virolaiset naapurit

aapo kalevainen

Heillä ei taida olla käytöstapoja elää kerrostalossa! Metelöivät,siirtelevät huonekaluja paiskovat ovia ja tupakoivat ulko-oven vieressä!

45

3210

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aapo kalevainen

      ja vieläpä yöaikaan,kun pitäisi olla Hiljaisuus!

    • konnavirolainen

      Juu-u ne tuppaavat nuo virolaiset elämään kuin herrat pellossa konsanaan. Ei noilla virolaisilla taida kestää henkinen minäkuva jos kielletään sikailu ja sanotaan asiat niin kuin asiat on. Suuttuvat heti...ovat kyllä omituista sakkia. Tietysti eivät kaikki virolaiset ole meluavia mutta enpä ole vielä sellaiseenkaan törmännyt joka ottaisi kerrostalo naapuritkin huomioon. Joskus karaoketakin luikauttavat keskellä yö myöhään.

    • laumoiksi ja

      Ja viinaksia ja mölyä.. Karmea kohtalo niiden lähelle!

    • oprusteri

      mulla oli ihan samalainen tilanne kotonani,et yläkerran virolaiset kolistelee ja siivoilee pitkin yötä.. eipä taida olla omassa päässään kaikki kotona... nekin o virolaisia komennusporukkaa... Eivät välitä mistään... muutenkin möykkäävät kellonajasta riippumatta!

    • vihaan virulaisia

      Minä vaan ihmettelen kuka niitä majoittaa ihmisille tarkoitettuihin asuntoihin.

    • Talosta muuttanut

      Eihän niitä tarvi edes majoittaa kun tulevat jonkun muodollisesti asunnon vuokranneen tilalle ja kukaan ei ole talon kirjoilla vaan esim. kaksiossa voi majailla toistakymmentä mölyäjää.

      Esim. hesassa "opiskelija" vuokrasi asunnon mutta todellisuudessa kämpässä 8-20 möykkäävää juoppoa "keikkaäijää" jotka terrorisoi muita asukkaita tukkimalla pakuilla talon parkkipaikat, saunovat omin lupineen säädellen kellokytmet ym. itse ja sotkevat käytävät ja pihat tupakantumpeilla ja tyhjillä tölkeillä. Pyörävaja täynnä ilm. varastettuja pyöriä kunnes taas saavat vietyä kotimaahansa. Jne...

    • kari carlin

      Virolaiset jne yhteismajoitukseen syrjäiselle alueelle,jotta voivat elää ja möykätä omissa oloissaan! Eivät sovellu kerrostalo/rivitaloasumiseen!

      • virulaiset kuuseen

        Tarkoitat siis suomenlahden toiselle puolelle, se on oikeata puhetta.


    • Esbo

      Meilläkin asuu Espoossa, arvostetulla asuinalueella naapurihuoneistossa (kolmio) neljä virolaista työmiestä. Suurimmat ongelmat näiden olemassaolosta ovat ruoan käry rappukäytävässä (eivät käytä liesituuletinta), heittävät parvekkeelta tupakantumppeja suoraan alas etupihalle ja saviset kengänjäljet rappukäytävässä. Vapaa-aika heillä näyttää kuluvan suurimmalta osin juopotellessa. Mitään meteliä tosin eivät pidä tai soita musiikkia kovalla. Tekevät töitä ainakin ma-la ja lähtevät joku aamu kuuden aikoihin työmaalle. Oletettavasti ovat länsimetron kaivauksilla, koska siellä noita viron rekisterissä olevia työmiesten autoja näkyy. En muuta selitystä muutenkaan keksi miksi olisivat juuri tälle alueelle muuttaneet. Jotenkin välillä hieman turvaton olo, kun tuollainen lauma majailee naapurissa. Enää ei voi asuinalueen nimeen/maineeseen luottaa ilman, että tekee salapoliisityötä etukäteen millaista porukkaa siellä todella asustelee.

    • kuka niitä hyysää

      Kyllähän se asuinalueen rauha ja turvallisuus on menetetty kun sinne noita roistoja ilmestyy, kuka jumaliste niille asuntoaan vuokraa.
      Esim Helsingissä Mannerheimintien/Kuusitien kulmilla seisoo ainakin virulaisilla kilvillä varustettuja autoja aina sakkopaikoilla, jalkakäytävällä ja suojatiellä.
      Ja muutenkin ovat viimeisen päälle röyhkeitä roistoja.

    • neetait

      Meidänkin seinänaapurissa asui virolaisia raksamiehiä pari vuotta useampia kymmeniä niin, että elämä vaikutti kuin matkustajakodissa.

      Minun mielestäni kaikki olivat ihan kohteliaita ja asiallisia, mutta meidän naapurustossa otettiin negatiivinen asenne ja heitä kohdeltiin kuin ala-arvoisia olentoja.

      Huomasin vaan, koska tunnen Viroa muutenkin ja arvostan sitä maata, että kohdellessani heitä ystävällisesti ja sanoessani asiasta he ottivat minut aina huomioon.

      En sen takia aina ymmärrä mikä se vaikeus naapuruudessa onkaan. Jos kyse olisi venäläisistä olisi asia jo toinen.

      • niitä ovat

        Samoja roistoja ovat, aivan samoja röyhkeitä roistoja.


    • nukkumatias

      pitäähän kaikkien huomioida naapurinsa,olkoon vuorokausi mikä tahansa. Olen huomannut,et virolaisilla on omituinen tapa aloittaa kolistelu ja muu äänekäs touhuuminen yöllä..Enkä tarkoita seksin harrastamista.. Miksei he laittaa kaikki valmiiksi päiväsaikaan ja eikä alkaa koluamaan hiljaisuuden aikaan.

    • ammunta alkaa

      Siis ihan oikeasti nuo saatanan virulaiset rosvot, ampukaa kaikki, ei niitä paskapäärosvoja kaivata täällä.

    • lottovoitto miehille

      ei kai nyt sentään noin negatiivista virolaisista, on monia miehiä jotka on jättäneet oman perheensä, kun ovat löytäneet ihanan naisen virosta ja antavat heille kaiken omaisuutensakkin, kun ovat niin rakastuneita..

    • oppopop

      Heillä alkaa heti kotiuduttuaan järjetön kolina ja möykkääminen.. Miksi niitä huonekalua tarvii repii pitkin lattiaan jokapäivä... Ei mun tarvii siirrellä ja muutenkaan aiheuttaa mitää hirveitä kolinoita ja muutenkaan paiskia ovia ja tampata lattioita kantapäämaratooneilla

    • hybbäsis

      Nauttikaamme pienen hetken omasta rauhasta ja hiljaisuudesta,kun Virolaiset naapurit ovat poissa kotoaan! Ei kuulu mökää,kolinaa,paisketta ja "karaoke-laulua" jota ei voi ees sanoa laulamiseksi.. Nyt voi lepäillä rauhassa omalla sohvallaan.:)

      • ....................

        Eipä sitä kerrostalossa kyllä voi laskea sen varaan, ettei yöllä mikään kolahtaisi. Kannattaa hankkia hyvä korvatulppavarasto ja kuulokkeet, joilla voi kuunnella vaikka luonnonääniä. Jos laittaa ne joka ilta tai ainakin silloin kun rikkumaton uni on ehdottomasti tarpeen, niin säästää viisaasti hermojaan. Minusta möykkääjiä pahempia ovat ne, jotka vahtivat muiden elämää ilkeämielisesti.


    • meikkis-vm70

      Virolaiset siirtelevät päivittäin huonekalujaan ja myöskin yöaikaan! Eivät tajua,jos naapuri antaa vinkkiä,että semmonen häiritsee.. Mun yläkerran naapureilla ei taida olla ees mattoja lattioilla ja repivät huonekaluja lattioita pitkin.. Voitte kuvitella,miltä se kuulostaa,joka paikka tärisee ja kolisee... Matot ja huonekalujen jalkoihin on saatavilla " huopatossuja" Vaimentavat hyvin.

    • kollotus-vm90

      Kuuluuko virolaisille elämäntapaan,et kokajan revitään huonekaluja ja paiskata ovia? Kyllä fiksu naapuri ottaa huomioon naapurinsa 24/7..

      • Tarkkailija

        Virolaisilla on myös kumma tapa alkaa rappukäytävässä puhumaan kovalla äänellä, että varmasti kaikki tietävät heidän tulevan kämpilleen. Liesituulettimia ei osata myöskään käyttää ja koko rappukäytävä haisee jollekin neuvostoajan läskisoosille.


    • VIRON ORJA

      Viron orjia POIS MAASTA JA KAIKKI ISISSE vaeltaneet Maahanmuuttajille pakolaisten ORJASI tapahtuvaa keskeyttämistä ja valvontaan.
      Suomessa on tilanne täysin valvonnassa maahan muuttaneille Maahanmuuttajille pakolaisten orjien
      Kamala MIKÄ JO suomalainen yhteiskunta näyttää verrattuna siihen joka Suomen oli jokin aika sitten.
      Oli kaunis rauhallinen ja kehittyneistä maista YHDESSÄ valkoista HENKILÖITÄ-Polis suomalaisille

    • Virolaiset pois -.-

      Aina aamuisin herään tosi aikaisin kun ne pistää sen kämäsen radion täysille ja joskus öisinkin se radio on siellä täysillä ja pitävät oikein karaoken kun huutavat täysiä kännissä sen musiikin tahdissa...Harmi kun ei voida muuttaa ihan vielä mutta kyllä tekee mieli jo nytten kun noi virolaiset ovat niiiiin ärsyttäviä...

      • eioleikävä

        Kuulostaa tutulta. Entisessä kerrostalossa, jossa asuin oli seinänaapureina virolaisia raksamiehiä. Soittivat musiikkia jostain helkkarin pikkukaiuttimesta, jonka ääni kantautui rappukäytävään. Lisäksi rasvainen ruoan käry koko rappukäytävässä. Kovasti tykkäsivät kaljaa kitata myös arkipäivisin.


    • kostan..

      Kun muutan.. Vaadin, että tilalleni tulee hulvaton viron ryyppyporukka!

      Pihan mölyapinat saa, mitä tilasi!

    • Soukkanever2

      Erehdyin muuttamaan Soukkaan (Espoossa); kun eräs suuri vuokrataloyhtiö mainosti asuntoa, jossa on kaunis puistonäköala. Muutin talvella, joten en tajunnut, että vuokratalojen virolaiset asukkaat pitävätkin tuota puistoa yleisenä juopottelumestana. Viime kesä oli todella surkea, virolaiset huutelivat ja remusivat puistossa, votkapullo kiersi ja puiden juurelle kuseksittiin. No nyt kun ilmat lämpenivät sama meno jatkuu. Valitettavasti jäin työttömäksi, joten en pääse enää täältä poiskaan. Ihan hirveä paikka! Älkää vaan muuttako tänne! Ai niin, ja kadunnimi on Soukankaari...

      • Anonyymi

        Soukka on ruotsiksi SÖKÖ ja sitä tämä paikka todella on.
        Ihan SÖKÖ mesta joka suhteessa.


    • AivoKääpiö

      Käsittämätöntä jaarittelua. Muuttakaa hyvät ihmiset kerrostalosta pois omakotitaloon niin eivät naapurit häiritse. Vielä parempi jos hankkisitte oman elämän... niin naapureiden touhut eivät häiritsisi niin paljon, säälittävää sakkia...

      • Mallu145

        Anna rahaa niin lähden.


    • Estonia_trash

      Virolaiset työtävieroksuvat varkaat voisi lähettää kotimaahansa... ilman venettä.

    • KyllästynytVirolaisiin

      Juu muutin omakotitaloon syrjäseuduilla kesämökki samalla tontilla. Vuosi meni hyvin ja sitten viereisen tontin omistaja muuttui virolaiseksi ja silloin alkoi möykkääminen ja ryypiskely aamusta yömyöhään. Polttavat tynnyrissä roskia aamusta yömyöhään ja jos jotain sanoo niin käry pahenee. Kaatavat toisten tontilta puut ja valehtelevat poliisille et omistajan lupa vaikka ei todellakaan ollut. Törkeetä käytöstä. Olisipa täällä katupartio niin takuu varmasti pyytäisin apua, kun poliisilla ei ole halua puuttua.

    • antivirulainen

      Virolaiset ovat samanlaista juntti-metsäläiskansaa ja sikoja kuten suomalaiset, venäläiset ja vaikkapa polakit. Minä minä-asenne, karkea käytös, sikailu ja öykkäröinti ovat must. Liikenteessäkin näen aina punaista kun virulainen kaahaa ja sikailee sillä bemarilla tai audilla, sama juttu asunnoissa -jos näkee virolaiskilpisen auton talon pihassa tulee heti häiriköinti mieleen. Katsottiin viime syksynä Newsecin 2014 valmistunutta vuokrakerrostaloa; onneksi pois muuttava pariskunta kertoi totuuden eli alakerran virulaiset kännää ja mekastaa -ei tarttennut muuttaa...

    • Itsenäisyydenkadullapori

      Sama juttu täällä. Joutuu muuttamaan pois muuten täydellisestä kämpästä (moni muukin lähtee) vaan sen takia että naapuriin mutti viroilaisia paskoja.

      Ainainen paskan musiikin popitus joka alkaa heti kun he heräävät (yleensä kahdeksalta, viikonloppuisinkin...) ja jatkuu siihen asti että menevät nukkumaan, ei kukaan jaksa sitä jumputusta koko ajan ja muutenkin on niin kovalla se paska että kuuluu selkeästi mikä biisi on vaikka olisit toisessa rapussa.
      Taloyhtiö ei tee mitään vaika muutakin mölyämistä saa myös kuunnella 24/7 ja heillä on myös pieni lapsi jota he eivät osaa hoitaa eli sekin huutaa päivät pitkät.
      Ja tämä pariskunta myös jättää välillä autonsa muiden parkkitilaan ja paiskoo ulko ovia mennen tullen että kaikki vain tietäisivät heidän menonsa.
      Kun heitä pyytää lopettamaan tällaisen, he nauravat ja lyövät ovensa kiinni.
      Poliisin käynti teki heidät hiljaiseksi... viikon ajaksi ja sitten alkoi taas.

      Täyttä syöpää.

      • Itsenäisyydenkadullapori

        Ilo uutinen, näillä paskoille tuli lähtö! Nyt saa tässäkin taloyhtiössä olla rauhassa.


    • ViruKangeMuna

      Virolaiset om valkosia sonaleita.

    • Juunäinon

      Tulevat tänne töihin. Sitten jäävät työttömäksi ja saavat kaiken sosiaaliturvan. Onpa sitten aikaa ja rahaa riehua ympäri vuorokauden ja häiritä niitäkin, jotka työssä käyvät ja maksavat heidän loisimisen. Kaikki virolaiset jotka eivät ole töissä täällä pitäis lähettää takaisin Viroon.

    • Järjenkäyttösallittu

      Ihmisiä ovat, huomaa käytöstavoista. Sitä samaa harrastat itsekin.

    • ongelmaratkaistava

      Eikös Suomessa ole niin paljon asumatonta korpimaata ym. seutua, minne voisi ihan hyvin rakentaa omia asuinalueita tollasille virolaisille ym. porukoille. Siellä saisivat sitten elämöidä niin paljon kuin sielu sietää. Olisi sekä niiden etu, jotka eivät jaksa meteliä kuunnella että näiden metelöijien etu, kun saisivat elämöidä ilman, että siitä ikinä kukaan tulee mitään sanomaan. Olisi sivukyliä, joissa kaikki olisivat yhtä onnellista perhettä.

    • Vartas

      Omalle kohdalle sattunut,että olen saanut virolaisia naapuriksi. Kerrostalossa,jossa asun on enimmäkseen eläkeläisiä.. Muuten rauhallinen talo,mutta kunnes näitä virolaisia asutettiin yhteen asuntoon,niin rauha on kyseenalainen.. Möykätään,paiskotaan ovia ja muutenkin apinoidaan... Jos meno äityy liian hurjaksi,niin kyllä ilmoituksia lähtee isännöitsijän suuntaan. Siitä saa vain syyttää itseään,jos joutuu isännöitsijä ja taloyhtiö puuttumaan asiaan.

    • Purtsis

      Heille joku autiotalo,jossa voivat möykätä ja mellastaa mielimäärin. Ei kerrostaloon.

      • Anonyymi

        Itse hoitoalalalla, ilta ja aamuvuoron nukkumaaikaväli 5h, alakerrassa asuu virolainen nuori läski ämmä jonka skidi aloittaa nälkähuudon kello 3, sit ne reppanat huutaa noin 4 saakka ja mulla 5 herätys, nyt kun about 7 vuotta maksanut vaja tonni kuussa vuokraa, ja ton dilemman takia joutunut töitä vaihtamaan, alkaa mitta olla täysi.
        Yhä se karjuu sille lapselle 24/7,seuraavaksi teen lastensuojelu ilmon.


    • Anonyymi

      Innostunut sonni on toisin päin innostunut sonni ja saippuakauppias on toisin päin saippuakauppias. Näin on myös tässä asiassa.

    • Anonyymi

      Virolaiset ovat samat ihmisoikeudet omaavia kuin sinäkin. Yksittäisen ihmisen tekojen ja sanojen takia ei pitäisi yleistää koko kansaa koskevaksi näitä juttuja.

    • Anonyymi

      Aik outoa et tässä ketjussa mollataan virolaisia mut kukaan ei yhtään sitä mieti et kyllä suomalaiset kanssa metelöi näin minun taloyhtiössä, yleensä ne suomalaiset, hakkaa lattiaa, karjuu, metelöi, bilettää, pitävät hirveitä torikokouksia aamuyöhön asti, siirtelevät huonekaluja jne

      Et turha puhua virolaisista tms, itse suomalaisena todennut et kyllä oman maan kansalaiset niitä pahempia

    • Anonyymi

      Parasta aikaa möykkää virolaiset yläkerrassa. Rauha on mennyttä heidän muuttonsa jälkeen. Ja se todellakin pitää paikkaansa, että keskellä yötä vedellään huonekaluja ja juostaan edestakaisin. Ei mene järkeen mitä ne puuhailee yökaudet.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      106
      1854
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1437
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      6
      1416
    4. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1379
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      145
      1334
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1270
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1267
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      647
      1202
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1078
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      16
      1077
    Aihe