Aihe

Erilainen tyttöfantasia OSA 1

Phantom

Oli lämmin alkusyksyn ilta kun nuori haltianainen Araias ratsasti kotikyläänsä sotaretkiltään. Matka oli ollut pitkä ja oli ollut kahden vuoden ajan poissa kotoaan, mutta parahiksi ehti kotitalonsa eteen kuullakseen seppä-isänsä olevan kotona sillä kilkatus verstaalta kantautui sepän takoessa hevosenkenkiä kylän tarpeisiin.

Araias kiersi hiljaa talon taakse ja hiipi isänsä taakse antaen sepälle suuren halauksen iloisesti kikattaen. Yllätys vain oli suuri kun takoja ei ollutkaan tuon oma isä vaan sepän kisälliksi ottama tyttö. Hieman pahoitellen posket punoittaen Araias perääntyi muutaman askeleen samalla sukaisten muutamat tulenpunaiset hiuskiehkuransa kauniin, suipon korvansa taakse. Kisällityttö vain hymyili lempeästi Araiasille ja laski välineet käsistään tummuneelle sepänpöydälle.

- Tervehdys. Sinä olet varmaankin Araias.

Kisälli jutteli sepän tyttärelle joka yhäkin posket punoittaen nyökkäsi vaitonaisesti ja pyöritteli punaista kiharaansa sormensa ympärille katsellessaan kovin tarkkaan kaunisvartaloista kisällityttöä joka vaaleiden pörröisten hiustensa ja hieman pien tahrimien kasvojensa kanssa näytti todella söpöltä. Vielä kun tuo hymyili niin todella herttaiset hymykuopat ilmestyivät kisällitytön poskiin.

- Minä olen Evean ja olen täällä isäsi opissa ollut jo tovin. Isäsi on nyt isossa kaupungissa ja hänellä menee siellä muutama päivä.

Kisälli jatkoi jutteluaan todella ystävällisesti ja rapsutti pörröisiä peikkomaisia hiuksiaan saaden Araiasin punastelemaan vain lisää sillä ajatuksensa olivat hieman eksynret raiteiltaan nähtyään tuon söpön ilmestyksen tuolla ja vieläpä ihan yksin. Unohtui ehkä hetkeksi liian pitkään katselemaan Eveanin olemusta ja puraisi huomaamattaan alahuultaan. Havahduttuaan toivoi, ettei Evean olisi tuon katseita huomannut ja yhä posket punoittaen Araias kiitteli tiedosta ja lähti itseään manaten sisälle taloon ja omaan huoneeseensa häpeilemään itseään.

Illan hämärtyessä entisestään lopetteli Eveankin työnsä verstaan puolella ja riisui pikisen ja reunoiltaan palaneen sepän esiliinan yltään tullen myös sisälle taloon ja alkoikin saman tien pesemään kasvojaan ja käsiään pienessä puuvadissa olevalla vedellä. Sen jälkeen kävi vaihtamassa vatiin puhtaan veden ja alkoi etsimään kaapista itselleen hieman syötävää. Mitä ilmeisimmin kisälli siis asui koulutuksensa ajan sepän kodissa.

Araias kurkisti huoneensa ovelta varovasti alakaapilla pyllistelevää Eveania eikä voinut mitään sille, että ajatuksensa karkasivat nopeasti pois raiteiltaan. Haaveili kuinka tuon lyhyen helman alle ujuttaisi kätensä koskettamaan vaalean tytön pyöreitä pakaroita ja kuinka ehkä painautuisi omalla lantiollaan niitä pehmoisia pakaroita vasten hellästi hangaten. Kuin salaa oli Araiasin käsi karannut tytön oman helman alle koskettelemaan kun sitten kuulikin Eveanin jotakin sanovan ja Araias säpsähti vetäisten kätensä nopeasti pois. Jälleen kaunis puna kohosi tuon kauniin punapään poskille.

- A... Anteeksi mitäh?

Araias kysyi nolostuneena ja alkoi hermostuneesti pureskelemaan turpean täyteläistä alahuultaan koittaen olla vilkuilematta enää Eveanin suuntaan.

- Niin että haluatko maistaa?

Evean kysyi uudelleen ja Araias punasteli pahemmin mietittyään hetken mitähän oli tarjolla maisteltavakseen? Varovasti vihreiden silmien katse hivuttautui katselemaan Eveanin jäänsinisiä silmiä ja pörröpää vain hymyili jälleen ihanasti punatukalle.

- Saako olla omena? Vai mieluumminko joku muu olisi maukkaampaa?

Oliko Eveanin kysymyksessä kenties aavistus kiusoittelevuutta? Ainakin vaalean tytön kasvoille kohosi hieman viekas ilme, mutta tarjosi kuitenkin omenaa Araiasin nenän eteen. Hiljaa kiittäen Araias haukkasi omenasta palasen vielä kun Evean sitä piteli kädessään. Sen jälkeen omena vedettiinkin pois ja Evean haukkasi samaisesta omenasta oman palasensa jääden toinen käsi lanteillaan siihen Araiasin eteen seisomaan kuin näytille.

Tokihan vihreä katse lähti kulkemaan jälleen Eveanin vartalolla sillä kisällitytöllä oli kovin niukasti yllään. Vain tuo lyhyt hame joka lupaavasti melkein paljasti kaiken suoranakin ollessaan sekä pieni kangashuivi joka oli kietaistu Eveanin pyöreitä rintoja peittämään, mutta Araias saattoi nähdä rintojen kaaren selvästi tiukan kankaan läpi ja tyttö nielaisi tahtoessaan palavasti koskettaa vaaleaa kisälliä joka peseytymisensä jälkeen näytti vain entistä suloisemmalta.

Kovin pitkään tytöt olivat vaiti ja vain katselivat toisiaan. Oliko Araias huomaavinaan, että Eveankin katseli punatukkaa melko tarkkaan tuossa. Näytti siltä, että Eveankin riisui katseellaan Araiasta ja yllättäen sinisilmäinen kisälli värähti paikallaan. Mitähän lie oli mielessään jo tehnyt.

5

3058

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Phantom

   Araias tahtoi kokeilla jotakin ja liikahti siitä ovensuusta Eveania kohti ohittaen lopulta tytön ja samalla antoi käsivartensa koskettaa hipaisten kisällin kättä kuin vahingoissa. Evean huokaisi hiljaa eikä Araias voinut olla sitä kuulematta. Niinpä rohkaistui hieman ja kääntyi Eveanin takana ympäri kietoen takaa kädet kisällin ympärille eikä Evean laittanut vastaan. Pienen hetken tytöt siinä olivat vain noin lähekkäin kunnes Araias kurottui painamaan pienen varovaisen suukon Eveanin kaulalle ja kisälli värähti hiljaa uudelleen huokaisten.

   - Älä lopeta siihen, kiltti.

   Evean pyysi lähes kuiskaten ja omena putosi tytön käsistä lattialle samalla kun kisälli kääntyi paikallaan ympäri ja oli nyt kasvokkain siinä Araiasin syleilyssä. Hetken katselivat toisiaan hymyillen silmiin kunnes Evean nostikin kädet Araiasin poskille hellästi ja painoi huulensa toisen huulia vasten suudellen tuota hellästi, mutta samalla silti kovin syvästi. Samalla nuo painautuivat lujemmin toisiaan vasten rintojenkin puristuessa pehmoisesti vastakkain.

   Yhäkin Eveanin ympärillä olevat Araiasin kädet lähtivät vaeltelemaan jäntevän lihaksikkaalla kisällin vartalolla ensimmäisenä etsien tuolta takaa sen solmun jonka näppärät sormet kovin pian avasivatkin vapauttaen Eveanin pulleat rinnat ahtaasta piinastaan. Araiasin oli yhä vaikea uskoa tätä kaikkea todeksi vaikka se jo tapahtuikin. Kiihkostaan jo mieli utuisena hieman erkani suudelmasta ja kumartui Eveanin rinnoille kahmien vuorotellen kovettuneet nännit suuhunsa imeskellen niitä ahnaasti. Evean huokaili silitellen punaisia hiuksia rohkaisten samalla Araiasta tekemään enemmänkin. Araias näykki hampain nännejä saaden hiljaisesti Eveanin voihkaisemaan ja alkoipa kisällin rinta kohoilemaan jo kiihkeämmin.

   Punapää liu'utti kisällin sileää selkää pitkin kätensä takamukselle ja avasi hameessa olevat kaksi nappia valuttaen hyvin pian hameen kokonaan pois kauniin kisällinsä yltä. Samalla lähti valumaan alemmaksi suukotellen kisällin paljasta vatsaa polvistuessaan Eveanin eteen ja suukotteli vielä tuon napaakin saaden lisää vain rohkaisevia huokauksia osakseen ja kevyen tukistuksen. Juuri kun Araias oli ehtinyt kerran näykätä Evean kauniilta häpykummulta kiskoi kisälli punatukan hiuksista takaisin ylös ja hieman kovakouraisesti työnsi Araiasin istumaan suurelle puiselle ruokapöydälle. Seinustalta otti puukon jolla viilsi Araiasin yllä olleen ratsastusmekon halki ja vielä samalla eräänlaiset pikkuhousutkin saivat puukolta kyytiä.

   Puukko iskettiin sen jälkeen kiinni takaisin viereiseen seinään ja Eveas painautui paljaalla vartalollaan vasten Araiasin kauniin kaarevaa ja myös paljasta vartaloa vasten suudellen punatukkaa uudelleen, mutta nyt paljon vaativammin kuin aikaisemmin. Kisälli painoi lujasti lantiollaan vasten Araiasin lantiota ja hieroi häpykumpuja vastakkain hiljaa jo huohottaen. Se teki hyvää Araiasillekin joka sulki silmänsä ja antoi käsiensä vaeltaa ympäriinsä Eveanin paljaalla vartalolla kaikkialle mihin kädet vain ylsivät.

   • Phantom

    Tällainen alkupätkä. :) En ole tällaisia julkisesti koskaan kirjoitellut. Lähinnä vain omalle koneelleni, mutta rohkaistuin nyt kokeilemaan. Toivottavasti alku ei kuulosta huonolta.


  • Phantom

   En kyllä tiedä miten nämä varsinaiset _fantasiat_ tekee kauppansa. Itse vain pidän myös näistä fantasia-aiheisista jutuista.

   • pweikko

    Jatkoa odotellaan juu!


  • Mwäh

   Jatkappas tuota, jos kerkiät^^
   Tykkään :3

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   201
   15853
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   333
   5629