kiire synnytykseen

sikarisakari

6

258

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pikkunen neiti

      ei sitä ny kiireellä tarvi mennä.. kotona voi olla niin kauvonko kivuilta pystyy.. ja synnäriin voi heti soittaa ku alkaa supistukset olemaan 10min välein tai jos lapsivesi menee.. sieltä saatte tietoa enemmän ku kerrotte tilanteenne.. sitteku aika koittaa :)

    • ............

      Ei synnäriltäkään aina tietoa soittamalla saa. Eilen itse soitin pitkään jatkuneista kipeistä supistuksista, sanoi vain että tulet kun itsestä siltä tuntuu ; Väärä neuvo.

      Kaikilla synnytyskivut eivät edes muutu niin sietämättömiksi, että tietäisi automaattisesti milloin lähteä. Vai miksi kuvittelette, että näitä kotisynnytyksiä (ei suunniteltuja) tapahtuu? Monesti olen myös kuullut tilanteesta, jossa synnyttäjä on kerennyt juuri hilkulla sairaalaan, ja päässyt lähes samantien ponnistamaan.

      Mutta yleensä tuolloin ei kyse ole ensisynnyttäjästä.

    • ei kaikki tiiä..

      ja taas jonku piti päästä pätemään.. yleinen neuvo on että soittaa synnärille jos tuntuu et synnytys on käynnistynyt eli jos suppareita tulee tai menee lapsiveet.!! eli nuissaki hilkulla sairaalaa päässy, nii on varmasti lapsiveet menny ennen ponnistamista eli vaikka kotona.. silloin kannattaa lähtee heti sairaalaan ku niin tapahtuu.. joo itse tiedän myös monta jotka on just sairaalaan päästyä alkanut ponnistamaan ja yhen joka on synnyttänyt lapsen sairaalan aulassa, ku oli just päässy ovista sisään..!! mut mun mielestä synnäriin kannattaa soittaa jos niitä supistuksia alkaa paljonki olemaan..!! ja nuo tuntemani tyypit olivat soittanu synnärille ja sieltä oli sanonu että tulee heti sinne, mut ne oli alkanu pakkaa vasta sairaala kassia ja suunnillee 1 tunnin matka synnärille..

    • mrytr54e

      Haha :) No siinon paska mäihä, jos kolarin napsauttaa tuossa vauhdissa ;)

      Jotkut synnyttää nopeasti, jotkut hyyyyvin hitaasti. Minä olen sellanen hidas tyyppi, melkein olis kävellen tuon 30km ehtiny ja sitteki olis vasta alkutaipaleella oltu. Kaveri taas hurruutti tämän toisen kohdalla 160km/h miehensä kanssa laitokselle välittömästi vesien mentyä ja putkautti vauvan heti sisälle päästyään.

      Mutta pääosin ei siinä mitään kiirusta ole, ellei kyseessä ole monisynnyttäjä, jolla synnytys voi tapahtua vähän nopeammassa tahdissa. Ja saahan sitä soitettua lanssin matkan varrelta, jos hätä tulee :D Osaa ne vauvat autoonkin syntyä.

    • Ruusunnuppuset

      Meillä oli muutama vuos sitten kiire nummelasta jorviin 26 km, niin ukkokulta ajoi matkan keskinopeudella 188 km/h. Yöllä ei ollut muita tiellä. Välillä mentiin yli kahtasataa. Pikkuneiti syntyi melkein heti perille päästyä.

    • katkerakin

      Mulla oli eka synnytys. Heräsin aamulla siihen kun lapsi vedet hulahti. Supistukset alko saman tien. Matkaa synnytys sairaalaan 140km. Pari kertaa soitettiin ambulanssia...ei raskineet laittaa. Matkaa vielä 50km sairaalaan, kún lapsen teko olis pitänyt aloittaa...ennen aikaisesti syntyi vauva, joutui teholle. Jäi jonkin sortin kammo, kun ei minkään sortin apua saatu silloin kun sitä eniten ois tarvittu..Liekkö syynä ollut se että olin ensikertalainen...luulivat varmaan että se vain liioittelee supistustensa kanssa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6093
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3866
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      252
      2218
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1870
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1313
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1276
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      949
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe