Hyvä veli jyllää ja poliitikot sulkee silmänsä

Totuus on ihme

http://www.aksa.fi/unohtuiko_reilu_peli_rakennuttamisessa

Olipa sitten paperiversiossa suorastaan hiuksia nostattavan selvästi tehty selväksi ettei kaupunkin virkamiehellä ole mitään vastuuta jos rikkoo lakia. Tossut päättäjät eivät korvaansa lotkauta vaikka virkamies/miehet jäävät housut nilkoissa kiinni päättäjien harhauttamisesta.

Velpek sekä toinen firma ovat hyvä veli systeemillä kupanneet kaupunkia, virkamiehet peitelleet ja hyväksyneet asioita vastoin lakia. Saman kuppikunnan hallituksessa istuva poliitikko puolustaa henkeen ja vereen "hienosti" asioita hoitanutta kaupunginjohtajaa. Kyllä piiri pieni pyörii. Nyt kun asia on kaikkien luettavissa onko päättäjillä pokkaa sulkea silmänsä kuten ne tekevät joilta ÄKSÄ mielipiteitä kysyi. kirkkain silmin vakuutettiin että kähmintää ei ole. Uskomatonta porukkaa ja näitä joku vielä äänestää. Nyt on suoraselkäisillä kaupunkilaisilla tuhannen taalan paikka, älä äänestä kuntavaaleissa yhtään tällä hetkellä valtuustossa tai hallituksessa istuvaa.

28

1030

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • heh heh

      Epäilen että löytyi vasta jäävuoren huippu, Telakan remotin hinta voi olla se seuraava virkamiesmonttu. Säästö voi olla niin kallis paukku että nahkurin orsilla tavataan.

      • hhduds

        Telakan remontista kuuluu huolestuttavia huhuja, toivon todella että olisivat vain huhuja!!! Huhuja tai ei niin kalliiksi tulee, uuden rakentamisella olisi säästetty jokunen miljoona.


      • njooshdhwaso
        hhduds kirjoitti:

        Telakan remontista kuuluu huolestuttavia huhuja, toivon todella että olisivat vain huhuja!!! Huhuja tai ei niin kalliiksi tulee, uuden rakentamisella olisi säästetty jokunen miljoona.

        kerroppa huhusi tänne niin mekin saadaan tietää asioista. Totuus on kuitenkin se että maksaa ja paljon.


    • kodjsdjsidsdh

      Näitä asioitahan on kyselty poliitikoilta jotka ovat koko ajan sanoneet että asian esiin nostajat valehtelevat. Pelkuruus ja itsepetos leimaavat jokaista kaupunhallituksen ja valtuuston jäsentä. Kuinkahan moni Suolahtelainen äänestää taajaman kultapoikaa, hallituksen puheenjohtajaa joka ei uskalla nostaa kissa pöydälle.

    • Moraalitonta

      Ja kaupungin työntekijät joutuvat palkattomien vapaiden, lomautusten ja irtisanomisten muodossa kärsimään? Miten ilkeävät? Ehdottomasti yt-neuvottelut lopetettava heti.

    • Ihmetouhuilijat

      Jos firma laskuttaa 50 000 tarvikkeista ja virkamies sanoo että tavarahankinnat on tehnyt kaupunki niin eikö samasta tavarasta ole maksettu kaksi kertaa tai joku ei puhu totta. Varsinkaan jos laskutukset on tehty ilman tositteita. Luulisi poliisin ja verottajan kiinnostuvan asiasta. Jos olematonta tavaraa kauppaa esim. netissä niin kyllä siitä vastuuseen joutuu. Kuntatasolla asia ei tietysti näin ole, kyse on vaan ajojahdista.

    • aikansa kutakin

      Nyt on nähtävä viisautena ei taakkana se että kaikki johtavat viranhaltijat vaihdetaan kerralla. Eipähän joku pääse opettamaan uusia talon tavoille joka tuntuu olevan hyvä veli systeemi ja huijaaminen.

    • oho aikoja tapoja

      Kylällä kyllä ihmiset tuntuvat ymmärtävän että veronmaksajia on jymäytetty. päättäjät vaan eivät näe mitään outoa siinä että yhtä ylivertaista osaajaa suositaan. Kyllä luulisi olevan käyttöä muualla myös noin hyvälle firmalle.

      • hyvä ÄKSÄ

        Nyt on asia poliisitutkinnassa ja hyvä niin. Ehkä nyt saadaan asioihin selvyyttä, onko lakia rikottu!


    • into pinkeänä

      maanantain hallituksen kokouksessa pitäisi päättää johtavien viranhaltijoiden kohtelusta, sisäistä hakua( lue saa pitää paikkansa), kultaisia kädenpuristuksia vai virat hakuu. Mielenkiintoista seurata kuka tekee poliittisen itsemurhan tässä tilanteessa. uskomatonta on myös tarmo millä rehtori ihminen puollustaa esimiehensä paikkaa ja ilmeisesti aikoo osallistua päätöksen tekoon. Aika jännä että moittii muita kultaisen kädenpuristuksen ottamisesta kun itse sai viran kultalautaselta. Niin sitä ihminen unohtaa... toinen hallituksen jäsen taas on aatteeltaan( hengellisesti) hyvinkin lähellä teknisen puolen sotkua ja suuri Javanais fani. Jos kynnys tutkia ylittyy voiko hallitus päättä nyt kaupunginjohtajan jatkosta. Tulee mielenkiintoinen vaalisyksy, etten paremmin sano.

    • äänestän jaloillani

      Kyllä nyt loppuu sisiksen ja keskisuomalaisen tilaus Ei sanallakaan mainintaa, vaikka poliisitutkinta on käynnissä Ompa luotettavaa, puolueetonta ja ajantasalla olevaa toimintaa, Hyvä veli taitaa jyllätä sisiksenkin sisällä. Uskomatonta lukijoiden aliarvioimista!

    • ihmiset on ihmeellis

      Kunnossa pitopäälikko on, ilmeisesti entisen tilapalvelupäällikön vaimo on sisko kahden esiinnostetun sukua ja kirjanpitäjä. Tekninen johtaja taitaa vaan olla liian tossu ja odottaa että pääsee eläkkeelle. Suoraan sanoen on antanut poikien huseerata ja nyt pississä laiminlyötyään valvonta velvollisuuden.

    • Tunnen moision

      Kellään todisteita siitä että Velpekin ja tilapalvelupäällikön vaimot ovat sukua tai siskoksia? Ei todellakaan ole, eikä myöskään ole samaa uskontokuntaa tai ns. "uskon-veljiä".

      Arvostella saa mutta perättömät huhut saisi jättää omaan arvoonsa tälläkin palstalla.

    • koumaallisia huhuja

      Sama sukunimi saattaa hämätä tai sitten ei.

      Asia on äänekoskella vaan törkeä ettei siitä voi olla puhumatta/kirjoittamatta. Kunnan työntekijät eivät myökään lisää luottamusta vaikenemalla tai sanomaal että on aiheetonta tonkia asiaa. Kunnon tiedotus kehiin ja faktat pöytään niin loppuu se "turha"spekulointi. Asiaa vaan ei ole selvitetty. aikaa kyllä on ollut. hyvä että et oikaissut ronkainen, as timantti ja velpek linkkiä, sehän on totta:D

    • korkealta ja kovaa

      Vastuussa ovat tekninen johtaja, kaupungin johtaja sekä kaupungin hallitus. Miten nämä miehet voisivat jatkaa virassaan. Päättäjät vaaleissa vastuuseen.

    • ksodsadjdewiewewe

      Mielenkiinnolla seurataan kuivuuko tutkinta kasaan ja haudataanko asiat muistojen yöhön.

    • gkfdlkgfkfgkf

      Salonen lehdessä toteaa että Telakan remontti menee yli joitain satoja tuhansia. Minkä yli? alkuperäisen 5,4 miljoonan vai seuraavan 8,5 miljoonan vai todennäköisen 10-11 miljoonan.

      • bxjdiss

        Varmasti menee yli ja pahasti. Taitaa vettä tulla jostakin rakennuksen perustuksiin koko ajan! Tervettä koulua siitä ei ule koskaan.


    • Mistä rahat?

      Terveyskeskuksen kustannus menee vähintää 5 miljoona yli. Javanainen oli ilmoittanut summan olevan 30 miljuunaa eurua. Valtuuston luvalla saadaan tuhlata 25 miljuunaa eurua.

    • Myötähäpeää

      Olisin uskonut että persut ei oli lähtenyt blondin mukaan hyvä veli järjestelyyn mutta ei. Vähiin käy äänestettävät. Päättäisivät edes mitä mieltä ovat, hallituksessa ollaan yhtä mieltä ja lehdissä huudellaan toista. eikö ne raukat tiedä/muista mitä äänestivät.

    • Kaikki meni eikä rii

      Telakan remontin lisämääräraha reilusti yli 2 miljoonan eli hivenen yli sen muutaman sadan tuhannen mitä salonen sanoi. Kirjoitusten välillä vajaa viikko. Näin hyvin on perillä rahoitusjohtaja asioista, ei ihme että konkurssiin ollaan menossa. Vihreiden, osan keskustaa, kokoomuksen, perussuomalaisten ja kristillisten mielestä hyvää viranhoitoa ja esimerkillistä toimintaa. huuh.

    • Hupsi Svaan

      Pitää muistaa myös, että ajan myötä Hyvä veli - verkostot ovat ylittäneet sukupuolirajoja ja saaneet EU:n myötä osakseen muitakin tunnusmerkkejä.

      Avoimesta internetnatsionaalista lisää. Vaikkapa seuraavilla avoimilla hakusanapareilla:

      sutki sisko
      setelisolidaarisuus
      rehnponzi

      Joka ministereistä tai kansanedustajista väittää, ettei kunnallisvaaleissa 2012 ole kyse myös eurokriisistä. Kertokoon kaikki eri vaaliensa vaalirahoittajat. Myös oman puolueensa euroekosysteemin osalta.

      Meppien vaalirahoitus finanssialalta on valtaosin pidetty salassa.

    • Lypsylehmä

      Haihai. Kuka peri rosvon paikan?

    • PiilosPena

      No mites tämä juttu jaksaa?

    • 16577978

      Terveyskatu 10:stä kymmenen henkilöä Koskikeskukseen. Kenenkähän tiloihin?

    • Vuokralainen

      Täytyyhän vuokratuloja olla, mitenkä muuten pärjää. Tuetaan yhtä yrittäjää .

      • Saippua.kauppias

        Kaupunki omistanee osan Koskikeskuksen neliöistä?


      • 1600

        Osan.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1445
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1281
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1235
    4. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1184
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1175
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1073
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1064
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1053
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1042
    Aihe