Lesbopiirit. Miten toimii?/ Eka kerta naist.bileissä, millanen?

Bea

Hei! Viime lauantaina kävin naistenbileissä ja selvästi oli havaittavissa, että piirit pyörii.. mut mut mut.. onko niitä yks iso vai monta pientä? vai kaikki tuntee toisensa lopulta? kertokaa miten homma toimii ja pääseekö sisälle vasta, kun tuntee tarpeeks paljon ihmisiä. kun uus on niin tuli vaan tunne et kyylättiin et kuka oot ja et kuulu tänne. Sulle ei puhuta tyyliin. Mistä lähtien lepakoista on tullu näin tylsiä/vakavia, että vain omassa piirissä oleville ihmisille 'uskalletaan' puhua..? patience patience. en oo aina onneks se uus tyyppi. :)

17

872

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • xcz

      Minäkin olen aina uusi jos harvoin eksyn jonnekin tollaseen paikkaan.
      Mutta en ihan ymmärrä miksi joku haluaisi jonnekin piireihin ylipäätänsä.
      Sitäpaitsi se on varmasti ihan virkistävää niiden piiriläisten puolelta nähdä muitakin naamoja.
      Eivät vain ensin uskalla irtoutua omasta "jengistään" ja tulla heti puhumaan mukavia.
      Ehkä mukavempaa juttuseuraa löytyisikin niistä muista yksinäisistä tai piiriin kuulumattomista.

    • KakkuUK

      Oli aika, jolloin oli kiva tuntea baarissa ihmisiä. Sitten huomasi, että vaikka noita piirejä on monta, niin loppujen lopuksi, jonku.n kautta kaikki tietää kaikki. Eli jos tutustut johonkin ihmiseen, niin saat pian kuulla, että kenen tuttusi kanssa se on säätänyt. Nykyisin ahdistaa niin paljon, että ei todellakaan halua mennä baariin. Tai pitäis olla jotenkin verhoutunut taikka niin pöhnässä, ettei tajua mitään.

    • ziscosisun

      Tottahan tuo on.

      Kelatkaapa tätä ketjua kohtaan missä joku puhuu tyttöystävänsä joutuneen alennusmyyntiin?

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/10880381

      Mutta eikö tämä ala kääntymään jo aatetta vastaan? Eihän kukaan kaipaa tuollaista elämää jossa vapaa-aikana joutuu miettimään uskaltaako baariin tutustumaan uusiin ystäviin. Olisi paikallaan syvä itsetutkiskelu. SETA saisi jakaa myös käytösoppaita.

      • Ihan minä

        En tykkää aatteista enkä järjestöistä.Ne rajoittaa omaa ajattelua.Naisista kyllä tykkään ja meen mielelläni sänkyyn.Joskus vaan ahdistaa kun sieltä sängystä ei pääse pois ilman ihme luentoja setasta ja kuulumisesta
        vähemmistöön.Kun en koe olevani sen kummempi.Kunhan lemmiskelen.Aina kun voin.


      • ziscosisun
        Ihan minä kirjoitti:

        En tykkää aatteista enkä järjestöistä.Ne rajoittaa omaa ajattelua.Naisista kyllä tykkään ja meen mielelläni sänkyyn.Joskus vaan ahdistaa kun sieltä sängystä ei pääse pois ilman ihme luentoja setasta ja kuulumisesta
        vähemmistöön.Kun en koe olevani sen kummempi.Kunhan lemmiskelen.Aina kun voin.

        Yhdistä toki asiat toisiinsa. Tässä ketjussa Bea pohtii sosiaalisien suhteiden toimivuutta ensikertalaisen näkökulmasta. Tuossa toisessa (sinä?) ketjussa kirjoitetaan että baarissa notkumisella, lesboelämällä ja heikolla itsetunnoilla olisi syy/seuraus yhteys. Siis kun menet baariin, tutustut kanssasisariin, tapaat väärän jallittajan niin kohta olet väistelty sisar!!! Lworld episodi, jonka piti olla vaan viihdykettä, toimii myös elävässä elämässä.

        Pitäkää huolta siitä ensikertalaisestakin! Se olisin voinut olla minä tai sinä.


    • 1234

      Tiedä onko hyvä vai huono, mutta minulla ei ole yhtään lepakkokaveria.
      Ei kaveria, ei piirejä, kaik´ hyvin(?)

    • kyllästynytkk

      oon huomannu saman l-world bileissä. on tullu parissa bileissä kävästyä, ja samanlaista meininki on ollut. klikkejä on siellä täällä mutta kovin sosiaaliselta homma ei vaikuta. en huomannut ihmisten tekevän uusia tuttavuuksia, ja turha kai edes mainita että mulle ei ole tullut puhumaan yksikään ihminen niistä bileistä. oon kuitenkin ihan siedettävän näkönen nuori naisellinen nainen ja vaikutin varmaan yksinäiseltäki siellä ollessani, mutta ei silti kukaan halunnu tulla juttelemaan :D yksinään on vähän vaikeampaa mun mielestä yrittää ängetä jonkun jo valmiiseen ystäväpiiriin ...

      • f4ck

        ja miks sä et menny jutteleen kellekkään?


      • ziscosisun

        Just sama kokemus!!! Luulisi että voisi olla vapaammin mutta jokin tuntuu rajoittavan liikettä. Eihän me suomalaiset muutenkaan mitään sosiaalisia olla mutta tuolla ollaan joskus kyllä ihan tervassa.

        Uusi ystävä voi tulla ihan mistä ilmansuunnasta hyvänsä. Mutta yksinäinen ei mene juttelemaan akkalaumaan joka kattelee vaan itseään ja mulkoilee muita. Hymyä ja kutsua ei useinkaan sanota ääneen, ne näytetään.

        Mä oon muutaman kerran lopettanut lässähtäneissä lesbobileissä ja menny muualle ihan vaan tanssimaan ettei tulisi niin tyhjä olo.


    • tsintsinf

      en oo keskustelunalottaja mutta mulle on ainakin tiukka paikka lähteä juttelemaan tuntemattomille, jos oon kyseisessä paikassa yksin. kaveri mukana on jotenkin paljon helpompaa, on ainakin joku tuki ja turva jos koko homma lässähtää yms :D
      harmikseni ei vaan ole ketään joka lähtis moisiin naistenbileisiin mun kanssa >:D

      • 24 + 17

        Itse olin siellä viimeksi kaverini kanssa ja huomasin muutaman, oletettavasti yksin liikenteessä olevan. Itse uskaltaisin kyllä yksinäni tutustua johonkin toiseen yksin olevaan. Kaksin liikenteessä olevat miellän helposti pariksi, eikä pariskuntia viitti häiritä. Onhan se myös kaveriporukoissa turvallista olla, mutta näytti siltä että kaveriporukat eivät ainakaan sueraa hae, muuten vaan hengailevat. Tosin, en usko että baarista edes suhdeseuraa löytää jos siis sitä haluaa etsiä.


    • sikailijatar

      Paras on kun vetää kunnon suomalaislärvit. Sillon uskaltaa puhua ja saa piparia.

    • yksin vai piirissä

      En ole vielä käynyt DTM:ssä, tai missään muussakaan homoille suunnatuissa baareissa, mutta kunhan sinne asti pääsen, odotan ensimmäistä baarireissua avoimin mielin. Jos nään kiinnostavan ihmisen ja saan vastakaikua, aion kyllä mennä juttelemaan, yrittämättä ei voi saada mitään. Eikai siinä menettävääkään ole jos minä en kiinnostakkaan henkilöä.
      Onko teitä lesbopiiriläisiä täällä Suomi24? Tehän voisitte kertoa mitä mietitte kun näätte uuden henkilön, ajatteletteko tosiaan että: "mitä tuo täällä tekee, kukahan toi on?" :)

    • "piirilesbo"

      Yksin vai piirissä: Kuulun jollakin tapaa Helsingin "piireihin". Ei me siellä katsota halveksien ketään ja mukava, että tulee myös uutta verta. Piireissä piiri pieni pyörii, piirien etuna on, että tutustuu ihmisiin mutta piirit on aika raadolliset. Itse en ymmärrä piirimeininkiä ja niitä tekoja mitä ihmiset tekevät piireissä...Rohkeasti vaan juttelemaan ja ottamaan katsekontaktia. Itse ainakin tulen juttelemaan jos on ollut katsekontaktia ja toinen on yksin, saa meidän kaveriporukoihinkin tulla juttelemaan :)

      Silmät auki ja rohkeutta arvon naiset!

    • Dialoco

      Olen piirilesbo siinä määrin, että moni tuntee minut ja minä tunnen monia, mutta sellaisiin sisäsiittoiseen pariutumismeininkiin en ole lähtenyt mukaan. Yleisesti ottaen kiinnostun enemmän naisista, joista kukaan ei tiedä mitään ja siksi minun mielestäni yksin baarissa olevat naiset ovat mielenkiintoisia....erityisesti yksi vaaleahiuksinen poikamainen tapaus, joka ei todellakaan käy usein, mutta silloin kun käy on yksin ;) Mutta takaisin aiheeseen...en toisaalta yhtään ihmettele, miksi ihmisten on vaikeaa tulla yksin, koska moni munkin kavereista syyllistyy siihen, että kun uusi ihminen pyrkii juttelemaan, niin hänet sivuutetaan täysin. Piireissä ja porukoissa oleminen voi myös olla este...kuten mulla, jolla on ilo ja kunnia olla kaveriporukan ainoa femme...tottakai kaikki luulee, että joku niistä joiden kanssa hengaan on mun tyttöystävä.

    • Bea

      Tuli vaan sellanen tunne, että vaikka suunsa avas niin ketään ei kiinnostanu mitä sulla on asiaa.. pitää vaan tuntee entuudestaan paljon ihmisiä niin sitten varmaan pääsee sinne paremmin sisälle. kattoo nyt millanen tunnelma seuraavassa naisten illassa on. ehkä parempi mennä jonku kanssa, ku ite tein sen virheen et menin yksin ja jännitin aika pirusti. ihan liikaa hyvän näkösii naisii oli ympärillä huh. varmaan vapautuneempi olo seur.kerralla. ei ainakaan pitäis jännittää enää tai mistä mä tiiän.

      • älä stressaa

        Tiedätkö, virhe on varmaan siinä, että jännität vissiin noita bileitä ihan sikana ja näin ollen luot itsellesi paineita ja odotuksia hirveän korkealle. Mitä korkeammalla odotuksesi ovat, sitä helpommin putoat sieltä pilvilinnoista.

        Mene sinne bileisiin omana itsenäsi, äläkä mieti joka hetki mitä muut sinusta ajattelevat. Älä yritä miellyttää muita liikaa. Ole vain oma itsesi. Jos et omana itsenäsi kiinnosta jotakuta, niin sitten et. Et voi millään miellyttää kaikkia ihmisiä ympärilläsi.

        Älä mieti, että mitä nuo tuijottaa tai mulkoilee sinua. Tottakai jokainen, joka on kiinnostunut siitä, ketä naisia siellä pyörii niin katselee ympärilleen.

        Kyllä siellä sellaisia on, jotka menevät muille juttelemaan ja taas sellaisia,jotka juttelevat uusille ihmisille. On myös heitä, joita ei kiinnosta jutella muille eikä kiinnosta muiden seura, mutta mitä sitten. Älä heistä välitä. Älä liikaa stressaa !


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      241
      3744
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2274
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1287
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    Aihe