Uusi jäähalli

"reenooja"

43

908

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • heleppo rakentaa..

      ..ku on rahotus kunnossa!

    • kalastelua..aaah

      "Sovittiin, että hallin suunnittelu laitetaan reippaasti virkamiesvalmisteluun, sanoo kaupunginhallituksen puheenjohtaja Matti-Pekka Parkkinen."

      Olisiko reippautta vähemmän, jos tänä vuonna ei olisi kuntavaaleja?

    • Hienoa (jos toteutus vaan onnistuu)...ja juu, eihän kaupunki mikään rikas ole, mutta kyllä sitä rahaa pistetään paljon turhempaankin palamaan, että ei tuo mikään huono sijoutus ole. Muistan kuinka tuo vieläkin rutiköyhempi naapurikaupunki Varkaus rakenteli uuden jäähallin ja tekojää radan ja siellä kummallekkaan ei todellakaan ollut tilausta. kaupungin kiekko on aivan harrastelija tasoa ja joukkue pelaa tyhjille katsomoille (mutta halli piti saada) ja saman kaupungin jääpallo porukka on nykyään ihan samalla tasolla (jos liigasta voisi lajissa tippua ,niin todellin tämänpäivän taso olisi jotain 2-divisioonaa, mutta tekojäärata tuli. Täällä uudelle hallille on tosiaan tilausta eikä mitään ole vaan tapahtunut että kyllä se olisi pitänyt rakentaa jo aikoja sitten, että vauhtia vaan ja rakennustyöt käyntiin. Ja saavatpahan ne jotka eivät kiekkoa seuraa sitten valittamaan asiasta lisää jos joukkueet eivät jostain syystä pärjäisikään. Niin ja toisaalta jos joukkueiden pelit luistavat niin saavatpahan ne samat vaststajat sitten kehuskella naapureilleen, miten ovat aina kannattaneet hallin rakentamista...eikös se näin yleensä mene. ;)

      • pilkki.killuu

        No onhan tää vähä vanha ketju joku nostanu sen muinaisuudesta. Mutta ku mie kaipaan niin kipeesti pilkkihallii niin eikö joku vois ruveta viemää asiaa etteenpäin?


    • Ei viime vuosien

      näytöillä kannata mitään jäähallia tai muutakaan urheiluareenaa kaupunkiin rakentaa. Katsokaapa vaikka, kuinka monta kaupungin omaa poikaa Sapkossa on viime vuosina pelannut. Vanhat jääkiekkokaupungin perinteet eivät enää kanna jotta jääkiekon tasoa voitaisiin pitää kaupungissa yllä. Pelimiehet tulevat muualta ja hekin ovat vain omien kasvattajaseurojensa pelaajia joiden taso ei muualle riitä. Sapkon kohtalona on näivettyä samanlaiseksi heittopusseiksi kuin Varkauden, Imatran ym. sosialistikaupunkien joukkueet.

    • Forever Traitors

      Savonlinnassa kaikki on pissiä paitsi kakka. Kepu-demari-kokoomus-mafia on täydellisesti tuhonnut elinkeinoelämän. Vapaamuurarit ja muut pervot rikolliset ovat vapaasti saaneet mellastaa ja rietastella. Entisiä stalinisteja ja kommunisteja (seksuaalirikollisia KGB, SUPO ja STASI -agentteja) on kaikissa puolueissa, kirkossa, poliisissa, kouluissa jne. Maat ja mannut on myyty pilkkahintaan kavereille, ja rakennukset ovat rumia. Ulosteperäisiä bakteereja on joka paikka täynnä, kun ei uskalleta laittaa bakteereja ja viruksia tappavia ultraviolettivaloja yleisiin vessoihin. Sairaala täynnä valelääkäreitä ja -hoitajia. Lääkärin paperit saa Venäjältä 500€ hintaan. Vaitiolovelvollisuutta rikotaan räikeästi pankeissa ja sairaaloissa. Polkupyörävarkauksista saa lukea päivittäin paikallislehdistä.

      Traitors Forever

    • Kretzgy

      Uusi jäähalli on myönteinen asia. Kyllä urheilu selän takana paskan puhumisen ja valheiden levittelyn voittaa. Saatanan savolaiset.

    • SARJATAULUKKO

      Sapko tarvitsee harjoitusjäähallin pikaisesti. ;)

      • Sapko on

        perceestä!!!


      • Niin onkiin!!!!!!!!!
        Sapko on kirjoitti:

        perceestä!!!

        Niin onkiin!!!!!!!!!


    • sapko sucks

      Joka junnuryhmän vetäjänä on punikki, jonka poika räpeltää mukana tiimissä.
      Paskasakki koko sapko. Punikkilafka!

    • Moisio kuittaa

      Kohta alakaa uuven hallin rakentaminen ja vajaan 10 vuoden päästä Savonlinnassa pelataan SM-tason kiekkoa.

      • ....paremmin sano

        Ja HAH!


      • Anonyymi

        Ei ihan ennustus osunut.


    • kurjenmiekka,

      KHL pelitkin on mahdollisia, kunhan saadaan oma junnutuotanto käyntiin.

    • Ulkojäällä parhaat

      Miksi rakennetaan uusi harjoitushalli, kun nykyinen jäähalli olis sopiva harjoitus halliksi? Pitäis rakentaa nykyisen hallin päälle, eteen tai taakse uusi isompi jäähalli kunnon katsomoilla ja lämmitettävillä istuimilla. Ei pitäis rakentaa näitä kylkeisen kylkeisiä, eli aina vaan vähän entistä matalampaa rakennusta viereen. Savonlinnan amiksella on tämä kauhea perinne rakentaa kylkeisiä, ja vieläpä kalliilla ja huonosti.

      Miten paljon Savonlinnan seutu näitä jäähalleja sitten tarvitsee, kun on Tanhuvaaran jäähalli Monrepos Arena, sitten Rantasalmella on jäähalli Suur-Savo areena, siiten on vielä talvella monia ulkojäitä. Vajaa käytölle jäävät kalliit jäähallit, kun ikäluokat pienenee aika rajusti, joudutaan muuttamaan ne sitten hevos maneesiksi.

      • Lapatossu56

        Jäähallin tarve on suoraan mitattavissa siitä, että käyttäjämäärät olisivat paljopn suuremmat, koska nyyiset hallivuorot ovat aina täynnä.


    • entäs sitte...

      Ja pysäköinti oli suunniteltu.....?
      Kadulla risteysalueella ja pyörätiellä. Vai Kupsakan pihassa?

    • Pelaisivat Tammea

      Jääkiekko ei ole urheilua vaan silkkaa väkivaltaan perustuvaa bisnestä. Jäähalli on heidän tehdas. Rakentakoon sellaisen jokainen tarvitseva itse.
      Jotkut kauhistelevat kun nuoriso kiroilee ja syleksii kadulle. Mallia heille näyttävät nämä "idolit" jotka lyövät vastustajaa surutta turpaan tai taklaavat toisen aivovamman partaalle. Päälle juodaan viinaa ja tuprutellaan huumaavia sätkiä. Välillä nakataan napukka naamaan.
      Jo nuorisoharkoissa asiat opetetaan valmentajien ja vanhempien toimesta.

      Jos misä tahansa rehellisessä bisneksessä myyntiedustaja löisi ostajakanditaattia heti turpaan olisi edustaja lopputilin edessä ja firma korvausvelvollinen. Jääkiekossa tämä on arkipäivää ja silti tätä peliä pidetään muka nuorisolle hyvänä esimerkkinä.

      • jääkiekko pannaan

        Olen täysin samaa mieltä. Täysin sairas laji mitä harrastaa täysin sairaat ihmiset


      • öllikkä-poika
        jääkiekko pannaan kirjoitti:

        Olen täysin samaa mieltä. Täysin sairas laji mitä harrastaa täysin sairaat ihmiset

        Juniorin jääkiekkomailaa kutsutaan kurjenmiekaksi...


      • SAVONLINNA

        TULI UUSI HARJOITUSJÄÄHALLI VANHAN JÄÄHALLIN TAAKSE
        VANHASSA JÄÄHALLISSA OLI PUKUKOPIT KATSOMO JÄÄRADAT JÄÄHALLIN KAHVIO ON
        JÄÄKONEITA VANHASSA JA UUDESSA HALLISSA ON JÄÄKONEITA REUNAKONE


    • meillä ainakin :D

      eikö teillä siellä Savonlinnassa ole hoitamattomia mummoja ja pappoja :D
      Eikös he mene hallin edelle.

      • -28-

        Ei uskalla.
        Sanontahan sanoo: Joka vanhoja muistaa sitä tikulla silmään.


    • hokihoki
    • Rahan haaskausta

      Toivottavasti jäähalli hanke kaatuu. Nykyinen jäähalli riittää harjoitushallina, typerät Mestispelit voi pitää vaikka Mikkelissä jos Sapkolla olisi sinne edes asiaa. Talvisalon jäähalli on luisteluharjoittelua varten, ei vain Sapkon pelejä varten.

    • Teukka salama

      Harjoitushalli tulee tarpeeseen,saadaan nostettua junnujen harjoituksen oikealle tasolle ja samalla junnutuotantoa lisättyä. Tulevaisuudessa ei Sapko ole enää mikään heittopussi vaan Mestiksen kärkiporukoita. Sapkosta on lähtenyt enemmän pelaajia NhL :ään ku jukureista Sm liigaan. Tämä kertoo jo aika paljon sapkon junioreitten laadusta.

    • -kammariarkkitehti-

      Pitäis rakentaa 3-4 kerroksinen parkkihalli ja jäähalli sinne ylimmäiseksi.
      Parkkihallin sisää/ulosajo useammalle ovelle ja kadulle jotta ei tule tolkutonta ruuhkaa. Näin olisi parkkiongelma ratkaistu.
      Näin saataisi kaupungille tunnettavuuttakin kun olisi erikoinen ratkaisu.

      Kyselkää vaan rohkeasti minulta apuja kun tulee vaikeita asioita eteen. Täältä kyllä pesee.

    • hokii

      Toukokuun alussa isketään kauha maahan ja siitä se halli sitten aikanaan valmistuu.

    • Tehkööt jotain työtä

      Suomessa pitäisi tehdä ero talvi- ja kesäurheiluille.
      Jääkiekkoa ja muuta luistelua harrastettaissin kun on järvessä jäätä.
      Yleisurheilua harrastettaissin kesällä, kun tarkenee uimahoususillaan olla.
      Jos joku haluaa laskea mäkeä juhannuksena tai pelata golfia talvella rakennuttakoon oman soveliaan hallinsa itse.
      EU:lle pitää sanoa että "entäs sitte".

      • markapla

        Oletko koskan kuullut siitä, että jääkiekko on jo ajat sitten siirtynyt halleihi, joka pidentää lajin harjoiteluaikaa?


    • Sapko.

      Jäähallit ovat turhia elitistisiä paikkoja, joissa ei ole urheilun tai liikunnan kanssa mitään tekemistä.

    • Sapko.

      Jäähallit ovat turhia elitistisiä paikkoja, joissa ei ole urheilun tai liikunnan kanssa mitään tekemistä.

    • isehokki

      Jääkiekko teitä kiinnostaa. Järjen käyttö tai huonoon yleistilanteeseen puuttuminen ei pätkääkään.

    • tyhjännyhjääjiä

      Lopettakaa se Sapko ja menkää tekemään jotain hyödyllistä itseänne ja yhteiskuntaa kohtaan. Vai vielä halleja lisää tällaiseen tuppukylään, voi tavaton.
      Eiköhän nuo kaksi jo piisaa.

      • markapla

        On nimenomaan yleishyödyllistä nuorisokasvatusta tehdä uusi harjoirushalli Savonlinnaan. Siellä voi pelata kiekkoa, kaukalopa,,oa yleisöluistella, taitoluistella ja kaikille riittää paremmin niitä vuoroja. Vai onk se yleishyödyllistä kun nuoriso istuu tietsikan ääressä päivöäkaudet tai ryyppää ja rellestää?


    • EI EI 9egee

      No luulisipa tuota vietettävän jo harjakaisia...Sen verran kaupunki on jo varmaan ``säästänyt`` ulkojäitten hoidon kustannuksissa joita SSL:on hoitanut ORJATYÖNÄ...Ja ties monettako vuotta...

    • Nätkin Kole

      Mintäi sitä hallija ei tehtäis Nätkille? Ois toispuolsiltooki jottai.

    • monroe1

      Onko kellään vanhoja sapkon matseja videolla? Itelläni löytyy muutama 80-luvun lopun matsi. Esim. legendaarinen Sapko-Ketterä 4-3( vuodelta 1988), jossa varhevaara ja hirn tekevät hienoja maaleja.

      • bubbahubba

        Laita ihmeessä youtubeen nähtäväksi. Myös esim. kauden 94-95 matsivideot kiinnostaisivat.


    • Anonyymi

      hirn

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2092
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1644
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe