HEI KAIKKI PSYYKENLÄÄKE KOUKUSSA OLEVAT!

NoMoreMedicines

Hei!

Olen nuori nainen ja olen seurannut mieheni lääkekoukkua sivusta. Vielä viime talvena ja keväänä hän söi tälläisen satsin psyykenlääkkeitä:
Deprakine, Peratsin, Lamictal, Rivatril, Ketipinor. Miestäni koko nuoren aikuisiän riepoteltu eri hoitolaitoksista ja lääkäreiltä toiselle.

Toukokuussa hän vähensi Rivatrilin ensin Pitkäniemessä, mutta lähti sieltä kesken kaiken, koska hän ei saanut siellä minkäänlaista psyykkistä tukea lopetukseen. Hän palasi siviiliin ja lopetti itsenäisesti aikalailla seinään loput.

Kesän alussa hän lopetti aikalailla seinään itsenäisesti kaikki loput lääkkeet.
Nykyään hän on kuin eri ihminen. Silmät loistavat ja koko mies voi kaikin puolin paljon paremmin kuin lääkkeiden käytön aikana.

Mikä mieheni sai lopettamaan lääkkeet? Uskoon tulo. Jeesus vapautti hänet kaikesta! Ihmiset etsivät valitettavan usein turvaa ja helpotusta omaan oloonsa lääkkeistä, vaikka apu löytyisi paljon lähempää ja terveellisin keinoin. Moni ihminen, joka syö psyykenlääkkeitä esim. ahdistukseen, unettomuuteen ja masennukseen, ei kärsi mistään aivojen toimintahäiriöistä, vaan riivaajista, pahoista hengistä, jotka kiusaavat häntä. Niistä on mahdolllista vapautua Jeesuksen Kristuksen nimen ja veren kautta.

Pointtini on se, että älkää hyvät ihmiset uskoko lääkäreiden valheisiin, että teidän PITÄISI syödä lääkkeitä, älkääkä myöskään uskotelko itsellenne niitä tarvitsevanne. Moni on varmasti ihan turhaan koukussa psyykenlääkkeisiin ja ottaa pillerit joka päivä tiedostamatta mitä damagea ne aiheuttavat elimistölle.

Ette te oikeasti niitä pillereitä tarvitse. Lopettakaa itsellenne valehtelu ja psykiatrian oravanpyörässä robottina eläminen!

Psykiatria on suuri VALHE, jonka koukussa valitettavan moni on ja lääkkeet ovat vain osa suurta bisnestä, jolla huijataan ihmisiä. Älkää enää uskoko valheeseen, vaan etsikää totuutta, joka on teidät vapauttava kaikesta kärsimyksestä!

Siunausta kaikille!

43

850

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1+16

      Meinasin jo ensin sanoa että järkevä kirjoitus mutta kun sotkit Jeesuksen tähän mukaan niin enpäs sanokkaan.

    • Yöpuhteen saarna.

      Ei asia ole noin mustavalkoinen!
      On olemassa myös aivojen fysiologisen toiminnan häiriötä ja ylipäänsä synnynnäistä ja ympäristönkin tuomaa vamma. Kas, kun emme ole vielä taivaassa.

      Mä uskovan en tykkää vedostasi:
      " Moni ihminen, joka syö psyykenlääkkeitä esim. ahdistukseen, unettomuuteen ja masennukseen, ei kärsi mistään aivojen toimintahäiriöistä, vaan riivaajista, pahoista hengistä, jotka kiusaavat häntä. Niistä on mahdolllista vapautua Jeesuksen Kristuksen nimen ja veren kautta.

      Jokaikistä, niin tervettä kuin sairasta ja sillä välillä olevaa kiusaa sielunvihollinen ja, raamatunkieltä käyttääkseni, ihan oma liha. Jeesus, vapahtaja on (mielellään!) apuna tässä kaikessa.
      Et voi sanoa niin, ettei ole aivojen toimintahäiriöitä (ja itse jatkaisin elämän tuomia tunne-elämän pahoja traumoja), ja toteat, että kaikki vammautuneet ihmiset kärsivät VAAN riivaajista, pahoista hengistä. Ei tommosta oppia kiitos. Tasapaino pitää olla elämämme täällä ja tulevan hyvän toivon välillä.

      Kyllä, mahdollista on vapautua, parantua ja saada apua. Mutta aina ei näin mene ja ihmiset elävät eri vaiheissa. On erilaisia elämän kasvun prosesseja ja ihan oikeasti psyyken sairauksia.

      Tärkeintä on se kokemus ja tieto, että elävä Jeesus ei koskaan hylkää eikä jätä ja että Hän todella on kanssamme ihan kaikessa kamppailussa. Minullekin se merkitsee sitä, etten koskaan ole yksin. Loppuviimeksi olen ihan turvassa. Ja kuoltuani perillä olen ihan kunnossa, terve. Totean sitten, huhh, mikä matka!

      Miehelläsi näytti olleen liikaa lääkettä ja hän tapauksensa on jokin aivan yksilöllinen muutenkin, kuten me kaikki ihmiset. Et voi hänen mukaansa yleistää. Hänellä varmasti tuo Jumalan mentävä aukko olisin se tauta syy, mutta ei todellakaan meilä kaikilla. - Mutta, oikein ajat takaa, olen samaa mieltä, uskoon pitää tulla ennen kuin kuolee.

    • ..

      uskontopalstalle kuuluu uskonollisten harhojen julistus.

      • olis pilleri tarpeen

        Todellakin. Riivaajia ja pahoja henkiä, huh huh. Kaikenlaisia harhaluuloja sitä höperöt julistavatkin.


    • 17+8

      Hohhoijaa, taas näitä satuja. Ei tuollaisia mielipiteitä voi ottaa vakavasti joissa uskotaan tai käsketään uskomaan Jumalaan. Itse olen ateisti. Nyt joku uskovainen tulee sanomaan mulle että joudun helvettiin kun en usko. No sieltäpä sitten naureskelen taivaassa olijoille. En kyllä todellakaan usko että on olemassa helvetti ja taivas.

    • aina sama mantra

      Riidan välttämiseksi, oliskos ihan mahdoton ajatus että uskon jutut omalle
      palstalleen ja nämä muut jutut toisaalle?

    • tiedevsgod

      Siisjoo voihan uskoon tulo pelastaa elämän, mut se pelastus tulee oman pään sisältä eikä mistään pilvien välistä.

      Alotus postaajalle sellanen kysymys, et uskooko miehesi oikeesti jumalaan, suureen voimaan joka päättää kohtalomme?

    • NoMoreMedicines

      Uskomme kumpikin elävään Jumalaan, joka on meille Isä, joka välittää lapsistaan ja haluaa auttaa heitä. Ei Jumala ole tarkoittanut ihmisiä tuhoamaan itseään myrkyillä, vaan kääntymään Hänen puoleensa kaikissa vaikeuksissa ja ongelmissa. Ihminen hakee lääkkeistä vain pakokeinoa, jotta hänen ei tarvitsisi käsitellä asioita. Eikö asioitten ja ongelmien kohtaaminen ole tie vapauteen? Lääkkeillä vaan turrutetaan todellsia tunteita, jolloin ne jäävät alitajuntaan kuitenkin kiusaamaan. Jeesuksen avulla on mahdollisuus vapautua kaikista negatiivisista tunteista.

      MIeheni lopetettua lääkkeet hän koki ikään kuin heränneensä monen vuoden unesta, pitkä painajainen oli päättynyt ja hän alkoi näkemaan paljon kirkkaammin maailman.

      Karu fakta suomen psykiatriasta on, että psykiatrit auttavat ihmisiä pakemaan huumeitten (lääkkeitten) avulla asioita, jotta niitä ei tarvitsisi kohdata ja käsitellä.

      • Ex-narkkariko?

        "MIeheni lopetettua lääkkeet hän koki ikään kuin heränneensä monen vuoden unesta, pitkä painajainen oli päättynyt ja hän alkoi näkemaan paljon kirkkaammin maailman."

        Ihan pakko sanoa että tuo teksti on lähes tulkoon 100 % sama kuin mikä löytyy eräästä opiaattikorvaushoitopolin seinältä odotushuoneesta. Siinä lukee vain ennen tuota jotain että "Royal medical standards tms. tehdyn tutkimuksen mukaan kun ihminen lopetaa bentsodiatsepiinien käytön..."..sitten jotain tekstiä ja sitten on lueteltu niitä hyötyjä ja tuo hyöty: "Tuntuu kuin olisi herännyt pitkästä unesta jonka jälkeen ruoho näyttää vihreämmältä, taivas sinisemmältä..."

        Aika jännä juttu vai mitä?


      • Vievuorilletääviesti

        Mitä sinä puhutkaan. Kohdata ja käsitellä? Onpas sinulla kummallinen käsitys psykiatriasta. Monet ihmiset kohtaavat ja käsittelevät tunteitaan, ja monet pystyvät siihen lääkkeiden avulla.

        Mutta pointtisihan onkin ihan eri: Ihmisten pitäisi "kohdata ja käsitellä" tunteitaan uskonnon - SINUN uskontosi - käsittein. Psyykkiset oireet pitäisi - kuten toisaalla julistit - ymmärtää riivaajahenkien aiheuttamiksi.

        Jos psyykkiset sairaudet ja niiden aiheuttaman oireet johtuvat pahoista hengistä, mitä käsiteltävää näissä oireissa on? Pahat hengethän pitää vain saada häipymään ihmisestä. Mitään hoitoa ei tarvita.

        Eli se "käsittely" olisi sitten henkien manaamista Jeesuksen nimessä. Varmaankin kätevää ja nopeaa.

        Teetkö hoitotyössäsi tätä? Onhan ihmisten saatava jotain todellistakin apua eikä pelkkää valhetta ja myrkkyä.


    • TÖRKEÄTÄ

      Mitä sontaa sinä jauhat? Miehesi on lopettanut kolme EPILEPSIALÄÄKETTÄ ja kaksi neuroleptia (peratsin ja ketipinor), jotka eivät mitään lääkeriippuvuutta aiheuta.

      Jos miehesi on syönyt deprakinea maniaan, on selvää, että hän "voi hyvin" ilman tasaavaa lääkettä. Siinä varmaan Herra saa ylistystä oikein olan takaa ja silmät loistavat, jos kaksisuuntainen mielialahäiriö alkaa heilahtaa hypomaniaan tai maniaan.

      Jos taas huudat täällä, että Jeesus on parantanut "pahojen henkien aiheuttaman" epilepsian eikä miehesi tarvitse epilepsialääkkeitä, voit painua helvettiin neuvoinesi. Kai tulkitset epilepsiakohtauksenkin pyhän hengen kosketukseksi.

    • NoMoreMedicines

      Mitä ihmettä sinä oikein keuhkoot? Ei miehelläni mitään epilepsiaa ole - haloo! Rivatril on bentso, eli rauhoittava ja Lamictal mielialan tasaaja. ja voi kyllä, ainakin Rivatril on yksi pahimmista riippuvuuden aiheuttajista! Joten otapa asioista selvää ennen kuin alat aukomaan päätäsi täällä! Ja jos sun mielestä ihmisen hyvinvointi kertoo maniasta, niin pihalla olet kuin lumiukko. Minä olen hoitsuna nähnyt maanisia potilaita ja heidän käytöksensä eroaa kuin yö ja päivä mieheni hyvästä olosta.

      Kyllä se vain niin on, että psyykenlääkkeet tuhoavat ihmisen persoonan ja fysiikan! ne on AIVOMYRKKYJÄ. Piste. Mutta jos sinä haluat elää psykiatrian valheessa, niin ei voi mitään, onnea tiellesi!

      • Psykonomi

        Palaa asiaan vuoden tai kahden päästä. Veikkaan että miehesi mopoon silloin karannut ja pahasti. Bipoilu kun on sen sorttinen juttu..


      • TÖRKEÄÄ

        Mistä minä tiedän, mitä sairauksia miehelläsi on, hän vain on syönyt epilepsialääkkeitä. Riippuvuutta aiheuttamattomiksi tarkoitin hänen käyttämiään neuroleptejä. Rivatril on bentso, jota käytetään enimmäkseen epilepsian hoitoon. Tottakai se voi aiheuttaa riippuvuutta, mutta epilepsiapotilaan sopii kyllä ollakin riippuvainen tarvitsemistaan lääkkeistä. Ellei sitten Jeesus paranna. Miehesi on siis saanut tätä muuhun. Ihan köykäisin perustein sitä EI kyllä määrätä.

        Lamictal on epilepsialääke, jota käytetään myös manian hoitoon. Miehesi ei ole epileptikko, joten__________________.

        Et kai kuvittele, että kaksisuuntaiset potilaat ovat aina maniassa tai depressiossa. Sinä Jeesuksinesi olet kuitenkin - olet vielä hoitsukin kaiken lisäksi, sillä tavalla - saanut miehesi lopettamaan mielialaa tasaavan lääkityksen. Kuinka kauan olet kuvitellut nauttivasi miehesi hyvästä olosta ja mitä aiot tehdä, kun se lyö yli? Hoitsuna varmaan osaat toimittaa hänet herätystelttaan parantumaan.

        Mitenköhän noin typerällä asenteella voi olla hoitoalalla töissä.


      • TÖRKEÄÄ
        TÖRKEÄÄ kirjoitti:

        Mistä minä tiedän, mitä sairauksia miehelläsi on, hän vain on syönyt epilepsialääkkeitä. Riippuvuutta aiheuttamattomiksi tarkoitin hänen käyttämiään neuroleptejä. Rivatril on bentso, jota käytetään enimmäkseen epilepsian hoitoon. Tottakai se voi aiheuttaa riippuvuutta, mutta epilepsiapotilaan sopii kyllä ollakin riippuvainen tarvitsemistaan lääkkeistä. Ellei sitten Jeesus paranna. Miehesi on siis saanut tätä muuhun. Ihan köykäisin perustein sitä EI kyllä määrätä.

        Lamictal on epilepsialääke, jota käytetään myös manian hoitoon. Miehesi ei ole epileptikko, joten__________________.

        Et kai kuvittele, että kaksisuuntaiset potilaat ovat aina maniassa tai depressiossa. Sinä Jeesuksinesi olet kuitenkin - olet vielä hoitsukin kaiken lisäksi, sillä tavalla - saanut miehesi lopettamaan mielialaa tasaavan lääkityksen. Kuinka kauan olet kuvitellut nauttivasi miehesi hyvästä olosta ja mitä aiot tehdä, kun se lyö yli? Hoitsuna varmaan osaat toimittaa hänet herätystelttaan parantumaan.

        Mitenköhän noin typerällä asenteella voi olla hoitoalalla töissä.

        Ja sori vaan hoitsu, en tarvitse sinun tietojasi Deprakinesta, koska olen itse bipolaaripotilas.


      • T.............
        TÖRKEÄÄ kirjoitti:

        Ja sori vaan hoitsu, en tarvitse sinun tietojasi Deprakinesta, koska olen itse bipolaaripotilas.

        enkä Lamictalista


    • Latvainvalidi

      Ziizuz ja amen.

      Jos menisit jeesustelemaan muualle.

      • OHIMENNEN......

        Mainitsen, että lopetin rivatrilin n.2v jälkeen sivuoireiden vuoksi(tuli pälvikalju) enkä saanut mitään vieroitusoireita, aikoinani sain neurologilta vapinaan. Ketipinorin lopetus oli rankkaa hommaa, kamalat viekkarit ja ne ei enää vaikuttanut nukkumiseen vaan olisi pitänyt nostaa annosta koko ajan, Siis mun kohdallani Ketipinor aiheutti kovan riippuvuuden ja rivatril ei, jokainen saa sanoa mielipiteensä ja mulla se on näin.


    • Uskis

      Minä tulin uskoon samalla kun sairastuin vakavaan masennukseen, mutta valitettavasti Herra ei ole antanut minun vapautua masennuksesta eikä lääkkeistä vaikka olen sitä monta kertaa rukoillut ja yrittänyt jättää lääkkeet pois.
      Ja jos niitä tarvitsevat jättävät ne pois yhtäkkiä niin varmasti suurin osa heistä suuri osa löytää itsensä mielisairaalasta!
      En usko että Hän tykkää pahaa siitä, että me "maalliset" käytämme hyväksi lääketiedettä ja sen tarjoamia ratkaisuja.

    • halle lujaa

      Sinun pahat henkesi ja riivaajasi on iso valhe, jota ei uskoisi hoitoalan ihmisen suusta kuulevan. Miten voit muuten jakaa potilaille heidän lääkkeensä hyvällä omallatunnolla? Väisteletkö vastuuta kuin natsit, eli sanot noudattavasi ylemmän tahon määräyksiä? Eikö Jumala paheksu, kun syötät viattomille riivatuille aivomyrkkyjä? Voisithan vaikka manata riivaajahenkiä pois.

    • Sairauksia on olemassa ja usko ei paranna niitä.Sellaisia sairauksia on uskovaisilla ihmisillä.Jumalaan uskomisen tulkitsen hyvään uskomisena ja sehän on tosi mukavaa.Raamattu taas ja kaikki se älämölö Jeesuksen kärsimisetsä...eikö jeeseuksen rinnalla molemmin puolin olleet ihmiset kokeneet saman ristiinnaulitsemisen.Jos Jumala ja Jeesus ovat todellisia,niin tajuavatko he edes mite me olemme kärsineet?Tuli vaan mieleen.Paholaisen voi vaan nähdä kirjallisuuskriitikkona,joka osoittaa raamatun epäkohdat ja niitähän riittää...:)

      • ...............

        Kyllä usko voi avata toivon näköalan, josta voi olla tukea masennuspotilaalle. Mutta jos uskoon tuloa paasataan pakkona ja kaikkea ihmisessä olevaa uskoa vähätellään, tuhotaan ihmistä psyykkisesti. Tämän ketjun aloittajan sanoma on myrkkyä pahimmasta päästä ja perustuu vieläpä mustavalkoiseen ajatteluun ja keskiaikaiseen taikauskoon.


    • Laura80

      Oon aina tiennyt ettei hoitsut edusta mitään älyn aatelia, mm. tunnen useamman joka lukee horoskooppeja, mutta silti toi vie voiton.

      Miksi arvelet noinkin monta lääkettä miehellesi määrätyn? Ihan ilkeyttään?

      Kyllähän ne silmät siinä hetken säkenöi. Itsekin olen lopettanut lääkkeet kolmesti omin nokkineni. Seurauksia maksan vieläkin.

    • NoMoreMedicines

      Te ette ihmiset ymmärrä alkuunkaan asian pointtia. Fakta on se, että mieheni voi todella huonosti lääkkeitä syödessään, mutta uskoontulon jälkeen hänen olonsa parani silmissä ja hän on tätä nykyä terve, tasapainoinen, elämänhaluinen, vahva ja iloinen.

      Niin eikö tämä kerro jotain? Tuollaisia tuloksia harva saavuttaa edes vuosien terapiassa. Rahat menevät vain hukkaan. Jeesus on ilmainen ja paras terapautti. Hän parantaa kaikki sairaudet, niin mielen kuin ruumiin alueella.

      Vinkiksi lukekaapa tälläinen kirja: Carlos Annacondia: Kuuntele minua Saatana!

      • uskossa totean.

        Tuo Carlos Annavondian" Kuuntele minua saatana" kirjan pitäisi jokainen lukea, se todella vahvistaa uskoa, siinä on mies joka on täysinJumalan käytössä, suosittelejn kirjaa lämpimästi kaikille se avaa silmät, siinä on pyhähenki mukana. Annacondia on yksi vahvimpia evankelistoja.


    • NoMoreMedicines
    • salvation

      NoMoreMedisines - keep up the good work! Tosi kristityn velvollisuus on "saarnata", ja seuraus tulla vainotuksi.. Iloitse, Jeesus on vierelläsi :)

    • acv

      Uskontopalsta on saarnaamista varten!

    • NoMoreMedicines

      Kiitos Salvation kannustuksessa, Jeesus kanssas!

    • pinkrainbow72

      .. Jeesus vapautti mut alkoholismista, paransi mun aineenvaihduntasairauteni, poisti mun pelot, ahdistukset, masennuksen, paransi mun lapseni 8v. kestäneen sairauden, jota lääkärit ei pystyny parantaan. eikä tässä läheskään kaikki niistä ihmeistä mitä Herra on tehnyt mun elämässä. koittakaa Jeesusta, jos ei muu toimi!! mielellään jo aikaisemmin, niin säästyy monelta murheelta =)

    • NoMoreMedicines

      Amen ja tattis!

      • pääkinselvenis

        Vois toki keho voida paremmin ilman mömmöi että oisha se siinä mielessä upeaa päästä lääkkeistä eroon.


    • Näin On

      Minulla juuri sama kokemus, söin opiskeluajoista lähtien kiihtyvällä vauhdilla lääkkeitä ahdistukseen esilläolemisen pelkoni takia, ja kierre jatkui ja jatkui vaan, xanor pahimpana, jonka vaihdoin diapamiin jota söin loppuaikana sen verran, että psykiatri jonka luona kävin sanoi että tuo lääkemäärä olisi tainnuttanut hevosenkin !!! Ja silti se tyyppi määräsi niitä minulle lisää!!!

      Kun lopetin yritykseni, ja työt samalla siis, pääsin oravanpyörästä ja opiskelujen oravanpyörästä, ja lopetin kuin seinään koko sen pas'kan josta kärsin todella paljon varsinkin loppuaikana, koska koin sieluni vinoutuvan lääkkeiden johdosta.

      Uskoni on ja pysyy, ja en tiedä olisinko jaksanut ilman Jeesusta, en usko. On uskomatonta nähdä kuinka yksinkertaista elämä on. Nyt näen, mutta näiden lääkkeiden takia meinasin joutua hel'vettiin, ihan todella. Nyt olen iloinen ja onnellinen, odotan innolla tulevaa, Herra on hyvä ja johdattaa, suosittelen todellakin kaikille, vähentäkää lääkitystänne niin paljon kuin mahdollista, ja sitten eroon... jos epäröitte vähänkään mitä lääkitykselle tehdä, pienentäkää, jättäkää ottamatta.

    • vitun jepa

      Itse olen hyvin lääkevastainen, mutta jouduin aloittamaan minua hoitavan lääkärin ja akuuttisairaanhoitajan painostuksesta Cymbaltan käytön. Sitä ennen kokeiltiin paria lääkettä, mutta niistä tuli hirveät sivuvaikutukset.
      Cymbalta on ainoa lääke, joka ei aiheuta minulle sivuvaikutuksia, tosin se ei paranna mielialaanikaan yhtään.
      Jos olen päivänkin ottamatta ko. lääkettä saan hirveät vieroitusoireet, MIKÄÄN ruoka ei pysy sisällä, heikottaa, pyörryttää ja päässä tuntuu oudolta.
      Todella kiva syödä lääkettä joka on törkeän kallista, johon on tullut riippuvaiseksi ja joka ei kaikenlisäksi auta mitään !

    • Pelkuri

      Ei kannata uskoa lääkäreitä jotka yrittää väkisin pakottaa syömään tuollaisia paskalääkkeitä (ssri-lääkkeitä). Niillä vain myrkyttää itsensä ja pilaa elämänsä vielä pahemmin. Kannattaa ennemmin mennä vaikka yksityiseltä hakemaan xanoreita. Niistä sentään on edes jotain iloa.

    • Jotain muuta

      Luonnollisia hoitomuotoja voi myös kokeilla. E-epa omega-3 kapseleita isoilla annoksilla. Ei heti alkuun auttanut, meni n. 1-2 kk ennen kuin tehosi. Ottanut 2-4 kapselia vrk. D3 öljypohjainen kapseli 125mikrogrammaa, magnesiumia, karnosiinia, maitohappobakteeri kapseli päivässä, terveellistä ruokaa, sokeri ja nopeat hiilarit pois, monipuolista liikuntaa. Näillä saanut itseni kuntoon.

    • !

      Huokaus, uskonto ja louontaislääkehuuhaa kohtaavat samassa ketjussa. Mitähän seuraavaksi?

      • ! ! !

        Luontaislääkkeet selvitti mun pään kemiallisista lääkkeistä, meinasin siis seota niiden kanssa, ja usko, ei uskonto on pitänyt minut hengissä, miksi nämä eivät siis kohtaisi, mihin sinä uskot, jos et mihinkään muuhun kuin materialismiin ja kemiallisiin lääkkeisiin, niin kyllä on köyhää......


    • .. ei ole sairautta mitä Taivaan Isä ei voisi parantaa, ei surua, mitä Hän ei voisi lohduttaa, ei kipua, mistä Hän ei voisi vapauttaa; etsikää Hänen tyköään, niin löydätte. Jeesus on nämä kaikki meille valmistanut.

    • riuttala76

      Tyypit jotka tykkää rauhoittavista lääkkeistä aina hehkuttaa sitä Rivatrilia. Mulla ei kyl koskaan ole siihen reseptiä ollut, joskus aikoinaan kaveri niitä mulle jonkin verran antoi. No nykyään oon oikeastaan riippuvainen vain masennuslääkkeistä. Oikeastaan niistäkään en varsinaisesti ole riippuvainen, mut jos ne kerran pitää mielialani korkealla, niin miksi edes haluaisin lopettaa ja ottaa riskiä et vaipuisin syvään masennukseen?

    • Keissa

      Joillekin lääkkeet antavat avun. Toinen saa apua uskosta, toinen terapiasta. Johtuuhan joskus masennus aivojen välittäjäaineiden toimintahäiriöstä. Joku valittaa, mutta masennus voi johtua niin monesta syystä ja apukin on sitten erilainen.

    • vitun jepa

      Minulla nostettiin tuota Cymbaltaa 120 milligrammaan, joka on siis suurin määrä, mitä ko. lääkettä voi syödä.
      Tekisi mieli olla nostamatta määrä, kun lääke ei kerran auta. Olen kyllä maininnut asiasta lääkärilleni, mutta hänestä lääkettä ei kannata nyt vaihtaa.
      Sain lisäksi Ketipinor nimistä lääkettä, onko kellään kokemusta siitä ?
      Vähän kyllä pelottaa pumpata elimistönsä täyteen lääkkeitä, varsinkin kun olen nuori (21-vuotias) ihminen.

    • poppyshakespeare

      Kuulostaa siltä, että miehelläsi on mania/psykoosi tuloillaan. Suljetut osastot on täynnä porukkaa, jotka Jeesus on pelastanut eikä lääkkeitä suostuta syömään. Jännä juttu vaan, että ilman lääkitystä tätä porukkaa ei voi päästää yhteiskuntaan...
      Mulla kesti lähemmäs kuusi kuukautta, että Cymbalta alkoi vaikuttamaan, käsivällisyyttä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      287
      6701
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      2092
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      33
      1541
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      25
      1351
    5. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      71
      1107
    6. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      105
      1053
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      307
      928
    8. Miksei persut järjesteä koskaan miekkareita tai kulkueita?

      Pelkäävätkö saavansa pataansa, ja sen vuoksi vain öyhöttävät netissä? Ei öyhöttämisellä muuteta maailmaa. Pitää olla ak
      Maailman menoa
      274
      767
    9. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      15
      763
    10. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      44
      745
    Aihe