Haluttomia miehiä - onko niitä?

Kysely miehille

Onko olemassa haluttomia miehiä vai johtuuko miehen haluttomuus lähinnä siitä, että kohde ei ole oikea ja jonkun toisen kanssa he haluaisivat? Tai löytyykö miehiä, jotka haluaisivat seksiä vain pari kertaa vuodessa tai kerran kuussa?

Luulisi, että haluton mies olisi aika kova sana parisuhdemarkkinoilla, kun niin monet naiset haluavat seksiä vain harvoin tai välttämättä ei ollenkaan.

Olisi ihan kiinnostavaa saada selvyys, että kannattaako vähän seksiä haluavan naisen alkaa ollenkaan seurustelemaan, jos vähän seksiä haluavia miehiä ei ole olemassa.

22

1038

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Haluttomuus johtuu seksuaalisen jännitteen puuttumisesta. Jonkun toisen naisen kanssa jännitettä on, koska alussa sitä aina on. Jos jännitettä ei tietoisesti ylläpidetä, halut loppuvat tämän toisenkin kanssa samoin kuin edellisen naisen kanssa.

    • haen siis edelleen

      Tapasin "elämäni" naisen viikonloppuna, sovittu tapaaminen. Kaikki oli päällepäin kunnossa, hoikka, pitkä, kookkaat rinnat, kaunis.. Pari kertaa sängyssä ja huomasin etten halua häntä, kipinä puuttui.
      Kipinä vaatii oikean naisen, en ole haluton.

    • yksi haluton

      Itse voisin luokitella itseni haluttomaksi mieheksi. Kaipaan kyllä läheisyyttä, suutelua, läheisyyttä ja muuta tuollaista, mutta itse seksiä en kaipaa kauheankaan usein: kerran tai pari kertaa kuukaudessa olisi minulle tarpeeksi. Valitettavasti kaikki naiset jotka olen tavannut haluavat seksiä päivittäin tai vähintään kerran viikossa... joskus suostun tähän vain miellyttääkseni kumppania, mutta itse en niinkään saa kiksejä. En kuitenkaan varmaan aseksuaalikaan ole, koska tunnen kyllä vetoa naisia kohtaan ja seksiä haluan joskus. En tosin tiedä mitä voisin tehdä asian kanssa... kaksi suhdetta on mennyt jo tämän haluttomuuteni takia...

    • Missä haluni

      Kyllä meitä on. Itse olen nuori mies enkä ole vähään aikaan halunnut seksiä lainkaan. Myöskään ei tee mieli itsetyydyttää. En tiedä mistä johtuu. Aiemmin on ollut haluja, mutta ne ovat kadonneet. Olen sinkku enkä usko, että kovin mielelläni tässä tilanteessa sinkusta muuksi haluaisin muuttuakaan.

    • Jokainen katsokoon

      Tietysti on olemassa miehiä jotka ei halua minkäänlaista
      naista , seksi ei vaan kiinnosta.
      On olemassa myös naisia
      joita seksi ei kiinnosta jonkin tietyn tyypin kanssa ,mutta
      jonkun toisen kylläkin.
      Ei ole pelkästään miesten ongelma ettei halukalu jonkun
      naisen kanssa syty , naisille käy ihan samoin.
      Ei se mies
      jonka kans joskus meni yhteen olekkaan enää seksuaallisesti
      puoleensavetävä. Silloin ei kertakaikkiaan haluta rakastella
      sitä miestä.
      Se ei tietenkään sulje pois sitä tosiasiaa että
      joku toinen kyllä saisi hormoonit hyrräämään.
      Jos miehetkin pysyisivät yhtä timminä ja viriliisinä kuin
      seurustelun alussa , silloin kyllä naisetkin haluaisivat
      useammin.

    • Aktii_vinen

      Tuntuu siltä, että vedän puoleeni miehiä, joille riittää kerran viikossa, joka on taas omalta kannaltani riittämätön määrä päivässäkin. Juu, juu, harrastuksia ei puutu, työssäkin on haasteita ja stressiäkin. Elämä on kuitenkin balanssissa. Ylipainoa ei ehdi kertyä eikä ulkonäköäkään voi syyttää siitä, että olen elänyt puutteessa. Tästäpä syystä puran energiaani mitä erilaisimpiin aktiviteetteihin. Mutta toisinaan se turhauttaa, koska uskon, että aktiivinen seksielämä luo positiivista draivia ja toisaalta hyvinvointia elämään (terveyttä, positiivisuutta, hyvää oloa, energiaa).

      Jostain syystä elää käsitys aina aktiivisista ja halukkaista miehistä. Tottahan toki haluttomiakin on, niin naisissa kuin miehissäkin. Harmillista on, että halut eivät kohtaa. Voi olla, että niin miehet kuin naisetkin etsiytyvät ns. mukautuvaisten, kilttien ja elämänorientaatioltaan passiivisten ihmisten seuraan. Toisaalta nykynuorista löytyy useita liian varhain seksielämänsä aloittaneita ja sen myötä kehittymättömiä tai traumatisoituneita tapauksia (addiktit, pelokkaat, raiskatut, hyväksikäytöllä pelotellut).

      Minulle seksi on perustarve, kumppanille lienee suoritus. Itselleni se on rentoutusta, kumppani ei osaa sanoa, mitä se on.

      Olen puhunut avoimesti, mitä toivon (vaihtelua, huumoria, kokeiluja, läheisyyttä, reippaita otteita jne.), olen autellut kumppania ottamaan nainen paremmin huomioon.

      Olen ajatellut, että turha kärsiä ja että vaihtamalla voi tilanne muuttua parempaan tai pahempaan, mutta muutosta tulee. Mutta kerta toisensa jälkeen eteeni tupsahtelee heikoilla haluilla varustettuja miehiä. Ehkä siksi he ovat saatavilla.

    • sellastseomiehe-elo

      Voin olla haluton välillä,mutta joskus taas voisin panna vaikka lähintä vaahteraa.

    • M@tt@

      Mä oon haluton mies. Vaimon kanssa ei seiso ollenkaan, en tiedä seisoisiko muidennaisten kanssa, en ole uskaltanut kokeilla. Miettinyt olen sitä, johtuisiko tämä siitä, että meillä on rajuja riitoja kotona ja vaimoni haukkuu minua paljon. Tästä ei olle puhuttu, kaveri käski mennä lääkäriin tai terapiaan. En tiedä kauanko kestän tätä...

      • meillä mies käskee hakeen semmosen joka juoksee mun perässä ja panee kokoajan, joskus ajattelen että tekee tästä syyn haukkua, koska muilla osaalueilla perheessä teen kaikkeni että asiat menisi hyvin, joskun mietin ettei mulla ole mitään väliä, kun vaan on lempiruokaa, ja paljon. Mies käyttää illat tv katseluun ja syömiseen, ja kun mulla on lounaspaikka niin meillä ruokaa saa, tarve alistaa on ollut miehen luonteessa ja nyt löysi keinon kyykyttää, tuon sitä ruokaakin ihan älyttömästi, jotta saisin toisen tyytyväiseksi, ja olemaan ystävällinen ja jos sit asia vois johtaa toiseen...


      • j.j.se.s.
        yksinkotona65 kirjoitti:

        meillä mies käskee hakeen semmosen joka juoksee mun perässä ja panee kokoajan, joskus ajattelen että tekee tästä syyn haukkua, koska muilla osaalueilla perheessä teen kaikkeni että asiat menisi hyvin, joskun mietin ettei mulla ole mitään väliä, kun vaan on lempiruokaa, ja paljon. Mies käyttää illat tv katseluun ja syömiseen, ja kun mulla on lounaspaikka niin meillä ruokaa saa, tarve alistaa on ollut miehen luonteessa ja nyt löysi keinon kyykyttää, tuon sitä ruokaakin ihan älyttömästi, jotta saisin toisen tyytyväiseksi, ja olemaan ystävällinen ja jos sit asia vois johtaa toiseen...

        no toimiiko tuo logiikka? ei taida, joten tiät itsekin mitä tehdä...
        jätä jo.


    • _Johnny_boy

      Olen haluton mies. Ikää 35 vuotta. Testosteronitasot ovat (nykyään) kohdallaan, mutta kun ei tee mieli niin ei tee mieli. Masturbointi ei tuota ongelmia, mitään fyysistä vikaa ei siis ole. Olen melko älykäs (~140 äo) ja luulen sen osittain aiheuttavan ongelmia, sillä seksi on mielestäni jotenkin vaistonvaraista ja eläimellistä, enkä koe minkäänlaista halua alentua moiselle vaistojen ja hormonien ohjaamalle tasolle, se tuntuu minusta jotenkin typerältä.

      Suurin kärsijä tässä asiassa on vaimoni. Hän on 29-vuotias, nainen parhaassa iässä, mutta ei saa aviomieheltään seksiä juuri koskaan. Hellyyttä, suukottelua ja koskettelua toki muuten, mutta ei seksiä. Tilanne ei ole ollut koko aikaa tällainen, pari ensimmäistä vuotta olivat hyvinkin aktiivisia, mutta sitten homma vain kuivui kasaan. Itse voisin elää loppuikäni ilman seksiä, eikä se tuottaisi minulle minkäänlaisia ongelmia. Saisipahan keskittyä elämän olennaisiin asioihin. Olenkin miettinyt jo avioeroa, koska en halua sitoa vaimoani seksittömään liittoon josta hän selvästikin kärsii.

      Katselen seksin perässä juoksevia miehiä ja naisia hieman säälien ja huvittuneena. Eivätkö aikuiset ihmiset omaa minkäänlaista itsehillintää? (tuo oli sitten retorinen kysymys)

      En oikein tiedä mitä tehdä. Toisaalta voisin käydä jonkun seksologin juttusilla, mutta suurin ongelma lienee se, että en oikeastaan haluakaan haluta. Olen tyytyväinen olooni näinkin. Kuten sanottua, vaimoni puolesta lähinnä harmittaa.

      • Kissa...

        Johnny boy: lle tiedoksi että naisesi ei edes ole seksuaalisesti parhaassa iässä vielä....odota 10 vuotta niin olet vaikeuksissa ;)


    • maistu

      Edellinen kaveri panee ÄÖ.n piiriin ettei haluta pillua. Kyllä olet mies väärillä jäljillä ,mikäli pillu ei maistu.

      • _Johnny_boy

        Voitko sitten ohjata oikeille jäljille? En ole homoseksuaali, mutta viime aikoina on alkanut tuntumaan siltä, että olen muuttunut tai muuttumassa aseksuaaliksi.


    • kyllä pan.....

      Kohde tuntuu olevan usein väärä

    • 261212

      Vähän seksiä haluavia miehiä on olemassa, yllättävän paljonkin, mutta tuntuu ettei niitä vähän seksiä haluavia naisia ole enään olemassakaan.

      • yksin

        Mies on haluton kaiken aikaa, kun päästää viereen niin usein seisoo jo valmiiks,käytän paljon aikaa hyväilyihin, mies ei koskekaan minuun, joskus itku tulee seksin jälkeen, jää niin huono olo, ja kaduttaa että taas tuli vongattua.Töissä kuuntelen muita naisia kuinka koittavat mieheltään "pakoon" ettei taas tarrttis antaa, olen kade, haluiaisin läheisyyttä, ja rakastelu olisi läheisyyden ihanimpia muotoja


      • yksin kirjoitti:

        Mies on haluton kaiken aikaa, kun päästää viereen niin usein seisoo jo valmiiks,käytän paljon aikaa hyväilyihin, mies ei koskekaan minuun, joskus itku tulee seksin jälkeen, jää niin huono olo, ja kaduttaa että taas tuli vongattua.Töissä kuuntelen muita naisia kuinka koittavat mieheltään "pakoon" ettei taas tarrttis antaa, olen kade, haluiaisin läheisyyttä, ja rakastelu olisi läheisyyden ihanimpia muotoja

        ja en vonkaa kuin pari kertaa kuukaudessa, koska asiasta tulee iso riita


    • -Ee-

      Minun mieheni ei ole koskaan juurikaan välittänyt seksistä.

      Onhan se kuulema ihan kivaa sitten kun hommaan ryhtyy, mutta ei ole suoraan sanottuna vaivan arvoista.
      Näin on kuulema aina ollut ja uskon häntä.
      Johnny_boyn kirjoitus sinällään laittoi miettimään asiaa, koska myös minun mieheni on tavallista kaduntallaaja älykkäämpi.

      Aikani asiaa murehdin, mutta nykyään olen asian kanssa sinut, koska omatkin halut ovat vuosien myötä lunnollisesti vähentyneet.

      Joskus jopa yhdessä nauretaan asialle, kun vähän haluttaisin, mutta kumpikaan ei jaksa vaivautua :)
      Ja eipähän tarvitse pelätä, että hän pettäisi eläimellisten vaistojen takia (tämän kun yleensä miehet sanovat syyksi)

      Eniten tuo asia ottaa varmaan "naisellisuuden" päälle. Nainen kun haluaa tuntea itsensä halutuksi.

      Entistä ns. normaalia parisuhdetta miettiessäni olen todella tyytyväinen nykyiseen tilanteeseen, kun ei ole sitä jatkuvaa vonkaamista.

      Meillä on riittävästi hellyyttä, läheisyyttä ja keskustelua.
      Olen 100% onnellinen kaikilla muilla osa-alueilla, joten en anna liikaa painoarvoa asialle vain siksi, että näin kuuluisi olla ja koska minä haluan tuntea itseni haluttavaksi - vaikka itse en sitten haluaisikaan seksiä-.

      Sorry, alkuperäinen kysymys oli miehille, mutta vastasinpas kuitenkin.

    • HMPH1010

      Pidän itse asiasta, mutta vaimo ei kerta kaikkiaan enää sytytä. Vaimo on vaan tappanut kaiken (varmaan vikaa minussakin) meidän suhteesta, joten eipä minuakaan huvita enää mikään. Silloin, kun ulos olen eksynyt, niin vientiä nähtävästi olisi, joten voi olla, että jossain vaiheessa annan periksi. Oikeastaan ottaa koko asia päähän.

    • Joku vaan

      Omalla kohdallani homma menee niin, että se seksuaalinen halukkuus kulkee käsi kädessä sen oman naismenestyksen kanssa.

      El ikää on 24 vuotta, eikä yhtään seksikokemusta takana. Moni on ihmetellyt lähes täydellistä seksuaalisen haluni puuttumista, strippiravintoloista lähtien. Ja koska en ikinä mene naisille mitään aloitteita tekemään, niin muut luulevat minun olevan joko homo tai seksuaalisesti täysin kylmä.

      Pointti onkin siinä, että aidosti oikeasti ja sisimmässäni olen kaikkea muuta kuin seksuaalisesti haluton, päinvastoin. Joka päivähän minulla tekee mieli kosketusta, läheisyyttä, rakastelua, villiä seksiä, eläimellistä panoa, jne. Tietysti aina fiiliksen mukaan. Itselleni ei olisi minkäänlainen ongelma harrastaa hellää hyväilyä ja rakastelua että sitten myös sitä toista ääripäätä, kovaa panoa sohvan nurkalla.

      Itse olen aina ollut toiminnan mies. Tai siis homma itsessään on oltava toimintaa. Missään strippiravintoloissa en koe minkäänlaista seksuaalista halua, vaikka siellä strippaisi ketä tahansa tissit ja pillu paljaana. Koska ensinnäkin, se homma siellä ravintolassa ei niiden naisten kanssa etene sitä tanssia pidemmälle, niin en todellakaan ala edes ajattelemaan mitään seksuaalisia juttuja. Siitä en tule kuin vain vihaiseksi ja masentuneeksi ja vittuuntuneeksi. Mitä minä sillä seksuaalisella halulla kerran teen, kun ei ole ketään kenen kanssa sitä purkaa?

      Itselläni nuo seksuaaliset halut kulkevat aivan käsi kädessä sen kanssa, minkälaisia juttuja ja ajatuksia minulla herää kyseisessä vastakkaisen sukupuolen naisen kohdalla. Jos kyseinen nainen ei ole minusta kiinnostunut, niin en edes ala ajattelemaan seksiä hänen kanssaan. Silloin ei mitään seksuaalisia halujakaan synny. Mutta jos kyseinen nainen olisi kiinnostunut ihan oikeasti, niin siinä vaiheessa olisi vain mielikuvitus rajana, mitä kaikenlaista sitä voisikaan kyseisen pimatsun kanssa tehdä.

      Jos ne strippiravintolan naiset olisivat minusta yhtä kiinnostuneita kuin minä heistä, jos he ylipäätään näkisivät minut seksikkäänä ja puoleensavetävänä uroksena, niin eipä heidän tarvitsisi edes rintaliivejään ottaa pois, pelkät kauniit silmät jo saisivat haluni heräämään VÄLITTÖMÄSTI ja heti. Tietenkin minua kiinnostaisi myös se henkinen puoli, ulkoinen kauneus on kuitenkin vain ulkoista kauneutta, mutta mitä viehättävämpi, sen parempi.

      • Joku vaan

        Kun siis ylipäätään näen jonkun kauniin naisen/kauniita ja viehättäviä naisia, niin pystyn täysin säätelemään sitä seksuaalista haluani. Jos naiset olisivat kiinnostuneita, niin päästäisin sen todella valloilleen ja siinä menisi varmasti monta kertaa kellonviisarit ympäri, kun nauttisin naisesta kaikin tavoin. Mutta jos sitä kiinnostusta ei ole, niin en mitään seksuaalisia ajatuksia tai haluja ala herättelemään, tulee vain ja ainoastaan niin kova vitutus ja harmitus, kun ei pääse siihen itse toimintaan.

        Saatan aivan hyvin olla vaikka kuukauden ilman mitään seksuaalisia haluja. Totta kai sitten täytyy välillä fyysisesti jo runkata, mutta se pornon katselu tai seksifantaisioiden ajattelu ei tuo minkäänlaista tyydytystä pidemmän päälle. Sitä vain runkkaa, laukeaa ja se on siinä. Ei mitään, ei yhtikäs mitään. Täytyy vain runkata, koska on fyysinen pakko. Henkistä pakkoa kun ei ole ikinä, kun ei ole niitä kiinnostuneita kauniita ja viehättäviä naisiakaan.

        Jos oikein lasken huvikseni, niin tällä hetkellä tiedän 11 sellaista naishenkilöä, joiden kanssa voisin harrastaa sekä villiä että hellää seksiä niin paljon kuin vain fyysinen kunto antaisi periksi. Tunnen siis jo luonteenpiirteiltään, persoonaltaan, jne. Harmi vain kun eivät ole meikäläisestä kiinnostuneita. Seksi ei olisi heidän kanssaan todellakaan mitään sisään ulos-meininkiä, vaan haluaisin tuntea heidät täysin sekä henkisesti että fyysisesti, sekä rajusti että hellästi, sekä eläimellisisesti että kauniisti puhuen, jne. Eri kerroilla nuo tietenkin. Saattaisin nauttia ihan joka sekunnista, pillua nuollen, pannen, hellästi hyväillen, suukotellen, takaapäin panien, jne.

        En yhtään millään muotoa laittaisi hanttiin kimppasessiota vaikka kaikkien 11:sta naisen kanssa samaan aikaan. Tuossa sakissa on kuitenkin naista vähän joka lähtöön, todella ujoa ja arkaa, että sitten rajua kamppailulajia harrastavaa rajua naista, puheliasta, energistä että hyvinkin ulospäin estyneeltä näyttävää, jne. Pointti on kuitenkin se, että kyseiset naiset vain viehättävät omalla tavallaan seksuaalisesti. Voisin keskustella vaikka kuinka syvällisiä juttuja kyseisten naisten kanssa, voisin puhua vaikka kuinka rajuja juttuja, voisin panna vaikka kuinka rajusti, hellästi, jne. koska olen sen luonteinen ihminen.

        Mutta sillä seksuaalisella halulla näitä naisia kohtaan en tee yhtään mitään, koska sitä en saa takaisinpäin. Se ei mitään muuta kuin ala pelkästään vituttamaan, kun sitä ei saa ihan tässä oikeassa ja normaalissa elämässä. Voisin harrastaa seksiä vaikka joka päivä jonkun kauniin ja viehättävän naisen kanssa, vaikka päivätyönä aiheuttaisin seksuaalista nautintoa naisille, niin henkisesti kuin fyysisestikin. Ongelma onkin nimenomaan siinä, että sitä vastakaikua ei naisilta saa. Kun naiset eivät minua näe kokonaisvaltaisesti sellaisena miehenä, niin sitten ei ole niitä oikeita halujakaan. En siis fyysisiltä piirteiltäni ole mitään sellaista, mitä naiset liittävät seksikkyyteen.

        Ehkä ne henkiset ominaisuudet ovat sellaiset, mutta ei ennenkään tässä maailmassa ole eteenpäin päässyt pelkällä halumisella. Harva mies täällä pystyy 100 kaunista ja viehättävää naista seksuaalisesti tyydyttämään KAIKIN TAVOIN. Yhdessäkin kauniissa ja viehättävässä naisessa on saalista monelle miehelle, saati sitten sadassa naisessa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      153
      10980
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3083
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      210
      2922
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2157
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1918
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1729
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1716
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1617
    9. 84
      1603
    10. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      49
      1584
    Aihe