Onko kokemuksia REMAXista tonttikaupoissa

Tontteja tyrkyllä

Meillä on tonttimaata eteläisessä Suomessa. Remax lupailee kauniita ja olenkin hiukan hämmentynyt. Heidän kauppatapansa jne. tuntuu poikkeavan muista välittäjistä. Hiukka kiinnostaisi yhteistyö, mutta ennen sitä, onko kenelläkään kokemusta. Menikö kaikki niin kuin luvattiin, vai?

12

1665

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • v-arovainen

      Näyttääpi olevan välittäjäyrittäjiä laidasta laitaan. Osan tunnenkin, jotkut ihan ammattilaisia. Joidenkin kanssa en kauppaa suostuisi tekemään, en myyjänä enempää kuin ostajanakaan.

    • Voisitko valaista, minkälaista kauppatapaa he ehdottivat ja miten se poikkeaa muista välittäjistä, niin kerron yrittivätkö he kusettaa sinua ja miten kiinteistökauppaa tehdään.

      [email protected]

    • propertyy

      Yleisesti aiheesta tontit ja välittäjät: Olen ihan itse ja ilman "ammattiapua" myynyt kolme tonttia ongelmitta ja hyvällä hinnalla pk-seudulta. Tontinmyyntihän on varsin yksinertaista puuhaa, kun/jos rakennuksia ei ole.

      Aina kun olen välittäjän kanssa ollut tekemisissä (niin talo- kuin tonttikaupoissa) on tullut ongelmia, mm:

      -välittäjät lupaavat kuut taivaalta, mutta 4 kk sopimuksen saatuaan eivät tee mitään
      -välittäjät lupaavat pyhästi myydä hinnalla x, mutta jo parin päivän päästä on ties millä verukkeilla laskettava pyyntihintaa. Tähän olen törmänyt JOKAISEN välitäjän kohdalla. Huijaus/painostus opetetaan varmaan jollain välittäjen kurssilla?
      -välittäjät ovat röyhkeän välinpitämättömiä myytävän kiinteistön yksityiskohdista, koska eivät ole kaupoissa juridisessa vastuussa ongelmista ja pimitetystä tiedosta (erityisen piittaamattomia ovat sellaisten toimistojen välittäjät, jotka eivät kuulu liittoon eikä siis myöskään alan ns. "eettiset säännöt" heitä koske, esim. Huoneistokeskus).
      -Eli omistajalla ei ole mahdollisuutta kertoa ostajalle tietoja, koska välittäjä sotkee välissä ja välittäjä taas ei viitsi kertoa, koska ei ole vastuussa

      Minullakin on Etelä-Suomessa rakennusmaata kaupan ja vältän välittäjiä, sattuneesta syystä.

    • Anti-Remax

      Minulla on ERITTÄIN HUONOJA KOKEMUKSIA REMAXISTA tonttien välittäjänä ja myyjänä pk-seudulla. Annoin toimeksiannon ja sovin että heidän edustama rakennusliike rakentaa kolme modernia kivitaloa tonteille. Siis Remax hoitaa markkinoinnin, myynnin ja rakennusliike arkkitehtisuunnittelun ja itse rakentamisen. Tontit myydään hallinnanjakosopimuksilla ostajille jotka tekevät samaan aikaa

      Ensimmäistäkään näyttöä ei Remaxin välittäjä pitänyt paikan päällä tai ilmoittanut asiasta Oikotie- tai Etuovipalveluissa. Hän ei myöskään laittanut kiinteistölle isohkoa kylttiä jossa kerrotaan että sinne rakennetaan uusia kivitaloja. Hänen edustamansa rakennusliike ei koskaan panostanut kunnon arkkitehtisuunnitteluun, vaan otti pöytälaatikosta jotain vanhoja talokuvia.

      Ei kulunut kauan kun modernit kivitalot vaihtuivat perinteisiksi puisiksi talopaketeiksi. Tällöin talopakettien toimittajana olisi ollut yksi alan huonoimmista valmistajista Suomessa. Vaikka kuinka selitin että pk-seudulla eivät perinteiset harjakattoiset puiset talot pienillä ikkunoilla ja huoneilla myy niin välittäjä paukutti itsepäisesti päätään seinään kuukaudesta toiseen. Pk-seudulla nämä eivät vaan myy, ostajat haluavat moderneja kivitaloja suurilla ikkunoilla ja avarilla pohjaratkaisuilla.

      Kun neljä kuukautta oli kulunut alkoi se tavanomainen selitys että hinnat ovat liian korkeat, tontit ovat huonot ja sopimattomia, jne jne. Selityksiä tuntui riittävän loputtomiin. Yhdeksän kuukautta katsoin tätä hommaa kunnes sain tarpeekseni ja nyt välittäjä vaihtuu sellaiseen joka toivottavasti pysyy lupauksissaan. Ainakin kriteerit kuten arkkitehti, rakennusliike, talomalli ja pääasiallisen rakennusaine meinaan kirjata seuraavaan toimeksiantosopimukseen.

      Joten kaikki jotka lukevat tämän viestin, ÄLKÄÄ TEHKÖ TOIMEKSIANTOA SEN REMAXIN VÄLITTÄJÄN KANNSA joka ilmoittaa Hesarissa ostavanssa tontteija rakennusliikkeitä varten. Hänellä ei ole näyttöjä toteutuneista kaupoista.

      • projekti1

        Hei Anti-Remax kiitos informaatiosta. Minulla on vastaava projekti sunnitteilla pääkaupunkiseudulla - olisi kiva vaihtaa ajatuksia?


      • Anti-Remax
        projekti1 kirjoitti:

        Hei Anti-Remax kiitos informaatiosta. Minulla on vastaava projekti sunnitteilla pääkaupunkiseudulla - olisi kiva vaihtaa ajatuksia?

        Pahoittelen projekt1, mutta emme voi tällä palstalla vaihtaa yhteystietoja. Mutta sen haluan sanoa, että vältä ehdottomasti REMAX:ia. Mutta ketä välittäjää käytätkin niin sovi ja kirjaa ehdottomasti vaatimuksesi toimeksiantosopimukseen. Toinen vaihtoehto on asioida suoraan rakennusliikkeiden kanssa, varsinkin kivitaloja rakentavilla tuntuu olevan pulaa tonteista tällä hetkellä. Sovi että he myyvät tonttisi suoraan ostajille esim. hallinnanjakosopimuksen muodossa. Välittäjää ei tarvita ja välityspalkkion voit laittaa omaan taskuusi. Perinteiset talopaketit eivät myy, luovu näistä. Pk-seudulla ostajat ovat valmiit maksamaan kivitaloista huomattavasti enemmän. Onnea projektiisi!


      • Projekti1
        Anti-Remax kirjoitti:

        Pahoittelen projekt1, mutta emme voi tällä palstalla vaihtaa yhteystietoja. Mutta sen haluan sanoa, että vältä ehdottomasti REMAX:ia. Mutta ketä välittäjää käytätkin niin sovi ja kirjaa ehdottomasti vaatimuksesi toimeksiantosopimukseen. Toinen vaihtoehto on asioida suoraan rakennusliikkeiden kanssa, varsinkin kivitaloja rakentavilla tuntuu olevan pulaa tonteista tällä hetkellä. Sovi että he myyvät tonttisi suoraan ostajille esim. hallinnanjakosopimuksen muodossa. Välittäjää ei tarvita ja välityspalkkion voit laittaa omaan taskuusi. Perinteiset talopaketit eivät myy, luovu näistä. Pk-seudulla ostajat ovat valmiit maksamaan kivitaloista huomattavasti enemmän. Onnea projektiisi!

        Kiitos neuvoista... Toivottavasti myös oma projektisi etenee ...Remaxista huolimatta :) t. Projekti1


    • vajraghanta

      Makuasioitahan talotyylit ovat aina.
      Itse en mistään hinnasta muuttaisi "moderniin kivitaloon isoilla ikkunoilla". Niin monta mieltä kuin talonetsijää.

      Asun kartanossa. Tiedän että on paljon ihmisiä, jotka haluavat laadukkaan ja ison puutalon. Vanhanmallisen hirsitalon voi tehdä taidolla ja tyylilläkin.

      • Huijattu12345617653

        Moi. Minä ostin viime vuonna asunnon remaxilta. Välittäjä varasti rahat 40 tuhatta. En saanut asuntoa enkä rahoja takas. Oikeudenkäynti on toukokuussa. Katotaan miten käy. Asuntoa siis myytiin remaxin omilla sivuilla kauppakirja on laillinen ja remaxin paperit. Mutta remax ei ota vastuuta huijauksesta. Ja välittäjä paennut thaimaaseen. Eli älkää jumalauta ostako siltä firmalta mitään!!!! Mä maksan tätä kusetusta seuraavat 6 vuotta kun välittäjä on tietysti " rahaton" ja remax senkun v aam porskutttaa.


    • REMAX_kusettaa_varmasti

      REMAX pavelu on erittäin huono ja välinpitämätön. Jos haluat menettää rahasi ja tulla kusetetuksi niin siitä vaan suostu RE/MAX kusetukseen. Takaan sen sulle että pöllii sun rahat. Remax on huijareita. Remax yrittäjät menee konkkaan ja katoaa mutta itse firma vain pyyhkii pyllynsä kaikilla asiakkaiden valituksilla. Suosittelen, älä koskaan käytä REMAX palveluita !

    • ikinä_ei_remaxia

      Niin karmea kokemus ent. tikkurilan remax:sta, että IKINÄ, IKINÄ en suosittele käyttämään yhtäkään remax välitysliikettä. Nykyään tämä kummajainen toimii yrittäjänä Hämeenlinnassa. VAROKAA!!!

    • Anonyymi

      RE/MAXIN kiinteistövälittäjä varasti/"lainasi" ystäväni talokaupassa ostajan maksaman n. 30 000 euron käsirahan. Ko yritys nosti vain kätensä pystyyn. Millä arvioidaan kiinteistövälittäjän luotettavuutta?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2003
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      54
      1725
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      58
      1629
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1557
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1455
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe