Tapsa Tartu mikissä 14.9 !!!!

Gilla*

33

2741

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Alko Hintsanen

      Kiitti vinkistä, Tapsan kun näkisin niin se olisi liikaa, ällö vanha skubbe mielenterveysongelmieen.14.9 vaihdan kanavaa en jaksa tätä itse rakasta vastuutonta Mr. Alko Hintsasta katsoa, samana yönnä jäänyt 2 kertaa kiinni rattijuoppoudesta, siis mikä pelle ukko tämä on , ohjelma pois kokonaan.

      • SavupirtinPoika

        Hintsanen vaan on täyskymppi Tartu Mikkiin -juontajana.


    • *******************

      Tartu mikkiin on ainoa hyvä viihdeohjelma tänäpäivänä. Kaikki muut on jotain tylsiä halvalla tehtyjä reality-sarjoja, joissa ei ole mitään mielenkiintoa. Hyviä musiikkiohjelmia, jossa tunnetut artistit pääsevät esiin tulee nykyään ihan liian vähän. Tartu mikkiin on ainoa piristävä poikkeus.
      Sami Hintsanen sopii ohjelman juontajksi mainiosti, mutta laulaa hänenei siinä välttämättä itse tarvitsisi. minä en ainakaan hänen laulamisestaan perusta.

      Todella mukavaa nähdä Tapsaa Tartu mikkiin ohjelmassa. Varmasti hieno jakso luvassa.

    • Lorujaje

      MAHTAVAA! Kiva, kun heti ekassa jaksossa on Tapsa . Muutkin jakson artistit ovat ihan hyviä, joten takuula viihdyttävä ja upean antoisa musiikillinen iltapuhde on TV:n ääressä luvassa tuolloin.

    • dodii...

      Tapsa, Eini ja Jani Jalkanen ! Siinä on takuuvarmasti hyvä tiimi. Kyllä Erja Korisevakin menettelee.

    • Ei tapsaa

      Sen jakson voikin sitten jättää suosiolla väliin.

    • häh meni ohi

      kuka tapsa? suominenko?

      • bfg

        eiku oho tapani kansa hups hups


      • hohoijaa........

        Käytä nyt vähän järkessi jos sulla sitä on. Tämä on Tapani Kansa- keskustelupalsta, joten tottakai arkoitrtaan nimenomaan Tapio Suomista, kun täälä Tapsa mainitaan. Ihan niinkuin Jari Sillanpään palstalla Jarista puhuttaessa tarkoitetaan tietysti Jari Isometsää.


    • Kärsimystä tiedossa

      Tapsuliini Kansa ja Klabbenpoika samassa ohjelmassa....ei hyvää päivää sentään. Kumpikin on sellainen rimanalitus, että! Olisivat pyytäneet mukaana vielä Martina Aitolahden (vai mikä sen nimi nyt on), Johanna Tukiaisen siskoineen ja hanuria soittamaan Helka Hynnisen niin johan olisi ollut trio. Trio suoraan helvetistä, meinaan! Vai jotkut täällä jo odottelevat syyskuun 14 päivää....??? Tarkoitan tietenkin Gilla Tähti-Liinilää....no: köyhillä on halvat huvit ja kun on maustemitalla annettu niin eihän sitä voi edes teelusikalla vaatia.... Kiitos kuitenkin varoituksesta!

    • Yesssssss!!!!!!!!!

      Hienoa, olikikin muuta tekemistä

    • Tuula Känsä

      Heh, toihan voi olla hauskaa hubaa.

      Mitä Tapsuliini mogailee, onko kuin seipään niellyt ja komenteleeko bändiä??

    • *****************

      Siellä on studiobändissä nyt naispuolinen kapellimestari. Ei Tapsa sitä siten komentele, koska on herrasmies naisia kohtaan.
      Tuskin mitään mogaileekaan . Vaikka eipä tuo mitään haittaa vaikka joku harmiton kämmi sattuisi, sillä viihdeohjelmassa ne pienet mogailutkin on ihan sallittuja.

    • joku vaan

      Hieno jakso luvassa. Siitä olen satavarma !

    • minä minä minä Tapsa

      Saas nähdä antaako tällä kertaa muiden laulaa ?

      • Gilla*

        No jos Tapsa tunnistaa biisin aikaisemmin kuin muut, niin tottakai hän saa sen sitten laulaakkin.
        Viime kerralla Tapsa tunnisti nopeesti niitä biisejä. Vastapuolen pelurit Mikko Mäkeläinen ja Marit Taavitsainen ehtinyt eväänsä liikauttaa kun Tapsa oli jo painanut nappia biisin tunnistamisen merkiksi.


      • ***************

        Hyvällä laulajalla on oltava kova esiintymisvimma ja halu olla esillä.


    • Olen tiennyt viime keväästä saakka ,että Tapsa esiintyy syksyllä Tartu mikkiin ohjelmassa. Kovasti olen sitä odottanut ja ylihuomenna sitten se odotus palkitaan varmasti hyvällä ja kivalla perjantai-illan musiikkipläjäyksellä :D
      Odotan iloista ja reipasta tunnelmaa, huumoria, rentoa menoa ja hienoja tulkintoja.

      • Uskomaton dooris!!!

        Vai olet tiennyt viime keväästä asti tämän elämää suuremman salaisuuden??? Ja kovasti olet sitä odottanut? Ja perjantai-iltana olet sellaisessa pöllyssä että koko kämppäsi tärisee euforiasta? Tapsuliinin tuntien niin sieltä tulee p*skaa tuutin täydeltä. Varo vaan ettei naapurit hommaa sulle häätöä sieltä palvelutalosta kun yrität heidä tärykalvonsa tuhota tuolla tekoartistilla (mustavalko-televisiosi on tod.näk täysillä) !!! Muista: minä varoitin sinua. Muuten, asiasta toiseen: oletkos jo saanut virkattua ne pinkit aluspöksyt Tapsuliinille vai vieläkö ovat kovasti kesken? No, oli miten oli, voithan leikkiä niitten kanssa Tomppa Jonesia ja viskata ne jokakerta TV ruudun eteen kun idolisi siellä rääkyy! :)))


      • Uskomaton dooris!!! kirjoitti:

        Vai olet tiennyt viime keväästä asti tämän elämää suuremman salaisuuden??? Ja kovasti olet sitä odottanut? Ja perjantai-iltana olet sellaisessa pöllyssä että koko kämppäsi tärisee euforiasta? Tapsuliinin tuntien niin sieltä tulee p*skaa tuutin täydeltä. Varo vaan ettei naapurit hommaa sulle häätöä sieltä palvelutalosta kun yrität heidä tärykalvonsa tuhota tuolla tekoartistilla (mustavalko-televisiosi on tod.näk täysillä) !!! Muista: minä varoitin sinua. Muuten, asiasta toiseen: oletkos jo saanut virkattua ne pinkit aluspöksyt Tapsuliinille vai vieläkö ovat kovasti kesken? No, oli miten oli, voithan leikkiä niitten kanssa Tomppa Jonesia ja viskata ne jokakerta TV ruudun eteen kun idolisi siellä rääkyy! :)))

        En ole Tapsa. Tapsalla nyt on muutakin tekemistä kun tänne kirjoitella.
        Ja voin kans kertoa sulle, että en asu missään palvelutalossa. Eikä mulla ole mustavalko-TV: tä enkä osaa virkata taikka kutoa, niin että siinä valui kaikki pölvästit teoriasi viemäriin kertalaakista.


      • Annu.

        Ai ettäkö ihan viime keväästä saakka! Taas paljastui että sulla ei muuta elämää olekaan. Voi ristus... otan osaa.


    • duuris

      Pljastat omat mielihalusi avautumisellasi "Uskomaton dooris!!!". Kovasti se toi Tapsa kiinnostaa ja kiihottaa teikäläistäkin.

    • 14.09

      Tapsa käyttäytyi jälleen erittäin epäkunnioittavasti toista joukkuetta kohtaan eli hän painoi sitä nappia heti kun ensimmäinen tahti kuului ja niinhän siinä kävi, että hän ei osannut puoliakaan niistä biiseistä. Mutta kun hänellä on se minä-minä-minä vaihde päällä kokoajan, niin voittaa pitää vaikka vilpillä.

      Ja ei se hänen laulunsa kyllä kummoistakaan ollut, falskia, falskia. Taisi ne naiset olla parhaita laulajia tuossa porukassa, Samia ei lasketa.

      Ja sitä me ihmeteltiin oikein porukalla, että ei kai Tapsukalla ole Parkinson jo päällä. Käsi meinaan vapisi siihen malliin, toivottavasti se oli vain vanhuuden vapinaa. Tiedän asian hyvin, kun tädilläni on tuo tauti ja se on ikävästi etenevä.

      Tapsan ulkoisesta esiintymisestä jäi vain mieleen ilmeetön, vanha mies, jolla ääni ei enää kanna, mutta kova tarve on vielä esiintyä ja se toki hänelle suotakoon!

    • musica.

      Tapani oli upea ja ihana ! Niin komea ääni että WAU ja karismaahan Tapanilla on huimasti. Jani Jalkanen ei ole isänsä veroinen laulaja ( ainakaan vielä).
      Tartu mikkiin ohjelmassa on se huono puoli, että siinä laulajat joutuvat usein laulamaan ihan vääristä sävellajeista. Se haittasi kyllä mm. Janinkin laulamista.

      Ohjelman parasta antia oli Tapanin ja Einin lopussa laulama " Etsin kunnes löydän sun ". Se oli sanalla sanoen sykähdyttävä esitys. Eini ja Tapsa saisivat laulaasen Finnhits- konserteissakin.
      Myös Tapsan laulama " Tulkaa tytöt takaisin " oli mainio. Tapsalla oli meininki siinä. Tuttu ja turvallinen laulu teki sen että lauloi sen rennosti ilman turhaa jännittämistä ( eikä näinollen tärissyt tässä yhtän käsikään ).

      Tapani teki hienosti kun antoi Janin laulaa " Juna kulkee vaan" laulun vaikka itse s ehtikin painaa nappia ensin. Tapsa käyttäytyi läpi ohjelman fiksusti ja charmikkaasti ja kyllähän sitä huumoriakin hitusen löytyi mm. " Apinamies"- biisin aikana ;)
      Hienosti Tapani oli edukseen ja viihdyttävä mukava jakso oli tuo eilinen. Eija koriseva jäi ehkä hitusen statistiksi, mutta ihan mukavasti lauloi.

    • Wautsivau!

      Tapsa oli kyllä aivan loistava ! Eipä ihme ,että Tartu mikkiin ohjaajakin kehaisi erityisesti Tapsaa ja Einiä Facebookissa keväällä noiden nauhoitusten jälkeen.

    • Gilla*

      Todella ihanasti lauloi Tapani ! Ja on se niin tyyliäs mies , että ! Pukeutuminen taas viimisenpäälle yksityiskohtia myöden ( Tapanilla oli taas oikeaoppisesti samansävyinen taskuliina puvuntakin rintataskussa, kuin mitä solmiokin oli.taas ja hiukset siistit . Tapanille sopii pulisongit vallan mainiosti. Ne ovat siististi leikattu. Ei ole mitkään hapsottavat ylipitkät haituvat Dannyn tai Jorma Kääriäisen tyyliin.
      Hampaista joku täälä valitti. Tapsan hampaita on arvosteltu iät ja ajat . Hyvä vaan ettei Tapsa ole niitä ryhtynyt valkaisemaan tai mitään kuoria niihin hommaamaan. Ei ne niin keltaiset/ruskeat ole että mitenkään häiritsisi , ja se rako etuhampaiden välissä on vaan ihan söötti.
      Miehekkään näköinen ja kuuloinen. Neitimäiseksi on turha väittää. Ja ne typerät tennissukka- haarovälissä jutut on fulaa. Tapsalla ei ole tarvetta " sinne "mitään lisäillä eikä sitä korostaa tai esiin tuoda. Hän on laulaja eikä mikään ( pornotähti tms). Ja on hällä varmaan ihan riittävän kokoinen varustus luonnostaankin.

      • Annu.

        Voi ei taas tuota ylistys-sössötystä. Mistä sinä tiedät millainen varustus sillä on? Jos olis niin ei tarvis tennissukkia sinne tunkea. Ja tuo iänikuinen "söötti" rako, eiiiii!
        Sokeaa saakkia olette te hihhulit.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1355
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1086
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      78
      910
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      817
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      65
      747
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      716
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      708
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      701
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      61
      694
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      43
      675
    Aihe