Tempur-tyyny

Nasu

Kokemuksia Tempur-tyynyjen käyttäjiltä kaipaillaan! Auttaako todella niska- ja hartiakipuihin? Onko siis hintansa väärti?

10

1185

  Vastaukset

  • Auttaa. Mulla ollut käytössä yli 10 vuotta, kolmas tyyny menossa. Vanhat tyynyt on lapsilla. Osta Tempur, älä kopioita.
   Kun ostin Tempurin, niskakivut jäivät HETI. Pari-kolme yötä menee ensin totutellessa. Parasta on, että kun käännät kylkeä, ei tartte tunkea tyynyä uuteen asentoon.

  • Vaivaa ei ollut, mutta todella hyvä tyyny. Otan sen aina mukaani, jos nukun muualla, koska tavallisella tynyllä ei osaa edes nukkua enään. Sama tyyny ollut jo 10 vuotta ja on kuin uusi.

  • Minulla taas ei toimi ! Niskat on mulla pääsääntöisesti lähes joka aamu kipeät ja pääsärkyäkin usein riippumatta tyynystä. Omistan ainakin neljä erilaista niskatyynyä eikä Tempur toimi sen paremmin kuin muutkaan, olen siihen pettynyt. En tiedä mikä auttaisi, tämä alkaa olla jo aika vaikeaa, kun nukkuminen ei onnistu ja nukkumaanmeno jo alkaa pelottaa...

  • Tyynyä ei tarvi tarvinnut ostaa "sikaa säkissä" vaan sain tyynyn pariksi viikkoa koekäyttöön. Parin viikon jälkeen tein kaupat eikä ole tarvinnut katua.
   Eron huomaa heti jos nukun yhden yönkin eri tyynyllä.

  • Vuoden pohdinnan jälkeen päätin asuntomessuilta ostaa Tempurin ombracio tyynyn. Aluksi tuntui kovalle mutta nyt olen tottunut ja olen kyllä tykännyt. Nukun paljon mahallani/kyljelläni. Tosiaan ei tarvi kesken unien ruveta pöyhimään. En ole katunut ostostani. :)

  • En vaihtaisi pois, en kä nuku enää tavan tyynyllä. kuskaan mukanani omaani minne mennenkin, kivut lähtivät ja todellakin on hintansa väärti, meilllä käytössä Millennium tyynyt. Tyyny kannattaa hakea sellaielta kauppiaalta joka osaa katsoa sinulle oiken koon, sillä jos koko on väärä, sekin voi tehdä ongelmia niska-hartia seudun jäykkyyksien kanssa... Joten oikea tyyny koko verraten omaan kehoosi ja muoto(miten nukut) niin vuola!

   • Aivan ehdoton , kuten myös Tempur-sijauspatja!!! Kovastikin selkävaivaisena tyyny sekä patja auttaneet yöunen laadussa ja kivussa. Vaikka hintaa on, ehdottomasti hintansa väärti. Patjan hankittuani selkäkivut öisin lähes hävisivät ja pystyn kääntymään kivutta. Suosittelen!


  • Kiitos kaikille vastauksista! Kävin ostamassa perjantaina oman Tempurini (Millenium) :) Pari yötä olen siis vasta nukkunut sillä, mutta nyt jo ajattelen etten haluaisi vaihtaa vanhaan tyynyyni takaisin! Oikein odotan, että pääsen ilalla nukkumaan sillä. Toivottavasti niska- ja hartiasärkyni vähenevät Tempurin myötä :)

  • Älkää ostako, niskani menivät täysin lukkoon :(

  • Aah ihanat TEMPUR tyynyt, peitot ja patjat nyt kevähinnoin :) ei tämän parempaa sijoitusta itseen olekkaan kuin laadukkaat unet. TEMPUR sivustolle tästä https://goo.gl/yHZNFr

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onnea Sofia! Stefan jätti Eiran asunnon vuokrat maksamatta!

   Stefanilta karhuttiin yli 33 000 e vuokrasaatavia Helsingin käräjäoikeudessa, kertovat mediat. Tämä on julkista tietoa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   396
   12164
  2. Pääministeri Sanna Marinin menehtyneen Lauri-isän

   rankka elämä - avautui ongelmistaan viimeiseksi jääneessä haastattelussaan: "Olin minä ihan hyväkin isä, kun Sanna oli pikkuinen" https://www.seiska.f
   Maailman menoa
   129
   6198
  3. MARTINA,anna jo Sofian olla rauhassa!

   Martina jätä jo Sofia rauhaan.Stefan ja Sofia ovat yhdessä ja koita jo hyväksyä se!On lapsellista olla mustasukkainen Sofialle.Stefan ei tule jättämä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   266
   5169
  4. Arvokas pylly-haaste??!!

   Sano ei slutshamingille! Somessa kampanjoidaan pyllykuvilla kehorauhan puolesta Jokaisen tulisi voida nauttia kesästä juuri sellaisissa uima-asuissa
   Maailman menoa
   164
   3738