BISNESTÄ JOPA LAPSITYÖVOIMIN "NIITTYVIITA, TÖRKEÄÄ!!

Piia ja Keijo

Onhan tuo Niittyviidan porukka täysin seonnutta, eivät ymmärrä tai ei tiedä mitään siitä, että lapsityövoiman käyttö on kiellettyä ja meinaa tehdä penikoillaan ja on jo tehnytkin bisnestä, kuinka voi äiti olla noinkin yksinkertainen ja hämyn peitossa oikeasta maailmasta.Nyt on parasta, että Niittyviidan mamma pysyy pois median ulottuvilta ja lopettaa kaiken tuon HUU,HAA puuhastelun ja hakeutuu viimeinkin oikeisiin ja kunnon töihin! YMMÄRSIKÖ??

20

844

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yök, Niittyviidoille

      Ai kun hienoa, et tähän "puuhasteluun" vihdoinkin yleisesti puututaan ja homma todetaan suorastaan törkeäksi, kai nyt heiän lapset saavat elää normaalia lasten elämää, eikä joku "lu...viulu" syötä sanoja heitin suuhunsa...

    • MINÄ SOITHA HARMONIK

      MINÄ SOITHA HARMONIKHA

      IHMISET ON VITUILLAHAN

      • kahden tytön mummu!

        Kuinka nykypäivänä voi vielä olla Niittyviidan muijan kaltaisia ämmiä??
        Kyllä tämän akan olisi mitä pikemmin mentävä peilin ääreen ja kysyy itseltään,
        olenkohan ihan täydellä järjellä varustettu??


    • Älykkäät ohjelmat!

      Onko ihan totta , että joku "äiti" lähtee tähän törkimykseen, nyt pitäisi miettiä, voiko tuo nainen pitää enää lapsiaan hallussaan??? Tämä "luuranko" saa aikaan monelle normaalille äidille sydänsykähdyksiä.Tämän "ämmän" ohjelma on välittömästi lopetettava. Hänen ukkonsa ainakin ohjelman perusteella tuntuu olevan aika yksinkertainen ja narussa kuljetettava.Koko ohjela on terveisiä perseestä.......

      • Oltava moraaliakin?

        On hyvä asia se, että tämä kyseinen ja lapsiin tunteettomasti "misseiksi" "nais makusena" raakannut härskimys, perui kaiken puuhastelunsa. Olisi vielä parempi jos tämä törkeästi käyttäytyvä mummeli, lopettaisi sen TV-ohjelman, koska supermarjoa ei kukaan täysjärkinen jaksa seurata..KIITOS


      • KANSALAISVASTUU!!
        Oltava moraaliakin? kirjoitti:

        On hyvä asia se, että tämä kyseinen ja lapsiin tunteettomasti "misseiksi" "nais makusena" raakannut härskimys, perui kaiken puuhastelunsa. Olisi vielä parempi jos tämä törkeästi käyttäytyvä mummeli, lopettaisi sen TV-ohjelman, koska supermarjoa ei kukaan täysjärkinen jaksa seurata..KIITOS

        Onko niin, että tämä sama "ahdeuden lemmenlähettiläs" vetää ja hallitsee TRIPPARITOIMINTAAKIN vielä, jos näin on, niin miksi kukaan ei puutu tähän???


      • Äly on täysin hukas!
        KANSALAISVASTUU!! kirjoitti:

        Onko niin, että tämä sama "ahdeuden lemmenlähettiläs" vetää ja hallitsee TRIPPARITOIMINTAAKIN vielä, jos näin on, niin miksi kukaan ei puutu tähän???

        MIKSIKÖHÄN TUO NIITTYVIIDAN MUORI VOIKIN OLLA NIIN ÄRSYTTÄVÄ. SIKSI KUN SE TUNKEE JA ÄNKEE JOKA PAIKKAAN NENINEEN JA PENIKOINEEN.


      • Rositan perhe:
        Äly on täysin hukas! kirjoitti:

        MIKSIKÖHÄN TUO NIITTYVIIDAN MUORI VOIKIN OLLA NIIN ÄRSYTTÄVÄ. SIKSI KUN SE TUNKEE JA ÄNKEE JOKA PAIKKAAN NENINEEN JA PENIKOINEEN.

        Naapureina olemme sivusta seuranneet,että lapset ovat vähän, kun "P-korealaisessa sirkuksessa, siis vallan muuta kun bisnesnäytäntöä!!


      • Nuopur
        Rositan perhe: kirjoitti:

        Naapureina olemme sivusta seuranneet,että lapset ovat vähän, kun "P-korealaisessa sirkuksessa, siis vallan muuta kun bisnesnäytäntöä!!

        Eihän tällä muijalla taia olla läheskään kaikki "KOTONA"???


      • Kummastelija
        Nuopur kirjoitti:

        Eihän tällä muijalla taia olla läheskään kaikki "KOTONA"???

        No nyt kun MISSI -kisat meni sivu suun, onneksi, niin nyt on sitten uusi TUOTE, macig-girls. Rouva luuviulu sanoi sen suoraan torstain ohjelmassa, että on syntynyt uusi tuote, vai voinko sanoa tuote kun on kysymys omista lapsistani, mutta on tämä kuitenkin jonkilainen tuote.... voi vi... Sitten on tämä lasten mummu, varsinainen noita-akka. Ihan kaheli. No entä sitten lasten ISÄ, oikein Niittyviitojen Niittyviita (tosin on ottanut sukunimekseen tuon harakan nimen) mutta sopii kyllä tälle herralle..... soittaa niin älykkäänä puhelimella ja tilaa aikaa johonkin helv.... kauneushoitolaan ja laitattaa siellä sitten kynsiään ja hiuksiaan ja kehuu vielä olevansa hyvän näköinen. Voi pieru.


      • Lähe oikeisiin töihi
        Nuopur kirjoitti:

        Eihän tällä muijalla taia olla läheskään kaikki "KOTONA"???

        Tosi ällöttävä "luukasa"!!


    • Melkein naapuri

      No niin, nyt tuli seuraava jakso ulos..... rautainen äiti on kärsinyt burn outista ja hänen oma äitinsä sitä sitten perustelee. "Jos hoitaa lapsia päivät ja firman asioita yöt, niin ei sellaista olekaan joka ei väsy" Vähän tuohon tapaan se meni.
      Totta joka sana, mutta nyt kysynkin mistä tulee titteli SuperMarjo. Ihan normaali ihiminen sen suhteen, että väsyy. Epänormaalia on se, että täytyy oman jaksamisensakin uhalla pyörittää kaiken maailman hippatihappati tanssiporukoita, yrittää saada jokaisella mahdollisella tavalla lapsensa parrasvaloihin, olla mukana Hämeenlinna -neito kisassa..... ym. ym.
      On täysin oma vika jos väsyy ja uupuu. Mitään SUPERIA tuossa ei ole.
      Hoh hoijaa, tämä super äiti sanoi viime kerralla, että on sääli jos äidit ja isät eivät kannusta lahjakkaita lapsiaan esiintymään. :) :) Ei voi muuta kuin nauraa, tietääköhän tuo nainen mistä puhuu. Moni vanhempi kannustaa ja "nostaa" lastaan eteenpäin, mutta sitä ei tehdä tv-kameroiden edessä kaiken uhalla. Me ttavikset (jotka emme kuulut tällaisen superperheen tuttavapiiriinkään) teemme arjen juttuja lastemme kanssa, heistä tulee jotain tai on tulematta, mutta arkemme on varmasti yhtä arvokasta kuin SuperNiittyviitojen.
      Meidän ei tarvitse ilmottaa televisiossa, että annamme aviopuolisolle omaa laatuaikaa kokoaiset 1,5 h. :) :) Hihitin itsekseni kun Ari niin tohkeissaan sai heittää virveliä kokonaiset 1,5 h.
      Näin tehdään turhanpäiväisiä julkkiksia. Olen monesti miettinyt, mihin tämä vanhempi Niittyviita on piiolttanut puolisonsa, mutta kuulin tuossa heidän tuttaviltaan, että isäNiittyviita ei jaksa olla esillä ja sen ymmärrän.
      Mielenkiinnolla kyllä seuraan, mihin tuo sarja johtaa, meneekö SuperMarjo vielä suihkuun entisten hoitojensa kanssa ja miten tuo pieni poika kasvaa ja kehittyy muffinsien ja suklaan voimin.
      Jossain aikaisemmassa ohjelmassa SuperÄiti toitotti terveellisyyttä, mutta nyt ei enää näytä kovin hyvältä tuo ruokapuoli.

      • Melkein naapuri

        No niin, uusi jakso taas ulkona. Lamourettes ja Plaze olivat nyt etusijalla, Marjon lapset saivat vähän huokaista.
        Sofia sanoi SuperMarjo 1 jaksossa - osa ??? että hän ei halua esiintyä enää tässä ohjelmassa eikä halua että häntä kuvataan telkkarissa. Mutta sitä päätöstä ei kunnioiteta vaan kuvaajat kiertävät kuin herhiläiset...... no julkisuutta tarvitaan.
        Missä on Tanssiryhmä Plazen keikkakalenteri tai kotisivut??? Meidän firmamme olisi kiinnostunut tilaamaan tytöt pikkujouluihin. Surkeaa on se, että nimi on lähes sama kuin jyväskyläläisellä Plaze-tanssijat. Eikö tällä Plazella ole nimisuojaa kuten yleensä on....
        No any way, kauhea ilmestys oli tuo SuperMarjo, varsinkin siinä kesämekossa, missä ajatuksena on, että rinnat pitävät hameen ylhäällä. AIVAN hirveän laiha, suorastaan KAAMEA. Moni asu kyllä näyttää hyvältä hänen päällään, mutta ei olkaimeton. NO katsotaan mitä seuraava jakso tuo.


    • Kaukana asun onneksi

      Enpä olisi uskonut, että "hitaat hämäläiset" ovat noin kateellisia
      .
      Kirjoittajina melkein naapurit eli helposti voisivat hakea loukkaussyytteitä melkein naapureille.

      Olen luullut että vain savolaiset ovat noin kateellisia, mutta näkyy tuota suomalaista kateutta riittävän Hollolaankin.

      "Lamourettes ja Plaze" eikös se ole Blaze.

      Onneksi en asu Hollolassa kun tuollaisia naapureita siellä on.

      Hyi hävetkää naapurit arvostelujanne!

      • Ota peili eteesi!

        Voi ei, tää roikkorinta esiinty taas Tuuri ohjelmassa, voi kuinka ällöttävää porukkaa. Tää "mukamaratonisti" kuiva kun luuranko ja muutenkin muodoton yksilö on varmaankäynyt Virossa silikoimassa "lypsimet". Onkohan ihan terveellistä, etenkin sille lapselle??


      • maries1

        No täällä noita erikoisia naapureita riittää enemmänkin. Kytätään muiden elämistä, niin että jää oma elämä elämättä. :-)


    • Ehkä hyvä niin!!!
    • Hiihtokilpailut!!!

      Kukaan ikinä laittanut merkille tätä porukkaa hiihtokilpailuissa??

      Kun lasten hiihdot kyseessä.Äiti hiihtää mutkan taakse ja lähtee ruoskimaan ja huutamaan tytön hiihtäessä edellä kun kilpailu alkaa.

      Äiti hiihtää kilpailijoiden väliin ja huutaa latua ym.

      Tämä on kiellettyä ensinnäkin, ja kuka tuossa loppupelissä voittaa???

      Maalin lähestyessä,äiti kurvaa sivuun ja ei nyt kehtaa kuitenkaan ruoskia sitä lasta enää maalialueella.

      Tämähän olisi rotestin paikka kilpailuissa. Mutta lapsi on hyvä hiihtämään.Ja jos äiti on tuota lajia, niin kuka siintä loppupelissä kärsii.
      Lapsi viimekädessä, kun tulos hylätään.

    • kiesusta

      Vitsit, että on kateellista porukkaa!!! Itse makaatte sohvalla ja lapset pelaa sisällä päivät pitkät.

      Menkää tekin ulos raittiiseen ilmaan!!

      Hyvä Marjo! Terveisiä Helsingistä.

    • MYÖS ELÄIMET KÄRSII

      Siellä on muitakin tärähtäneitä. Joku naishenkilö tehtailee sairaita koiria. Soittakaa nyt joku eläinsuojeluun, mikäli tiedätte tapauksen.
      Eläin ei voi muuta, kuin kärsiä ihmisten pitää auttaa. Käykää lukemassa " Eläinten suojelu " palstalta, mitä siellä kyseisestä henkilöstä kirjoitetaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      461
      3391
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      456
      3324
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      136
      2931
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2262
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2130
    6. 192
      1487
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1377
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1246
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      86
      1242
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1070
    Aihe