Burrel Target Hd asekamera

mettästäjä

Niin, ostin parisen viikkoa sitten Retkitukusta Burreal Target Hd nimisen asekameran, joten päätin tulla tänne kyselemään kyseisestä härvelistä. Onko kellään kokemuksia tästä? Onko teistä hyvä kuva ja oliko hyvä ostos mielestänne, jotka ovat ostaneet tämän?

12

1693

  Vastaukset

  • Eli käykö tämä kamera hyvin myös vesilinnustukseen ja kanalinnustukseen?

   • Eikö se riitä kun itse olet nähny tavin putoavan?


  • No onhan se mukava muistella ja katsoa videoita vuosienki päästä :)

   • Tokihan se on mukavat mutta kun lähtee tarpeeksi usein mehtään milloin metälle ,kalaan,marjaan niin tapahtumia tulee niin paljon että kaikkea ei viitsi katsoa uudestaan.


  • jepjep, vaan onko se kätevä esim tuonne sorsastukseen? se on tämän topicin pointti

  • on se ihan hyvä ainaki kaiken laasille eläimille

  • itse ostin kanssa kyseisen kameran, ja ei mielestäni ole hyvä kuvan laatu, olen yrittänyt säätäkkin näkyvyys parani n-10metriin ja 2-hirveä olen ampunut 50-metriin niin tietokoneella kun katsoo videot niin näyttää aivan kuin linssissä olisi roska ja ampumisen jälkee liikkuu. Suosittelen ennemmin ostamaan GoPro kameran

  • joo eipä oo kummonen kamera

  • Itse sain lahjaksi kyseisen kameran ja jo pelkkä alku ollut yhtä tuskaa. Ensin puuttui suomenkieliset käyttöohjeet ja kun ne sai maahantuojalta puuttui seuraavaksi laturi. Tämän tullessa pääsi vasta syventymään itse kameraan. No kamerassa ei tietenkään ole mitään ohjelmaa vaan se pitää itse luoda ja asentaa tietokoneella. Tällainen joka hädintuskin saa koneen edes päälle pitäisi ilmeisesti suorittaa joku tietokone insinöörin perustutkinto ennenkuin sellaisen saa tehtyä meinaan neljän tunnin uurastus, sadat kirosanat, tietokone päälle ja pois ja päälle ja pois, piippukamera irti koneesta ja takaisin koneeseen, ohjelmaa ei löydy/tietokone ei voi suorittaa kyseistä toimintoa yms yms ja puoli lootaa kaljaa sai aikaiseksi sen että kamera tuskin löytää tietään koskaan aseeseen saati metälle muutenkaan.
   Ennenvanhaan kun ostit tuotteen sait sen käyttö valmiina mutta nykyään koko härveli pitää näköjään rakentaa alusta asti ja todennäköisesti seuraavaksi louhit itse metallin maasta ja jalostat muovikuoret ennenkun saat haluamasi tuotteen.
   Seuraavaksi pitäisi telkkari uusia ja ilmeisesti nykyään sekin pitää sähkötöineen päivineen kasata itse joten kaiholla muistelen aikaa jolloin asiakas sai haluamansa tuotteen käyttövalmiina eikä pelkkiä kuoria.

  • Itelä sama kamera, eipä ole kummoinen, mutta eipä tuohon hintaan voi huippulaatua odottaakkaan... Eipä itsellä ole muuta ongelmaa ollut kuin heikko kuvanlaatu, kameran kun saapu postista niin oli kaikki mukana, laturista käyttöohjeisiin. Ja koneeseen ei ollut kuin pukata kiinni ja alkaa selailemaan videoita. Itsellä kiinnostaisi tuo Burrelin uusin ase/koirakamera, kaukosäätimet ja kaikki tulee mukaan. Minkäköhänlainen laatu tässä mahtaa olla ?

   • Kaiken härdellin jälkeen kameran sain pelaamaan ja en kyllä moiti kuvan laatua. Kauris ja rusakko kaatoja tuli talvelle useampikin ja näkyy kamerasta selkeästi. Nyt ollu kyyhky passissa ja komeita tilanteita tallentunu pudotuksista ohilaukauksiin. Kun muistaa että piipun päässä on kamera eikä ala hosumaan kun heinämies riistatilannetta vaan seuraa rauhassa riistan tulosta laukaukseen ja kaatoon on videot todella hienoja. Toiset heiluttaa ennen ja jälkeen laukauksen piippuja niin ettei näe kun heinikkoa ja mäntyjen latvoja niin eihän niistä silloin kunnon videoita saakkaan.


  • Mistä tämän kameran saisi vielä ostettua?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onnea Sofia! Stefan jätti Eiran asunnon vuokrat maksamatta!

   Stefanilta karhuttiin yli 33 000 e vuokrasaatavia Helsingin käräjäoikeudessa, kertovat mediat. Tämä on julkista tietoa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   390
   11338
  2. MARTINA,anna jo Sofian olla rauhassa!

   Martina jätä jo Sofia rauhaan.Stefan ja Sofia ovat yhdessä ja koita jo hyväksyä se!On lapsellista olla mustasukkainen Sofialle.Stefan ei tule jättämä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   264
   5103
  3. Pääministeri Sanna Marinin menehtyneen Lauri-isän

   rankka elämä - avautui ongelmistaan viimeiseksi jääneessä haastattelussaan: "Olin minä ihan hyväkin isä, kun Sanna oli pikkuinen" https://www.seiska.f
   Maailman menoa
   116
   4643
  4. Arvokas pylly-haaste??!!

   Sano ei slutshamingille! Somessa kampanjoidaan pyllykuvilla kehorauhan puolesta Jokaisen tulisi voida nauttia kesästä juuri sellaisissa uima-asuissa
   Maailman menoa
   152
   3383