Ahdisteltiin seksuaalisesti

dsvghnjmknhfvrdghnj

En tiedä mistä aloittaisin, joten kerron hiukan itsestäni.
Olen 18-vuotias tyttö. Sairastan keskivaikeaa masennusta. Olen erittäin heikko ja itsetuhoinen. Pelkään ja tunnen kuvotusta kaikkia miehiä kohtaan, ja vain harva tietää syyn miksi.

Olin yläasteella, kun se kaikki alkoi. Olin ainoa tyttö puukäsityön ryhmässä. Minun lisäkseni siellä oli 15 poikaa: Eri näköisiä, luonteeltaan erilaisia, kaikki murrosikäisiä, 14-vuotiaita.
Ahdistelu sai alkunsa, kun yksi pojista keksi heitellä kuminpalasia ja pieniä esineitä sisään paitani kaula-aukosta, kun kumarruin kirjoittamaan muistiinpanoja tunnilla. En kiinnittänyt paljoa huomiota. Saatoin naurahtaa vähän, koska en halunnut näyttää muille sitä, että kyseinen toiminta ahdisti minua.
Kuminpalojen heittely jatkui. Toisinaan minua nimiteltiin ja minulle puhuttiin kuin kehitysvammaiselle: vittuilevalla, liioitellun selkeällä puhetyylillä.
Lopulta homma lähti kokonaan käsistä. Muistan erään tunnin, kun istuin höyläpenkillä, ympärilläni oli kaikki ryhmän pojat, ja ilkein heistä kysyi minulta erittäin nöyryyttäviä kysymyksiä seksiin liittyen, nimitteli ja huuteli. Muut pojat nauroivat. Eräs poikapuolinen ystäväni yritti puolustaa minua, mutta sai osakseen vain haukut ja naurua. Poika, joka minua nimitteli, sekä hänen ystävänsä, yrittivät koskea minuun ja hönkivät niskaani kun hain työkaluja hyllystä.
Sama poika, joka minua kiusasi ja ahdisteli yläasteella, kommentoi viime talvena (2012) vartaloani, kertoi katselleensa minua tunnilla koulussa (kävin tuolloin lukiossa) ja kysyi, haluaisinko harrastaa hänen kanssaan seksiä/olla salasuhteessa. Tietysti kieltäydyin. Sain myöhemmin kuulla, että hän oli vongannut useammalta tytöltä.
Kysyin tänään kyseiseltä pojalta, muistaako hän kusipäiset temppunsa yläasteajoilta, ja hän sanoi, ettei edes muista minun käyneen samoilla tunneilla hänen kanssaan. Kerroin hänelle, että hän osittain pilasi elämäni, ja että minua kuvottaa se, miten hän kohtelee naisia seksiobjekteina. Poika sanoi, ettei hänellä ole aikaa puhua kanssani, koska hänen pitää keskittyä koulujuttuihin. Hän ei suostunut vastaamaan teoistaan.

Minulla on ongelmia seksielämässä. Minua kuvottaa aina, jos joku mies katsoo minua nälkäisesti tai kommentoi minulle jotain sukupuoleeni liittyen. Minulla on erittäin kaunis vartalo, jota vihaan, koska minusta tuntuu kuin olisin alasti jokaisen miehen edessä. Sillä ei ole mitään väliä, miten olen pukeutunut. Vaatteet eivät merkitse mitään, eikä alastomuuden tunne häviä koskaan. Pelkään jopa omaa isääni ja veljeäni. Pelkään jokaista miestä. Minua ahdistaa, kuvottaa, oksettaa ja itkettää. Tuntuu, ettei kukaan ymmärrä tarpeeksi hyvin sitä, kuinka vitun kamalan olon ahdistelu minulle jätti koko loppuelämäkseni.
Inhoan miehiä, jotka katsovat pornoa. Inhoan miehiä, jotka käyvät prostituoiduilla. Inhoan miehiä, jotka katsovat seksinnälkäisesti naisia. Tiedän, että aiheutan vain itselleni pahaa oloa hautomalla vihaa miessukupuolta kohtaan. On vaan niin helvetin vaikea antaa yhdenkään miehen päästä lähelleni. Haavat, jotka sain, eivät parane koskaan. Ei koskaan. Eikä kukaan voi täysin käsittää sitä, miten kamalaa oli olla koulussa puukäsityöntunneilla pelossa eläen. Peläten, että joku pojista huomaa minut ja ottaa minut kohteekseen.
Alitajunnassani minulla on jatkuva pelko siitä, että jokainen maailman mies haluaa hyväksikäyttää. Että jokainen mies on vain seksin perässä, eikä pysty kontrolloimaan itseään.

Pelottaa.

Ahdistaa.

Kuvottaa.

Eikä opettajaa kiinnostanut sen vertaa, että olisi valvonut oppilaitaan.
Haluaisin, että jokainen raiskaaja ja hyväksikäyttäjä palaisi roviolla ja kärsisi tuskallisimman mahdollisen kuoleman.

...Ja toisaalta tahtoisin luopua kaikesta vihasta ja katkeruudesta, ja olla kuin kuka tahansa nainen. Ja joka yö maatessani poikaystäväni vieressä, ajattelen hänen nukkuessaan: Tulenkohan koskaan parantumaan? Koittaakohan joskus aika, jolloin kykenen täysin avautumaan hänelle?

22

2341

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hylkeenanus

      ebin

    • ewrfsxfdczs

      Otan osaa, ikävää että tuollaista on annettu tapahtua. :/

      Miten olisi, auttaisiko jos menisit puhumaan traumastasi vaikka psykiatrille, koettaisitte yhdessä selvittää asiat niin että pystyisit taas luottamaan miehiin?

      Mun on paha mennä sanomaan mitään kun ei ole vastaavanlaista tapahtunut, enkä usko että monikaan täällä palstoilla osaa sua oikein neuvoa, niin sanoisin että käväise puhumassa jollekin ammattilaiselle, kyllä asiat järjestyy, ehkä sä tarviit vaan aikaa, kuitenkin oot vasta 18.

    • skljsklhg

      Ensimmäinen askel kohti parantumista on tietysti ongelman myöntäminen. Sinulla on todella paha harhaluulo ja päähänpinttymä, että kaikki miehet ovat muka pahoja. Näin ei tietenkään ole, vaan kyse on vain omasta kuvitelmastasi. Mene ammattiauttajalle.

      Miten sinulla voi olla poikaystävä, jos vihaat kaikkia maailman miehiä?

    • girrlllllmourr

      Ei ollut kovin pahaa seksuaalista ahdistelua, nuorten keskuudessa ihan yleistä tuollainen esim. tuo kaula-aukosta sisään tavaroiden heitteleminen on aika normaalia. Aika herkkää... :/ En osaa sanoa mitään tuohon vihaan miehiä, sillä itse olen päinvastainen, ihannoin miehiä/jätkiä ja kunniotan melkein kaikkia miessukupuolen jäseniä. Ehkä ammattiauttaja osaisi auttaa?

      • girl

        voihan tuo tuntua todella pahalta ja ahdistavalta mutta ei tuo vielä vakavaa ahdistelua ole. voisi pahempaakin tapahtua esim raiskaus. jos tuon ylipääseminen on jo vaikeaa niin raiskauksesta et ainakaan selviäisi. ota huomioon että jotkut ovat päässeet yli raiskauksestakin ja voivat viettää normaalia elämää. jos ajattelet asian toisin, huomaat että ei mitään kovin vakavaa ole tapahtunut, itse olen kokenut vastaavaa. yritä hyväksyä se, että tuossa iässä pojilla on ihan normaalia käyttäytyä noin. älä kuitenkaan sekoita teini poikia miehiin, miehiltä sellainen käytös ei ole ymmärrettävää sillä miehet ovat jo päässeet teini iän yli ja ymmärtävät käyttäytyä asiallisesti. luulen että lähes jokainen mies on teini iässään käyttäytynyt vastaavasti :D itse ainakin hyväksyn että pojat ovat poikia ha kyllä ne siitä aikuistuu jonain päivänä:) jos asia vaan vaivaa niin yritä puhua siitä jollekin.


    • Ne varmaan....

      ......halusi että imetät niille tissii.

    • blondironska:):)

      Toi on tosi surullista ja kun kaverin kanssa tää luettiin niin se sanoi että se haluais katkasta niskat noilta pojilta. Ymmärrän miten ahdistavaa oli olla poikien keskellä ja pelätä niitä poikia.. Ja tottakaihan se nyt jättää sellaset arvet. Kun olin itse ala-asteella neljännellä luokalla, niin kuudesluokkalaiset pojat saattoivat vain tulla ja kehua persettäni. Aluksi vain nauroimme sille kavereiden kanssa, mutta kun pääsimme taas samaan kouluun, heidän jenginsä oli kasvanut ja ihailijoita tullut vain lisää. Minä olin ainoa "hyvä kroppainen" kaveripiiristäni. Kuvailivat pojat. Se oli ahdistavaa ja siksi hyvinkin ymmärrän sinua. Perseen kehuminen saattaa vaikuttaa tyhjältä tuon vierellä, mutta se oli rankkaa nelosluokkalaiselle tytölle kestettäväksi..
      Ps. Zemppiä sulle, ja pysy vahvana!:)

    • Miley Cyrus

      I CAME LIKE A WRECKING BAAALL

    • Amilda

      Toivon että pääset tuosta yli :( :( :(

    • Hei,

      Huomasin kertomuksesi ja haluaisin kommentoida sitä hieman. Olen pahoillani, että olet joutunut kokemaan pitkäkestoista ja rankkaa seksuaalista ahdistelua ja häirintää koulussa. Tilanteesta ovat olleet vastuussa sinua häirinneet oppilaat, mutta eritoten opettaja, joka ei valvonut ja puuttunut tilanteeseen. Kaikki kokemasi asiat ovat olleet ehdottomasti väärin.

      On aivan luonnollista, että kertomasi kokemukset ovat aiheuttaneet sinussa ahdistusta ja inhoa miessukupuolta kohtaan, olethan kokenut niin ahdistavaa käytöstä pojilta. Kuitenkin, on paljon poikia ja miehiä, joita seksuaalinen häirintä inhottaa yhtä paljon kuin sinua. Esimerkiksi oppilastoverisi, poika, yritti puolustaa sinua vaikka sai myös osakseen kiusantekoa.

      On tärkeää puhua noin hankalasta kokemuksesta jonkun kanssa. Muuten kokemus saa liian ison vallan elämästäsi ja katkeruutta ja vihaa ei saa pois. Esimerkiksi poikaystäväsi varmasti haluaisi olla sinun tukenasi ja että kertoisit hänelle jos sinulla on paha olla tai huolia.

      Voit myös tulla juttelemaan Nuorten Exitin luottamukselliseen chat-päivystykseen maanantaisin klo 14-16 ja keskiviikkoisin klo 18-20. Chat on maksuton ja luottamuksellinen ja löydät sen Nuorten Exitin nettisivujen etusivulta. Voimme yhdessä pohtia, miten voisit päästä kokemuksesta eteenpäin ja voisiko kokemuksista puhua esimerkiksi poikaystäväsi kanssa.

      Toivotan sinulle voimia ja et ole yksin kokemuksesi kanssa,

      Terveisin,

      Anni / Nuorten Exit
      www.nuortenexit.fi

    • Apuaaaaa

      Mä en ny tiedä että onko tää kovin vakavaa, mutta yks poika on ollu samalla luokalla mun kaa ykkösestä asti. Oon nyt vitosella. Mä sain kuulla että se tykkää musta, ja koska mä säikähän ihan kaikkea niin se tyyliin uhkaa lyödä mua sählymailalla ja kohottaa sen ja sit pysäyttää 5 mm päähän musta. Yks toinenkin poika kyllä tekee niin. Sit se pääpoika kumminkin jos joku esim. vetää mua tukasta niin se on silleen heti puolustamassa. Tänään se ajo mut meidän koulun liikkasalin välinevarastoon. Salissa oli meidän lisäksi 3 tyttöä ja 2 poikaa. Sitten se ajo mut silleen seinän ja mua korkeemman patjakasan väliin. Siinä on takanakin seinä niin ainoa pakotie on se missä se estää mun pääsyn. Se laittaa sählymailan niin että mä en pääse sieltä ja sanoo jotenkin tosi onnistuneen ja tekoaan ihailevat näköisenä että sä et pääse sieltä pois. Sitten kun siinä seinässä on ovi niin mun tukka tarttu siihen ovenkahvaan. Sit se sano tosi hellästi että varo tää voi sattua ja irrotti sen siitä. Sit toinen niistä muista pojista tuli sinne ja mä aloin huutaa apua niiltä muilta tytöiltä. Ne tuli kohta sinne ja yritti suostutella sitä poikaa päästämään mut. Sitten sinne saliin tuli jotain muita tyyppejä ja se lähti pois.

      • Hyirutto.com

        Ja nykyään ne on jättänyt mut rauhaan mutta ne ns. Kutittaa meidän luokan tyttöjä eli lääppii ja ahdistelee nurkkaan tönii ym. Ja kun nykyään liikutaan tämän takia kaikki tytöt samassa ryhmässä niin jos sitä pääkohdetta yrittää suojella niin kohta on juoksemassa karkuun niin kovaa kun vaan ikinä pääsee takana juoksevaa poikalaumaa. Kun oli murrosiästä kertova kappale biologiassa niin auta armias pojat halusi heti nähdä ne sukupuolielinten poikkileikkauskuvat ja myöhemmin oli sillee: Hei oliko kiva tunti.


    • Llllssssoo

      En jaksanu lukee näitä viestei, mutta luin ap:n viestin ja suosittelen, että meet puhuu jollekkin sukulaiselle näistä ajatuksista ja tapahtumista, sillä luulen sen olevan ainoa keino päästä katkeruudesta. Oon itekki poika ja pienempänä olen tehnyt typeriä asioita, joilla ei ole varmaan ollut mitään positiivista vaikutusta. Puhu jollekin luotettavalle ajatuksista ja menneisyydestä jos et pysty puhumaan niin koita kirjottaa paperille, mutta valitse henkilö johon voit oikeasti luottaa

      • Dude...
        Sä oot muutaman vuoden myöhäs...


    • Kaippari69

      losauta aivos pihalle haulikolla

    • Enjaksanutlukea

      Ala-asteella äikässä opeteltiin semmosta hyödylliseks ilmeentynyttä taitoo kun tiivistäminen.

    • Moi!
      Otan osaa kokemuksestasi ja traumastasi ja suunnilleen osaan kuvitella miltä sinusta tuntuu.. Olen siis 20-mies ja multa lähti maku naisia kohtaan jo joskus 15-vuotiaana ja se kesti yli neljä vuotta. Jostain syystä aloin kuitenkin miettii et kyllä tuol maailmas on aina joku joka rakastaa sua ja joka on se sun rakastettu ja juuri sulle sopiva. Pitää aina miettii asiaa siltä kannalta, että ei kaikki ole samanlaisia, vaikka suurin osa miehistä on valitettavasti seksin perässä ja mitä nykyään näkee, niin en esim. yhtään ymmärrä miten nykyään äijät elää kuolemaansa asti sillä, että elää yhden yön jutuilla muijien kanssa, ja si unohtaa ne.. Itellä on sen verran kunnioitusta naisia kohtaan, että jos joku vittuilis jollekin tytölle tai naiselle, tai ahdistelis tms. niin olen kyllä ja menisin aina väliin ja vaikka tappaisin sellaisen miehen, koska tällaiset miehet vain saavat naiselle huonon olon ja se ei vain ole oikein. Itse pidän hyvin epäkunnioittavana jo sitä, jos mies katsoo/kyylää tuntematonta naista. Itse aina katson maahan jos esim. joku nainen kävelee ohi.
      Ja te, jotka olette laittaneet tuohon julkaisuun sellaiset kommentit, jotka vain saavat kirjoittajan itsevarmuuden huonommaksi teidän sanomalla, että nykyajan nuoret ovat heikkoja (ja nämä kommentoijat ovat ilmeisesti kaikki miehiä), niin voivat vaikka tunkea kepin perseeseen ja miettiä miltä tuntuu kun joku vitun pakolainen tulis raiskaan teijät ja sitten tulkaa kommentoimaan samaan tyyliin tähän keskustelupalstalle. Ette osaa kuvitella kuinka nainen voi murtua pienestäkin tollasilla seksuaalisilla ahdisteluilla, vaikka ne olisivatkin kuinka pieniä.
      Tsemppiä sulle jutun kirjoittajalle ! Toivon sulle mukavaa tulevaisuutta, ja toivotaan, että sun elämääs ilmestyy sellane ihminen, joka saa sun seksuaalisen ajattelun terveellisempään suuntaan, ja elämäsi muuttuu silmänräpäyksessä !
      PS. en ole femministi, mutta tulen aina kunnioittamaan naisia, jos he kunnioittavat minua !

    • vihainn

      siis vaikka tää on vanha viesti mutta tollaset" taas yks teini hintti murheittensa kans" siis painu vittuun sä et tiiä miltö tolla kirjottajalta tuntuu. voi vittu te jotku ootte eläämiä...................

    • Anonyymi

      olen 13 vuotias tyttö jota ahdisteltiin tänään omassa kodissani kavreini ahdisti minuuu. Hän laittoi käteni perseeseni

    • Anonyymi

      ...jos rääkin totta nii onha se aik vitusta mul on ekan asteen masennus oon se 13 Eve mut joo nii on siel joitain hyvii ihmisiisullekkin kaikki ei oo sairaita
      Esim mun gf nii jos tekisin silmjotain tommoista (EDES KÄNNISSÄ) se ois vittu junan aika

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      9549
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      392
      4057
    3. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2825
    4. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      87
      2810
    5. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2574
    6. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      183
      2559
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      152
      1813
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      69
      1645
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1590
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1403
    Aihe