Neumann ihan kännissä lavalla!

rahat takas

Ei muistanu sanoja ja meinas kaatuakin.Säälittävää.

17

833

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ilmaiskonsertti

      Lisäksi niin pahasti nuotin vierestä herra veti koko illan, että olisi idollssissa näytetty siellä karmeiden osastossa. Hämmästyneinä katselimme toisiamme, että mitä ihmettä...?

      Siis voiko muistikuvani pettää 80-luvulta vai oliko laulu noin p...stä silloinkin?

    • Köllimörö

      Itse olin Dingoa katsomassa Sulkavan souduissa tänä kesänä tossa heinäkuun alussa. Neuman oli aivan PASKA! Ensin odotutti ihmisiä pari tuntia, kun ei ollut varmaa pystyykö Dingo esiintymään ollenkaan kun Neumann ei suvainnut olla paikalla. Keikka sitten vihdoin viimein alkoi sen 2 tuntia myöhässä ja oli aivan surkea siis laulun suhteen. Sanoista sai huonosti selvää ja ei mitään fiilistä tai tunnelman nostatusta. Oli kyllä viimeinen kerta kun vaivaudun herraa katsomaan.
      Kannattaisi jo Neumanin jäädä "eläkkeelle" ja harkita ihan vakavasti vaikka juopon elämää.

    • vesiselvä katsoja

      Vesiselviä rokkareitako odotitte ? Onpa tainnut nyt ottaa korkojen kera tavallisen rokkareiden tavan käyttöön.

      Konsertti parani mitä pitemmälle eteni. Ihmettelen suuresti siilinjärveläisiä katsojia. Puolet jengistä lähti pois yhtyeen kiitettyä illasta. Eikö täällä tajuta huippukohtien olevan vasta tulossa esuiintyjien aina palatessa takaisin. Aikaisemmin kesken lähtijöitä ymmärrän, jos konsertti ei miellyttänyt.

    • että sillee

      Humalassa taisi esiintyä, mutta ihan kelvollisesti keikka meni. Äänentoistossa oli alussa suuria ongelmia, jotka paranivat loppua kohden. Vai väitättekö musiikin ja sanojen selkeytymisen johtuneen solistin selviämisestä =)

      Tolkuttomassa kännissä seilasi katsojia pikkulasten joukossa. Ei ihme, että lastensuojelulla on kunnassa paljon töitä. Ja viime vuonna tapahtumassa petti turvajärjestelyt tai ne kai puuttuivat kokonaan lapsen jäädessä vetäessään traktorin alle. Hyvät järjestelyt !

      • Rotitori

        Konsertin loppu oli aivan naurettavaa touhua. Kun bändi oli poistunut jo lavalta niin Neumann jäi hoippumaan lavalle ja aloitti yhä uudestaan ja uudestaan Autiotalon kertsin laulamisen. Ihme kyllä sai yleisöä mukaan mutta vesiselvänä tilannetta seuranneena päällimmäinen tunne oli lähinnä myötähäpeä. Todella surkea esitys, ihme sössötystä laulujen aikana, epävireinen ääni ja kaiken lisäksi lapsia paikalla todistamassa elähtäneen laulajan sekoilua.


      • omapesä puhdas vai
        Rotitori kirjoitti:

        Konsertin loppu oli aivan naurettavaa touhua. Kun bändi oli poistunut jo lavalta niin Neumann jäi hoippumaan lavalle ja aloitti yhä uudestaan ja uudestaan Autiotalon kertsin laulamisen. Ihme kyllä sai yleisöä mukaan mutta vesiselvänä tilannetta seuranneena päällimmäinen tunne oli lähinnä myötähäpeä. Todella surkea esitys, ihme sössötystä laulujen aikana, epävireinen ääni ja kaiken lisäksi lapsia paikalla todistamassa elähtäneen laulajan sekoilua.

        Mitä niiden vanhempien päässä liikkuu, joiden lapset ovat humalaisen yleisön joukossa melkein puoleltaöin. Lavan tapahtumat ovat pikkusivuseikka lasten kannalta. Vaikka konsertti olisi ollut maailman upein, niin täysin ala-arvoista oli siilinjärveläisten vanhempien ajatusmaailma.Eipä ihme, että siilinjärveläisten joukoissa on kaikenlaisia ongelmia. Eipä naurata tuo, vaan korkeintaan säälittää.
        Katselin aivan takaosasta enkä nähnyt kunnolla lavalle, mutta kännissähän se oli. Pahemmin tosin oltiin monessa paikassa pikkulasten vieressä. Niitähän ne lapset katselivat.


    • halvalla hyvää vai

      Taitaa olla Unettoman yön järjestäjillä rahat vähissä, kun rahoja takaisin pyytävät. Sanojen unohtelua sinänsä tapahtuu kaikille selväpäisillekin ja kukapa ei meinais kaatua selvänäkin. Tuo homeisuus odotus tapahtumasta nettisuvujen perusteelta oli selvästikin aivan oikea.

    • Bingo yhtye

      "... ja muna pystyssä menemme latoon autioon... eikun... prkele..."

    • linssilude piilossa

      Paremminhan tuo porukka pysyi kuin edellisinä vuosina Voutilaisen ja varsinkin Teräsbetonin keikalla. Kas kun eivät vaatineet niiltä rahoja videokuvan lähtevien perusteella.

    • Joopa joo

      Voutilainen ja Teräsbetoni esiintyi ammattimaisesti. Voiko joku rehellisesti todeta, että Neumanin kunto oli asianmukainen? Kyllä kaveri oli niin kupit nurin. Välispiikeistä ei saanut mitään selvää ja hoippuminen lavalla oli surkuhupaisaa. Autiotalossa osu pari kertaa nuotilleen, mutta kokonaisuus ei kyllä ollut mitään priimaa. Ei edes lähellä sitä. Sääli!

      • erikoisuus kunniaan

        Järjestäjät ovat täydellisiä amatöörejä mikä on näkynyt jo edellisenä vuotenakin mm turvallisuusasioissa niissä traktorin vetokisoissa. Säälittävää on kun itse ovat menneet julkisuuteen valittamaan ja uhoamaan jättävänsä sopimuksen mukaisen palkkion maksamatta. Turhan suuret luulot on pojilla. Kannattaisi katsella kriittisesti itse tapahtumaa ja tehdä selvä ero koko perheen tapahtuman ja iltaviihteen välillä. Ensimmäinen kerta oli paras. Suorastaan hauska. Sai katsella kaurismäkeläisittäin kylmällä pimeällä parkkipaikalla konserttia. Siitähän nautti tilanteena, vaikka solistista ei ollutkaan koskaan pitänyt.

        Maksajat katsokaa tilaisuutta kokonaisuutena. On paljon myös muuta korjattavaa.


    • Jjl

      Ei ole dingo entisensä. Ei Neumann ikinä ole mikään laulaja ollu, lähinnä biisintekijä, veti kuitenkin hyvällä meiningillä. Mut Siilinjärven keikka oli pohjanoteeraus. Nyt se viittii vielä mediassa VALEHDELLA, että ei ollut mitään sekoiluja, mutta kun oli. Arvostukseni Neumannia kohtaan pyöreä nolla. Pitäs olla suomalaisella miehellä kanttia ottaa vastuuta tekemisistään. Keikkaliksa tollaselta pois!

      • penskat järjestämäss

        En ole koskaan ollut fani, mutta veti keikan läpi ja kuten kertoo pyynnöt encoreen tuli myös. Eipä tuossa ole maksun suhteen mitään nokankoputtamista. Olisitte järjestäjät laittaneet keikkasopimukseen omia ehtojanne. Eipä olis tainnu silloin tulla kukaan esiintymään.


    • kasopoof

      Voisiko olla mahdollista, että Neumannin mielestä "maalaisille" esiintyminen kännissä ei ole niin vakavaa?

    • No aivan

      varmasti se on näin sillä eihän siitä ole kuin kymmenkunta vuotta kun paskavarpaille riitti maatalousnäyttelyssä helevetin iso sonni.

    • Se se vasta

      Onpa nyt sattunut vahinko. Neumannia otti päähän se kun piti keikan olla muualla mutta sotkujen takia joutui siiliin korvaavaksi esiintyjäksi.
      Siiliin oli tilattu näytille hirmunen iso sonni, kuten maalaispitäjissä tapana on. Sekä pitäjän nopein käsinlypsäjä. Sonniltä karkes jälka, se piti lopettaa. Lypsäjä taasen eksyi illalla ketussä yhden porukan mukaan, eikä sitten rapuloissaan kestänyt enää yhtään utaretta nähdä, saati niitä niitä sille ruveta vemputtelemaan.

      Neumannin sitten siihen tilalle äkkäsivät netistä ehtiä. Tätä tietysti otti asia päähän ja niinpä arveli hän että muutaman kossupullon voimalla hön kyllä sonnin ja yhden piian korvaa sekä myöskin päihittää, tuoden pitäjäänne kaivattua korkeakulttuuriakin, koska Kuopion teatterikin on remontissa ja teillä ei omaakaan ole. Paitsi on teillä Tuplajäät jonka Kuopio teille tyhmyyttään kustansi.
      Mutta eipä se lavalle sammunut saati oksentanut. Ilettää minuakin kun kerran oikein taksilla sinne ajoin, matkanpäästä. Etoka paikkaan. Hyi helekkari sentään.

    • Anonyymi

      Kuka täällä nyt selvinpäin kestäisi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      34
      2288
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      8
      1892
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      15
      1351
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      8
      1240
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1225
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      16
      1150
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1091
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1045
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1024
    10. 12
      1007
    Aihe