Tieltä "metsästys"

kateus/ahneus

Jokos yläkainuulaiset huippujahtimiehet ovat treenanneet korollansa hyvään haukkukuntoon alkavaa jahtikautta varten? Ei ole epämiehekkäämpää ja raukkamaisempaa tekoa kuin ampua lintu tielle autosta! Jos joskus tulen yhtä kädettömäksi, lopetan koko metsästysharrastuksen!

35

559

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ToyotaKski

      Bemarimiehet ne vaan kulkevat rinta rottingilla setteri peräkontissa.. ja Toyota miehet kulkevat pää painuksissa sekarotunen rakki kannoillaan, mutta molemmat tosiasiassa ottavat lintunsa metästä.
      Eläkeläisukot jotka eivät jaksa ennää raahautua kuin ulos autosta ammuskelevat hyvin mieluusti istualtaan auton etupenkiltä..saattaapi olla näillä ukoilla jopa mersu kulkupelinä, joten älä aloittaja syyllistä Toyota miehiä mihinkään rikolliseen toimintaan ilman pätevää näyttöä!
      Eikös näillä huippumiehillä ole huippukalusto: maasturi, mönkijä kärryssä takana, jos sattuu että joutuu liikkumaan maastossa, koiralla tutkapanta ja parrailla jopa pienellä kameralla varustettu, jotta näkköö mitä se rekku siellä oekein haukkuu, ettei turhan takkie tarvihe vaivautua..mutta enpä oikein usko että nämä huippumiehet ampuisivat autosta ei ne nyt niin tyhmiä ole!

    • ohi vaikka porolla

      No mikä on ylivoimaisesti yleisin automerkki/malli yläkainuulaisen ikämiehen kulkuneuvo? Tojota korolla!

    • Jahti- Jakt

      Miksi ei muka saisi tieltä metsästää? Miten se mula poikkeaa siitä, että poikkeaa tieltä? Ainakin metsäautotieltä voi hyvin metsästää. Helpompi kävellä. Tai ajaa autolla.

      • Raukkamaista

        Havulinnut jauhinkiviä napsimassa ja joku urhea tulee ja posauttaa. Sanoisinko että tuomiot pitäisi koveta niin loppuisi rupukoilta linnun pyynti.


      • kalvi2
        Raukkamaista kirjoitti:

        Havulinnut jauhinkiviä napsimassa ja joku urhea tulee ja posauttaa. Sanoisinko että tuomiot pitäisi koveta niin loppuisi rupukoilta linnun pyynti.

        Rekkari ylös ja eiku nimismiehelle! Ainaki pyssy lähtee ja sakot päälle.


    • Jahti- jakt

      Rekkari! Mikä rekkari, ei mulloo tojotassa rekkaria. Ei hyryllä ole koskaan poliisia. Ei ainakaan mehtäteillä.

    • koppelu

      Mukavahan se on tussauttaa siihen tielle, muutama hyvä poikias jo tälle syksylle raiteelle sattunu.

    • loppuu jahti

      Laittakaapa alasin näille mettämiehille syötiksi.

    • ansa?

      Teerenkuva tienlaitaan ja riistakamera kuvaamaan

      • Toteen näyttöä

        Edellisessä riistakamera ehdotuksessa on ideaa. Lähettävä riistakamera ja kuvat poliisille suoraan. Joku voisi langeta jopa hirven kuvaan lasauttamaan. Sitten toinen juttu on että miten suuri rikos on pahvikuvan pommittaminen? Tieltä ammunta ainut mistä saisi tuomion.


      • hekoheko
        Toteen näyttöä kirjoitti:

        Edellisessä riistakamera ehdotuksessa on ideaa. Lähettävä riistakamera ja kuvat poliisille suoraan. Joku voisi langeta jopa hirven kuvaan lasauttamaan. Sitten toinen juttu on että miten suuri rikos on pahvikuvan pommittaminen? Tieltä ammunta ainut mistä saisi tuomion.

        Ohan siitä oikeuden ennakkopäätös kun mettämies ampu täytettyä mettoa auton ikkunasta tien varteen. Meton oli tienvarteen laittanut valtion virkamies.
        Arvakkaas miten käräjillä kävi. Eli käräjäoikeuden päätös.
        Ei tuomiota koska missään ei ole kielletty täytettyä mettoa ammuskelemasta.


    • JahtiJakt

      Tosi erämies, joka erehtyy pahvikuvaa posauttamaan. Pankaahan riistakameranna pahikuva niin minä heitän pusiihousut nilkkoihin ja pamautan suuruspyssylä päin naamaa!

    • JahtiJakt

      Ja näytän vielä tosi nysän cyrpäni sille kameranrotiskolle!

      • Harvoin valvontaa

        Hyi hai en haluaisi olla se joka purkaa nuo tiedostot. Jotain tulisi tehdä kumminkin tiemetsästykselle. Hirven metsästäjiltäkin silloin tällöin näkyy unohtuvan laki pykälät. Poliisin tulisi ratsata ahneemmin myös yksityisteillä . Valtionmailla mielestäni valvontaa on jonkin verran. Olen metsästänyt jo 30 vuotta ja yhden ainoan kerran on luvat kysytty hirviporukalta kaikilta kerralla.


    • koppelu

      Niitä kukaan kysele. Peräkylillä kellään oo aikaa päivystää niin saa rauhassa porsastaa.

      • Änärillä

        Tyhmää kävellä metsässä ja etsiä riistaa. Viisaampi ajelee autolla, juo XO konjakkia ja ampuu änärillä autosta.


    • Hyryn herra

      Soidin mehtuu kivempaa.Viime syksynä kahteen pekkaan 163 teertä ja 22 mehtoa.
      Tänä syksynä pistetään paremmaksi.Täällä hyrynsalmella riittää kyllä riistaa kaikille.Ps 83 teertä ja 13 mehtoa auton suojista loput yksityisten mailta siellä ne linnut on,ei hallituksen puolella.

      • MaistukoEnää

        Vai menikö ns pakkaseen, tarkoittaa koirille ja harakoille.... Tämä on aika monen "metsästäjän tapa nykysin",, Vain hirvenliha kelpaa oikein laitettuna...


      • VoeVoe

        Vähäksi teillä on saaliit jääneet, vaan ootta vissiin turistie. Täällä ammutaan palijo, palijo enemmän, eíkä niistä kerrota näillä palstoilla...eikä muuallakaan...


    • Vähäpä oot soanu.

      Minä kun kerran possaotin ykspiippusella paekkalilla niin kolomattakymmentä tippu teertä samasta poekuveesta... Se on jo semmonen mälli että minähi joka ei nyt pienistä hätkähä niin alon taevastelemaan että olipa perkuta kyllä paokku se ja kässie löen eissä yhteen ja jottae jäe kässiin välliin, huomasin minä....minättä siellä vaekka poarma oesi lentäessään jeäny välliin...sehi on jo jottae nuin tuosta vaen tehtynä...van kun varroen aokasin kässie niin kuus mehtikannoa oli litistynnä niin tarkkaan että yks vaen räpelehti...loppuin lopuksi minä niitä lintuja kuustoesta kalimperisella viime syksynä ammun yhteesä 2156 kappaletta mutta siinon yheksäntoesta muuttohanahea ja on siinä ne mehtikanathi...peälle 67 ja puoli hirveä ja seittemettä sattoa jäniksie ja yks rusakko...muusta riistasta soattaa maenita ne 4 karhuo ja yks rutsi...se se vasta olihi näky kun semmonen koekkelehti marraskuu vae oliko se toukokuun alakupuolella jänispassiin...enhän minä malttanu kun piirrättelin paekkalilla ja lossaotin pikku ennakolla ja nurin meni se ja minä korva hörössä olin kevät talavelle asti että tullooko joku rutsivarmari taekka sirkustirehtööri kyselemään mutta eijjoo näkynnä...talavella kolomisenkymmentä neäteä ja 74 kettuo ja muuta erikseen maenitematonta karvasta melekonen kasa...villisika meinasi unohtuo...enkö ookki melekonen mehtämies minä...oohan?
      Tästä siisonista kun ajatellaan niin minä kyllä kerron että kyllästä tuommosiin lukkuihin pittää jo vähän metästysaekoessa joustoa...vähän kummastahi peästä taekka mitä minä siitä kiertämmään, rehellinen pienvilijelijä kun oon,kyllä se on ympärivuotista hommoa eikä ku joskus toukokesäkuussa pari viikkoa jussin alla lommoa kerkijää pitteä.
      Ei jaksa enneä tähän hättää lisseä tottuuksie kirjottoa mutta on sitä tuossahi.
      Tiijättäkö työ tosi mehtämiehet että liekkö kaopunkissa liikkeissä kuustoestasen paokkuja tarjolla kun tahtoo kuulemma semmoset pyssyt vähetä käötöstä?Semmosie metonkuva paokkuja....niillä tippuu ja koatuu.

      • TervaAri

        En tunne kun yhen poromiehen joka on nuin kova valehtelemmaan.


      • Kulet kuule
        TervaAri kirjoitti:

        En tunne kun yhen poromiehen joka on nuin kova valehtelemmaan.

        veärissä kinkereissä jos et tunne kun yhen mutta otappa huohmijoon että tämä tarina on tosi...poromiehet nyt kyllä muuta tiekkää ku valehteloot jotta ei se iso oo ihme jos sen valehtelijaksi tunnethii mutta pienvilijelijän ei passoa kun se moanvilijelys on onnessa ja yläkerran seäsammakon kynsissa satotoeveet ja sun muut tukijaeset sekä tuksut ja se siinä on kumma sillon jos ei se assie vituta niin aena sitä kohta on pihan perällä ryykitikun kansa mentävä...syyspimmeällähi ohtalampun kansa...ihme hommoa eikö ookki...mistähän johtuu...tiijäkkönä missä niitä metonkuvapaokkuja myöpivät kuustoestaseen sillä alakaa loarin pohja paestoa kun tuommosie lukuja tulloo soalista eikä siinä aota mittää assieta vaekka joka paokulle usseampi tippuu...paokkuja mennöö ja poarilla ei tie mittää.


      • totuusesiin
        TervaAri kirjoitti:

        En tunne kun yhen poromiehen joka on nuin kova valehtelemmaan.

        ok


      • Arveleppa ite
        totuusesiin kirjoitti:

        ok

        Eihän sitä semmosella vaan: Benelli Nova 12/89


    • nahat mehtään

      Vaan mepä tullaan etelästä Hiasella ja tapetaan teijän poroja änkkäpiekkarilla. Ja myyvään menomatkalla poies. Vituttaako poronpallinpurijat.

      • samat itellesi

        Muistan yhen jutun jossa nuolella oli poroa turpaan ammuttu.Lietkö ollu sinä hiace kuski?


      • Tekisittäkin ettekä

        paskaa jauhaisi sillä ne nyt ensin joutaat napsasta.


      • ohi vaikka porolla

        tuleha kokkeilee?


    • PaljakanAkka

      Nante ei ikinä metsästäisi tieltä. Ainoastaan ojan penkalta saattaa joskus teeren ravauttaa HiAcen haukkuun.

    • pakkas aamuja odotel

      Näitä samoja raukkoja pyörii joka kylällä. autolla ajellaan aamut ja illat metsäteitä ja ammutaan lintuja autosta/auton vierestä. Sitten vielä kehutaan kylillä kuinkapaljon on lintuja ammuttu. (osa jopa kyselee mistä metsästäjä lehden voi tilata) . no virkavaltaahan täällä ei tunnetusti enää ole joten voip jollekkin autosta metsätävälle vielä tulla yllätys kunhan satutaan samoille apajille. Voi olla mielenkiintoista aloittaa tarinana kertominen poliisille sanoilla: kun minä olin ampumassa autonikkunasta teertä niin yhtäkkiä....... Mutta jokainen taaplaa tyylillään ja kantaa tietysti vastuunsa tekemisistään.

      • Pakko ottaa huumoril

        On mielenkiintoista ja samalla huvittavaa seurata kun ihan normaalista ihmisestä löytyy luulosairaus kun metsästyskausi koittaa. Päivät kytätään naapurin liikkeitä että menikö metsälle ja mitä sai jne. Olen parina päivänä käynyt puolukassa koiran kanssa. Ollaan piruuttaan tehty emännän kanssa siten että hän vie minut aamulla autolla metsätien varteen ja iltapäivällä hakee. Kylän luulosairaat luulee että minä olen salametsällä. Kotona käyvät päivällä monta kertaa minua kyselemässä ja illat ajelevat tuossa edestakaisin. Meillä on valvontakamerat ja niistä näkee ketkä on kaikista uteliaimpia ikkunan alla kyttääjiä näin pimeän aikaan. Pitäisiköhän laitaa YouTubeen vähän videota.


    • 17 metsoa jo

      Kateutta se vaan on huolehtia toisten metsästystavoista

    • aatelleppa ite

      kaikki metsäkoneet, mönkijät ym.,,,, harrastus on ympäri vuotinen, jotka sitä haluaa. mehtuu aikana sitä vaan julukisesti kehutaan, maastopuku päällä ym.,,, saa enemmän huomiota ja mainetta...!

    • Tosi metsästäjä

      Eläinten ampuminen on aivan liian helppoa ja raukkamaista touhua, jossa eläimillä ei ole mitään mahdollisuuksia. Itse käyn metsästämässä pelkän moran kanssa leijonia, tiikereitä, sarvikuonoja ja norsuja jne. Välillä painin karhujen ja krokotiilien kanssa paljain käsin. Tässä on sitä haastetta.

      • Hallusinaatio-Hessu

        Mitä oot vetäny? Saako tulla kylään?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      151
      8881
    2. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      68
      1453
    3. Mitä kehon osia

      Olet kaivatultasi nähnyt ja piditkö näkemästäsi?
      Ikävä
      76
      1355
    4. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      79
      1259
    5. Kuinka paljon merkkaa naisen ulkonäkö

      Parisuhteessa ykeensä kysynnvaan Onko kaunis nainen oarempi vaihtoehto kun tavis
      Sinkut
      147
      1137
    6. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      91
      1104
    7. 48
      849
    8. Luin jostain että skorpioni

      Naiset parhaita rakastajattaria…. Pitäneekö paikkansa?
      Ikävä
      103
      847
    9. Pitäisikö alkaa

      Treenaamaan että sulla tippuu silmät päästä kun näet minut ensi kerralla, nainen. 🤔
      Ikävä
      47
      823
    10. Olen sinusta nainen

      Oikeasti tosi ylpeä. Tunnen sen miten kehity ja opit säätelemään omia tunteitasi. Se on aina hieno piirre ihmisessä.
      Ikävä
      37
      818
    Aihe