GT Radial Champiro Ice Pro

vararengas

Moi! Onko kellään kokemusta?

39

19174

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • testing

      Nimimerkin mukaisesti menee vararenkaana varmaan hyvin.

    • esko11111

      Ihan hyvät, ie valittamista.

    • säästät väärässä

      Ihan oikeasti, laita 200€ lisää, niin saat kunnon renkaat.

      • KUOOLLOOPÖ

        kuule ihan sama mitkä kumit alla jos ajotottumukset ,kuin AIVOTTOMALLA SIALLA!!!!!!


    • 1q2w3e

      Huikea keskustelu.

    • asdacia

      Itse meinasin laittaa samanlaista renkaita? Nyt on kuule pää sekoitettu!

      • Slippin' Champiro

        Onneksi vain meinasit. Mitkä laaturenkaat sitten ostit?


    • kilpaautoilija

      Ei kaikki ole rengasta kiinni. Jos kuskin taidot ovat huonot ei sitte autta ees nokian hakka 7 ;)

      • En huomannut talvea

        Totta viserrät ja kohta taas nähdään kuinka talvi yllätti autoilijat.


    • kiinnostunut

      Mielellään noista kyllä kokemuksia kuulis!. Ei varmasti kukaan oletakaan, että hakkaa Nokiat, mutta kerätään nyt näkemyksiä. Itselläkin tuollaiset siis harkinnassa.

      • Hakkapeliitta R

        Eiköhän ne ajo- ja pito-ominaisuudet ole yhdenvertaisia muiden halparenkaiden kanssa eli ei kannata odottaa nokialaisen tai muiden huippurenkaiden pitoa ja ajo-ominaisuuksia. Harkitse tarkkaan, ettei sitten myöhemmin kaduta.


      • Anonyymi

        Veho käyttä tätä 2.renkaana vaihtoautoissa. Myy myös tätä. Mielestäni osoittaa että ei mikään huono rengas ole


    • jl

      20-v ajanut kesät ja talvet ns. halpa renkailla, enkä todellakaan aio laittaa mihkää misukoihin tai mokia, ei ku, nokialaisiin rahojani. hyvin on toiminu gt radiaalit

      • rengas esa

        ajoin kans noilla renkailla viime talven ja varsinkin lumikelillä loistavat.
        kantavuus luokitus on pykälää kilpailijoita parempi ja se oli plussaa.
        ajettavuus normaali ajossa hyvä 8 ja jääradalla 8.ajoin n.5000km yhteensä
        tälle talvelle laitan testi ajoon kumho icen kw22 15".auto ford mondeo


      • satasen ritsa??

        Jokainen tavalla. Onko sulla vakuutuksia?? Kunnolliset talvirenkaat ovat jonkinlainen vakuutus. Jos ajaa vanhoilla romuilla, niin jotenkin ymmärrän säästön renkaissa, mutta jos auto maksaa kymmeniä tuhansia, niin on aivan järjetöntä säästellä renkaissa.


      • rengas esa
        satasen ritsa?? kirjoitti:

        Jokainen tavalla. Onko sulla vakuutuksia?? Kunnolliset talvirenkaat ovat jonkinlainen vakuutus. Jos ajaa vanhoilla romuilla, niin jotenkin ymmärrän säästön renkaissa, mutta jos auto maksaa kymmeniä tuhansia, niin on aivan järjetöntä säästellä renkaissa.

        niin ja aina ajetaan sataa vaikka sataa ja silloin ei edes nokialainen auta.


    • Osta pois

      Yhden talven on ollut kyseiset talvirenkaat käytössä, eikä ole ollut valittamista. Hintalaatusuhde 10.

    • tässäkokemusta843674

      Itse tein sen virheen että ostin halpis talvirenkaat ja olen saanut kärsiä surkeasta pidosta monta talvea. Seuraavan kerran ostan varmasti kalliimmat laaturenkaat vaikka ajelenkin 800e arvoisella vanhalla autolla. Kesärenkaissa voi säästää koska kaikki pitävät kesällä riittävän hyvin mutta kunnon talvirenkaita ei läheskään kaikki valmistajat osaa tehdä. Lähes poikkeuksetta halparenkaat sijoittuvat talvirengastesteissä häntäpäähään ja heikkoudet ovat nimenomaan lumi ja varsinkin jääpidossa, eli kaikkein liukkaimmilla ja vaarallisimmilla alustoilla. Halparengasvalmistajilla ei usein ole juuri minkäänlaista osaamista talvikeleistä ja sen näkee testeissä.

      Ainoa halvahko talvirengas joka voi pitää hyvin (itsellä ei kokemusta) on Nordman joka perustuu Nokian hakkapelitta renkaisiin. Jos on pako ostaa halpa niin kokeilisin Nordmanneja.

      • tietoa ja kokemusta

        Jos ei ole kokemusta tuosta talvirenkaasta niin älä ole ennakkoluuloinen ja puhu potaskaa. Ajan yläkainuun talviolosuhteissa joten tiedän mistä puhun.


      • kertakokeilu riitti

        Samaa mieltä. Testit kertovat paljon, muttei koko totuutta. Itse erehdyin ostamaan kakkosautoon ihan rengasmyyjän suosituksen perusteella halvat korealaiset nastarenkaat. Kaksi ensimmäistä talvea ne toimivat ihan kohtuullisesti, mutta kolmantena talvena, varsinkin uudella lumella oli kuin olisi sukset ollut alla, pito olematon. Kilometrejä vähän ja pinnaltaan kuin uudet, mutta kumilaatu ilmeisesti jotain paskaa, joka hieman vanhetessaan muuttui täysin.


    • Fantastiset Renkaat

      Fantastiset renkaat!!!

    • Idän mies

      Hyvä hinta-laatusuhde! Ei koreile testien kärjessä, joten aivan huippuominaisuuksia on turha odottaa. Kuitenkin, hyvälle kuskille oikein passelit renkaat! Kestävyydestä en osaa vielä sanoa...keväällä lienen viisaampi.

    • ajorengas

      Jätä joku kapakkareissu väliin tai ostamatta se kallis kännykkä, jota et tarvitse ja osta kunnolliset talvirenkaat. Älä tuhlaa rahoja noihin halparenkaisiin. Ihan vain muiden turvallisuuden vuoksi.

      • rengas esa

        ekat kunnon lumikelit ajettu kumhon renkaalla ja irto lumella ja loskalla sai ajaa pelottavan lujaa pidon säilyessä.jää keliä oddottaessa.micheliinit tuli kans varattua talven rientoihin joten saa hyvää vertailua sit niistä


      • rengas esa
        rengas esa kirjoitti:

        ekat kunnon lumikelit ajettu kumhon renkaalla ja irto lumella ja loskalla sai ajaa pelottavan lujaa pidon säilyessä.jää keliä oddottaessa.micheliinit tuli kans varattua talven rientoihin joten saa hyvää vertailua sit niistä

        niin ja se vielä piti lisätä et kyl ton merkki renkaankin pito huononee merkittävästi muutaman talven jälkeen,et jos on liukasta niin luistaa kallis rengaskin, jolloin suosittelen bussia tai sit yrittää olla sen päivän ajamatta.mut toi nordman oli hyvä heitto,se on perusvarma ratkaisu,suora kopio hkpl 4:stä.


    • kökkö-.-.

      Champiron renkaat ovat ihan ok. Omilla champiroilla on ajettu jo 3v- hyvältä ja pehmeiltä tuntuvat hyvää kuivapito muttei märjällkään mihinkaan liirtoon oo vielä päästy. 205/60/16

    • Robert G

      Eiköhän se pito tiehen lähde ihan siitä ratin ja penkin välistä :) Näitä helevetin Häkkisiä luulee olevansa joka toinen, kun on kerran elämässä tullut mersu tiellä vastaan :D Kilometrejä pojjaat mittariin ja tuntumaa autoon, niin aivan sama mikä kummi siellä alla sulaa. Ajotavat sen mukaan. AASIT! :D

      • Anonyymi

        Robert g..oon niin samaa mieltä sun kaa. :) ja ps oon häkkiskä xD tähän asti pysyny tiellä vaikka millä romulla ja renkaalla
        Nyt on neliveto ja nastat.. mutta kelihän sen kertoo miten ajetaan. Kaikki ihaninta kun motarilla paljo lunta ni ajaa lumisimmissa kohtaa .. eteenpäin ja kovaa


    • jokunimimerkki

      Champirot tuli, kun autoliike haluasi säästää pari sataa ja laittoi nuo vaihdokkiin. Ajoin alta tuhannen kilsaa ja vaihdoin pois. Pehmeät muljut, vaikka kokeilin laittaa ilmaakin extraa reilusti. No tuon kanssa olis tietenkin voinut elää, jos ne olisi ajaneet sen talvirenkaan tärkeimmän ominaisuuden eli PITÄNEET YHTÄÄN ! Jos ajelet paljaita asfaltteja, niin silloinkin kunnon kitkat paremmat, mutta kunnon talveen aivan mitättömät rattaat.

      Ja on kilometrejä ja tuntumaa. Itse olisin sillä varmaan talven ajellutkin, mutta kun vaimo ajaa sillä pääasiassa loppuperheen kanssa, niin en riskeeraa.

    • NimimerkkixXXx

      kyllä ne pari talvea hyvät on mutta sitten alkaa pidot hävitä.

    • Keeteeratialsamppiro

      Paremmat ku ryss... venäläisvalmisteiset Nokiat

      • Anonyymi

        Venäjällä tehdyt "nokialaiset" Nordmanit ihan paska renkaita. Kokemuksia kesärenkaista, rungot ei kestä ja renkaat repeää pyörimissuuntaisesti. Nokian renkaat ei korvaa mitään. Ei tarvitse ihmetellä mistä talousvaikeudet johtuvat ja miksi tehdään erikoisrenkaat testejä varten.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Venäjällä tehdyt "nokialaiset" Nordmanit ihan paska renkaita. Kokemuksia kesärenkaista, rungot ei kestä ja renkaat repeää pyörimissuuntaisesti. Nokian renkaat ei korvaa mitään. Ei tarvitse ihmetellä mistä talousvaikeudet johtuvat ja miksi tehdään erikoisrenkaat testejä varten.

        Samoja kokemuksia tälläkin. Ostin kerralla kahdet Nordmanit (nokiana renkaat) ensimmäiset ja viimeiset


    • 23523

      Vinorilla ainakin myydään reiluun ylihintaan kun huomioi minkä tason renas on kyseessä, katsele mielummin vaikka Euromasterin Tigar renkaita, huomattavasti halvempia mutta saman tason renkaita.

    • Joonitota

      Kuukausi sitten hommasin kyseiset renkaat ja ei pahaa sanottavaa.

    • rtyhy564h6t4

      Itse ajan nastarenkailla vuosimallia 2005 eikä taatusti talvi yllätä.
      Eiköhän tuollaiset uudet ratiaali champpiionit jos laittais seuraavaksi ole kuitenkin paremmat renkaat kuin nyt nykyiset alla olevat 11 vuotta vanhat nastarenkaat.

      Mistä kukaan voi tietää mitkä rengas ominaisuudet riittää jossain x ääritilanteessa?
      Kun sellaiseen tilanteeseen ei pidä edes joutua ja sen välttää 99,999% ihan omilla ajotavoillaan. Lain sallimat nopeudet on niin alhaisia että kerkiää käydä vaikka kahvilla ensin jos tilanne tien päällä tulee eteen ja sen jälkeen jarruttaa ja väistää kun kahvit on juotu kaikessa rauhassa.

      Talvi yllättää ne, joiden ajotavoisat nyt näkee jo muutenkin että ei pärjää millään renkailla. Opetelkaa edes ensin käyttämään suuntavilkkua, vilauta kerran vilkkua ja näytä muille millainen pelle tässä taas menee, vittu että noi on tyhmiä heh.. Kertoo vaan sitä että ei tajua edes vilkusta mitään, jättäkää se vilkku pois kokonaan jos sen kanssa ei tiedä mitä sillä tehdään, tarvii itseään tehdä naurettavaksi varmaan kuitenkaan, vai haluaako sitä oikeasti joku.

    • vanhaisäpappa

      Poika vaihto pois ice prot vaikka oli pintaa jäljellä kuinka eikä nastatkaan vaikuttaneet yhtään kuluneilta tai edes irronneilta. Siitä päätellen ei olleet hyvät.

    • RemEerik

      Ovat ammattikäytössä MB E 220 cdi vm. 2012
      - lievästi äänekäs
      - toimii hyvin
      - edullinen
      - ei ongelmia vaikka ajan huonoja, polanteisia teitä

    • Anonyymi

      Nyt ollut yhden talven GT Radial Ice Pro 3 koossa 205/60/16. Melko äänekäs rengas e60 5-sarjan bemarissakin. Pito ja ajettavuus ihan ok. Hinta/laatu suhteeltaan ihan ok. Olis melkein pitänyt ottaa joku linglong tai nankang niin ois säästäny vielä satkun.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      10250
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      421
      4543
    3. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      92
      3084
    4. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2875
    5. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2704
    6. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      230
      2698
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      154
      1874
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      73
      1748
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1640
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1443
    Aihe