Luvialle oma keskustelupalsta

Hei käyttäjät,
Yleisön pyynnöstä nyt myös Luvialle löytyy oma keskustelupalsta Suomi24:stä. Muistakaa käydä tutustumassa myös Suomi24:n kunnallisvaalisivustoon osoitteessa http://www.suomi24.fi/kunnallisvaalit !

Terkuin,
Elina
Suomi24

10

714

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihana

      Jeee...Luvilaissi koululaissi!!!

    • eura

      Kiitos Suomi24:n ylläpidolle. Myös Eura on halunnut kauan oman palstan, mutta vielä ei ole tullut. Miten se käytännössä toteutuu?

    • Vanha PLM

      Luvialla olisikin syytä käydä keskustelua. Kaikki koulut ovat homeessa ja terveet on myyty pois. Kunnassa rauhallisia vapaita rantoja ei ole edes onkipaikaksi. Keskustan tiet ovat kuoppaisia kuin perunapellot. Terveydenhoito/ perusturva on pelkkä farssi jota "leipääntyneet" politiikot eivät itsekään ymmärrä ja se kääntyy kuin tuuliviiri milloin minnekin suuntaan, missä vain on parhaat lounaat ja suurimmat kahvikupit. Työpaikat ovat kunnasta hävinneet viimeksi Polimoon joka sentään parhaillaan työllisti noin 200 ihmistä ja antoi leivän monelle perheelle. Kunnanjohtajan ja Perusturvajohtajan sijaan kunnassa tarvittaisiin Toimitusjohtaja joka johtaisi kuntaa ja hankkisi tänne yrityksiä ja työpaikkoja, ei pelkkiä hevostalleja. Täällä tarvittaisiin Polimoonin kaltaisia yrityksiä, vientiyrityksiä, niiden kautta saadaan työpaikkoja ja verotuloja. Verotulojen kautta ratkeavat muutkin ongelmat. PS. Katsokaa vaikka Eurajokea ja ottakaa mallia.

    • laddet

      Joo...Eurajoella puhallutetaan sairaatkin...ei kaikki oo ydinvoimalas töis!

      • uusi punikki

        Se on hyvä että, kaikki eivät ole ydinvoimalassa työssä. Kunnassa pitää olla monipuolista teollisuutta ja monta tukijalkaa. Jos ajat Rauman suuntaan ja katsot mitä sinne tienvarteen on noussut, missä vielä muutama vuosi sitten oli vain pelkkää metsikköä ymmärrät kyllä miten menestyvän kunnan tulee toimia. Luvia on pelkkä Porin raharikkaiden nukkumalähiö jota Pirskerin saaressa sotaa paossa olleet suojeluskuntalaiset, entiset sotilaspojat ja muut fasististen aatteiden kannattajat ovat johtaneet, kuin omaa keisarikuntaa.


    • harminpaikka 2

      Aika hiljaista on Luvian palstalla, niinku yleensäkin tuolla kylillä liikkuessa. En kyllä itsekään keksinyt mitään jutunjuurta tänne. Taidan mennä tästä nukkumaan. Hyvää yötä vaan.

    • nappikoululainen

      Hiljaa hiipii rosvot yössä. Sellaistahan Luvialla on. Täällä ei keskustelua kaivata, pieni piiri lions ja rotary veljiä päätää kunnankin asioista hyväveli verkostojen avulla. Muilta tukitaan suut ja haukutaan "kommunisteiksi" tai muuten "hurahtaneiksi" vaihtoehtoista keskustelua ei sallita. Natzi Saksan perinteet elävät vahvoina, katsokaa vaikka Kuussaarikon rivitaloja, muistuttavat Auswizzin kuolemanleirin parakkeja. Entinen porvari poliitikko mainitsikin että Luvialle ei koskaan kerrostaloja rakenneta, vaikka olisi kuinka hyviä paikkoja ne kun tuovat kuulemma kuntaan köyhää ja epäsosiaalista väkeä. Tarvittaisiin vain rikkaita veronmaksajia jotka hakisivat palvelunsa ja muut tarpeensa Porista.

    • laituril

      Onhan teillä yksi kerrostalo, kunnan omistama vuokratalo. Onko Luvian imago noussut kerrostalon myötä ? Vai.. ?. Kuussaarikossa taas asuu ystäviäni, enkä ole koskaan rinnastanut keskitysleirin parakkeihin. Omalla rahalla rakennettuja. Taidat olla vain tavallinen luuseri ja kateellinen. Millaisessa talossa sinä asut ?

    • luvilaine

      Nyt kun Luvialle on saatu oma palsta, niin asiattomat horisevat lähinnä kaljabaareista ja joku pukki kauppaa "vitsikkäästi" itseään. Lisäksi unohdetaan, että itsekin on oltu joskus mopopoika, tai pitkätukkainen rasvis-jee, jee -poika. Nyt sitten vanhempana kuljetaan putoamaisillaan olevat housut rutkuen baariväliä ja moititaan nassikoita, jotka vähän keulivat mopoillaan tai fillareillaan. Kyllä on uroita.

      • Olenihmeissäni

        Onkoo Luvialla muka rivitaloja, misä muka, josain vanhan Esson takana vai, on varmaa aivan helvetin laadukkaita


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1305
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1217
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1155
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1070
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      58
      880
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      75
      751
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      692
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      691
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      669
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      656
    Aihe