flunssassa valvominen

uneton sairas

sairastuin eilen flunssaan. oireina ovat tukkoisuus ja pieni lämpö. viime yönä väsyneestä ja sairaasta olosta huolimatta en saanut unta ja tänään flunssa on kahta kauheampi. onko flunssassa valvominen normaalia? onko täällä muita, jotka ovat valvoneet flunssan takia? kiitos vastauksista!

5

1490

  Vastaukset

  • Itselleni tuli flunssa muutama päivä sitten, univaikeudet alkoivat samantien, yleensä nukun katkomatonta unta ja sikeästi, nyt ei meinaa millään uni tulla ja jos tulee niin tosi katkonaista, siis heräilen kokoajan. Ikinä ei ennen ole univaikeuksia ollut vaikka kuinka kipeä olisi ollut...? (huom aloin googlaamaan asiaa ja sillä päädyin tänne)

   • itsellä sama tilanne, nyt on nukuttu jo pari yötä huonosti. erittäin ärsyttävää, kun haluaisi nukkua, muttei jostain syystä pysty... yleensähän sairaana pitäisi nukkua.


  • Itekki normaalisti nukun flunssassa/kipeenä aivan hyvin mut nyt ei onnistu yhtään. Viime yö vielä meni jotenkuten mut tänä yönä ei onnistu nukkuminen ollenkaan. Todella turhauttavaa. Eikö paljon vinkkejä näytä netistä löytyvän.

   • Tälläkin sama juttu.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tälläkin sama juttu.

    *Täälläkin


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleisuus onkin kääntynyt päinvastoin laskuun korona kriisissä

   Kokonaiskuolleisuus kääntyikin koronan vuoksi kovaan laskuun USA:ssa USA:n kokonaiskuolleisuuteen koronaviruksella on sen sijaan ollut päinvastainen
   Pandemiat
   180
   15533
  2. Pitääkö yhteiskunnan elättää 5 lapsinen perhe?

   Kouluttamaton pariskunta, jossa mies käy töissä ja tienaa 2000 euroa kuussa, tekee putkeen 5 lasta ja perheen äiti sitten on kotiäitinä 20 vuotta. O
   Köyhyys
   308
   12009
  3. Stockmann konkurssiin ?

   Korona vei asiakkaat. Ensin kuitenkin hakeudutaan yrityssaneeraukseen. Viimeinen sammuttaa valot.
   Maailman menoa
   216
   6660
  4. Järkyttävä koronakylä

   21 jo. Enemmän kuin esim porissa !. Eikö hygieniasta ole kukaan kuullut vai onko lehmänhaju ainoa hygieniahaju. Semmoista kun käsidesiä saa kaupoista.
   Kiuruvesi
   65
   1496
  5. Kiuruvesi 12 koronatartuntaa!

   Määrä kasvaa. Kuinka tehokkaasti testaavat?
   Kiuruvesi
   43
   1226