koivukylän koulu

muuttanut Koivukylä

haluisin tietoja koulusta.

20

6593

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tietoa löytyy aina

      Koululla on piha, seinät, katto ja lattia. Sisään mennään ovesta. Sähkö, juokseva vesi ja internetyhteydet löytyvät. Kaukolämpöä ei ole vaan vanhemmat vuorollaan lapioivat hiiliä keskuslämmityskattilaan.

      Lisäksi viestisi on konditionaalissa, eli haluatko tietoja vai et?

      • koivukylä

        Kyllä mä sitä nyt tiedän, millainen koulu on. Tarkoitin ihan muuta - onko hyvät opettajat ja millainen ilmapiiri siellä on. Ei tarvi irvailla! :DDD


    • usko jo

      Ei todellakaan kannata kysyä sitä täältä. Joku joka ei ole koko paikasta kuullutkaan voi kirjoittaa kieliposkessa mitä tahansa. Otatko sen totuutena?

    • rekolalainen

      Hei,

      Koivukylän koulu Vantaalla on koulu, jonne tulee oppilaita Rekolan, Päiväkummun, Havukosken ja Koivukylän alueelta. Vantaan yläkoulut ovat aika lailla samantasoisia, tasoerot pääkaupunkiseudun pienimpiä. Koivukylän koulussa on ollut tapana hajottaa kaikki kuudennet luokat eli 7. luokalle tulee oppilaita eri kouluista. Käy tutustumassa kouluun, niin saat mielikuvan. Maine on todennäköisesti pahempi kuin koulu. Lähistöllä on myös muita yläkouluja: Havukosken yläkoulu, Mikkolan yhtenäiskoulu, Jokiniemen yhtenäiskoulu ja Simonkylän yläkoulu.

    • huolissa

      Miten puututaan koulukiusamiseen?

    • älyä jo viimein

      kysy sitä koulusta älä täältä.

    • kris

      Kokemuksia on, että koulussa puhutaan ihan muuta. Aina puhutaan, että kiusamisjutuissa on nollatoleranssi, mutta tosiasia on se, että aika usein ei kuka huomaa kiusamista eikä uhkailua. Tämä on totta!

    • minä

      onko joku testä menossa sinne ensi vuonna?

    • kolme Rekolasta

      Ihan hyvä koulu se on. Jokaisesta pääkaupunkiseudun koulusta löytyy lapsia joka lähtöön. Ihan onnettomista, kouluhaluttomiin ja lahjakkaista tosi ahkeriin. Lapset ovat siltä päässeet ihan hyvin jatko-opintohinkin, haluamiinsa lukioihin Rssusta ja Tikkurilan IB-linjasta lähtien, Sotungin urheilulukioon ja ammattikouluihin ja jos ei niihin, niin erilaisten pajojen kautta on sitten jatkoon ohjattu. Paljon on lapsesta itsestä kiinni. Kiusaamista vähentää ainakin jos uritää alkuun sopeutua valtaväestöön muotiasuineen siis alueen ei viimeisemmän muodin. EI liikaa vetäydy tai liikaa tuo itseään esille. Home ongelmia on ollut, mutta niitä on viime vuosina korjattu melkoisesti.

    • älä mene koivukylään

      Valitsin Havukosken koulun Koivukylän sijasta ja se oli ehdottomasti elämäni paras päätös, vaikka matka pidemmäksi tulikin.

    • Härski

      Koivis on best ja drugs xxx spiidi 6/5 T. pyry

    • pussyhunter420

      koivis on paras sielt saa huumeit! :D

    • dingdingdingding

      Siellä on todella hyvät opettajat (varsinkin tyttöjen liikanope on sellanen että kuuntelee ja auttaa ongelmatilanteissa). Jälkkää siellä ei oo, on vaan kake.

    • piri1toimii1saan1pussyy

      ihan vitun surkee kerran minulle myytiin piriä ihan painostettiin ostamaan. sitten vaihdoin havukosken kouluun, siellä ystävällisesti tarjottiin eikä tarvinnut maksaa! :D XDLSD!!!!!!!!! juna joka panee mua perseesee

    • Anonyymi

      muutimme alueelle 2018 toinen lapsi aloitti nelosella ja toinen ekalla luokalla .opettajat ovat huippu hyviä ja ammattilaisia ja rehtorikin osaa hoitaa tehtävänsä hyvin.alueella on paljon maahanmuuttaja ja koulullakin tietysti.olen siitä miltä ,että jos toisessa koulussa olisi samalainen tilanne niin olisi katastroffi.Tässä koulussa vaikka ulkopuolelta mustamaalataan lehdessa ,mutta kun astutaan sisään se on päinvastoin.

      • Anonyymi

        Koivukylän koulussa on luokat 7-9. Tiedätkö edes missä koulussa lapsesi ovat?


    • Anonyymi

      Koivukylän koulu on mielestäni ihan hyvä! (t : vanha oppilas parin vuoden takaa) koulussa on tosi mukavia opettajia (myös nuoria kauniita ja terhakoita naisia ;)) Koulu näyttää sisältä todella sekavalta (kaapit vihreitä sinisiä ja punaisia jos muistan oikein, lattia vaalean nuden ja vähän tummemman sävyisiä oudon mallisia neliöitä täynnä ja ruokalassa keltaiset reunukset :DD)
      Riitatilanteita koulussa ei oteta hirveämmin tosissaan, vaikka pitäisi. koulussa oli paljon huume ongelmia (tietääkseni vieläkin sama ongelma jatkuu.) huumeita ja päihteitä myydään pihoilla ja käytävillä eikä siitä jää kiinni ellei joku siitä opeille mainitte. Suosittelen kyllä kyseistä koulua jos haluaa hyviä opettajia! Kielten ja historian opet aivan ihania ja mukavia, kuten myös uskonnon ja terveystiedon opettajat!

    • Koivukylän koulu on kyllä ihan ok! itse lapsuuteni olen ollut sielä ja oli mielestäni hyvä. Kivat opet, jotka kaveerasivat oppilaiden kanssa (tosin tästäkin on jo 20-vuotta.) Tyttöni on nyt menossa 8-luokalle ja hän on kertonut koulun olevan hyvä ja suurin osa opettajista osaa opettaa ja on kivoja. Ainoa miinus on se, ettei opettajat hirveämmin puutu kiusaamis, taikka tappelu tilanteisiin riittävän ajoissa. Koululla kuulemma muutaman kerran käynyt poliisi ja ambulassi yhden lukuvuoden aikana joka on mielestäni ÄLYTÖNTÄ! mutta suosittelen koulua kyllä. Itselle jäänyt hyviä muistoja.

    • Anonyymi

      En todellakaan suosittele. Maahanmuuttajat luo kouluun suuren ongelman. Sitä ei opettajien silmin nää eikä kaikkien oppilaiden. Opiskelin koko 3 vuotta koulussa. Koin monen maahanmuuttaja taustaisen oppilaan toimesta niin henkistä kuin fyysistä kiusaamista ja myös koulun ulkopuolella. Toki olen niitä ihmisiä ketkä pystyi puolustamaan itseään, heikommat alistuu. Väkivaltaa oli paljon, opettajat eivät pysty puuttumaan. Päihteiden käyttö nuorien keskuudessa enemmän tapa kuin poikkeus. Piri ja ekstaasin kauppaa käytiin. Puukkoja ja muita teräaseita myös oppilailla oli. Ja nyt puhun omista kokemuksista en muiden. Itse en suosittele. T Töissä käyvä veron maksaja.

    • Anonyymi

      Tää mitä edellinen vastaaja laittoi puhuu täysin asiaa. Mua kiusattiin kyseisessä koulussa ja kiusaajat oli maahanmuuttaja taustaisia, toki joukossa oli ehkä pari suomalaista. Mua haukuttiin ja myös uhattii hakata, enkä tiedä vieläkään syytä että miksi mut ois pitäny hakkaa. En tuntenut puoliakaan uhkailijoista. Huumeita myytiin käytävillä ja opettajia ei niinkään kiinnostanut. Siskoni on tossa koulussa nyt ekaa vuotta ja kuulemma meno TÄYSIN samanlaista. Siel poltellaa sähkötupakoita opettajien silmien alla eikä heitä kiinnosta, mamut riehuu käytävillä, koulun sohville on tehty puukoilla reikiä, seinissä reikiä ja ovissa nyrkin jälkiä.. Meno aivan sairasta, viellä jopa pahempaa kun muutama vuos sitten. Jos joku koiviksen henkilökunnasta näkee tän nii suosittelen lämpimästi puuttumaan asioihin, vaikka se ois nii "raskasta".

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1445
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1225
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1222
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1205
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe