Kohdunkaulan pehmentyminen?

miire91

heippa,

Mulla olis sellainen kysymys, että mitä tarkoittaa kohdunkaulan pehmentyminen? Mitäs sen jälkeen sitten tapahtuu, ? tarkoittaako että synnytys on lähellä vai mitäs?
Viikkoja tällä hetkellä 36 3. Tänään käyty neuvolalääkärillä ja kaikki hyvin, jäi vain häiritsemään kun lääkäri ei selittänyt, että mitä tuo kohdunkaulan pehmentyminen tarkoittaa, paikat olivat kuitenkin vielä kiinni.

Kiitos jo etukäteen niille jotka jaksavat vastata asiallisesti kysymykseen! (:

5

444

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ............

   Mulla oli paikat pehmenneet ja vauva laskeutunut viikolla 34 6, syntyi 42 1. Pehmeneminen tarkoittaa paikkojen kypsymistä synnytystä varten.

  • pikkunen neiti.

   itse olin 31rv 1cm auki ja vähän pehmeä kohdun kaula.. mutta kiinni. 37 5rv kävin tutkimuksissa käynnistämistä varten olin 3cm auki täysin kypsä, eli pehmeä ja kanavaa jälkellä puoli senttiä.. 38 5 käynnistettiin ja edelleen 3cm auki, kypsä ja kanava hävinnyt..

   • gjgjl

    Anteeksi, mutta miten sä voit olla yhtä aikaa 1 cm auki, mutta silti kiinni? :D Tuossa alussa kirjoitat niin. Jos paikat on kiinni niin ne on kiinni, en kyllä tajunnut.


  • pikkunen neiti.

   sori kirjoitin tohon väärin.. eli olin 1cm auki ja kiinteä, mutta vähän pehmeä.. EI kiinni.. piti oikee uuestaa kahtoo neuvolakortista.. :D aika huonolla käsialalla kirjotettu toho korttiin mutta näin ymmärsin tosta kirjotuksesta..

  • KypsäMamma

   Voi olla paikat 1cm auki mutta kiinni - eli toisinsanoen huonosti kyllä tuo kirjoitettu, mutta 1 cm auki (kohdun ulkosuu) mutta sisäsuu kiinni :D Meikäläisellä kanavaa pehmeänä 2cm ja Cervix sormelle auki. Nyt menossa rv 38 (ultran mukaan 37) ja tässä sitä ootellaan millon lähtö ;) Ja ihan siks et ennen laskettua tulleet ja todennäköisesti tämäkin ku supistuksia satelee ja saavat pikkuhallaa aikaseks. Limatulppaa irronnut jo viikkoja - kunpa tää kärsimys ois ihan just koht ohi!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

   Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
   Maailman menoa
   453
   2325
  2. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   294
   2189
  3. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   43
   1507
  4. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   48
   1419
  5. Venäjän ydinisku lähestyy hitaasti mutta satavarmasti...

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/eac44407-e77d-418b-ae21-1db8a0104309 Venäläisten ärsyttäminen jatkuu, milloin menee kuppi nurin ja "uusi aurinko"
   Maailman menoa
   269
   1187
  6. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   73
   985
  7. Eikö olenkin niin, että

   jos sinulla mies on ikävä, niin sinä otat yhteyttä vaikka sinua olisi kielletty. Jos, oikeasti tuntee ja haluaa, sitä taistelee.. eikös? Teen vain
   Ikävä
   64
   956
  8. Millanen oli tunnereaktio

   Millanen tunnereaktio oli viimeksi ku kaipauksen kohteen näit?
   Tunteet
   64
   931
  9. Martina taistelija.

   WSOY tällä hetkellä listan kärjessä, eli myydyin kirja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   102
   787
  Aihe