Huono itsetunto

sazkaba

Minulla on huono itsetunto. Olen kärsinyt siitä useamman vuoden, lähemmäs 10 vuotta enemmän tai vähemmän. Se on alkanut varmaan jo ylä-aste ajoista ja ollut välillä siedettävämpää ja välillä ei..
Joka tapauksessa tunnen olevani huono kaikessa, minulla on ruman muotoinen pää, rumat hiukset, rumat hampaat, olen liian pitkä, liian pienet tissit, liian iso perse, en ole kuitenkaan lihava vaan enemmänkin laiha, mutta reidet ovat hirveän isot..)... jne jne.

Minulla ei ole ystäviä, kaikki kadonneet suhteidensa tai muiden asioiden takia. Olen yrittänyt yksin pitää yhteyksiä yllä heihin ja ehdottaa näkemisiä, mutta en jaksa yksin jos heitä ei kiinnosta... Tämän takia tunnen olevani tylsä, haiseva, luotaantyöntävä.. yms... En tutustu helposti uusiin ihmisiin kun tuntuu että jostain syystä he kiertävät minut kaukaa, enkä tosiaan AINA halua olla se joka tekee aloitteen...

Minulla on ihmekyllä ihana poikaystävä ollut jo lähes vuoden verran ja se on osaltaan jopa lisännyt alemmuudentunnettani... Poikaystäväni on mielestäni lähes kaikkea mitä olen aina halunnut, ja haluaisin olla sitä myös hänelle... Tunnen itseni rumaksi hänen kanssaan eikä asiaa auta se, että mies joskus sanoi että voisi seurustella rumankin kanssa. Ihan yleisesti sanoi noin, ei tarkoittanut minua, mutta tietysti otan sen itseeni...
Pelkään että pilaan tämän suhteen huonolla itsetunnollani.. Olen jättänyt niin monia asioita tekemättä elämäni aikana kun en ole kehdannut jne.. en edes kauppaan kehtaa mennä ilman meikkiä, koska minulla on huono iho...

Haluaisin tehdä vaikka mitä, esim aloittaa harrastamaan ryhmäliikuntaa, mutta en halua mennä yksin, eikä minulla ole ketään kenen kanssa mennä..

Haluan eroon tästä!! Osaisiko kukaan auttaa :(

4

419

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • only me

   >> mutta en halua mennä yksin, eikä minulla ole ketään kenen kanssa mennä..

   Ole rohkeampi! Sitä pitää vain mennä yksinkin kaikenlaisiiin paikkoihin. Siinähän sitten näet mitä tapahtuu. Pitää vain katsella ympärilleen.

  • trolo1

   Pyri olla ajattelematta itseäsi ja tee sitä mitä tahdot.

  • elämätöm

   Elämä on kuin unta jota todellisuus hallitsee. Elä elämääsi sitä voit tehdä vain kerran.

  • oppeliini1

   Onko koskaan tullut mieleesi ajatus olla onnellinen mitä sinulla JO on: terve keho, näkevät silmät, kuulevat korvat, täydelliseseti toimivat aivot....Listaa voi jatkaa vaikka kuinka pitkälle.

   Kaiken tuon jo omistamasi hyvyyden kunnioittamisen sijasta sinä harkiten käännät ajauksesi halventamaan noita arvokkaita lahjoja!
   Nyt on ison pulloharjan vuoro: tyonnä se toisesta korvasta sisään, toisesta ulos jynssätäksesi nuo typerän asiattomat ajatukset ulos!

   Suuntaa katseesi ulkomaailmaa ja pois omasta navastasi, huomaa kuinka monta jalatonta, sokeaa, kädetontä, kuuroa, mykkää joutuu kohtaamaan jokaikisen päivän puutoksineen.
   Tuon pitäisi sinun saada kunnioittamaan ja arvostamaan täysin tervettä kehoasi, sen sijaan että sinä halveksit sitä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Saat huomata että kun arvostat kaikkea sitä hyvyyttä joka sinulle on jo annettu, osaat arvostaa muitakin ihmisiä ihmisinä eikä vain tyhjinä kuorina joilla on "kauniit hiukset, iho, jne"

   Sinunlaistesi ihmisten kanssa tuskin kukaan haluaakaan olla, ihmisten jotka eivät arvosta saamaansa terveyttä, saamiaan lahjoja, saamiaan toimivia jäseniä... joille ei mikään riitä, jotka vain halventavat Luojan tyotä!

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   290
   1900
  2. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

   Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
   Maailman menoa
   441
   1829
  3. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   33
   1031
  4. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   42
   1027
  5. Eikö olenkin niin, että

   jos sinulla mies on ikävä, niin sinä otat yhteyttä vaikka sinua olisi kielletty. Jos, oikeasti tuntee ja haluaa, sitä taistelee.. eikös? Teen vain
   Ikävä
   64
   895
  6. Millanen oli tunnereaktio

   Millanen tunnereaktio oli viimeksi ku kaipauksen kohteen näit?
   Tunteet
   59
   835
  7. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   67
   831
  8. Martina taistelija.

   WSOY tällä hetkellä listan kärjessä, eli myydyin kirja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   710
  9. Sopiiko sinulle?

   Jos nyt kaikesta huolimatta löydettäisiin yhteistä aikaa niin, että voisimme keskustella tämän sotkeentuneen lankakerän auki. Jos et itsesi vuoksi, ni
   Ikävä
   28
   672
  Aihe