finnsat :in iptv kanavat

iptv fani

Miten voi tallentaa iptv kanavat finnsatin digiboxissa? Se pitää tehdä manuaalisesti, mutta en ole onnistunut. Mistä saa kanavia?

8

616

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ei onnistu

   Finnsat ei valmista IPTV-digibokseja, siis et saa mitenkään niitä näkymään Finnsatin boksissa. Kanavia saa esmes Maxivisionilta, Elisalta ja Soneralta sekä LumoTV:ltä mutta käytössä on elisaa lukuunottamatta kaikilla Motorolan boksit, Elisa käyttää Pacen (surkeaa) boksia.

  • iptv fani

   Miksi ei saa mitään näkyviin? Onhan valikossa kohta "lisää iptv kanava".
   Löysin netistä tunnistetiedot vuodelta 2009, kokeilin niitä, mutta kuvaruutu on musta. Mistä löytyy uudempia iptv kanavia? Näkyyhän iptv jo useammassa maassa.

  • vai iptv-fani?

   Nimimerkki on "iptv fani", mutta on täysin pihalla koko iptv-tekniikasta. Sinun täytyy tilata palvelu joltain palveluntarjoajalta, joka tarjoaa tv-kanavia iptv-tekniikalla. Esim. Sonera, Elisa tai Maxivision. Palveluntarjoaja toimittaa sinulle laitteet joilla ko. palveluntarjoajan kanavat näkyvät iptv:n (internetin) kautta.

   Jos ostat itse jonkun boksin, joka on iptv-käyttöön tarkoitettu, et saa sillä kanavan kanavaa iptv:n kautta näkymään. Todennäköisesti et voi omaa boksiasi käyttää vaikka jonkun palveluntarjoajan iptv-palvelun tilaisitkin.

   Maxivision taitaa olla ainoa iptv-palveluntarjoaja, joka ei ole sidottu käyttämääsi internet-operaattoriin, mutta sekin vaatii Maxivisionin toimittaman boksin. Soneran ja Elisan tapauksissa sinulla täytyy olla kyseisen operaattorin nettiyhteys käytössä.

   • gdfhbgsdfgsdfgsdg

  • vai iptv-fani?

   Kaiken lisäksi kysymyksesi on "miten voi tallentaa iptv kanavat", vaikka kysymyksesi ilmeisesti koskee, miten iptv-kanavia saa ylipäätään näkymään.

  • iptv fani

   on niitä muitakin iptv palvelun tarjoajia ilmaiskanaville kuten zaap jota myy satshop, hotbox ja venäläisiä kanavia myy telemax, löysin muitakin. wwitv:n kanavia voi laittaa ainakin zaap:iin.

   • ei onnistu

    Olet sitten oman onnesi nojassa jos noihin ulkomaisiin juttuihin pistät rahasi.


  • keksa1

   Itsellä olisi ihan tarkoitus vaan olohuoneesta streamata koneelta sarjoja joko RTP:ll tai UDP:llä ja katsoa ne sitten finnsat FH1-HD: kautta. "tallenna IPTV-kanava" löytyy menuista, mutta mistään ei meinaa löytyä speksejä, että mitä se loota tukee.

   VLC-mediaplayerissä kun on pirusti noita optioita, että missä muodossa se ulostaa noi lähiverkkoon.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Akava kieltää sairaanhoitajien palkkojen korotukset

   Suomessa on koronapandemian vuoksi huutava puute koulutetuista sairaanhoitajista. Osa on mennyt Norjaan töihin, noin 2.000€/kk paremman palkkauksen
   Maailman menoa
   260
   6631
  2. Ex-huippumalli Anne Kukkohovi hekottaa kuuman kosteasta muistosta: "Ei tarvittu pitkiä kalsareita"

   “Juontaja makasi välillä selällään lattialla happea haukkaamassa…” Kyllä viime kesä oli todellakin KUUMA.... https://www.suomi24.fi/viihde/ex-huippuma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   26
   3972
  3. Vanhuksille kielitaidoton hoitaja. Purra: "Irvokasta"

   Kielitaidoton kotiavustaja on vanhuksen painajainen, "Pyysin päästä vessaan, hoitaja toi lasin vettä" Ruotsissa kielitaidottomat hoitajat ovat jo suu
   Maailman menoa
   197
   3715
  4. Seiska: Onko Marja Hintikka seuraava TTK-juontaja? Näin suosikkijuontaja vastaa huhuihin

   Olisiko Hintikka mielestäsi hyvä valinta uudeksi TTK-juontajaksi? Jos ei, niin kuka olisi? Perustele vastauksesi. https://www.suomi24.fi/viihde/seiska
   Kotimaiset julkkisjuorut
   44
   1010
  5. Mistä se jäi kiinni

   Miksi et halunnut edetä pidemmälle kanssani? Johtuiko se mun ulkonäöstä, luonteesta vai onko sinulla joku elämässäsi? Olisiko se ollut väärin viettää
   Ikävä
   38
   928
  6. Joskus olen ollut

   susta huolissaan. Pärjäilethän. En voi sanoa sen muuta kuin tänne.
   Ikävä
   32
   860
  7. Rakastan sua mies

   Onhan kaikki hyvin?
   Ikävä
   82
   799
  8. Niin se on

   Et ollut se jota etsin. Annoin vielä mahdollisuudenkin ja menit tyrimään senkin. Osoitit olevasi taakka ja ongelma, jota ei kukaan haluaisi. Onnekseni
   Ikävä
   68
   773
  9. Pikkarainen pääsi taas Seiskaan

   Heitettiin pihalle Helsinki liikkuu kampanjasta raiskaussyytteen takia. Voi voi.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   155
   764
  Aihe