia ja purra mutta vanhemmat eivät saa kurittaa lainkaan, millään tavalla? Hallitus on lakeja säätämällä vienyt tämän maan sekasorron partaalle.

  • piesty hullu koira

   Toivottavasti sulle eioo myönnetty aselupia.

  • Omituinen yhteiskunt

   Olen opettaja, ja koulussa häirikkö tunkeutui luokkaani ja luokasta poistettaessa hän kävi kimppuuni.

   Kuinka ollakaan: jouduin itse syytteeseen.

   En kannata ruumiillista kurittamista, mutta kuri ainakin kouluissa on ihan pilipalia. Minuakin joskus lapsena kuritettiin kun olin kuriton, mutta siitä ei ole jäänyt traumoja ja olen kiitollinen vanhemmilleni.

  • koivuniemenrenki

   Tuo nyt oli hieman vitsi kun murjaisin että ruumiillinen kuritus takaisin, halusin että asiaan joku tarttuu, nyky-yhteiskunta ja ihmiset kun ovat niin välinpitämättömiä että eivät edes ota kantaa ja ilmaise mielipidettään ennenkuin joku menee reilusti jonkun tietyn rajan yli eli ääritapauksissa tai liian myöhään..ollaan vaan ja tuijotetaan omaan napaan.

   Mutta keksikääpä ja sanokaa parempi vaihtoehto..onko se vielä pehmeämpi ja vapaampi kasvatus?? Sallitaan lapsille kaikki vai?

   Ei toimi nyky-ajan kasvatusmallit kaikkien osalta, eniten minua riepoo kouluissa tarkkisluokala olevat, miksi heidän annetaan pitää valta ja häiritä opettajan työtä? Eikö oikeasti ole keinoja saada tällaiset tarkkikset kuriin?

   Huolestunut olen vaan mihin tämä maailma menee ja korjausliikkeet tehdään liian myöhään.

  • umpiluu

   Tuli jokin aika uusintana tv:stä ohjelma tarkkailuluokasta, olihan se aika surullista katsottavaa varsinkin opettajan työskentelyä kun seurasi, itki välillä..muutamaa oppilasta kiusattiin aivan avoimesti, kuitenkin näiltä riiviöiltä löytyi sitä inhimillisyyttä kun palkitsivat opettajan pienellä lahjalla, taitaa nämä riiviöt esittää, vetää roolia, itse asiassa nämä luokan "kovikset" taitaisivat olla heikoin lenkki tosipaikan tullen, sehän on nähty brittiläisessä realitysarjassa jossa ongelmanuoret laitetaan "viidakkoon" leirille jossa on ankarat olosuhteet yms niin siellähän juuri kovikset murtui ja kiusatut pärjäsi ja porskutti eteenpäin, nämä koulujen sankaririiviöt eivät vain sitä tajua että tosiasiassa ovat itse heikkoja, he eivät ole itsenäisesti selviytyjiä.

   • Minä olen viisas

    Älähän nyt, kun saadaan aseet pois ihmisiltä niin helpottuu tuo koulutyöskentely laakista! Usko nyt jo kun täällä viisaammat tietäkin näistä asioista jotakin ja niiden syistä!


   • Opelle omena
    Minä olen viisas kirjoitti:

    Älähän nyt, kun saadaan aseet pois ihmisiltä niin helpottuu tuo koulutyöskentely laakista! Usko nyt jo kun täällä viisaammat tietäkin näistä asioista jotakin ja niiden syistä!

    Joo. Sitten kun ei ole ensimmäistäkään ampuma-asetta tässä maassa, on kouluissa rauha ja ihmisillä hyvä tahto.


    ...


    Tai sitten ei.


  • ukkoskeppi

   Aseettomassa utopiaSuomessa alkaisi hirvikolarit lisiä, pian näissä kolareissa kuolisi ainakin 100 henkilöä vuosittain.

  • ojdughs

   Taitas olla toisin päin paree, aseita sais olla mutta ei ihmisiä, silloin olis kaikki hyvin.

   Tämäkin maa kaipaa jo pikku hiljaa sotaa, sota pistäis asiat tärkeysjärjestykseen ja opettais nykyajan ihmistä hieman vaatimattomammaksi ja nämä nykyajan kovikset, koulukiusaajat ym voisivat ehkä ymmärtää että ovat pieniä kuin kärpäsen paska itämeressä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. ALFA TV:N Konkurissi katastrofi media-alalle

   ALFA TV:n konkurssi on katastrofi, koska paljon hyviä asiaohjelmia katoaa televisiotarjonnasta ja ALFA:lla ääneen pääsi myös yrittäjiä ja tasapuolises
   Maailman menoa
   684
   2717
  2. Kaksi kuollut ulosajossa lauantai-iltana Loimaalla

   On tainnut olla melkoinen ylinopeus kun on tuollaista jälkeä tullut. Onneksi ei kuitenkaan sivullisia menehtynyt https://viranomaisuutiset.fi/ulosajo-
   Loimaa
   50
   2008
  3. Tajuan, että tein virheen

   kun pidin sinua hyvänä, mukavana, vaatimattomana, ymmärtäväisenä, oikeudenmukaisena ja älykkäänä ihmisenä. Sitä mielikuvaa ikävöin, en koskaan oikeaa
   Ikävä
   98
   1961
  4. Martinan jorailut

   Ai että Martina on jäykän näköinen kun hän joraa muiden naisten kanssa botskilla Dubaissa..Ja onpa hänellä hiirenhäntä ponnariksi🙄 Tämä ei ole provo,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   330
   1738
  5. Mulla on ikävä sitä aikaa

   kun säkin olit ihastunut minuun mies. Siltä se silloin alussa tuntui. Sekosin susta täysin ja tuntuu että en pääse irti enää.
   Ikävä
   54
   1362
  6. Kerro jotain kaivatustasi

   jotain mitä teille on sattunut keskenään? Ei silmiin katsomista kun sitä on kaikilla. Jotain mistä hän voisi tietää että olet täällä...
   Ikävä
   98
   1245
  7. Arvaapa mies

   montako vuotta oon sua ihaillut salaa?
   Ikävä
   82
   1078
  8. Miehet hoi!

   Kysymys teille Jos näätte ja tapaatte naisen,joka on mielestänne mukava ja haluaisitte jatkaa vaikka siitä mihin jäitte tai haluatte nähdä tämän nais
   Ikävä
   47
   1068
  9. Sano sano todella

   Onko sinulla Ikävä minua?
   Ikävä
   79
   1015
  Aihe