keskustapuolue on paras

keskustakuusamo

suomen keskusta puolue ja kokoomus ovat erittäin moraalisia puolueita.

äänestäkää heitä jos tunnette allaolevan tekstin juuri sellaiseksi jonka halusitte lapsuutenne olevan.

Oletteko ajatelleet että Pohjois-pohjanmaalla vuonna 2011 oli, 3500 lasten hyväksikäyttö tapausta, jos pikaisesti ynnäilee niin täällä raiskataan lapsia melkein yhtäpaljon väkilukuun suhteutettuna kun pääkaupunkiseudulla raiskataan naisia ja lapsia yhteensä.

Lestat on kyllä kovia paneen, mutta eipä siinä, lesta penikat on herran omistuksessa, he eivät siis saa päättää omista asioista, poroja kun ovat.

ei oo kyllä raposta seutua tämä kuusamo, pedofilia on vain herrojen herkkua, tekisivät jonkin rahastus menetelmän ja myisivät siinä rikkaille lesta herroille niitä lestalapsia raiskattavaksi.
Kyllä niistä jutuista tuo virkakoneisto osaa pitää suunsa kiinni ja onhan valtiolla erityinen suojeluohjelma pedofiileille.

Matkailuvaltti kuusamoon, osta lestalapsenkanssa yö, eikäsiinä vielä kaikki saat ehdottomasti parhaimman suojeluohjelman mitä valtio järjestää ja virkamiehet ynnä muut ahneet uskovaiset vaijentaa raiskatun lestalapsen puolestasi, tiedäthän "jeesuksen nimessä ja veressä" eikä siinäkään vielä kaikki, saat taivaspaikan pieneen lisähintaan sisältäen synninpäästöt ynnämuut rumeluurit.

Meillä kuusamossahan on lestadiolaisia jotka tarvii RAHAA JA VALTAA enemmän kuin normaali ihminen ihmismäistä kohtelua.
Siinä heille ilmainen pisnis idea, saavat sitä rahaa sitte oikein kunnolla, laittavat vielä "jumalan" sanan että nyt kuusamolaiset n,u,s,s,i,k,a,a että saahaan neitsyitä lapsia myyntiin ja herralle toooooosipaljon rahhaa

SRK:n tiloihin vain karsinat mihin lestadiolaiset voisi tulla sankoin joukoin toteamaan miten heikko on miehen liha!



Jos herätti ajatuksia niin muista että lestadiolaisuus on osa pedofiliaa.

Normaali Ihmiset voi vaikka tehdä asialle jotain, vaikka edes ajatella niitä lapsiraukkoja jotka joutuu kokemaan tuon lestadiolais rituaalin.

Suosittelen kuitenkin eroamaan kirkosta jotta tämä lestadiolais mätäpaise ei enää juhlisi kirkollisverojen maksajien rahoilla, ihan lapsien vuoksi.

15

350

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ulkomaan elävä

      Suomen keskusta on maamme ainoa todellinen yleispuoue,, jolla on tallella suomalaisuuden perusperiaatteetja joka voi nyt ja tulevaisuudessa olla todellinen neutraali keskusta vasmmiston ja oikeiston välillä. Ainut asia,mikä sitäkin voi hajoittaa on nykyinen kansainvälinen uusi ismi, mikä on koko länimaisebn demokratian pahin vaara j atuhoaja eli feminismi. kekustassa sen pahin edustaja on ex pääministeri ja nykyuinen europarlamenttiedustaja Anneli Jäätteenmäki, jolle kaikkein tärkeintä on edistää naisten ylivaltaa, mikä tulee ajamaan koko läntisen maailman täydelliseen tuhoon!
      Muslimit ovat tässä asiassa täysin oikeassa muitten tuhansien vuosien kokemuksen omaavien kulttuurien ja uskontojen kanssa.

      • nbvnbvnvb

        Talousideologian puolesta Keskusta voi hyvinkin olla keskivaiheilla, mutta arvojen suhteen kyse on änkyräkonservatiivisuudesta. Kuten kirjoituksesi loppuosa hyvin osoittaa.


    • Muualla eläjä

      Milloin meillä virkanaisemme tunnustavat, että myös muslimius on osa meidän nykyistä pedofioliaa. Ainut ongelma meillä tuntuu olevan se, että frministinen virkakuntamme jaoikeuslaitoksemmje suojelee kaikkia ulkomalaisia, mutta kohtwelee syrjivästi oman maamme kansalaisia, ovat hw sitten rehellisiä veronmaksajA taii rikollisia.

    • ulkomaille paennut

      Maailamassa on kaksi tuhoisaa ismiä: Sosialismi tuhoaa talopudellisen hyvinvoinnin ja feminisn´mi tuhoa henkisen hyvinvoinnin ja hajoittaa perheet!

    • Maasta paennut

      Milloin meidän päättäjien ämäkulttuuri herää todellisuuteen???!!!

    • eteläinen seuraaja

      eikös persut jyrää koko kuusamossa leveällä rintamalla. Valloittaa koko poliittisen kentän Joukamon johdolla.

    • Traveller_1_

      En kannata sen enempää keskustaa kuin persujakaan mutta näillä persuehdokkailla mennään ojasta allikkoon. Jos tämä herra pääehdokas ei osaa edes alkeellisia pukeutumiskoodeja niin kuka tuollaisen kunttajussin antaa edustaa itseään missään asioissa. Jos junttimaisuus ja impilampi edustaa muutosta niin pysyn mieluummin lessuissa ja kokemuksessa, kyllä se sukupolvi kohta vaihtuu ja sitä kautta muutoksen tuulet.

    • Vaalikuume

      Traveller kirjoittaa juuri niinkuin asia on.Ikänsähän tämä kyseinen henkilö on kulkenut muiden kustantamissa tamineissa.Se on ilmeisesti hänelle kunnia asia että saa maksattaa ryysynsä muilla.
      "Eikös persut jyrää koko Kuusamossa leveällä rintamalla"?Vastaus:Ei tietääkseni jyrää muuta kuin tietyn ehdokkaan mielikuvituksessa.
      Uusimmassa Persulehdessä ilmoitettiin että Persut on noussut Kuusamon toiseksi suurimmaksi puolueeksi heti Kepun jälkeen.Kukahan on tämänkin mielipide mittauksen tehnyt?
      Mainittakoon että vaalipäällikkö vasta ilmoitti Persujen jäsenmääräksi Kuusamossa huikean lukeman liki 50 jäsentä!
      Todellinen kannatus tulee olemaan varmaankin vaaleissa lähes kymmenkertainen.

    • Kenties Persu

      Perjantaina todellinen testi,mikäli tyyli sama,en voi ymmärtää.Nähtäväksi jää.

    • Wurtin kamppeissa

      Perjantaisessa vaali tilaisuudessa jossa myös Timo Soini vieraili oli varmaankin satakunta henkeä paikalla kun tilaisuus alkoi,tilaisuus alkoi tavanomaisesti myöhässä ilmoitetusta ajasta.
      Kyseinen henkilö ei ollut paljonkaan muuttanut pukeutumistaan,työ tamineissa yleisön eteen.

    • juytredsdcfvgbhj

      Haukkukaa vaan muita,sen enemmän perussuomalaiset saavat ääniä :) ai niin on kirotus viiheitä...

    • -cicero-

      Näillä ps:n ehdokkailla on nyt elämänsä tilaisuus lyödä läpi koska soinilaisuudessa ei ole asiaosaamisella mitää merkitystä kunhan osaa sutkautella ja sijoittaa perkeleitä oikeisiin väleihin. Ps aikoo tehdä jotain myös syrjäseutujen autioitumiselle, sanallakaan ei mainittu mitkä nämä konkreettiset toimenpiteet ovat ja mistä rahat siihen otetaan. Meinaa itku tulla ajatuksesta että paikallisasioita hoitaisi nämä kyseiset ehdokkaat jolla on politiikan historian tuntemus muutaman toteamuksen tasolla. On jotenkin niin Kuusamolaista muutenkin solvata epäkohtia muttei esitetä niihin niin minkäänlaista ratkaisumallia, kait sitä voi jatkossa kutsua peruskuusamolaiseksi puolueeksi.

    • Äkkipoika

      Entistä kansanedustajaa kait se pittää periaatteessa äänestää,kun ne anto muka nuhteita Niinistön taakse asettumisesta.
      Persut olis yksi vaihtoehto,mutta kun paikallinen "äänitorvi"ei ole miun makkuun,ja muut persut ei saa suutansa auki.

    • hilikutin

      Tuota, missä se tuo otsikon mukainen puolue on paras.
      Ihmettelen vaan peräkylien sukujen antamien äänien ( navettarenkien tai piikojen ) äänimäärillä saatujen mandaattien olevan sen päättäjien aatelia.

    • Anonyymi

      Kepun kannattaminen tarkoittaa mm. Venäjä- nöyristelyn, turkistarhauksen, tuotantoeläinten rääkkäyksen, kivihiiltäkin pahemman saastuttajan turpeenpolton jatkamisen, turvepeltojen viljelyn, Saaristomeren tuhoamisen, Suomen järvien tuhoamisen, metsien ylihakkuiden, epäterveellisten ruokailutapojen ylläpitämisen, kaupunkien lypsämisen, maatalous- ym. tukiaisten lisäämisen yms. kannattamista. Puolue elää Kekkosen ajan menneisyydessä ja tekee kaikkensa välttämättömien muutosten estämiseksi. KEPU on pettänyt ennen ja pettäää jatkossakin., mutta kehityksen jarruna toimiminen tulee takuuvarmasti jatkumaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9164
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2688
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      145
      2467
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2009
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1766
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1517
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1448
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1316
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      7
      1310
    Aihe