Aihe

Legoja akvaarioon?

Legofani99

Mulla olis 112l akvaario ja haluisin rakentaa sinne muutaman LEGO koriste-esineen..Mutta onko turvallista kaloille? Oon kahtonu kaikkia videoita akvaarioista jossa on leegoja, ja näytti hienolta..Onko kellään kokemuksia legoista akvaarioissa? Hjelppiä kiitos! :D

4

262

  Vastaukset

  • Tuskin niistä Legoista akvaariossa mitään haittaa on. Nehän on kuitenkin tehty lapsille turvalliseksi eikä akvaariossa ole kuumaa vettä, jonka voisi kuvitella muovista jotain irroittavan.

   Legoissa suurin ongelma lienee se, että ne kelluvat. Eli ne rakennelmat pitäisi sitten jotenkin saada ankkuroitua pohjaan.

  • Kiitos kun kerroit. Sain juuri idean rakennella legoista luolastoja. Ne voi upottaa ja peittää esim kivillä. Lapsiltani löytyy ainakin ruskeita ja harmaita legoja, jotka lienevät helpoimpia naamioitaviksi.

   • Hautaa niistä pieni osa hiekkaan! :D

    Ihan mahtava idea... Itse tosin käyttäisin esim. kirkkaan sinisiä, jotta legot oikein erottaisi. ;)


  • Varmasti on legot turvallisia. Niissä ei saa olla mitään myrkyllisiä liukenevia aineita lapsille. Ne on testattuja myrkyistä. Lukee ainaki meidän legopakkauksessa :)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1779