ATOY Autohuolto Varisto

Kokemuksia huoltopaketeista?
Ilmoita


28 Vastausta

Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.


Joo, käytin oman volvoni siellä huollossa, oli paketti hinta, olihan siinä sitten väljää edessä, mutta soittivat ja kertoivat hinnan ja annoin luvan korjata, ihan reilu paikka. Kävin kyllä kaivokselassa
Ilmoita
Ittellä ei ole Atoyn korjaamoista kovin hyvää kokemusta.
Ilmoita
Tikkurilan toimipiste ainakin toimii hienosti. Käytimme perheen molemmat autot siellä ja meidän fiat 500:sen huolto oli 600e halvempi kun Fiatilla ja jakopäänhihna ja vesipumppu huoltoineen ja jarruineen tuli tehtyä. Sijaisauto oli iso plussa. Kivaa saada halpa huoltopaikka kun rahaa ei liiemmin ole :(
1 VASTAUS:
Tulee vaan aika herkästi mieleen että jos huoltojen hinta ero on 600e niin onkohan jäänyt jotain tekemättä.
Yleensä huoltohinnoissa ei ihan noin suuria hinta eroja ole, vaikka vertaa maahantuojaa ja vapaanpuolen korjaamoa.
+Lisää kommentti
very tyytyväinen olen ilmainen sijaisauto ja hyvät hinnat. kuljen porvoosta helsinkiin töihin ja mukava kun on korjaamo joka ei tee lisätöitä ilman lupaa. pakko suositella.
Ilmoita
Täytyy kyllä sanoa etten ole ikinä saanut parempaa palvelua kuin Atoyn kaivokselan pisteessä. Todella ammattitaitoista ja osaavaa.
Pojot vielä sijaisautosta, vaikken sitä tarvinnukkaan.
Ilmoita
En huolloista tiedä mutta kaivokselan atoy teki hemmetin hyvän tummennuksen ja kunnon skobet autoon :) Seat sai uuden ilmeen :)
Kokeilen kyllä huoltoakin kun aika tulee :)
Ei moittimista.
1 VASTAUS:
Ensinnäkin kaivokselassa ei kuulemma tummeneta ikkunoita. sitten sain ulkomaalaiselta tiskillä erittäin huonoa palvelua, ihan kuin minua pitää täysin dorkana pitää kun asioin huollossa.
Sitten hinnat ovat pilvissä, verrattuna maahantuojan hintoihin saisi jo vuokrattua sijaisauton vaikka herziltä, polttimoista mm. parkki maksaa vaihdettuna maahantuojalla 12€ mun autoon ja atoylla 17,60€ Ja ajovalo H4 uskomattomat 36€ ja maahantuojalla 18€. Kaikki lisätyöt ovat tosi kalliita eikä ihme että antavat sijaisauton ilmaiseksi kun veloittavat sen sitten muilla töillä, Vertailkaa hyvät ihmiset. Variston Atoy toimi hyvin ja kaivokselaan kun menin kun on lähempänä niin todellisuus iski vastaan. Surkeaa palvelua ja hirveitä hintoja, sitten hinta erokin pisteissä on suuri!
+Lisää kommentti
Havahduin valitettavasti täysin samaan ongelmaan kaivokselassa. Toinen tiskillä nojaa käteensä ja toinen selittää kuin pölyimurimyyjä auton anatomiaa. Itse halusin autoni kuntoon enkä mitään s?¤O)¤nan liirun laarumia miten mikäkin toimii. Sain hinta-arvion mukaani ja menin viereiseen autoasiin jossa antoivat saman homman 140 halvemmalla.
En suosittele kenellekään.
Ilmoita
Hyvää palvelua kaivokselassa auto tuli kuntoon ja sijaisauton sai käyttöön.
Palvelu tiskillä oli hyvä ja ammattitaitoinen.Seuraavaksi jarruhuolto kohtuulliseen
hintaan. Kannattaa käydä.
Ilmoita
Olen käyttänyt varistossa autojani. Ei minulla ole valittamista. Esim Veholla maksoi edllisen auton peilin korjaus 400euroa. Varistossa maksoi 120euroa. Vika oli sama.
Ilmoita
Erittäin pettynyt Kivenlahden autohuoltoon. Syksyllä teetätin perheen toiselle autolle jarruremontin jonka jälkeen autossa alkoi palamaan STOP valo. Atoilta ilmoittivat että pitää tehdä 600€ lisäkorjus -> ABS kehä rikki. Käytin autoa toiseslla korjaamolla niin ilmeni että olivat asentaneet vääränlaisen ABS anturin. Vaihdatin anturin toisella korjaamolla muutamalla kympillä. Toiseen perheen autoon tilasin akunvaihdo ja ajanvarauksen yhteydessä painotin useaan kertaan että akku pitää olla AGM mallinen jotta auto toimii moitteettomasti ja näin myös sovittiin. Nyt kun hain auton ja katsoin kotona tarkemmin kuittia niin oliva kuitenkin laittaneet perinteisen lyijyakun kysymättä siitä minulta. Lisäksi pyysin tarkistamaan webaston sekä kaukosäätimen patterin jonka ne sit vaihtoi ja ilmoittivat että on aikas tyyris kun on erikoispatteri kyseessä ja hintalappu oli 31€. Kyseinen webaston kaukosäätimen T100 malliin maksaa 8-12€ kaupasta ostettuna.
Laitoin palautetta palveluun sekä suoraan TJ:lle ja odottelen mielenkiinnolla vastinetta Atoyn toiminnasta.
1 VASTAUS:
Hotivat asianmukaisesti tämän casen kuntoo
+Lisää kommentti
Hei,

Autoni oli toissavuonna määräaikaishuollossa Atoy Kaivokselassa. Parinkymmenen kilometrin ajon jälkeen katkesi moottorin hihna (ei siis jakohihna vaan se näkyvissä oleva). Yhtenä kohtana huollossa on hihnan kunnon tarkastus. Eipä oltu tehty. Auto piti hinata. Rupesin katselemaan autoa tarkemmin, saranoita ei oltu voideltu, suodatinkotelossa ei ollut sormenjälkiä, jännää miten olivat saaneet sen vaihdetuksi noin siististi tai sitten ei. En tiedä olivatko tehneet muutakaan autolle. Huijaripaikka.

Sen sijaan suosittelen Kaivoselan tepikalla olevaa huoltoa. Siellä Seppo on osaava ja rehti huoltomies.
1 VASTAUS:
Mikä ihme on Kaivo(k)selan tepikka (tai tepika)?
+Lisää kommentti
Vielä 4 vuotta sitten ATOY oli hyvä mesta, mutt niin kuin mones muuskin lafkas ammattilaiset on laitettu tai lähteny veks ja pojat on tullu miesten töihin. Ei tehdä mitä pyydetään, vedotaan aikaan vaikka tilatessas oot pyytäny lisätöitä. Ja sekin mikä tehdään tehdään hosuen ja jaloin.
Ilmoita
Ikinä en vie autoa enää ATOY:lle.

Huollon jälkeen käynyt jo kertaalleen jälkihuollossa korjaamassa heidän mokansa ja nyt vielä syttyi vikavalo, joka viittaa kuulemma bensansyötön ongelmiin.

ATOY vaihtoi bensasuodattimenkin.

Edes raitisilmasuodatintakaan eivät osanneet pari vuotta vanhaan mersuun vaihtaa, vaan piti käydä paikan päällä uudestaan, että laittavat edes koteloinnit kiinni, kun ilmaa pääsi pahasti avonaisesta kotelosta väliin + uusi suodatin kastui jota eivät tietenkään suostuneet edes kuivaan vaihtamaan.

P A .... paikka!

Niin surkea, että päätin viedä auton mieluummin Veholle, että tarkistavat ATOY:n kohellukset, maksoi mitä maksoi.
Ilmoita
Laatu romahtanut. Hinnat lähes samat kuin merkkihuollossa.
1 VASTAUS:
Käytin itse tänään Jyväskylän Atoy autossa Seat in 180 tkm:n huolloss josa vaihdettiin öljyt, suodattimet, ilmansuodattimet, tulpat ja vakaajan puslat. Huollosta laskutettiin 470:e. Mielestäni hieman roimasti yläkanttiiin noinkin vähäisestä työstä.
+Lisää kommentti
En suosittele mitää atoyn palveluita,repivät ehjiä osia autoista ja vaihtavat paskat tilalle , lapsellista vastenmielistä palvelua ,ei ikinä kiitos!
Ilmoita
Kalliit hinnat ja huono työnjälki.
Ilmoita
Pari vuotta sitten palvelu oli hyvää ja viimeiset 3 kertaa täysin amatöörimäistä touhua. Huollot ovat olleet ns. valohoitoa ja kaikki ok papereiden mukaan kunnes itse huomaat että osaa asioista ei ole edes tehty tai tarkastettu. Pahoitellaan kyllä mutta jos pari kertaa pitää auto viedä takasin että korjaavat viat niin etsin jatkossa kyllä toisen liikkeen. Vuosihuolto Ford focus vein aamulla auton 7.40 ja sain 40 min myöhemmin tekstarin et valmis. Sisälsi hihnan vaihdon ym. Joten suhteellisen nopeita kavereita ovat.
Ilmoita
Älkää viekö autojanne kyseiseen firmaan! Kokemattomia pikkupoikia töissä tekevät mitä huvittaa saatte autonne takaisin huonompana kun viedessänne.faktaa! T: passattimies
Ilmoita
Vein kaaran 180000 huoltoon, hinta oli posket on. Ja eilen muutama kuukausi huollosta katseltiin öljytikkua niin luulenpa ettei sinne ole uusia öljyjä vaihdettu ei noin nopeaa tarvi öljyä lisätä ja tikun öljy oli mustaa kuin yö. Taidan käydä tänään kysymässä suoraan että jos vien autoni muualle tarkastukseen mitä siihen on tehty niin nauretaanko minut ulos. Ja jkl kyseessä...
2 VASTAUSTA:
No mites kävi
en suosittele kellekkään
+Lisää kommentti
Todettiin että autoon pitää vaihtaa korkeapainepumppu ja hinta olisi 2900 e.
Vein toiseen korjaamoon ja viaksi todettiin että on ilmaa polttoainejärjestelmässä ja sen korjaus maksoi 100 e.

Joten Atoy laittaa vaan töpsölin kiinni muttei tarkista oikeasti mikä on vikana.
Todella kallista valohoitoa.

EI IKINÄ AUTOA HUOLTOON ATOY VARISTOON !!
Ilmoita
Nyt eletään kesäkuuta 2019 ja katselen Fiat Ducaton Adrianille muutaman nimetyn kohdan huoltoa. Mutta uskaltaako näiden perusteella viedä? Onko Vantaan Variston laatu vielä sama kuin aikoinaan. Huolto saa maksaakin, jos voi luottaa laatuun.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

ATOY Autohuolto Varisto

Kokemuksia huoltopaketeista?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta